[quote=enorton;121081]Mavilim i tanımıyorum ama zaybaba yı da bir ara takip etmiştim. Call üstat hisse seçimlerinde çok başarılıdır...[/quote]
ben konyalının üstüne tanımam
Printable View
[quote=enorton;121081]Mavilim i tanımıyorum ama zaybaba yı da bir ara takip etmiştim. Call üstat hisse seçimlerinde çok başarılıdır...[/quote]
ben konyalının üstüne tanımam
[quote=bull market;121082]Bu arada akşamdan bu yana yazılanlara baktım, dow kapandıktan sonra forum genelde tekrar yukarı demeye başlamış, bu iş böylemi?, ama bizde aşağıya yol almaya devam edilecek diyorum, dowu düşürmezler işte böyle, bu arada diğerleri en kırılganı başta olmak üzere aşağıya çoktan yol almaya başladı, sırayla global piyasaları aşağıya dökecekler, bakın Rusyaya, en kırılgan o, düşüş çoktan başladı, bizde deseniz öyle, ama her piyasa dow a sp ye bakıpda düşmeyeceğiz mantIğı güttükçe hergün basacaklar bize ve diğerlerine diyorum...
son yukarı hareketlerde global borsala, özellikle em ler dow un daha fazla yukarı çıkamayacağını düşündüğünden, çıkışta fazladan yükselmesini bildi, şimdi dow düşmedikçe o fazladan yükselenler en başta olmak üzere düşmesi gerekir, çıkışa ve düşüşe inanıp inanmama meselesini kullanıyorlar...bu sebepten kısa devam....
Bizim piyasada 44500 stop için yukarı denemedik bile, 43000 i denesek ne olur? ki bana kalırsa sabaha kötü haberler hazırdır yarın direk düşüş devam diyorum, bugün hisselerde açığa verilen mallar Çarşambaya çok aşağılardan yerine koyulması icabedecek diyorum:))), ya Salı günü iyi basarlar ya Çarşamba günü, yada iki gün üst üste ittirirler aşağıya doğru endeksleri, saygılar...[/quote]
al sana destek atayım,,,,,,,,:p
akşam akşam saçmalayım dedim :rolleyes::)
[URL=http://img197.imageshack.us/my.php?image=akolsun.png][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9694/akolsun.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=atlascepkenli;121079]ben de anlamıyorum bu çıkma muhabbetini,,, çıkmazsanız bilgisayar sizi bırakmıyor mu, .dng
yoksa ne biilim,,,,,,,,, ne olabilir,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .heyk
başka nickle mi girecen napacanız anlamadımmmmmmm[/QUOTE]
Başkalarının kullanımına açık bir bilgisyardan giriorsan senden sonra oturan kişinin yaptıklarından da sen mesul olursun. Hani şikayet ediyordun ya "Sen Yenisin galiba" ve "Kardeşimiz"den başka bir şey yok mu diye. Var "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Kısıtlanmış Kullanıcı"
[quote=enorton;121075]Üstat CALIFORNIA nın son yazısı;
[I][B]Endeks 34 bin altında kapanış gerçekleştirdi.Bankalar %5-7 arası düşüşler sergiledi.Endeks-Vadeli ve Bankalarda SAT konumu sürüyor.Yurtdışı ile ilişkilendirilmemesi gerektiğini yazmıştım.Biz yükselirken oradaki %1 yükselişlerde %5 giderken, düşüşlerinde ise %1 düştüğümüzü söylemiştik.ANA SİNYAL SAT konumu sürdükçe oradaki yükselişlerde ayak uydurmamız cılız kalacaktır.Ana Sinyal AL vermedikçe durumu bu şekilde cereyan edecektir.[/B][/I]
[I][B]1-Endeks 34 bin desteği altında kapanış yaptı.33,000-32,300-31,000-29,400 Desteklerimiz, 34,000-34,700-35,700-36,850 Dirençlerimiz.SAT konumu sürüyor.34 bin altı kapanışlarda tehlikeli durum devam eder.[/B][/I]
