son kale 42650 !
[IMG]http://i41.tinypic.com/mbriaa.gif[/IMG]
Printable View
son kale 42650 !
[IMG]http://i41.tinypic.com/mbriaa.gif[/IMG]
[quote=Vob Trader;120686]ver küsküyü ver küsküyü
(Küskü: Taşa veya duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir)[/quote]
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet:..::..:
perşembe-cuma destek olarak çalışan günlük ortalamada bugün kırıldı.kapanışa bakmak lazım tabi ancak 30 bin altından başlayan yükseliş trendi bitti diyebiliriz artık..
08.06.2009 10:56:13 *TAYVAN'DA MAYISTA TİCARET FAZLASI 3.17 MİLYAR DOLAR(BEKLENTİ +2.61MLR, ÖNCEKİ +2.14MLR)
gökhan tayvan borsasını nasıl etkiledi bu haber .kom
[color=#FF0000][b] 08.06.2009 09:28:54 Oyak Yatırım Menkul Değerler ([url]www.oyakyatirim.com.tr[/url]) Vadeli İşlemler Bölümü Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Raporu: [/b][/color]
"111F_IX0300609 - Haziran İMKB30:
Sözleşme Cuma günü 43.075 - 44.100 bandında hareket ederek günü %0.41 yükseliş ile 43.275 seviyesinden kapattı. Sözleşmede Cuma günü alıcılı açılışın ardından yukarı yönlü atakların zayıf kaldığı ve sözleşmede satış baskısının etkisi görüldü. Yaşanan satış baskısının ise 43.000 - 43.250 bölgesinde destek bulduğu görüldü.
Özellikle saat 15:30'dan sonra gelen ABD datalarının etkisi ile sözleşme 43.750-44.000 ana direnç bölgesini test etmesine rağmen bu bölgenin üzerinde kalınamadığı ve bu bölgenin satış fırsatı olarak kullanıldığı dikkat çekti. Spot endeksde Cuma günü de 5 ve 10 günlük HO'ların altında kapanış gerçekleşmesi zayıf seyrin hala devam ettiğini teyit etmektedir.
Geçen hafta başında 45.500 - 46.000 ana direnç bölgesinin aşılamamasının ardından yaşanan sert satış baskısı ile başlayan kısa vadeli aşağı yönlü trendin Cuma günü de devam ettiği gözlendi.
44.750 - 45.000 Ana Direnç Bölgesi
44.500 Ana Pivot Seviyesi (Ana Trend Değişim Seviyesi)
43.750 - 44.000 Ana Direnç Bölgesi (Cuma günü de test edilen ve aşılamayan direnç bölgesi. Yukarı yönlü tepki hareketinin ivme kazanabilmesi için öncelikle bu bölgenin aşılması gerektiğini düşünmekteyiz.)
43.000-43.250 Ana Destek Bölgesi (Cuma günü de test edilen ve destek bulunan önemli bir destek bölgesi. Bu destek bölgesinin kırılması ile sözleşmedeki aşağı trendin ivme kazanabileceğini düşünmekteyiz.)
44.020 5 Günlük HO 43.910 10 Günlük HO 42.590 22 Günlük HO 39.320 100 Günlük HO
Bugün Haziran vadeli sözleşmenin güne yatay bir başlangıç yapabileceğini düşünmekteyiz.
Açık Pozisyon Gelişimine İlişkin Yorum
Sözleşme günü 4.500 adetlik açık pozisyon artışı ile toplamda 258.775 adet açık pozisyon sayısı ile tamamladı. Açık pozisyon sayısındaki bu artışın aşağı yönlü trendi teyit ettiğini düşünmekteyiz."
[QUOTE=delinda78;120679]Sistemleriniz ne diyor?[/QUOTE]
4te 4 :dü:
Ben kaçtım ekrandan.Yokum 1 2 saat.Burası epey düşer.Mallar dowda cuma günü 8700 e doğru verdiklerinde verildi.İmkb artı olması gerekirken eksi açtı vob.Çok düşecez.
Astatın kardeş,
bugun 44000 i dener mi? :)
(flatim de)
şimdi 1 hafta osman ziya ile, halil konuşur dururlar, demedimmi, gördünüzmü,
geçmişten hatırlatmalar falan, hele osman ziyanın geçen haftaki gafını unutamıyorum:D:D:D:D
"bir çubuk gelecek, ama öyle mutlu.. çubuğu falan değil diye":D:D:D, ellerini ovuşturmamaya başlamıştır şimdiden..
