[quote=VOBiX;120725]MEvcut modlara ne oldu?[/quote]
cbaykus gitti,
mersiyk, mehmet reşad gibi, adı mod ama ortada yok,
başkada mod yok...her şey Hellimde... Thanx to Hell
Printable View
[quote=VOBiX;120725]MEvcut modlara ne oldu?[/quote]
cbaykus gitti,
başkada mod yok...her şey Hellimde... Thanx to Hell
375 flat olan kısalar, 550 long..., göçmüyoruz, göçemiyoruz:D:D
[QUOTE=Astatin;120732]cbaykus gitti,
başkada mod yok...her şey Hellimde... Thanx to Hell[/QUOTE]
Noıhamura ve HKAYIKCI vardı?
[quote=trader38580;120724]475 FULL LONG. SL 400, satış hedefim 850 civarı. dipde pu oldu.[/quote]
inşallah 850 görürde verirsin x30 4272 kırdı hedef 42425:rolleyes:sonra 41900 lar.
[QUOTE=Astatin;120732]cbaykus gitti,
başkada mod yok...her şey Hellimde... Thanx to Hell[/QUOTE]
sen ol işte, adayım sensin:D
[QUOTE=MMO;120716]Fx ci kardeşim derinlik verebilirmisin teşekkürler.[/QUOTE]
"Bi boy verebilir msisin? Derin mi oralar?" gibi olmuş. :D
[quote=VOBiX;120737]"Bi boy verebilir msisin? Derin mi oralar?" gibi olmuş. :D[/quote]
EEEE yaz geldi yüzme bilmeyenler dikkat etsin,
[quote=MMO;120731][B]Bu alış işlemi "trader38580 ile Sistematik VOB takibi" sayfasındaki sinyallerden ayrı bir hareket mi değil mi?[/B][/quote]
bu benim yaptığım işlem. sistemin sinyali değil. sistem 1 gösterge al vermediği için al veremedi. sistem sinyallerini bütün halde yayınlıyorum. eski sinyallerle birlikte. bu işlemlerle karıştırmayın.
[quote=Larossıan;120735]inşallah 850 görürde verirsin x30 4272 kırdı hedef 42425:rolleyes:sonra 41900 lar.[/quote]
bakalıkm artık. dönerse satarız.
[quote=traderx;120736]sen ol işte, adayım sensin:D[/quote]
dostum sağolda, düzenleyici lazım, dağıtıcı değil..VOBIX iyi...
Nohamura yı da küstürmüşlerde biliyorsunuz..Hkayıkcı, modsa bile halley her geldiiğinde bir uğruyo olsa gerek
42900 e atak kaçınılmaz
[QUOTE] 08.06.2009 12:10:59 ***IHEVA***İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 08/06/2009 tarih ve İMKB/24-GDD-133/99-31-06187 sayılı yazı ile istemiş olduğunuz Şirketimiz Hisse Senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı Fiyat ve Miktar hareketlerine ilişkin olarak, [COLOR="Blue"][B]henüz [/B][/COLOR]kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur.[/QUOTE] Abi voleyi vuramadık henüz vurunca haber vereceğiz .dng
[QUOTE=Astatin;120740]dostum sağolda, düzenleyici lazım, dağıtıcı değil..VOBIX iyi...
Nohamura yı da küstürmüşlerde biliyorsunuz..Hkayıkcı, modsa bile halley her geldiiğinde bir uğruyo olsa gerek[/QUOTE]
enorton ya da fxçi olsun. Sürekli burdalar ve vukuatları da yok.
GONG çaldı IMKBde. artık yukarı hareketler sınırlı kalır. 43,000 üstünü beklememk alzım diğer gonga kadar.
[QUOTE] 08.06.2009 12:32:56 A YATIRIM/SALAR:''TÜRKİYE'NİN, ÖZELLİKLE BORSADA, NEGATİF ANLAMDA ULUSLARARASI PİYASADAN AYRIŞIYOR GÖRÜNTÜSÜ VAR''
A Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Murat
Salar, Türkiye'nin özellikle borsa yönünden, uluslararası piyasalardan negatif
anlamda ayrıştığı görüntüsünün olduğunu söyledi.
Salar, bu hafta piyasalara ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, son
dönemde uluslararası piyasalarda da algılamanın negatife döndüğünü belirterek,
uluslararası piyasaların 'Esasında her şey fiyatladığımız kadar pozitif mi'
durumunu sorguladığını bildirdi.
''Türkiye'nin özellikle borsada negatif anlamda uluslararası piyasadan
ayrışıyor görüntüsü var'' diyen Salar, şöyle devam etti:
''Temel nedeni, uluslararası piyasalarda emtia bazlı birtakım yükseliş
hareketleri var. Bu yükselişler, Türkiye'nin makro dengelerini negatif etkileyen
gelişmeler. Türkiye enerji ithalatçısı konumunda. Rusya ve Brezilya gibi
ülkelerle kıyasladığımız zaman, onlar daha çok enerji ihracatçısı konumundalar.
