-
[QUOTE=MMO;120770]Arkadaşlar cepten internete bağlanmak istiyorum, sadece yüzeysel fiyat izleme işlemi yapsam akşama kadar ne kadar veri aktarımı yapmış olurum turkcell 1 gb limitli paketi işimi görürmü acaba ?[/QUOTE]
matriks ayda 4 gb çekiyordu bikere ölçtüydüm ::: ..... ttnet şöyle züpher bi gampanya yapsa ne gözel olur.. 3g ile bağlansak şıkır şıkır dışarda :::
-
600 den filat....full filat..fit filat
-
Sisteme al geliyor doğru sinyalmi acep
-
[QUOTE=abka;120552]SARAYLI dan alıntı;
[COLOR="Blue"]benim yaptığım şey bu bilgiyi uygulamaktır.Mekanik sistemle çalışırken bu sistemi ,sistem testera koyduğunuz vakit bir sermaye eğrisi çıkmakta,bu sermaye eğrisine örneğin koyulan iki ho yardımıyla ,sermaye eğrisinin düştüğü ya da çıktığı noktaları ,dolayısıyla sistemin zararlı ve karlı tradelerini ,kesin olmasa da ,ho ların sağladığı belli bir şekilde anlayabilmek mümkün olabilir.
Yukardaki ingilizce makaleyi okursanız ,yazar Michael.R.Bryant bir ho kullanarak,sermaye eğrisinde nerede alım ve nerede satım yapılacağını tahmin ediyor.TA kullandığından bu bir tahmindir ve asla kesinlik bunda da aranmamalıdır,yani sistemin karlı trade olacak dediği ,zararlı da olabilir.[/COLOR]
oldukca mantıklı..vobix gecen haftalarda senin sistemde obo var diyordu.::: cidden oldu..(sistem kar egrisinde).
[B]peki sermaye egrisine (artan puan egrisi) hangi hareketli ortalamalar,nasıl konulur..[/QUOTE][/B]
ms de kazanç egrisine agırlıklı ortalama nasıl konuluyor..bilen var mı..
mesela aşşağıdaki egriye..
[URL=http://img191.imageshack.us/my.php?image=8haz.png][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3344/8haz.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120769]Bırak abi şu salakları ya.Yürüyen internet yapsın onlar ilk.Uçan neymiş.Mal bunlar.Zırt bırt kesiliyordu internet Türkiyede.Kaç kere şikayet ettik.Modemde falan sorun yoktu.[/QUOTE]
Belli şablon vermişler.
- Modemin yanında msıınız?
- Evet.
- Işıkalr yanıyor mu?
- Evet.
- Fişi çıakrıp 5 - 10 sn bekleyin.
- Tamam.
- Şimdi hangi ışıklar yanıyor?
vs devam ediyor.
2002-2005 yıllarında teknik servis işelrine merak salmıştım ordan biliyorum. bir gün yine kesildi açtım telefonu. Hatlarda sorun var dedim. Yukarıdaki işlemelri yaptırmaya kalktı. Bende sorun yok hatlarda sorun var. İlgilenin diye haber veriyorum dedim. Arıza kydı alalım filan derken 2 dk geçmedi evet hatlarda sorun varmış şimdi ekranıma düştü dedi.
-
Bendede 15 dk şimdi alverdi teyidi geldi ama aması var birazdan tekrar sat da verebilir.bakalım görecez
-
[QUOTE=abka;120776][/B]
ms de kazanç egrisine agırlıklı ortalama nasıl konuluyor..bilen var mı..
mesela aşşağıdaki egriye..
[URL=http://img191.imageshack.us/my.php?image=8haz.png][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3344/8haz.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
h.o. tutup sürükleyip grafiğin üstüne bıraktığın zaman olur..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;120772]eve telefon bağlatmadan net işini halledeyim diye ilgileniyorum bu uçan net le ama kotaları fx çinin dediği gibi çok kısıtlı.ilk başta çıkan ürün her zaman kısıtlanıp mümkün olduğunca pahalıya satılıyor zaten memlekette..
teşekkürler görüş bildiren arkadaşlara..
bu arada alış baskısı var sanki :)[/QUOTE]
ADSL için telefon bağlatma mecburiyeti yok. [url]http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=1&pID=113[/url]
İlk başvuruda nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.
