[quote=mavi;37138]...Umarım piyasa ile inatlaşan olmamıştır....[/quote]
Yukarıdaki umarım kelimesi Deutsche'den işlem yapan arkadaşı kapsamamaktadır..dng
Printable View
[quote=mavi;37138]...Umarım piyasa ile inatlaşan olmamıştır....[/quote]
Yukarıdaki umarım kelimesi Deutsche'den işlem yapan arkadaşı kapsamamaktadır..dng
HSBC den işlem yapan traderın tuşa bastığı saat:16:07:01
Aşağıdaki haber saati: 16:27:26
HSBC, GELISMEKTE OLAN PIYASALAR HISSE STRATEJISI RAPORUNDA TURKIYE'I UPGRADE, POLONYA'YI DOWNGRADE ETTI
-MATRIKS-
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın VOBİX iyiniyetinden kaynaklanan insider olmuyor çünkü zarar yazmış eleştirisinde bulunmuş.Fakat hatalı bir emir girmesi dahi bizim, piyasadaki dönen dolaplara bir örnek olarak görmemizi engellemez.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=mavi;37141]HSBC den işlem yapan traderın tuşa bastığı saat:16:07:01
Aşağıdaki haber saati: 16:27:26
HSBC, GELISMEKTE OLAN PIYASALAR HISSE STRATEJISI RAPORUNDA TURKIYE'I UPGRADE, POLONYA'YI DOWNGRADE ETTI
-MATRIKS-
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın VOBİX iyiniyetinden kaynaklanan insider olmuyor çünkü zarar yazmış eleştirisinde bulunmuş.Fakat hatalı bir emir girmesi dahi bizim, piyasadaki dönen dolaplara bir örnek olarak görmemizi engellemez.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
sayın mavi çok haklısınız....
kar edince insider olurda zarar edince olmaz gibi bir anlam çıkmasın...bu yanlışı düzeltelim..
insider demek içerden haksız bir şekilde herkesten önce ögrenmesi demek..
kar eder zarar eder o ayrı...
etik değil ...üstelik suç olması lazım....
[B]allahtan adamlar mal çıktıda [/B]bu ahlaksızlıgı ellerine yüzlerine bulaştırdılar..
47000 küsürle mallanmış oldular......allahın sopası işte......
diğer sopada dsi ye vuruldu..oda hak etti...
piyasayı manipüle etmeye çalışıyordu..
bunlara müstehak... yatacak yerleri yok bunların...
milletten önce al haberi ve hemen uzunla..uyanık ya....:)
[quote=mavi;35882]30 endeks vadelide;
Düşüş trendini AKP kapatma davası sonuçlanmadan kırmış aslında ve global panikle düşüş trend çizgisini test etmiş.Dji teki abileri müsade ederse [B]48.500[/B], [B]54.200[/B], ve idealde [B]63.500[/B] leri 5 dalgalık bir itki ile görmek isteyecektir.Sonrasına gelirse o zaman bakarız...
[U][COLOR=#ff4400][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img110.imageshack.us/img110/884/hedeflerjq4.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/U][/quote]
[quote=mavi;35888][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/351/oboxe4.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Görüşlerimde değişiklik yapabilecek gelişme ABD den gelebilecek çok kötü algılanabilecek bir haber olabileceğinden 26-09-2008 Cuma senası bitmeden flat kalma kararımı kesinleştirmiş oldu piyasa.Fırsatlar bitmezmiş.
Bol şanslar...
egemen 50000 den verdikleri 46000 den nakde dönüştürmüş.
şapka çıkartırım ben buna.
peki citi ve deutche kısa oldukları kadar uzun olsalardı, efg de uzun mesela.
hsbc çizdiğinde 50000 i.
45000 e geri düşüş olurmuydu?
bu sorunun cevabını merak ediyorum.
cevap hayır ise bugün voba veda edilmeli ve imkbye geri dönülmeli.
sevgiler.
[QUOTE=cbaykus;37053][url]http://www.voborsa.com/forum/vob-sistemler-senaryolar-t3332.html?p=36991#post36991[/url]
Sayın arkadaşlar Halojen arkadaşımız aramızdan ayrılmış..
üzüldüm..
Burdan kimsenin ayrılmasını istemem burda ÖBÜR YERDEN
DAHA YAKIN OLDUGUMUZU ZANNEDİYORDUM...[/QUOTE]
yeni gördüm bunu....
sn halojen hayırdır.....yönetimle ne gibi bir itilaf olabilirki.....merak ettim.....
rintintin yok burda......:D
kendi adıma yazmaya devam edersen çok sevinirim....
üstelik bu topiğe yazarsan dahada çok sevinirim.....
Sayın jelibon,
Benim İMKB de değilde VOB da olmamın tek nedeni var.Herhangi bir hisseyi alırsınız fakat gerçek durumunu hiçbir zaman bilemezsiniz ve birgün iflas edip kapanabilir.Hehangi bir hisseyi alırsınız İMKB beklentiniz yönünde hareket eder fakat sizinki ayak uyduramayabilir.Her türlü oyun olsa da sonuçta uzlaşma var ve ortada bir değer var bazen paralel bazen oriyantasyonsuz da olsa.Risk denirse onunda çözümü 1 kaldıraç kullanmak.
Bol şanslar...
evet ilk hedefe vardık, 11100 üstünde kalınmalı şimdi.
sanal longlar duruyor.
sevgiler.
[QUOTE=mavi;37147]Sayın jelibon,
Benim İMKB de değilde VOB da olmamın tek nedeni var.Herhangi bir hisseyi alırsınız fakat gerçek durumunu hiçbir zaman bilemezsiniz ve birgün iflas edip kapanabilir.Hehangi bir hisseyi alırsınız İMKB beklentiniz yönünde hareket eder fakat sizinki ayak uyduramayabilir.Her türlü oyun olsa da sonuçta uzlaşma var ve ortada bir değer var bazen paralel bazen oriyantasyonsuz da olsa.Risk denirse onunda çözümü 1 kaldıraç kullanmak.
Bol şanslar...[/QUOTE]
doğru söze ne denir.
SOYLE GECEN GUNUN BIR OZETINI YAPAYIM
dun %100 dogrulukla tutturmustum bugun 44.000 gorur dedim 100 puan yanildim 44.100 en dusukle kapadik gunu
bullmarket,mbm i tebrik ediyorum %100 tutturdular bugun
hexen sanssizdi,jelibonda isabetliydi
hele mbm fili dogurttu sonunda :):)
ancak bugun ben bu piyasadan gercekten tiksindim
arkadaslar bakin eger bu piyasa bu sekilde olacaksa inanin biz para kazanamayiz !!!!!!
ben hsbc nin yaptigi islemin piyasamizin isleyisi acisindan yanlislik olarak almak istiyorum
ama yanlislik degilse BU HERIFLERIN BU KORKUSUZLUGU BU PERVASIZLIGI BENI KORKUTUYOR GELECEK ICIN
biz istedigimiz kadar teknik bakalim sistem gelistirelim adamlar tavan,tabn cizdikten sonra hicbir seyin onemi yok
bu is artik kumara donmeye basladi
eger bu ulke teksas degilse bugunku hareketin sebebi birilerinden sorulmali
yok adam alir satar derseniz zaten biz bitmisiz demektir
saygilar..
geçici de olsa tavan taban limiti %10 dan %15 e boşuna çekilmedi sn. follow, aynı gün hem tavan hem taban göreceğimiz günlerde gelecek