Enerji fiyatlarının, emtia fiyatlarının yükseldiği noktada, bunu ihraç eden
ülkelerin pozitif fiyatlanması, Türkiye gibi ithal eden ülkelerin de negatif bir
şekilde fiyatlanması son derece doğal.''
Salar, özellikle emtia bazlı yükselişlerin orta vadede enflasyonun mevcut
seviyesini etkileyebileceğini ifade ederek, buna bağlı olan beklentilerden dolayı
da bono faizlerinin yukarı yönlü tepki verdiğini vurguladı.
Bono faizlerindeki yukarı yönlü tepkinin, önümüzdeki dönemde bankacılık
sektörünün karlılığını ilk 3 aydaki boyutunda devam ettirememesinde etkili
olabileceğine dikkati çeken Salar, borsa üzerinde bankacılık sektörünün etkisinin
çok yüksek olduğunu, bu yüzden bankacılık karlarının endeks üzerinde baskı
yaratabileceğini dile getirdi.
Salar, IMF ile bir anlaşmanın hala gerçekleşemediğinin altını çizerek,
''Geçen hafta bir teşvik paketi açıklandı. Teşvik paketi veya ÖTV indirimleri
olsun, kamu maliyeti üzerindeki etkilerinin ölçülmesi gerekiyor. Bunun için de
bir programa ihtiyaç var. O yüzden IMF bu kadar önemli'' şeklinde konuştu.[/QUOTE] Birileri yeni uyanmış.
haydi hep beraber tempo ile ENORTON ENORTON .brv.brv FX ci FX ci .brv.brv
Dolarda nüfus patlaması
ABD'li ünlü yatırımcı Jim Rogers: "Fed o kadar çok para basıyor ki, borsalar 20 bin 30 bin seviyelerine kadar çıkabilir."
ABD'li ünlü yatırımcı Jım Rogers dünyanın bir dolar kriziyle burun buruna geldiğini belirterek, "Fed o kadar çok para basıyor ki, bunun sonucunda borsalar 20 bin 30 bin seviyelerine kadar çıkabilir" dedi.
Rogers, CNBC'ye verdiği röprtajda doları son derece kusurlu bir para birimi olarak tanımladı ve bir sonraki krizin başlıca sorumlusunun dolar olacağını iddia etti.
Emtia fiyatlarının küresel krizden çıkışın lokomotifi olacağını iddia eden Rogers, toparlanma olsa da olmasa da enflasyon nedeniyle emtianın getirisinin yüksek kalmaya devam edeceğini düşünüyor.
[quote=adalı54;120746]haydi hep beraber tempo ile ENORTON ENORTON .brv.brv FX ci FX ci .brv.brv[/quote]
olurr..ama ANNA kıskançlık yapabilir fx ciye.....
ohada o ne beeee.....rusyaya bak
[QUOTE=Astatin;120721]Bu arada forumda moderatör kalmadı..Sayın Hellim inde sesi soluğu çıkmıyor....Moderatör mü seçsek acaba[COLOR="Red"]..hemen VOBIX i aday gösterdim..Aam bir koşulum var, TOKOBA adıyla moderatör olsun [/COLOR]:)
ŞŞŞ VOBIX yaktın beni..IHEVA ya bak..üwww[/QUOTE]
evet benim moderatör adayım da VOBİX..
[QUOTE=VOBiX;120743]enorton ya da fxçi olsun. Sürekli burdalar ve vukuatları da yok.[/QUOTE]
[QUOTE=adalı54;120746]haydi hep beraber tempo ile ENORTON ENORTON .brv.brv FX ci FX ci .brv.brv[/QUOTE]
Teklifiniz için teşekkürler bence Fxci olsun. Ben hayatta yapamam öyle işleri, bi keresinde sınıf başkanı yaptılar 2 gün sonra aldılar :)
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
[QUOTE=Astatin;120749]ohada o ne beeee.....rusyaya bak[/QUOTE]
Birileri votkayı falzla kaçırmı haftasonu .dng
[quote=TIFIL;120693]08.06.2009 10:56:13 *TAYVAN'DA MAYISTA TİCARET FAZLASI 3.17 MİLYAR DOLAR(BEKLENTİ +2.61MLR, ÖNCEKİ +2.14MLR)
gökhan tayvan borsasını nasıl etkiledi bu haber .kom[/quote]
Ben Taylanttayım.Not Taiwan.:D:D
Böyle hergün yedire yedire 300 500 1000 ne verirlerse kar.Hergün yavaş yavaş hissettirmeden.
[quote=enorton;120715]Geçen hafta sonu da kısa girmiştim ve cuma gecesi dow uçmuştu. Ben de kısa kalmanın ezikliğiyle forumları dolaşıyordum. Yorumlarda İmkb 100 40.000 vob 50.000 lerde geziyordu. Hani noldu?? :)[/quote]
Millet vob 35000 kende kısa giriyordu.O zaman da 45000 ler konuşuluyordu.Ama 45000 oldu vob.O nasıl olacak acaba?O zaman vaybe bildiler 45000ciler diyen olmadı.Para yapsın garip halkım da 50000 ciler 28000 ler 45000 ciler hiç bitmez bu ülkede.
ttnet in uçan internet hizmetini kullanan varmı arkadaşlar ?
performansı nasıl ?