[quote=tuareg;120697]Astatın kardeş,
bugun 44000 i dener mi? :)
(flatim de)[/quote]
43000 ü denerse öp başına koy...44000 ü görürse benle dalga geç..41500 ü görürse
kafanı taşlara vur.kom.kom.kom.kom
ya böyle sessiz sessiz süzüle süzüle, kaynamış kurbağa hesabı haşırtadacakalr galiba..haşşırt dedim de aklıma geldi...BAY GACIRT nerelerde yaww
[QUOTE=TIFIL;120676]42200 yeni kısa destek hedefi...bence...[/QUOTE]
duracakmıyız bakalım....brv
[quote=Astatin;120699]43000 ü denerse öp başına koy...44000 ü görürse benle dalga geç..41500 ü görürse
kafanı taşlara vur.kom.kom.kom.kom[/quote]
Yok yok, baksana bugun sabahtan beri direncleri yoklayıp duruyor, yanlış sormuşum, 45000leri dener mı dıyıcektım,::::::
sende dalga gecmek mı, ne demek kardeşim, arkadasları keyıflı gormek ne guzel, zaten bu hafta ılk yarı da flat kalma kararı almıstım, piyasayı fazla ızleyemem dıye,
1.denemede 34bin kalesi yıkıldı
Ben kaçar, arkadaslara bol kazanclar diler.:)
VOB Saatlikelrde pozitif uyumsuzluk var gibi. Değişik göstergeleri olanlar da bakarsa iyi olur.
[QUOTE=Astatin;120700]ya böyle sessiz sessiz süzüle süzüle, kaynamış kurbağa hesabı haşırtadacakalr galiba..haşşırt dedim de aklıma geldi...BAY GACIRT nerelerde yaww[/QUOTE]
şşştt abi muhtemelen offline izliyor kendi yazdıydı :::
[quote=VOBiX;120707]VOB Saatlikelrde pozitif uyumsuzluk var gibi. Değişik göstergeleri olanlar da bakarsa iyi olur.[/quote]
son yükselişte bırak saatliği günlükteki negatif uyumsuzluklara attıkları feykin yarısını, düşüşteki pozitif uyumsuzluklara atsalar 41000 de solıklanırız ama..bilemiyon işte..uyumsuzluk bunun adı..tutarsa çalıştı, tutmaza çalışmadı diyoruz..reco nun yazı tura hesabı yani
bu arada uzlaşma karlrının 1/3 ü ile sabah ağustosda kısa açmıştım.. :) EFG ye selam çift vade ayuluğa devam
[QUOTE=Astatin;120709]son yükselişte bırak saatliği günlükteki negatif uyumsuzluklara attıkları feykin yarısını, düşüşteki pozitif uyumsuzluklara atsalar 41000 de solıklanırız ama..bilemiyon işte..uyumsuzluk bunun adı..tutarsa çalıştı, tutmaza çalışmadı diyoruz..reco nun yazı tura hesabı yani[/QUOTE]
He işte tutarsa birileri çıkıp çizittirip uyumsuzluk varmış tühh demesin diye şeyettridim. Yoksa yükselişte nice negatif uyumsuzluklar ne portföyler batırdı.
[quote=VOBiX;120711]He işte tutarsa birileri çıkıp çizittirip uyumsuzluk varmış tühh demesin diye şeyettridim. Yoksa yükselişte nice negatif uyumsuzluklar ne portföyler batırdı.[/quote]
ooo öldürür bu VOB...diyorum ben..ama 5000 pointika olursa kar kapatırım.. :)sisteme falan da bakmam yani
Financial Times'ın haberine göre, ABD'nin toksik varlık planı
takvimin gerisinde kalırken potansiyel yatırımcı, regülatörler ve
bankaların azalan talepleri nedeniyle hiç bir zaman tam olarak
uygulanmayacağı endişeleri bulunduğu belirtildi.
Haberde, ülkedeki regülatörlerin planının gerekli olup omadığı
konusunda tartış-tıkları, yatırımcıların ise ödeme konusunda
Kongrenin kısıtlamalar getirmesinden endişe ettikleri ifade edildi.
