[QUOTE=Astatin;261065]emin misin.dng[/QUOTE]
ya sen ?:..::..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;261065]emin misin.dng[/QUOTE]
ya sen ?:..::..:
[quote=jerfin;261093]fdow'un tekrar %1 artıya gelmesi kısacılar için süper oldu...lelele[/quote]
tek basina yetersin demistim sabah futurelar eksi olsun yeter....ama yarin harketli bir gun olacak bence...
futurelar eksi olursa guzel bir eksi oluruz sonra tekrar yukari sonra tekrar ver elini asagi
[QUOTE=last trader;261097]tek basina yetersin demistim sabah futurelar eksi olsun yeter....ama yarin harketli bir gun olacak bence...
futurelar eksi olursa guzel bir eksi oluruz sonra tekrar yukari sonra tekrar ver elini asagi[/QUOTE]
evet, yarın bol zigzaglı bir gün olacağa benziyor last.. sabah futureler eksi olsa ve biz iyi bir eksiyle açılsak bile gapını kapatır diye düşünüyorum.. çünkü kapanış güçlü oldu..
[quote=unlimitted;261056]geceye short kalmış birisi için çok enteresan bi yorum :::
eveeeeeet, matriks uzmanlarına bi sorum olacak.
şşş çirfin saa diyom.
şimdi diyelim ki öğlen 11:00'da bütün dataları tam olan bir matriksi kullanıyorum ben. ve o ana kadar DSI yatırım ağustos vadede, vade başından beri 15.000 kontrat long görünüyor. masal bu ya, EFG de 15.000 kontrat short görünüyor.:..:
11:01'de matriksim kesildi.
11:01:30'da EFG, DSI'ye 5.000 kontrat sattı.
ve masal bu dedik ya, 11:02:00'da matriksim geri geldi. :..:
vade başından olan takasları güncelle düğmesine bastığımda,
a)datalarımın tamamı güncel olmadığı için EFG-DSI takasları değişmez.
b)artık matriksim gelmiş olduğuna göre, takasları güncelle düğmesi matriksin server'inden güncel olan takas datasını getireceğinden EFG vade başından 20.000 kontrat shorta çıkar aynı şekilde DSI de 20.000 longa çıkmış görünür.
istediğiniz şıktan başlayabilirsiniz. :..:[/quote]
soru güme gitmesin yaw üvvvvv
Günaydın VOBçiler....
oooooowwwwwwww mondiyooo..kraşieynseync...FDJ e yine cepheden girişmişler..teprik ederim.
(Not: Jerfin, eminim.dng)
HAdi güne neşeli başlayın...şekerli misin vay vay, gaymaklı mısın vay vay...(Candan da eyle bir kıpır kıpır, eyle bir hoş, eyle bir endam, eyle bir sada, eyle bir ses, eyle bir göz...üwwww)
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL]
Alt banda yapışık açıp, veya hafif üzerinde açıp DAX açılışına kadar yavaş yavaş salınıp alt banddan tepmesi eşyanın tabiatına uygun olur... :)
Bu arada dün kastım sistemimi Metastock'da deneyeceğim diye, tüm ifadeleri Metastock'la uyumlu hale dönüştürdüm, baktım sıfıra bölme hataları falan var, onları hallettim vesaire... O kadar uğraştan sonra baktım ki Metastock sisteminizin kodu çok uzun, bunu buraya yazamazsınız diyor... :mad:
Şimdi bir de sistemin orasını burasını formül olarak tanımlayıp asıl sistem üzerinden formüle referans vererek test etmek gerecekek... Uğraş dur... Kim ne derse desin, Astetropatron kızacak ama Matriks yine de bir numara... üvvvv... (Dur patron vurma... Aaahhh... İmdaaaaattt.... :..: )
Yavızhan patron ne yalan diyeyim yeni nikini sevmedim... "The Taraf" gibi olmuş...Üwwww
[quote=Astatin;261117]Yavızhan patron ne yalan diyeyim yeni nikini sevmedim... "The Taraf" gibi olmuş...Üwwww[/quote]
yapma gözünü seveyim patron nefret ederim taraftan ben.. T..C
günaydın patronlar. bol kazançlar. günlük yorumum [URL="http://sistemlivobcular.blogcu.com/"]blogumda[/URL].