-
[i][color=#FF0000][b]Borsada yabancı payı arttı [/b][/color]
Yabancı yatırımcıların İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) payı, önceki haftaya göre artarak yüzde 65,45'e yükseldi. Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre, 5 Haziran 2009 tarihinde yabancıların hisse adedi bakımından borsadaki payı yüzde 52,91 olurken, piyasa değeri açısından payı ise yüzde 65,45 olarak gerçekleşti. Yabancılar, bu tarih itibariyle 13 milyar 168 milyon 460 bin 150 adet hisse ile toplam 54 milyar 485 milyon 534 bin 656 lira tutarında piyasa değerini ellerinde bulundurdu. Yabancıların 29 Mayıs 2009 tarihinde İMKB'deki payı yüzde 64,27 seviyesindeydi.[/i]
-
[quote=Astatin;120774]600 den filat....full filat..fit filat[/quote]
pozitif ayrışım istersin sen şimdi :D
-
saat 14 14.30 arası çökmezse bu sefer kısaları kapatacam. Söz
-
[QUOTE=traderx;120779]h.o. tutup sürükleyip grafiğin üstüne bıraktığın zaman olur..[/QUOTE] hareketli ortalama göremiyorum..
-
bu nalıncı keseri olayını ilk defa duyuyorum fakat ben matriskte bunu 1-2 sene önce denedim, ilk başta trend çizerek başladım h.o. bolinger banda falan, ama hikaye
çünkü h.o. yatay bandı teyid edinceye kadar zaten iyi çarpılıyoruz, teyid ettiktten sonrada genelde 1-2 ters işlemden yırtmakla birlikte sistem asıl kazandırdığı ilk ve büyük hareketleri genelde 2000-3000 puan oluyor o hareketler, bu hareketleri hep pas geçiyor,
vel hasılı ben faydasını görmedim....
-
[quote=traderx;120771]aynen öyle, o verideki hareketler çok tuhaftı, var bişeyler var bişeyler dedim ama çözememiştim o gün.[/quote]
Ben çözdüm ama uygulayamadım.Artık limitlere geldiğim için full short no işlem.5000 10000 puan alacam bu 1 ay içinde kendimi biliyorum.Hayırlısı İnşallah.
-
[quote=QUEEN;120775]Sisteme al geliyor doğru sinyalmi acep[/quote]
zor soru kuin..benimkide al verdi 500 de ama ben 600 e kadar bekleyip filatladım :) trend bu napcağı belli olmaz
-
[URL=http://img197.imageshack.us/my.php?image=screenhunter4m.png][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1324/screenhunter4m.png[/IMG][/URL]
-
[quote=YAVUZHAN;120772]eve telefon bağlatmadan net işini halledeyim diye ilgileniyorum bu uçan net le ama kotaları fx çinin dediği gibi çok kısıtlı.ilk başta çıkan ürün her zaman kısıtlanıp mümkün olduğunca pahalıya satılıyor zaten memlekette..
teşekkürler görüş bildiren arkadaşlara..
bu arada alış baskısı var sanki :)[/quote]
Bence yok öyle bir baskı.Kapanış buranın altında olacak.Dow daha yeni başlıyor.
-
[quote=YAVUZHAN;120782]pozitif ayrışım istersin sen şimdi :D[/quote]
istemem dersem yalan olur...
-
[QUOTE=Astatin;120787]zor soru kuin..benimkide al verdi 500 de ama ben 600 e kadar bekleyip filatladım :) trend bu napcağı belli olmaz[/QUOTE]
aldım gitti sat veresiye.. vere vere kalmadı kalmadı..:D
-
Ben ne zaman işlem yapsam direk non stop ralli yada non stop şelale olur.En son o 3500 puan çaktıklarında bir kere işlem yapmadan beklemiştim.Şans oldu.Ama ben işlem yaptığımda 100 puan bile realize yada tepki gelmiyor.Ben işlem yapmayıp beklediğimde inek gibi olduğu yerde durup izliyorum böyle.Alacam bu sefer 5000 10000 kısa sürede.Çok acil lazım bu 5000 puan en az.3e katlamayalı epey oldu yine.Bu kadar uzun sürmezdi hiç hayret.
-
[QUOTE=VOBiX;120777]Belli şablon vermişler.
