[quote=fXci;121249]valla ben ciddiyim sende ciddiysen sorun yok :::[/quote]
bende ciddiyim
otur otur nereye kadar.
sigarayı bıraktığımdan beri hergün spor yapıyorum...
Printable View
[quote=fXci;121249]valla ben ciddiyim sende ciddiysen sorun yok :::[/quote]
bende ciddiyim
otur otur nereye kadar.
sigarayı bıraktığımdan beri hergün spor yapıyorum...
ANNAyı analım
[IMG]http://i43.tinypic.com/2hmojkh.png[/IMG]
Eveeet, kısalarıma kavuştum yeniden:)
Arkaya yaslanmaya devam, ilk durak 40000 civarı olmalı, yani 40000-41500 aralığında bir yataylık yapar heralde, orada al sat denenebilir diyorum, saygılar....
[quote=bull market;121246]Ekran takibetmeye gelmiyor işte, yaslan arkaya yat kısaların üzerine formasyonu varken [B][U]al sat yaptırıyor ekran, ondan sonra elde mal sıfır kalakalıyosun trendde[/U][/B]:) bu sebepten mütevellit, sistemin en kralı [B]arkaya yaslan [/B]şeklindedir diyorum....arkaya yaslanmayan kaybetmeye mahkum bu piyasada, yada ghökan gibi sürekli al sat yapıcan kuş misali puanları toplıycan gaganla ve bakmışın akşama bir gaga bir gaga derken portföyü çoğaltmışın, bu ikisinden başkası vobda on para etmez diyorum, saygılar....[/quote]
sürekli ekran açık olunca kumar makinesi gibi sürekli parayla beslemek gerekiyor:p+.
ara sıra ekrana bakmaya mola vermek gerekiyor
[QUOTE=enorton;121251]Askerlikten emekli olunmaz;
"HER TÜRK ASKER DOĞAR"[/QUOTE]İkinci bir emre kadar emekli olur ki yeni gelen gençlere yol açılsın...
vob bidaha atk yapabilirse.. 42250ye gidebilir..zor ama..
fx çi anna yapmış analığını ama hakkını teslim etmek lazım..
dalış yaptığı yerden pozisyon açsan kılçıksız balık misali lop 2000 puan bırakmıştır hatta fazlası..
[QUOTE=YAVUZHAN;121259]fx çi anna yapmış analığını ama hakkını teslim etmek lazım..
dalış yaptığı yerden pozisyon açsan kılçıksız balık misali lop 2000 puan bırakmıştır hatta fazlası..[/QUOTE]
45100 cort dedi 43800 su üstüne cıktı sonra 43500 cort dedi halen cortta
41700 e gore 3000 pıvan de işte...
Yuaw anna trendi yakalıyo emma sorun yatayda orda mafedıyo adamı :::
[QUOTE=VOBiX;121257]İkinci bir emre kadar emekli olur ki yeni gelen gençlere yol açılsın...[/QUOTE]
Konu dışında ama söylemeden geçemeyeceğim;
Hangi millet vardır ki el bebek gül bebek yetiştirdiği çocuklarını davullarla, zurnalarla, halaylarla askere uğrulasın. Hem de hergün televizyondan şehit haberleri gelirken. Gerçekten çok ilginç. Bence Türk milletini ayakta tutan iki değer kadı. Biri aile diğeri şehitlik. O yüzden bazı çevreler "şehitlik, gazilik kaldırılsın" diye çalışmalar yapıyor.
Televizyonda asker uğurlama görüntülerini görünce bir taraftan seviniyorum, diğer taraftan üzülüyorum...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=IiwruDhhPVA[/url]
[QUOTE=QUEEN;121258]vob bidaha atk yapabilirse.. 42250ye gidebilir..zor ama..[/QUOTE]
graliçem saa goşu bandı /kondişın baysıkılı felam gerekmeyor zıplayarak formunu goruyon meaaşallah:::
[quote=trader38580;121201]sabah 42700 flat, 42450 kısa açtım. kısalar 41875 den kapandı. uzun için 41650 uygun olabilir.
41750 yarım uzun.[/quote]
41700 den diğer yarısı da uzun. 41725 maliyet full uzun. hedef 42 üzeri
[QUOTE=sovalye;121256]sürekli ekran açık olunca kumar makinesini gibi sürekli parayla beslemek gerekiyor:p+.
ara sıra ekrana bakmaya mola vermek gerekiyor[/QUOTE]
Bugün baktım ekrana, yoksa iki haftadır bakmazdım, şimdi sanırım bu hafta 40000 40500 garanti, hatta bugün yada yarın oradayız diye düşünüyorum, takibedeyim ama tuşlara dokunmıyım diyorum, bugün 40500 e rahat rahat basabilirler, saygılar....