[quote=booth;120719]para çıkışı azaldı gibi, ama hala bir toparlanma yok...
Yorumlayabilecek var mı durumu,
hacimde bayıldı yine[/quote]
Durumun türkçesi geberecez.Dow 20 puan eksi cumaya göre vob 800 puan eksi.0.25 eksiye karşın vob yüzde 2 eksi.Yani vob bilir.Bunlar malı cuma tarımdışı veride verdiler.8685 e çakarak.Olay orada bitti.
sistem 42500 den kisalari kapat ve longa geç dedi..ama ben kısa devam..çift vade şort...astarlı adidas şort
[quote=Astatin;120721]Bu arada forumda moderatör kalmadı..Sayın Hellim inde sesi soluğu çıkmıyor....Moderatör mü seçsek acaba..hemen VOBIX i aday gösterdim..Aam bir koşulum var, TOKOBA adıyla moderatör olsun :)
ŞŞŞ VOBIX yaktın beni..IHEVA ya bak..üwww[/quote]
Ben hep hapis yatıyordum.Gardiyan olabilirmiyim?::::::.kom.komSicilimi temizledi hökümet.
geelll gel vatandaş geell..fırsatını bılunca ilk tepkide kısaları kapat..ağustosa gel...son hafta stresini yaşama,,uzlaşma tezgahlarına gelme... :) dah açok erken ama geri sayım başladı hatırlatayım dedim
[QUOTE=YAVUZHAN;120758]ttnet in uçan internet hizmetini kullanan varmı arkadaşlar ?
performansı nasıl ?[/QUOTE]
edge olanda paketler cok sınırlı matrıksı birgün çalıştırsak kotayı aşıyo :::
[quote=GOKHANFINDIK;120761]Ben hep hapis yatıyordum.Gardiyan olabilirmiyim?::::::.kom.komSicilimi temizledi hökümet.[/quote]
senin pozisyon battlestar galactica daki ZAREK in durumunu andırıyo biraz..mod yapsalar bile sonun kurşuna diizlmeye gidebilir..tavsiye etmiyorum.dng.dng
[quote=VOBiX;120734]Noıhamura ve HKAYIKCI vardı?[/quote]
Hkayıkçı ablam zor girer artık buralara.Eskisi gibi değil artık işi.
[quote=fXci;120763]edge olanda paketler cok sınırlı matrıksı bıgun calıstırsak kotayı asıyo :::[/quote]
tüm kelimeleri düzgün yazmışın? hayırdır? hasta felanmısın fx ci.kom
[QUOTE=Astatin;120766]tüm kelimeleri düzgün yazmışın? hayırdır? hasta felanmısın fx ci.kom[/QUOTE]
van munut çarptı abi ::: 300 pıvan eskide emma du bakalım ... gün daha bitmedi :::
[quote=enorton;120751]Teklifiniz için teşekkürler bence Fxci olsun. Ben hayatta yapamam öyle işleri, bi keresinde sınıf başkanı yaptılar 2 gün sonra aldılar :)[/quote]
Ben en az beş kere sınıf başkanı oldum.Fiş çalınmalar yüzünden kaç kere aldılar beni başkanlıktan.Çünkü çalan bendim.Sonra yine seçimler oluyor yine başkan adayları.Yine seçilen ben.Saddam Hüseyin bile o kadar oy alamamıştır.:D:D:Dİlkokuldan beri hiç değişmedi bu.Çoğu zaman bendim.Seçmenlerime buradan saygılar.
[quote=YAVUZHAN;120758]ttnet in uçan internet hizmetini kullanan varmı arkadaşlar ?
performansı nasıl ?[/quote]
Bırak abi şu salakları ya.Yürüyen internet yapsın onlar ilk.Uçan neymiş.Mal bunlar.Zırt bırt kesiliyordu internet Türkiyede.Kaç kere şikayet ettik.Modemde falan sorun yoktu.
Arkadaşlar cepten internete bağlanmak istiyorum, sadece yüzeysel fiyat izleme işlemi yapsam akşama kadar ne kadar veri aktarımı yapmış olurum turkcell 1 gb limitli paketi işimi görürmü acaba ?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120759]Durumun türkçesi geberecez.Dow 20 puan eksi cumaya göre vob 800 puan eksi.0.25 eksiye karşın vob yüzde 2 eksi.Yani vob bilir.Bunlar malı cuma tarımdışı veride verdiler.8685 e çakarak.Olay orada bitti.[/QUOTE]
aynen öyle, o verideki hareketler çok tuhaftı, var bişeyler var bişeyler dedim ama çözememiştim o gün.
eve telefon bağlatmadan net işini halledeyim diye ilgileniyorum bu uçan net le ama kotaları fx çinin dediği gibi çok kısıtlı.ilk başta çıkan ürün her zaman kısıtlanıp mümkün olduğunca pahalıya satılıyor zaten memlekette..
teşekkürler görüş bildiren arkadaşlara..
bu arada alış baskısı var sanki :)