- Modemin yanında msıınız?
- Evet.
- Işıkalr yanıyor mu?
- Evet.
- Fişi çıakrıp 5 - 10 sn bekleyin.
- Tamam.
- Şimdi hangi ışıklar yanıyor?
vs devam ediyor.
2002-2005 yıllarında teknik servis işelrine merak salmıştım ordan biliyorum. bir gün yine kesildi açtım telefonu. Hatlarda sorun var dedim. Yukarıdaki işlemelri yaptırmaya kalktı. Bende sorun yok hatlarda sorun var. İlgilenin diye haber veriyorum dedim. Arıza kydı alalım filan derken 2 dk geçmedi evet hatlarda sorun varmış şimdi ekranıma düştü dedi.[/QUOTE]
Daha sabah İzmir matriks den Uğur beyle aynı şeyleri konuştuk matriks artık internetten veri yolluyor bu gün bende geçtim ama işimiz artık zor geçen aylarda internet problemim oldu değiştirmediğimiz bir bilgisayar kaldı onuda üç defa yeniden kurduk arızanın telekom içindeki yerini buluncaya kadar göbeğimiz çatladı onuda sağolsun eski bir telokom çalışanın yardımı ile yaptık araya bir kaç kişi daha koyduk da problemi giderdik yoksa umitsiz vakaydı.Onun için oldum olası devlet daireleri ile iş yapmaktan nefret ederim.telekomda hala eski bir devlet dairesi sayılır hala bir sürü çürümüş beyin yıllarca yan gelip yatıp maaş almış zihniyet ....
yaramı deşmeyin
-
15 dakikalıkda bollinger abi, yukardan aşağıdan nerdeyse 90 derecelik açıyla geliyo..sıkıştıktan sonra pis kırılacak kanaatindeyim
-
Gittim geldim, baktım ilginç bir şey olmuş, kaç gündür TAHVIL hep tepe tepe gidiyordu. 5 dk önce ilk kez çözmüş tepeyi, birileri tahvil almış
-
sistemler: 5 dk flat sinyal, 15 dk al sinyal, 60 dk sat sinyal...manzara bu..
1) HEXEN Plans
2) SAZAN PARSONS PROJECT
3) HAGUAN CIRCLES
şşşş..nerdesiniz arkadaşlar
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120792]Ben ne zaman işlem yapsam direk non stop ralli yada non stop şelale olur.En son o 3500 puan çaktıklarında bir kere işlem yapmadan beklemiştim.Şans oldu.Ama ben işlem yaptığımda 100 puan bile realize yada tepki gelmiyor.Ben işlem yapmayıp beklediğimde inek gibi olduğu yerde durup izliyorum böyle.Alacam bu sefer 5000 10000 kısa sürede.Çok acil lazım bu 5000 puan en az.3e katlamayalı epey oldu yine.Bu kadar uzun sürmezdi hiç hayret.[/QUOTE]
şimdi yanlış olan eşy ... 5000 pıvan 10 000 pıvan kazanmam leazım diye gendini şartlandırıyon goki.... şartlandırma gendini... kazanamazsın öyle :::
-
[QUOTE=QUEEN;120791]aldım gitti sat veresiye.. vere vere kalmadı kalmadı..:D[/QUOTE]
Bende 5 dk lıklar sata geçmedi ama geçmek üzere biraz evvel al veren 15 dklıkları bunlar etkiler 15 liklerde sata geçebilir.
-
500 pıvan eski van munut ::: nazar değdirdik eyimi ::: 500 degil aslında benim geç işlemlerim okadar buyulttu zararı 200 pıvan falan
-
[QUOTE=MMO;120770]Arkadaşlar cepten internete bağlanmak istiyorum, sadece yüzeysel fiyat izleme işlemi yapsam akşama kadar ne kadar veri aktarımı yapmış olurum turkcell 1 gb limitli paketi işimi görürmü acaba ?[/QUOTE]
Bence görür... Geçen gün internetim gitti, laptopu ceptelefonuna bağladım. 2 saatte matrikte 20 MB gitti. Buarada Turkcellden şaşmayın, çünkü ave ve vodafone da ne kadar kotanız kaldığını sorgulamamıyormuşsunuz. 120-130 Tl fatura gelip isyan edenler var ve iddia ediyorlar kotayı geçmedik diye...
