Full long.İsc iki kademe aldılar.
Printable View
Full long.İsc iki kademe aldılar.
herkesin zistemi aynı yerden cortlamış ::: hepimiz aynı zistememi bakıyoz yoksam
[quote=fXci;121168]herkesin zistemi aynı yerden cortlamış ::: hepimiz aynı zistememi bakıyoz yoksam[/quote]
benimki cortlamadı halen ama dün gelen al sinyalide zayıf kaldı fiyat ortalamaların üstüne çıkamayınca.aynı durum devam ediyor halen..
hissi olarak bugünü + kapayacağımızı düşünüyorum..
[quote=atlascepkenli;121084]al sana destek atayım,,,,,,,,:p
akşam akşam saçmalayım dedim :rolleyes::)
[URL="http://img197.imageshack.us/my.php?image=akolsun.png"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9694/akolsun.png[/IMG][/URL][/quote]
öngörümle artı eksi 100 puan oynuyorum,,,, dow bu gece yeni zirve deneyecek,,, sanırım,,,,,, dediğim düşüş belki yarın belki yarından da yakın :D:D
isctr ve garan da en iyi satıcı olan efg nin nette işlemi yok halen haziran tahtasında.
[QUOTE=atlascepkenli;121170]öngörümle artı eksi 100 puan oynuyorum,,,, dow bu gece yeni zirve deneyecek,,, sanırım,,,,,, dediğim düşüş belki yarın belki yarından da yakın :D:D[/QUOTE]
Artı eksi 100den 200e çıktı .dng 42,525 altında 42,325 görüldü.
[quote=VOBiX;121172]Artı eksi 100den 200e çıktı .dng 42,525 altında 42,325 görüldü.[/quote]
daha aşağısı da görülür,,, :) ,,, millet dow yüzbinde olsa,, mala giremio,,, düşüş korkusundan,,, py naaapsınn üüü bütün piyasanın yükünü ben çekemem ki,,,,, benim de param o kadar çok değil,,, dediğim seviyelerde tutamıyorum sözleşmeyi,,,,,,,, ah bu bendeki py olma sevdası yok mu,,,, :p
şu an herkes düşüşe o kadar inan mış ki,,, bakalım nolacak,,, bu bir düzeltme ve kimsenin beklemediği anda biter bu düzeltme ,,, dow düşse de biz yükseliriz,,,,,,,,, ;)
[QUOTE=adalı54;121165]sistem 500 den sat vermiş teyitli kendimce[/QUOTE]
5 dklıklardan bahsediyorsunuz değilmi
Bu vob dip yapıyor sanki.1 2 saate 500 üstüne atamazsak short.Dow düşerken tutmalılar.Tutmazlarmı belli değil.
dünkü 42150 en düşüğü bugünde korunursa kısa vadeli dip yapıyor diyebiliriz ama alış denemeleride çok zayıf kalıyor geçen hafta çarşamba satışlarından sonra..
temmuza kadar ayı piyasası bekliyorum..45300 kısaları [B]uzlaşmaya götürüyorum..[/B]her 2.000 puan karda 3-5 kontrat daha kısa yaparak...hedefim 35000 ler..
dün gece speklerle konuşurkene,,,,,,,, [QUOTE] dow aldıkça coşturalım piyasayı [/QUOTE] dedim ama yemedi galiba,,,,,,,, birisi grafiğin üstüne bastıkça basıooooo,,, çok geriliyor ,,,,,,,, ben c e dikkat edin,,, grafik yay gibi oldu,,,,,,, ben 16 haziran diyorum,,,
24 temmuz dip.. hadi söyleyim.. 1 2 gün kayma olabilir..
[quote=oguzhan;121174]5 dklıklardan bahsediyorsunuz değilmi[/quote]
benim asıl baktığım 10 luk
60 dak macd ikili dip yapmış uyumsuz yuk atak olabilir..benim avatara bakıp vobu unutmayın hahaha..tersde kalmanızı istemem..şimdi tüm periyotlar satta
5 lik sistem 600 den sat vermişti
[quote=QUEEN;121180]24 temmuz dip.. hadi söyleyim.. 1 2 gün kayma olabilir..[/quote]
olmaz,,,,.dng,, eğer borsa yeni bir dip görecekse 19 ağustos olur,,,,,,
görmeyecekse 13 temmuz olur,,,,,yeni dibimiz :D,,,, 1-2 gün oynamaz,,,,,,,,, 3-5 gün belki oynar,,,, işte .kom
[quote=QUEEN;121182]60 dak macd ikili dip yapmış uyumsuz yuk atak olabilir..[/quote]
ben başka ind yukarı olabileceğini görüyorum
[QUOTE=atlascepkenli;121173]daha aşağısı da görülür,,, :) ,,, millet dow yüzbinde olsa,, mala giremio,,, düşüş korkusundan,,, py naaapsınn üüü bütün piyasanın yükünü ben çekemem ki,,,,, benim de param o kadar çok değil,,, dediğim seviyelerde tutamıyorum sözleşmeyi,,,,,,,, ah bu bendeki py olma sevdası yok mu,,,, :p
şu an herkes düşüşe o kadar inan mış ki,,, bakalım nolacak,,, bu bir düzeltme ve kimsenin beklemediği anda biter bu düzeltme ,,, dow düşse de biz yükseliriz,,,,,,,,, ;)[/QUOTE]
03.06.2009da 44,900de yüksleiş trendi aşağı kırıldı. Dow 7500 altına giderken biz teptiğimizde de düzeltme deniliyordu ama ralli oldu. Öncü de olabiliriz. İki hafta önceki doji ilk sinyali çaktı geçen hafta yutan ayı hem ikinci sinyali çaktı hem de dojiyi teyit etti. Bu haftayı kırmızı kapatırsak dönüş katmerli teyit olacak. Düzeltme mi dönüş mü zaman gösterecek.