[I][B]2-Vadelide ise bugün test ettiği 42,200 desteğimiz konumunda idi.43,300 altı SAT konumu sürecektir..43,500-44,000 aralığı Belirsiz Bölge, Üzeri ise yeniden LONG durumu ortaya çıkar.42,200 kırılması durumunda daha öncede yazmıştım 41,500 ara hedef daha sonra 40,875-40,600 Hedef Konuma gelecektir.Asıl önemli kırılma bu hedefinde kırılması ile ortaya çıkar.Kısacası 43,300-43,500 aralığı altında SHORT devam edecektir.42,200 kırılması durumunda ise 42,200-42,400 direnç olur ise oranın altında SHORT devam eder.[/B][/I]
[I][B]3-SAT sinyali sürüyor, arada mutlaka yukarı denemeler olacaktır.Ancak Alçalan Tepeler, Alçalan dipler yapmaya devam edilirse düşüş devam edecektir ve zirveyi bulduk artık yön aşağı diyebiliriz.Aksi durumda AL Sinyali gelirse sizlerle paylaşacağım.[/B][/I]
[I][B]Bankalarda Durum[/B][/I]
[I][B]Bankalardada SAT konumu sürüyor.Alt destekleri yazdım.Bunu yazmamın amacı alım noktalarını göstermek değil, sadece Endeksi ve Lokomotif senetleri takip ederek, yönünüzü belirlemek.[/B][/I]
[I][B]GARAN 3,50-3,40[/B][/I]
[I][B]ISCTR 4,40-4,24[/B][/I]
[I][B]AKBNK 6,00-5,50[/B][/I]
[I][B]HALKB 5,00-4,82[/B][/I]
[I][B]YKBNK 2,06-2,00[/B][/I]
[I][B]VAKBN 1,90-1,68[/B][/I][/quote]
Abi yapmayın ya ne üstadı.Üstat diye bir şey olmaz.Kimseye borsada üstat diye hitap edilmemeli.Ne üstatlar gördük boru gibi öttürdüler.Bu adamı tanımıyorum ben de.Bu yazıdan bir nane anlamıyorum ben.Edilirse yapılırsa gidilirse.Geçilirse.O oooo öyle olursa zaten sonucu görüyorsun.Bana olmadan kesin olacak şu diyecek adam lazım.Esas üstat bunu söyler.Tanımıyorum bu adamı ben.Ama tipik aracı kurum ağzı bunlar.Bu arada benim uçan ineği tam uçururlar yarın.Dow 100 puan civarı artı.Yüzde 1 ne eder 42800 civarı eder.Ben ekrana bir baktım yazılara böyle yarın 1000 puan yada 45000 e gap bizi bekliyor da dow delirmiş de falan da filan gibi sanki.Yapmayın ya 400 puan borsa için nedir.Sırf seans sonu 400 puan düştü vob. 15 20 dakikada.Bir de borsada eski yazıları unutun.Borsada çok demiştik kelimesi kullanmayın.Çok demiştim yapmıştım söylemiştim.Bu cümleleri kullanın ama az kullanın.Bu üstteki yazı komple yazmıştım söylemiştim düşünmüştüm dolu.Bu işler masal.Çok biliyorsan porsche anahtarını koyacaksın önüme ben de anlayacam senin çok üstat olup olmadığını.Özellikle geçmiş yazıları unutun.O geri de kaldı.Çok geçmişi hatırlamayın borsada.Ben hatırlasam geçmişi en az 50 trilyon kaçırmışım.Cebinize girmeyen paranın demiştim yazmıştım desek ne olur.Güneş yine doğdu yatıyom iyi geceler.
[quote=VOBiX;121085]Başkalarının kullanımına açık bir bilgisyardan giriorsan senden sonra oturan kişinin yaptıklarından da sen mesul olursun. Hani şikayet ediyordun ya "Sen Yenisin galiba" ve "Kardeşimiz"den başka bir şey yok mu diye. Var "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Kısıtlanmış Kullanıcı"[/quote]
ulen dolga,,, :p
böle mesajlarınla koparıosun beni,,,,, .lelele,,, benim eski mesajllarımı mı okuon olum hergün,,,,,,,,, hiç te unutmaz mış bişeyi,,,,,, allaaaaaaaaamm yaa :)))
hakkaten öldürürmüş buuu vobixxxxxxx,,,,,,,,,
ho ho ho ho ,,, nasıl da unutmazmış :..: okuom okuom gülüom
