LONGLARDAN Bİ HALT OLACAĞI YOK SANKİ BU NE BİÇİM DALGA SARAYLI HOCAM :o:(
Printable View
LONGLARDAN Bİ HALT OLACAĞI YOK SANKİ BU NE BİÇİM DALGA SARAYLI HOCAM :o:(
[quote=a.kaya;374933]LONGLARDAN Bİ HALT OLACAĞI YOK SANKİ BU NE BİÇİM DALGA SARAYLI HOCAM :o:([/quote]
kaya son poz 1200 puan karda,sen ona bak,.brv
boşver dalgayı,idare et napalım böyle işte..:o
ARTIK 70 GÖRMESİ LAZIM :mad: EN YÜKSEĞİ HEP 25 PUANLA YAPIYOR ŞİMDİ 850 OLDU EN YÜKSEK
MİLİM MİLİM ÇIKARTIYOR YUKARI YA DENYO VERİRKEN DE METRE METRE :..: 5 GÜNDE ÇIKTIĞINI 2 SAATTE GERİ ALIYOR :o
[quote=a.kaya;374937]MİLİM MİLİM ÇIKARTIYOR YUKARI YA DENYO VERİRKEN DE METRE METRE :..: 5 GÜNDE ÇIKTIĞINI 2 SAATTE GERİ ALIYOR :o[/quote]
benım oldugum yonde cıkıyosa yada ınyosa hıc problem değil abi :D
ÇIKMAM GEREKTİĞİNDE DOLAYI 975 DEN FLATLADIM :o
öğle arası yapacaği tepeyi, spot açildiktan sonra geçerse SL olacağim
2000 puana yakın full poz, üstü kaldirmaz
[quote=kulmer;374941]öğle arası yapacaği tepeyi, spot açildiktan sonra geçerse SL olacağim
2000 puana yakın full poz, üstü kaldirmaz[/quote]
kulmer kardeşim sistemsiz mi yapıyorsun ya da neye göre poz alıyorsun acaba teknik ew falan desem ya da periyot mu yüksek 60 lık falan mı ya da günlük :(
gerçi diyeceksin ki senin sistemin varda ne yapıyorsun :o evet haklısın ancak sistemin olsa da onu uygulayacak disiplin özgüven ve sermaye gücün ve zaman sorunun olmaması lazım
işte 15 lik sistemde son 4 sinyal hepside teyitli ama malesef çoğunu alamadım :(
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1109.hizliresim.com/11/9/16/7515.jpg[/img][/url]
geceden çalişip pasif işlemlerle, ekran seyredemediğim için
mesela bugünkü streatejim, 69000 e kapa yaz.
68975 yandiğinda 70125 satiş yaz idi
1000 puanlik kısa iyileştirmesi, öğle arası KISA sıkıştırmasi yaparlar diye düşünmüştüm
aynen de oluyor.
da işte hani 69000e kapatinda 68000 e verseler tekrar kısa açamama stresi ile de yapamadim dediğimi, keşke ekrana hiç bakamasa idim, pasiflerden gerçekleşir idi.
bir dönem denediğm bu dediğimi duygusuz olarak çok ta iyi aldım
70125/70575 araliği EW sayimimda (ustamın ana hatlarını verdiği) hedef değperler olarak çikmişti
bu arada yazrken 70125 yakmişlar bolca, owww kapasitemin kaç kati, şimdi kısa tazelenmiş olacaktı
ama herşey bir tarafa, 1923'e olan inancım öylesine artti ki, geçen perşembe akşamı burada çok dertli yazdiğim ana göre port şu an en az %50 fazla olacak idi 1923 sinyalleri ile, neden uygulamıyosun diyene de, ekran karşisinda olamiyorum ki, 2 saat sonra da görebildiğim oluyor sinyali
APS +8000, yükselişi destekliyor .
spot macd 0 çizgisinin üzerinde
vadeli şimdilik naynn