[quote=fXci;121261]45100 cort dedi 43800 su üstüne cıktı sonra 43500 cort dedi halen cortta
41700 e gore 3000 pıvan de işte...
Yuaw anna trendi yakalıyo emma sorun yatayda orda mafedıyo adamı :::[/quote]
yatayda mahvetmeyen sistem yok ki:o
en az mahvedeni en iyisi.heyk
[QUOTE=VOBiX;121244]Ordan Ağustosta emekli olacağım zaten.[/QUOTE]
ağustos'da asker misin şimdi sen... kısa dönem askerlik kaldırılıyormuş sanırım, üni mezunları ellerini çabuk tutsalar iyi olur..:)))
[QUOTE=trader38580;121264]41700 den diğer yarısı da uzun. 41725 maliyet full uzun. hedef 42 üzeri[/QUOTE]
van munut lönk desin yanındayım abi
[i][color=#FF0000][b]Yabancıdan 280 milyon dolarlık alım [/b][/color]
2009 yılı Mayıs ayında yabancı yatırımcılar borsa hisse senedi piyasasında net 280 milyon 197 bin 292 dolarlık alım gerçekleştirdi. İMKB verilerine göre, yabancı banka, aracı kurum veya şahıs nam ve hesabına gerçekleştirilen alım işlemleri 4 milyar 390 milyon 578 bin 537 dolar oldu. Aynı ayda satım işlemleri ise 4 milyar 110 milyon 381 bin 245 dolar şeklinde oluştu. Böylece toplam işlem hacmi 8 milyar 500 milyon 959 bin 782 dolara geldi.[/i]
adamların acelesi var,,, haziran bitmedendüşürüp tekrar yükseltecekler,,,
725 kısalar kavır...
[QUOTE=sovalye;121267]yatayda mahvetmeyen sistem yok ki:o
en az mahvedeni en iyisi.heyk[/QUOTE]
evet emma sorun orda işte.... annaya trendde uyduğumu hiç hatırlayamorem :::
hep yatayda uyuyorem :::
[QUOTE=fXci;121273]evet emma sorun orda işte.... annaya trendde uyduğumu hiç hatırlayamorem :::
hep yatayda uyuyorem :::[/QUOTE]
zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))
[QUOTE=fXci;121273]evet emma sorun orda işte.... annaya trendde uyduğumu hiç hatırlayamorem :::
hep yatayda uyuyorem :::[/QUOTE]
Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..
[quote=fXci;121275]Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..[/quote]
Sendekinin aynısından bendede var çözüm bulursa banada söyle.
[QUOTE=jerfin;121274]zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))[/QUOTE]
::: cazibesi peşinden sürüklenmemi sağladi herhal.
[QUOTE=atlascepkenli;121271]adamların acelesi var,,, haziran bitmedendüşürüp tekrar yükseltecekler,,,[/QUOTE]
Bende öyle bişey düşünüyordum tamda:) şimdi acilen bir iki günde 38000-40500 aralığına inen vob rakamları, aynen tekrear 42000-43000 civarına atak yaptırılır ve sonrasında yatayda tutulur, vade sonunda duruma göre istenilen yerden kapatılır, bugün düşüşte ısrar etmeleri bu ihtimali gündemime sokmakta:) saygılar....
bu gün almanya için düşüyoruz akşamda dov bov için düşeriz devamında yarında nike son atak yapmaz ise onun eksisi gelir bende kısaları kapatırım. ister 40- ister 35
[QUOTE=fXci;121275]Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..[/QUOTE]
43500de cort dediğinde zaten 45850den 2350 pıvan düştük yatay sinyaldir bu dye es geçmisinidir belki.
[quote=fXci;121275]Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..[/quote]
15bin puan kazandırdığını görünce ağzımızın suyu akıyor. ancak kendine yatayda dokundurtuyor çünkü pivotları trendde yakalamaya imkan yok. hızlı trene binmeye çalışmak gibi birşey. ama yatayda her kazandıran sistemler gibi trend sistemleri de kar düzeltmesine giriyor. bizde olaya düzeltmeden başlıyoruz. düzeltmede kazığı yedikten sonrada yandım anam formasyonu başlıyor sonrada başlarım sistemine dediğimiz anda trend başlıyor ve sistem kazandırmaya devam ediyor.
histem olarak biraz yukarı olacak gibi
[QUOTE=VOBiX;121281]43500de cort dediğinde zaten 45850den 2350 pıvan düştük yatay sinyaldir bu dye es geçmisinidir belki.[/QUOTE]
hiç uymadımki es geçiym ::: küsük biz annayla
700 zort yine
Şinmcik efenim, dicey endustrıyal dün tırışkadan bir nedenle depti malum..sorumuz şu bu aşamda öyle bir tırışka sebep bulabilir mi..