Sınırsız internette en uygun kampanya smileadsl de şuanda. 24 ay yerine 12 tahahut var ve ilk 7 ay kotalı fiyatına .brv
Smile a geçmek isteyen varsa beni referans gösterebilir, ikimiz de bir ay bedava kullanırız :D
[url]http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx[/url]
[url]http://www.birdostkampanyasi.com/[/url]
Bu arada aynı şey digiturk için de geçerli...
-
[quote=fXci;120797]şimdi yanlış olan eşy ... 5000 pıvan 10 000 pıvan kazanmam leazım diye gendini şartlandırıyon goki.... şartlandırma gendini... kazanamazsın öyle :::[/quote]
Olurmu ben 3 yıldır böyle kazanıyorum.Yanlışın var.Sen benim 5000 puan bir pozda bekleyeceğime inanıyormusun.300 500 puan düşsün hele.Ben 5000 puan alacam diye şartlandırırım.1000 puana bile göbek atarım.Ama hedefi büyük olanın ufku geniş olur bunu da böyle bil.Her parayı beğenirim.Ama vobta her puanı beğenmem.Ben de 1000 lira olsun 1000 lira kazanmak için 5000 puan lazımdır.Ama ben kazandığım 1000 lirayı beğenirim.5000 puanı beğenmem.Hep yüksek uçmak lazım ki.1000puan kazandığında da sevinesin.Öptüm seni cici adam.Bir fare kebapımı yiyemedin gelip de.:..::..:.lelele.leleleBurger Kinglerde domuz griller ve inek griller ayrı yerde pişiyormuş.
-
şelale şelale şelale ... hahahaha :D:D:D:D ..
bu ayı iyiymiş .. duruşundaki asalete bakın şu ayının... :D:D:D
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
-
Matriks 5-15 dk veriler için neden 4 aydan önceki verileri tutmuyor bilen var mı? Bence hep beraber mail atalım...
-
45300 den full kısa..uzlaşmaya gideceğim..büyük ihtimalle..35000 yeter..
-
[QUOTE=oguzhan;120798]Bende 5 dk lıklar sata geçmedi ama geçmek üzere biraz evvel al veren 15 dklıkları bunlar etkiler 15 liklerde sata geçebilir.[/QUOTE]
Biraz evel yazdığım oldu 5 dklıklar agresif sekilde sata geçti
-
Portföyüm 3lü dip yaptı.Bütün 3.lü dipler ralli ile sonuçlanır.Portföyde grafik ne ilginç.Bu gece Allahın kulu engelleyemez.Full shortum kesin.Daha oyun yeni başlıyor.Böyle gün içi eşit seyret farkı.Seans sonu 500 alta al.Bunlar moda olacak bugünlerde.Çok göreceksiniz.Hep öyle oldu önceden.Yine olacak.Şimdi garan 66 düşecek.Bundan sonra hiçbir alış baskısına kanmayın.Hepsi feyk olacak.Satıcılar hep güçlü olacak.
-
[quote=selçuklu;120802]şelale şelale şelale ... hahahaha :D:D:D:D ..
bu ayı iyiymiş .. duruşundaki asalete bakın şu ayının... :D:D:D
[/quote]
selçuklu abi bak buda SEYYAH ın büyük pambık babası ::: anooeeeyyy sanırım sindi bunun ruhu fortladı
[IMG]http://i41.tinypic.com/1z4fjer.png[/IMG]
-
şimdi bu son kısa düşüşle satta olmayan sistemelrde sata gececektir...30 sn sonra...orda bir satış gelir sonra onları stres yapmak için bir yukarı yaparlar mı diyorum :)
-
tribün beni bozar short devam
-
[QUOTE=fXci;120807]selçuklu abi bak buda SEYYAH ın büyük pambık babası ::: anooeeeyyy sanırım sindi bunun ruhu fortladı
[IMG]http://i41.tinypic.com/1z4fjer.png[/IMG][/QUOTE]
hahahah :D:D:D:D .. nolmuş ayıya ya ... çok ürkütücü olmuş ... :D
-
yavuzhan bi pozitif ayrış..çok değil ya 42800 falan yeter
-
ralli ralli ralli..flatos am ayukarıdan şortlamak içi