[quote=GOKHANFINDIK;121086]Abi yapmayın ya ne üstadı.Üstat diye bir şey olmaz.Kimseye borsada üstat diye hitap edilmemeli.Ne üstatlar gördük boru gibi öttürdüler.Bu adamı tanımıyorum ben de.Bu yazıdan bir nane anlamıyorum ben.Edilirse yapılırsa gidilirse.Geçilirse.O oooo öyle olursa zaten sonucu görüyorsun.Bana olmadan kesin olacak şu diyecek adam lazım.Esas üstat bunu söyler.Tanımıyorum bu adamı ben.Ama tipik aracı kurum ağzı bunlar.Bu arada benim uçan ineği tam uçururlar yarın.Dow 100 puan civarı artı.Yüzde 1 ne eder 42800 civarı eder.Ben ekrana bir baktım yazılara böyle yarın 1000 puan yada 45000 e gap bizi bekliyor da dow delirmiş de falan da filan gibi sanki.Yapmayın ya 400 puan borsa için nedir.Sırf seans sonu 400 puan düştü vob. 15 20 dakikada.Bir de borsada eski yazıları unutun.Borsada çok demiştik kelimesi kullanmayın.Çok demiştim yapmıştım söylemiştim.Bu cümleleri kullanın ama az kullanın.Bu üstteki yazı komple yazmıştım söylemiştim düşünmüştüm dolu.Bu işler masal.Çok biliyorsan porsche anahtarını koyacaksın önüme ben de anlayacam senin çok üstat olup olmadığını.Özellikle geçmiş yazıları unutun.O geri de kaldı.Çok geçmişi hatırlamayın borsada.Ben hatırlasam geçmişi en az 50 trilyon kaçırmışım.Cebinize girmeyen paranın demiştim yazmıştım desek ne olur.Güneş yine doğdu yatıyom iyi geceler.[/quote]
gökhan bakben olacak herşeyi yazmışım,,, tutarsa benden büyük üstad yok,,, tutmazsa,,, ııııııııııııııı ,,,, daha pek yaşamadım öle bişi ,,,,yaşarsam da mazeretim var :p
hayırlı günler..lelele
[quote=VOBiX;121060]5 dklık dipçi sistem de sat vermemişti. o zmana buralar kelepir mi? :::[/quote]
Kelepir demedim vobix biraz çekselerde yukardan kısalsak.:::
gunaydin, kazancli seanslar
[QUOTE=Larossıan;121090]Kelepir demedim vobix biraz çekselerde yukardan kısalsak.:::[/QUOTE]
Yok şimdi son alı dipe denk gelmiş. Sa da tepeye gelecekse 46000 gibi sat vermesi lazım.42,200 ile 46000 arası yaklşık 4000 puan var da ondan dedim. Gerçi geçmiş veri mndeniyle bakamamıştınız galiba. KAfam akrıştı benim de tradeler orta vadeler sistemler çok sizde.
Herkese günaydın,
FDOW eksi ama dünkü artısından az eksi.
Tüm Arkadaşlara Günaydın Hayırlı Kazanclar Dilerim
[quote=VOBiX;121093]Yok şimdi son alı dipe denk gelmiş. Sa da tepeye gelecekse 46000 gibi sat vermesi lazım.42,200 ile 46000 arası yaklşık 4000 puan var da ondan dedim. Gerçi geçmiş veri mndeniyle bakamamıştınız galiba. KAfam akrıştı benim de tradeler orta vadeler sistemler çok sizde.[/quote]
[URL="http://img19.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1p.png]"][URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1p.png][/URL][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/2624/screenhunter1p.png[/IMG][/URL]
Tradeyi günlük bunla yaparım Vobix diğeri orta vade yol göstericidir.:p
Sazan, bugün Uzun vadeli portföyde taşıdığı kısa pozisyonların 3/10'unu kapatacak. Düşüşün %38'i geri alındığı noktada ise tekrar 10/10 short'a girecek.
Bir +gap ve yukarı, sonra aşağı ve sonra muhtmelen gün içi en yükseğe doğru yukarı...
Eğer piyasa bugünde zayıf durursa, o zaman yine birilerinin bir şeyi önceden haberaldığını düşünmeye başlarım... Kapatma davası mevzuları yani.. Kim bilir belki, dışarıya göre abartılı yükselmemizin nedeniyde buydu...hızla yukarı çekip maldan kurtulmak için marj yaratmak :)
üstte 42600-43100 altta 41750-41500 var.
[quote=sazan;121097]Sazan, bugün Uzun vadeli portföyde taşıdığı kısa pozisyonların 3/10'unu kapatacak. Düşüşün %38'i geri alındığı noktada ise tekrar 10/10 short'a girecek.[/quote]
dususun %38 geri alindi kaca geliyor acaba? 43.000-43.500 arasi bir deger hesapliyorum ben kabaca; grafiklere bakmadan (suan grafik imkani yok)
[quote=Astatin;121098]Bir +gap ve yukarı, sonra aşağı ve sonra muhtmelen gün içi en yükseğe doğru yukarı...