[quote=QUEEN;121218]30endeks hazıran kontrat teknık analızı (anadolu yatırım)
30endeks hazıran kontrat
ana resımde gerıleme bekledıgımız gıbı gelısıyor
asırı satıs olustu,ancak 18-05-2009 tar5ıhınde sert yukselıste olusan
bosluk doldu
tekrar 42.000-42.100 sevıyesıne kadar saat 12:00 ye kadar teokı yukselısı
beklıyoruz.
40.900 hedef sevıyesı ıcın 42.100 ve bır mıktar uzerı tepkı gayet normal
olacaktır
halıl recber
anadolu yatırım menkul kıymetler a.s.
[URL="http://www.anadoluyatırım.com.tr/"]www.anadoluyatırım.com.tr/[/URL]
***analıze ılıskın grafık ekte bulunmaktadır***
* * *
u y a r ı
burada yer alan yatırım bılgı, yorum ve tavsıyelerı yatırım danısmanlıgı
kapsamında degıldır. Yatırım danısmanlıgı hızmetı sermaye pıyasası kurulu
tarafından yayımlanan serı:v, no:52 sayılı "yatırım danısmanlıgı faalıyetıne
ve bu faalıyette bulunacak kurumlara ılıskın esaslar hakkında teblıg"
cercevesınde aracı kurumlar, portfoy yonetım sırketlerı, mevduat kabul
etmeyen bankalar ıle musterı arasında ımzalanacak yatırım danısmanlıgı
sozlesmesı cercevesınde sunulmaktadır. Burada ulasılan sonuclar tercıh
edılen hesaplama yontemı ve/veya yorum ve tavsıyede bulunanların kısısel
goruslerıne dayanmakta olup, malı durumunuz ıle rısk ve getırı
tercıhlerınıze uygun olmayabılecegınden sadece burada yer alan bılgılere
dayanılarak yatırım kararı verılmesı saglıklı sonuclar dogurmayabılır.
-matrıks-[/quote]
Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.
Bugün + kapanış yapacağımızı düşünüyorum.
Eğer 42.050 seviyesi gün içinde yukarı yönlü geçilirse, Sazan (me, myself, I) EW portföyünde , Uzun vadeli portföyündeki short miktarına denk miktarda long pozisyon açar. Stop loss bugünkü dip, kar hedefi en tepeden düşüşün %38.2'si olur.
[QUOTE=Astatin;121286]Şinmcik efenim, dicey endustrıyal dün tırışkadan bir nedenle depti malum..sorumuz şu bu aşamda öyle bir tırışka sebep bulabilir mi..[/QUOTE]
bana aşkama pozisyon yok yasak... flat yat rahat uyu
yataya bağladık yine..
[QUOTE=fXci;121289]bana aşkama pozisyon yok yasak... flat yat rahat uyu[/QUOTE]
geceleri zar atmak gibi bir şey insanın saglıgını bozuyorgece poz.
[QUOTE=jerfin;121274]zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))[/QUOTE]
Senin bu ANNA forumda bi patırtı koparacak ya ne zaman bakalım herkez içten içten ona bilenyo
dow akşam vob a madik atacak,,, siz anladınız :D :D
[quote=GOKHANFINDIK;121287]Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.[/quote]
gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.
[quote=bull market;121246]Ekran takibetmeye gelmiyor işte, yaslan arkaya yat kısaların üzerine formasyonu varken al sat yaptırıyor ekran, ondan sonra elde mal sıfır kalakalıyosun trendde:) bu sebepten mütevellit, sistemin en kralı [B]arkaya yaslan [/B]şeklindedir diyorum....arkaya yaslanmayan kaybetmeye mahkum bu piyasada, yada ghökan gibi sürekli al sat yapıcan kuş misali puanları toplıycan gaganla ve bakmışın akşama bir gaga bir gaga derken portföyü çoğaltmışın, bu ikisinden başkası vobda on para etmez diyorum, saygılar....[/quote]
Senin yazının üstüne batma şerefine eriştim ya o da güzeldi.:D:D:D