bu arada dow 11.000 e cekildi eger 11 altinda kapatirsa cok manidar olacak
Printable View
bu arada dow 11.000 e cekildi eger 11 altinda kapatirsa cok manidar olacak
Dow 11,022.06 196.89 (1.82%) kapanış..
Bugün akıllı adama göre işler görmedik, adrenalin had safhaya çıktı, kafayı gözü patlatanlarda olmuş olabilir, fakat egemenden işlem yapanlar ne zamandır gözüme takılıyor arasıra, bide kalkınma vardı galiba, neysede, bu kurum tutup 50000 e satış yazmışda sonrasında 46000 e kapanmışsa bu işte kesin bişey var tabii, bu arada hsbc terse dönmüş oluyor, belkide yapacaktıda, korktu yurtdışının gecesinden, dediki citi veya deutsche sıkıştırmadan ben sıyrılayım aradan, nasılsa keskin düşüş günleri bitti yukarı giderse zararla çıkacağıma, şimdiden zarar eder, başka kurumdanda kazanç yapar çıkarım dedi, egemen i kullandı.
Arada ykbnk ilede danışıklı bişey var bence, buda hatırı sayılır kısada Ekim vadede, yukardan kısaları artırıp ortalama yükseltti kendi aklınca, artık herneysede, olayın failleri dikkat çeken kurumlar, tabii karşılarında ki gruplarda az kurnaz değil, sanırım arada yine morgan ı harcamaya niyetliler, morgan a dikkat, batak gidiyor galiba, battı balık yan gider diye gözlerden ırak şekilde burada sermayeyi ezdiriyor galiba, yada yediriyor artık orasını bilemeyiz:), saygılar.
Sayın follow,
Acaba insider mı var?, yoksa yapılan hatayı düzeltme çabası olarak sahte bir rapor mu gönderdiler? yorumunda bulunmanız tam 20 dakikamı aldı.Fakat kendi adıma sorunuz için teşekkürler.
Bir bakalım bugünkü trade lerine HSBC' nin;
Saat 13:34 e kadar 1090 adet 44.768 ortalama ile alışı var.(90 adeti başkasının çünkü o saat 14:00 da satmış)
Saat 16:07 de tek tuş 6302 adet 47.242 ortalama ile alışı var.(Emir 50.000 limitli girilmiş ve 14 saniye 50.000 alışta beklemiş, işte bu arada uyanan HSBC emri silene kadar geçen 14 saniyede sanko dan 15 adet satanı buradan kutladığım 10 değişik kurumun hızlı trader ı 2000 adet satış yapmışlar)
Toplamda 7302 adeti 46.900 civarı ortalama ile almış.
Son 22 dakikada 3600 ünü 46.332 ortalama ile satmış.
Elinde 3702 adet kalmış.
Manidar olan ilk başta insider olarak düşündüğüm fakat şimdi hatalı emir sonrası çıkmış bir rapor mu dediğim bir işlem varki, bu insider suçlamasından çok daha vahim.
Bilginize...
Bol şanslar...
[color=#FF0000][b] SON DAKİKA [/b][/color] ABD Kongresi´nde iki parti 700 milyar dolarlık kurtarma planında anlaştı.
[color=#FF0000][b] SON DAKİKA [/b][/color]ABD Hazinesi ilk aşamada 250 milyar dolar, daha sonra 100 milyar dolar kullanacak. Kongre programın sonuçlarından memnun kalmazsa geri kalan ödemeyi durdurabilecek.
[color=#FF0000][b] SON DAKİKA [/b][/color] Programa katılan tüm şirketler yönetici maaşlarına kısıtlama getirecek.
[color=#FF0000][b] SON DAKİKA [/b][/color]Büyük olasılıkla plandan yararlanan şirketler Hazine´ye hisse garantisi verecek.
[color=#FF0000][b] SON DAKİKA [/b][/color]Senatör Bob Corker, yasanın Pazartesi piyasalar açılmadan önce geçmesini beklediğini söyledi.