Eğer piyasa bugünde zayıf durursa, o zaman yine birilerinin bir şeyi önceden haberaldığını düşünmeye başlarım... Kapatma davası mevzuları yani.. Kim bilir belki, dışarıya göre abartılı yükselmemizin nedeniyde buydu...hızla yukarı çekip maldan kurtulmak için marj yaratmak :)[/quote]
Asti bende + gap ile yukari sistemlere al verdirecekler sonra aşağı ve yine aşağı düşünüyorum biraz kötü haber pompalarlar olur biter
sistem al vermedi..dün son barda verdiği filatos sinyalini koruyor...durmak yok şorta devam..şimdilik
Günaydın sistem hala AL vermedi, short devam...
ortada bir açılış.
dün gece al veren sistemlerde son durum nedir acaba.
hayret...bırakın longcuları, biz şortcuları bile hayal kırıklığına uğratan bir açılış oldu gapın mütevaziliği açısından...ama erken konuşmamak lazım..bu kesin aşağı demek değil.. ama ben yine de diyeceğimi diyeyim "bu mu Saruman, elinden gelenin hepsi bu mu" :) :)
[QUOTE=Astatin;121102]sistem al vermedi..dün son barda verdiği filatos sinyalini koruyor...durmak yok şorta devam..şimdilik[/QUOTE][QUOTE=enorton;121103]Günaydın sistem hala AL vermedi, short devam...[/QUOTE][QUOTE=Leblebi;121104]ortada bir açılış.[/QUOTE] Dowun göreceli %1lik artılarını nasıl da yiyorlar sabahları. Dow boşuna artıyor gibi geliyor bana.
GÜnaydın dostlar boL kazançlar.
Enorton kardeş avantarın çok kotu sabah sabah hiç gitmiyor. yok mu şöle göze hoş gelen bi şey. hani diyorsun ya şanssızlık peşimi bırakmıyor böle takılırsan normal diyorum artık:)
Eet herşey bu 100 puan içinmiydi?Günaydın sizlere.Longum.
günaydın,kolay gelsin !
long kalanları hayal kırıklığına uğrattılar açılış itibariyle..buda trendin değiştiğinin kanıtı.up trendde olsak dünkü dow kapanışına 500 puandan aşağı gab yapmazdı piyasa.kapanışa yakın gelen 200 puanlık alışa sayın dediler resmen..
benişm sistem al verdi bekleyip görelim
[quote=YAVUZHAN;121110]günaydın,kolay gelsin !
long kalanları hayal kırıklığına uğrattılar açılış itibariyle..buda trendin değiştiğinin kanıtı.up trendde olsak dünkü dow kapanışına 500 puandan aşağı gab yapmazdı piyasa.kapanışa yakın gelen 200 puanlık alışa sayın dediler resmen..[/quote]
O kadar emin olma abi.Epey düştü bankalar.Hergün yüzde 6 6 verdiler.Bugün yüzde 2 artış bekliyorum.
[QUOTE=adalı54;121111]benişm sistem al verdi bekleyip görelim[/QUOTE]
Gapla gelen sinyalleri oldum olası sevemedim.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121112]O kadar emin olma abi.Epey düştü bankalar.Hergün yüzde 6 6 verdiler.Bugün yüzde 2 artış bekliyorum.[/QUOTE]
Bankalar %2 artsa diğerleri %5 düşse olmaz mı?
alış baskısı var long.
.....................................GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14).............0.................0.............
S 45425 (2 haz 9:44)............350.............350...........
A 44800 (3 haz 12:59)..........625..............975...........
S 44700 (3 haz 15:44).........-100.............875...........
A 43075 (4 haz 15:29).........1625.............2500...........
S 43500 (5 haz 11:14)..........425.............2925............
A 43175 (5 haz 13:59)..........325.............3250............
S 43900 (5 haz 16:14)..........725.............3975..............
A 42350 (8 haz 15:59)..........1550...........5525...............
S 42225 (8 haz 16:59)..........-125...........5400..............
Yeni sinyal
A 42525 (9 haz 9:29)..............-300............5100............
42700 den flatladım.
[quote=VOBiX;121113]Gapla gelen sinyalleri oldum olası sevemedim.[/quote]
Hangi gapla pehh.:D:D
[quote=VOBiX;121113]Gapla gelen sinyalleri oldum olası sevemedim.[/quote]
Benim sinyallere harfiyen uymam lazım ama bu sinyali kacırdık e.brokerda sorun varmış 525 al demişti
650 kastura kastıra filatos
Sabahtan beri ikinci kademe zor düşüyor.Dur bakalım spot gelsin hele.43000 falan shortlarız.Dow düşemiyor.
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
[quote=Astatin;121098]Bir +gap ve yukarı, sonra aşağı ve sonra muhtmelen gün içi en yükseğe doğru yukarı...
:)[/quote]
ralli olsun bencede.boks.