[QUOTE=atlascepkenli;121184]olmaz,,,,.dng,, eğer borsa yeni bir dip görecekse 19 ağustos olur,,,,,,
görmeyecekse 13 temmuz olur,,,,,yeni dibimiz :D,,,, 1-2 gün oynamaz,,,,,,,,, 3-5 gün belki oynar,,,, işte .kom[/QUOTE]
dip için rakam vermedim..trendin dönüş tarihi sadece..bu dip öncekinin altında olacak demedim..
dünün en düşüğüne geldik..
Sonra demedi demeyin burası bugün göçer :)
[quote=VOBiX;121186]03.06.2009da 44,900de yüksleiş trendi aşağı kırıldı. Dow 7500 altına giderken biz teptiğimizde de düzeltme deniliyordu ama ralli oldu. Öncü de olabiliriz. İki hafta önceki doji ilk sinyali çaktı geçen hafta yutan ayı hem ikinci sinyali çaktı hem de dojiyi teyit etti. Bu haftayı kırmızı kapatırsak dönüş katmerli teyit olacak. Düzeltme mi dönüş mü zaman gösterecek.[/quote]
ewet öncüyüz,,,,,,, senin kaç puana düzeltme kaç puana dönüş demnle alakalı,,,, ben yeni bir dip görmedkten sonra her şeye düzeltme diyorum,,,
39000 lerden yukarı döner die bekliorum belki de 35000 ler olur,,, ama adönünce eski zirveyi hızlı görüp geçer ve hızlı düşer sonra yine,,,,,,, bu yaz formula1 vob da yapılsın en iyisi,,,,,,,, :::
üwwwww....375 barında gelen sinyale istinaden yeniden kısa...maliyetimiz 250 puan artmış oldu....üwwww..
[QUOTE=VOBiX;120948]APSD şık bir şekilde 7777 artıda kapanmış. [COLOR="#0000ff"][B]Yarın bu seviyelerin altına hazır olun, boşluklu yukarı açılsak bile eksiye geçeriz diyor.[/B][/COLOR]
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/QUOTE]
Dün APSD ne demiş?
[COLOR="Blue"][B]Yarın bu seviyelerin altına hazır olun, boşluklu yukarı açılsak bile eksiye geçeriz diyor.[/B][/COLOR]
Biz kapandığımızda FDOW 8637 idi şimdi 8757 ama vob şu an 125 puan ekside.
Gözünü sevdiğimin APSDsi biraz daha net olabilsen daha iyi olacaksın.
[B]Hatırlatma :[/B] APSD destekleyici unsur olarak kullanılmalıdır. Tek balına analiz yöntemi olarak kullanılamsı sakınca doğurabilir.
yürüyün koçum..hedef 35000..orada el sıkışırız..
09.06.2009 11:22:44 *boj/shirakawa, "hala, benzeri görülmemiş finansal krizin ortasındayız"
Go to 40500
VOBIX the TOKOBA,
Nasıldı o şiir yaww, kalmasın dışarda falan bişiler diyodu sümbülzade :)
[QUOTE=TIFIL;121155]42500-700 arası ne yöne kırılırsak esas yön o tarafadır..bence..[/QUOTE]
aşağı kırdık ve esas yön belli oldu .brv.dng
bir py çökertme ye bu kadar meraklı olur mu yaaaaaaa :) ama ben çok seviyorum bunları
Gap Kapanır, Sazanda 41.85'de shortların 3/10'unu kapatır.
yürüyün be türk ayuları.......
sabah 42700 flat, 42450 kısa açtım. kısalar 41875 den kapandı. uzun için 41650 uygun olabilir.
41750 yarım uzun.
[QUOTE=VOBiX;120043]Pazartesi platini ortaya alıp bi güzekl dövdüler. Pinpon topu bir o yana bir bu yana çarptılar 1000 puan civarı zarar ayzdırdılar. Bence o sert satış dönüş işaretiydi. [COLOR="Blue"][B]41,850deki boşluk dolmadan da[/B][/COLOR] 46000i görmez diye düşünüyorum öyleyse den de varım .heyk ama hexen baba yok![/QUOTE][QUOTE=Larossıan;120117]42700 kadar yolu var sonrasında tepkiye bakacaz ii değilse 41800-900 kütleriz[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;120127]Hah işte [COLOR="#0000ff"]41850[/COLOR]deki boşluk da dolar o zaman.[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;121014]Elini korkak alıştırma yawf. 100 puancık iniver [COLOR="#0000ff"][B]41850[/B][/COLOR] boşluğu dolsun helalleşelim. :D[/QUOTE]Atlas kaç gündür sayıklıyorum ben 41,850 seviyesini..dng .kom
[QUOTE=sazan;121200]Gap Kapanır, Sazanda 41.85'de shortların 3/10'unu kapatır.[/QUOTE]
züpher treyddi
[B]bu gece [/B]uzun girecekler çok ama çok dikkatli olmalı...
[quote=abka;121205][B]bu gece [/B]uzun girecekler çok ama çok dikkatli olmalı...[/quote]
bence o dikkati uzun olmadan önce göstermemliler :) :::
poz kapatmakta yarar var kısaları
[quote=sazan;121200]Gap Kapanır, Sazanda 41.85'de shortların 3/10'unu kapatır.[/quote]
portföyü fullediğiniz seviye süperdi sn sazan,çok teknik,çok klas indirdiniz balyozu..
tebrikler,kolay gelsin !