Hatırlıyorumda öncedende olurdu böyle yukarı aykırı aykırı çizmeler, ama en yakın vadede değilde sonraki vadede olurdu, sonraki vade en yakın vade işlem görmeye başlayıncada o görülen yüksek seviyeler bişekilde görülürdü, bir iki hafta sonra sanırım spot piyasa 49000-50000 olacak arkadaşlar, durumu buna göre ayarlamakda fayda var, bu işlemler yanlışlıktan değil, bilinçlilikten oldu, ben bunu bilirim, iki hafta kadar sabredelim derim, olumluluk artacak, dolar düşecek borsa yükselecek anlaşılmıştır, ama bayram sonrası Cuma günü olmadı diye bu işin peşini bırakmamalı, yukarı hareketten para var hissedebiliyorum, teknik bozmaylan ky atlatılmaz artık, hsbc bunları burdan okuyodur ya neyse, yeni pozları onada hayırlı olsun, bayrağı o taşıyacak yukarılara diyorum, saygılar.
[B][COLOR="Red"]SON DAKİKA [/COLOR][/B]ABD Kongresi´nde iki parti 700 milyar dolarlık kurtarma planında anlaştı.
Evet sanırım hsbc bu sefer baskın çıktı, zaten öncedende azda olsa günlük aldığı pozlardan yön gösteriyoduda unutturduydu ne zamandır kendini, adamlar global arkadaş, kesin kulakları kesik bunların, yoksa global oyuncu olunmaz zaten, saygılar.
Sayın bullmarket,
Fdow son dakika haberine hiç tepki vermemiş ve şu anda bizim vadeliyi kapattığımız noktada.Daha da düşeceğe benziyor sabaha kadar.Bunu niye yazdım? HSBC nin yaptığı işlemin bir hatadan kaynaklandığını ve en azından bu sefer referans olarak alınmaması gerektiğini düşündüğümden.
Bol şanslar...
Ben dow un gidişatına bakarım arkadaşlar, çok kısa periyodlar haricinde yön konusunda pekde yanılmam, bide dönüşleri tutturamayabilirim, yani oda ne şekilde ve nasıl ne zaman döneceğini bilemem.
Fakat bu hafta 11800-12000 e beklemeye başladığımı yazmıştım buraya, bu dow oraya öyle yada böyle çıkacak, ben yazdım diye düşüş yada çıkmamazlık edemez, yola girecek, daha sonra bi kılıf bulunur düşürürüz hepberaber diyorum, ama yine bu yıl içinde düşürürüz aklımızda olsun.
Şimdi gelin önümüzdeki günlerde bu ABD piyasalarındaki olumlu gidişatın diğer piyasaları nasıl etkileyeceğine odaklanalım, önemli olan bu çünkü, yoksa dow yatayken biz düşer yada çıkarız, ama o trenddeyken yada düzeltmedeyken biz ne yaparız önemli olan budur.
Bu şekilde bakıncada sanırım biz yinede fazla yükselemeyiz, en fazla 50000-55000 aralığına tekrar çıkar, aşağımı gidecek yukarımı gidecek diye karın ağrısı çekeriz, yüksek ihtimal böyle olur diyorum şimdiden, bakalım ne değişecek, bunları konuşmakda bayramdan sonraya kalacak görülüyor, saygılar.
[QUOTE=mavi;37188]Sayın bullmarket,
Fdow son dakika haberine hiç tepki vermemiş ve şu anda bizim vadeliyi kapattığımız noktada.Daha da düşeceğe benziyor sabaha kadar.Bunu niye yazdım? HSBC nin yaptığı işlemin bir hatadan kaynaklandığını ve en azından bu sefer referans olarak alınmaması gerektiğini düşündüğümden.
Bol şanslar...[/QUOTE]
Kısa vadede dow düşüncem şimdilik değişmeyecek sn. mavi, varsın yarın düşsün, ben seçime kadar yapacağı harekete bakmaya çalışıyorum, saygılar.
Şunuda eklemeliyim, bizimde eninde sonunda dow 10000 altına geldiğinde endeks 100 ün 27000-28000 i var diyorum, yani son dip 31500 ler bi şekilde aşağı kırılacak, yok kriz çıkacaksa zaten önemi yok tüm bunların, saygılar.
Dow 10000 altına ne zaman gelecek? kritik zaman sorusu bu işte:), çözeriz bi şekilde, henüz o duruma zaman var görülüyor, sene sonuna daha epey var zaten, saygılar.