Bunlar maskaralığı yine haftanın son 2 saatine sığdıracaklar herhalde. 1 haftadır long hazırlığı yapıldığı belli oldu elleri ortaya çıktı. Yurtdışı % 0 filan olsa bi 2000 puan gider mazallah. Yatırım tavsiyesi değildir tabi.
Printable View
Bunlar maskaralığı yine haftanın son 2 saatine sığdıracaklar herhalde. 1 haftadır long hazırlığı yapıldığı belli oldu elleri ortaya çıktı. Yurtdışı % 0 filan olsa bi 2000 puan gider mazallah. Yatırım tavsiyesi değildir tabi.
[QUOTE=selçuklu;37327]şelale olacak bence . millet ralli bekliyor .. 46500 stop olurum ama ..inad etmem ..[/QUOTE]
çabuk fikir değiştirdin selçuklu..........
kısa yok bende şimdilik....uzuna devam....
şelalemi.....
fdax numara yapıyor..uyumsuz olup dönecek yukarı.....
[QUOTE=selçuklu;37327]şelale olacak bence . millet ralli bekliyor .. 46500 stop olurum ama ..inad etmem ..[/QUOTE]
nasil millet ralli bekliyor :D:D
45.000 bekliyorum diye yazmisim bir kere .heyk
herkese iyi tatiller,iyi bayramlar.......
dün gördük ralliyi 50000 oldu işte .. şimdi sıra şelalede .. neyse fazla yazıpta kafa bulandırmayım .. benim stopum belli 46500 .. kısa poz devam ..
her Allahin gunu 11.000 resmen kaya gibi direnc oluyor
dun aksami hatirlayin hersey yolundaydi 11.100 gecilemedi bile
[QUOTE=follow;37330]nasil millet ralli bekliyor :D:D
45.000 bekliyorum diye yazmisim bir kere .heyk[/QUOTE]
çok iyimser bir tahmin .. şelalenin hakkı en az 35000 vadeli .. bence tabi ..ayrıca catedralede bir taban sözüm vardı hala sözümü yerine getiremedim üüüüü
[QUOTE=follow;37330]nasil millet ralli bekliyor :D:D
45.000 bekliyorum diye yazmisim bir kere .heyk[/QUOTE]
ben bekliyorum yukarı ..bana takılıyor selçuklu......
birazdan uzarsın selçuklu ...eminim bundan... :)
[QUOTE=mbm;37335]ben bekliyorum bana takılıyor selçuklu......
birazdan uzarsın selçuklu ...eminim bundan... :)[/QUOTE]
yok almayım teşekkür ederim .. şelalede şelale ... inad ettim .. .kom .kom
[QUOTE=selçuklu;37336]yok almayım teşekkür ederim .. şelalede şelale ... inad ettim .. .kom .kom[/QUOTE]
iyi o zaman ...rallide ralli...
ben inat etmedim ama.....:D
Şimdi de fortise kancayı taktılar, eğer mudiler para çekme kuyruguna gırerse onu da kımse kurtaramayacak, piyasa cok civcivli, bir yanda kurtarma planı bir yanda avrupalı bankaların kapana sıkışması, en iyisi izlemek...
bu arada sayın mbm ve followun iddialaşmalarını keyifle izliyorum... çok yaşayın....brv
pardon, selcuklu demem gerekirdi:)