08.06.2009 11:41:14 ABD'DE ÖDEMESİ GECİKEN KREDİ KARTI ORANLARI % 11'E ÇIKTI- TRANSUNİON
Kredi raporlama şirketi TransUnion'ın verilerine göre, ABD'de
yılın ilk üç ayı itibarıyla ödemesi geciken kredi kartı oranları
% 11 düzeyinde gerçekleşti. Şirketin hesaplaması 90 günlük gecikme
temeline dayanıyor.
Kuruluş, dönem içinde ayrıca ortalama banka kartı borçlarının
geçen yıl 5.548 milyar Dolar olan düzeyinden 5.776 milyar Dolar'a
çıktığını bildirdi.
Geçen hafta sonu da kısa girmiştim ve cuma gecesi dow uçmuştu. Ben de kısa kalmanın ezikliğiyle forumları dolaşıyordum. Yorumlarda İmkb 100 40.000 vob 50.000 lerde geziyordu. Hani noldu?? :)
Fx ci kardeşim derinlik verebilirmisin teşekkürler.
08.06.2009 11:52:41 *avro bölgesi'nde haziranda sentix yatırımcı güven endeksi -27.0 (beklenti -31.0, önceki -34.3)
amma durdu beee ,,, düşmeyecekse biri söylesin,,, işimiz gücümüz var,, bekleme yapmayalım :confused:
para çıkışı azaldı gibi, ama hala bir toparlanma yok...
Yorumlayabilecek var mı durumu,
hacimde bayıldı yine
[quote=MMO;120716]Fx ci kardeşim derinlik verebilirmisin teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i40.tinypic.com/14nkzdj.gif[/IMG]
Bu arada forumda moderatör kalmadı..Sayın Hellim inde sesi soluğu çıkmıyor....Moderatör mü seçsek acaba..hemen VOBIX i aday gösterdim..Aam bir koşulum var, TOKOBA adıyla moderatör olsun :)
ŞŞŞ VOBIX yaktın beni..IHEVA ya bak..üwww
ahaha YAVUZHAN da gelmiş...demekki 250 puanımız daha var hemen..Yavuzhan AYRIŞTAAAA GELLLLLLLLLL
42500 up dedi sistem...bence...
475 FULL LONG. SL 400, satış hedefim 850 civarı. dipde pu oldu.
[QUOTE=Astatin;120721]Bu arada forumda moderatör kalmadı..Sayın Hellim inde sesi soluğu çıkmıyor....Moderatör mü seçsek acaba..hemen VOBIX i aday gösterdim..Aam bir koşulum var, TOKOBA adıyla moderatör olsun :)
ŞŞŞ VOBIX yaktın beni..IHEVA ya bak..üwww[/QUOTE]
MEvcut modlara ne oldu?
[QUOTE=Astatin;120721]Bu arada forumda moderatör kalmadı..Sayın Hellim inde sesi soluğu çıkmıyor....Moderatör mü seçsek acaba..hemen VOBIX i aday gösterdim..Aam bir koşulum var, TOKOBA adıyla moderatör olsun :)
ŞŞŞ VOBIX yaktın beni..IHEVA ya bak..üwww[/QUOTE]
Modlar gözükmüyor ama görevlerinin başında. Sabah sabh benim avatarı silmişler :D
[quote=VOBiX;120725]MEvcut [B]mod[/B]lara ne oldu?[/quote]
arazi [B]mod[/B]undalar :::
[QUOTE=trader38580;120724]475 FULL LONG. SL 400, satış hedefim 850 civarı. dipde pu oldu.[/QUOTE]
Ben de diyorum bu pu nu nedir diye pozitif ve negatif uyumsuzlukmuş .dng
[quote=MMO;120716]Fx ci kardeşim derinlik verebilirmisin teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i39.tinypic.com/wttaw9.png[/IMG]
efg alış tarafına geliyor yavaş yavaş, dikkat derim.
Ama SPOT çok zayıf, o yardımcı oluyor
[quote=trader38580;120724]475 FULL LONG. SL 400, satış hedefim 850 civarı. dipde pu oldu.[/quote]
[B]Bu alış işlemi "trader38580 ile Sistematik VOB takibi" sayfasındaki sinyallerden ayrı bir hareket mi değil mi?[/B]