[quote=The Tatar;261118]yapma gözünü seveyim patron nefret ederim taraftan ben.. T..C[/quote]
He abi ben de nefret ederim o yüzden "The Taraf" diyoruk zati...Çok kişi "The Taraf" diyor ayrıca...:o:o:oYavuzhan süperdi abi bence...
[quote=Astatin;261121]He abi ben de nefret ederim o yüzden "The Taraf" diyoruk zati...Çok kişi "The Taraf" diyor ayrıca...:o:o:oYavuzhan süperdi abi bence...[/quote]
ne çok kişimi ?
üwww de üwww o zaman :(
[quote=Strategist;260921]Benim sistemin kafasına odun geçirsen short'lamaz bundan sonra... Geceye de long devam... Short'çuların yüreğine su serpeyim biraz... ::: [/quote]
Bakın dün kapanıştan önce geceye long gireceğimi yazarak - gap'in ipucunu vermişim. Daha ne yapayım arkadaş... Buna rağmen geceye long giren olduysa suç bende değil... :)
-1500 gap +1500 kapanış :..: :..: :..:
Benim boğanın boynuzlarını kıracak ayılar galiba bugün :o
kayaboss
o zaman ben fantastik bir tahmin yapayım... -400, +2000 ;)
ya da -600, -2000 üwww :)
günaydın patronlar. bol kazançlar
bugünpek yazamayabilirm .. işlerim var dışarda .. üvvvvvvvv
gunaydın herkese,
guzel bır gun olması dılegıyle
Trend ew 33 71.775 -70.450 seviyesinde. Et wave 71.825-71.200 seviyesinde..trend devam ediyor.önceki direnç olan 71.200 seviyeleri destek olarak çalışacaktır..
Ew sayımı 73.500 civarına kadar yükselişi olası görmekle beraber
70.850 desteğine kadar geri çekilmeleri de oalsılık dahilinde kabul ediyor..
günaydın arkadaşlar.
kolay gele
günaydın.Bol kazançlar.Yine çok güçlü açtık maaşallah
bumudur yani pala :(
çok iyimser açtık hayır olsun bakalım..
[quote=The Tatar;261135]bumudur yani pala :(
çok iyimser açtık hayır olsun bakalım..[/quote]
"The PALA":D
Günaydın, short olan birinin günü ne kadar aydın olabilirse artık
ben dündne kalan 1 adet sembolik şortumu kapatayım...+42.5 YTL..bozdur bozdur harca
[quote=hpy;261134]günaydın.Bol kazançlar.Yine çok güçlü açtık maaşallah[/quote]
[IMG]http://i49.tinypic.com/15pq4w2.jpg[/IMG]
MAAŞALLAH
[quote=atakir;261137]Günaydın, short olan birinin günü ne kadar aydın olabilirse artık[/quote]
hayal kırıklığı oldu gerçekten..
bari + açsaydı :(
günaydın.. beklediğimden zayıf açıldık..:..:.dng
günaydın ve bol kazanclar cümleten...
günaydın..
yabancı haziranda 300 milyon dolardan fazla hisse almış..dün ntv de diyordu..
onun içindur,kısacılar rahat edemiyor.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Fibolar yatay piyasa sinyali verdi.71.650 ve 70600 önemli..
[IMG]http://i47.tinypic.com/10wm8o1.jpg[/IMG]
650 kısa .. 800 üstü istop .. çıkıyorum .. size kolay gelsin .. .
55 liğin altındayız.
str satta
diğer sistemlerde henüz sat yok
vay beahh..
Güçlü süsü verilmiş küskü mü yoksa güçlü süsü verilmiş küskü süsü verilmiş güçlü mü, yoksa güçlü bir küskü mü...ehu
şip-şak 5..
[IMG]http://i47.tinypic.com/11imqhf.jpg[/IMG]
günaydın.
hayırlı işler..
bu da mekanik sistem
[IMG]http://i46.tinypic.com/9u3mv9.jpg[/IMG]