[quote=enorton;121251]Askerlikten emekli olunmaz;
"HER TÜRK ASKER DOĞAR"[/quote]
Kasımda doğumgünümü kutların abi ozaman.Harçlık koy cebime giderken.
Printable View
[quote=enorton;121251]Askerlikten emekli olunmaz;
"HER TÜRK ASKER DOĞAR"[/quote]
Kasımda doğumgünümü kutların abi ozaman.Harçlık koy cebime giderken.
Sistem 42375 den önce long yok diyor, short devam...
Akşama dow düşer, sonra bakmışıunız bizde kapatma davası açılır, sabaha aynen 3500 puan aşağıda alırız soluğu, 41500 kapasak en iyi ihtimalle, demekki yarın 38000 görmek bile mümkün:) sabır edecen, sat konumundaysa iyi yerden kısaları kapanma fırsatı verecektir, korku olmadan yukarı döndürmezler, belkide korku için henüz erken, ama sonuçta sat sinyalinden sonra yüreklere korku salmalarını beklemek lazım diyorum, olmazsa zaten kısada arkaya yaslanmaya devam:) saygılar....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121287]Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.[/QUOTE]
Bunda anormal olan birşey yokki zaten vobcu dediğin birkaç defa dibi delinecekki vobcu olsun valla biz alıştık yoksa bekle işc de sesel amcan yukarı götürcek diye
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121297]Kasımda doğumgünümü kutların abi ozaman.Harçlık koy cebime giderken.[/QUOTE]
Gidene kadar [B]"Bu bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparım"[/B] dersin, [B]"Gidince de hay ben bu bayrağı buraya dikenin..."[/B] dersin :D
Çok ısrar ettiler kısaları gaptırdım alan hayrını görsün benden bu kadar
kapatma davası açılırsa zaten direk 38500 bay bull..ama sanmam
histem DAX a çok pis verecekler diyor..hemde çok pis
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121296]Senin yazının üstüne batma şerefine eriştim ya o da güzeldi.:D:D:D[/QUOTE]
Sen şimdi orda dönüş uçağına bilet aldınmı? aldıysan kaybetme, parasız adama uçak biletide vermezler oralarda kalırsın falan üzüntü yaratma deim, buraya gel yatağında al sat yap durumu düzelt diyorum.....senin sistem odandaki yatağında işliyor anladığım kadarıyla....
[QUOTE=Astatin;121303]kapatma davası açılırsa zaten direk 38500 bay bull..ama sanmam[/QUOTE]
Sanmayla falan olmuyo valla, herşey mümkün bence, beklemede kalmalı:) saygılar....
sistem 5 dklıkda flat verdi.. 15 satta 60 satta..ben zaten satta
[quote=trader38580;121295]gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.[/quote]
Gökhan akıllı cocuktur paranın tamamını batırmaz en fazla TAYLAND da tatil parasını bitirmiştir (aKILLI OLMAZSA BU KADAR PARA YAPAMAZDI):..:
vobix 41850 yi bende demiştim bu grafsı hatırladınmı gayri :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/30a9ngy.png[/IMG]
Sayın Hellim,
Hoşgeldiniz.Moderatör eksikliği gözlemliyoruz..Bu vesileyle yeni mod seçimi gerekiyorsa, VOBIX, FXci ve ENORTON adaylarımızdır
[quote=trader38580;121295]gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.[/quote]
Olmayan para ile mi?Yardım kampanyası başlatalım.:..:
Bakın bikaç gün önceki yazımda bu borsa düşer, ama iddiaya girmem diyordum, bu duruma devam, bu borsa düşer, ama iddiaya girmem:), saygılar....
[quote=bull market;121306]Sanmayla falan olmuyo valla, herşey mümkün bence, beklemede kalmalı:) saygılar....[/quote]
herşey mümkün demek de, sanmam veya sanırım demek.lelele.lelele
[quote=oguzhan;121300]Bunda anormal olan birşey yokki zaten vobcu dediğin birkaç defa dibi delinecekki vobcu olsun valla biz alıştık yoksa bekle işc de sesel amcan yukarı götürcek diye[/quote]
İyi de ortada sermaye olmayınca hiçbirisi olmuyor bu yazdıklarınızın.Dip deepesttttttttttttt:D:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121311]Olmayan para ile mi?Yarım kampanyası başlatalım.:..:[/QUOTE]
Dolar kontratıylan canlanırsın sen yine:)
[quote=adalı54;121308]Gökhan akıllı cocuktur paranın tamamını batırmaz en fazla TAYLAND da tatil parasını bitirmiştir (aKILLI OLMAZSA BU KADAR PARA YAPAMAZDI):..:[/quote]
:D:D:DVobta da her canlı ölümü tadacaktır..dng
[quote=bull market;121305]Sen şimdi orda dönüş uçağına bilet aldınmı? aldıysan kaybetme, parasız adama uçak biletide vermezler oralarda kalırsın falan üzüntü yaratma deim, buraya gel yatağında al sat yap durumu düzelt diyorum.....senin sistem odandaki yatağında işliyor anladığım kadarıyla....[/quote]
Hamdolsun biletimiz var.Cari bakiyemiz de işte simit alır.:D:D.dng.dng
Tahminim imkb yurtdışı düşerken tutacaklar.Eylülde de ralli var.Yorumlarım değeri üzerinden satılır.
[quote=GOKHANFINDIK;121316]:D:D:DVobta da her canlı ölümü tadacaktır..dng
Hamdolsun biletimiz var.Cari bakiyemiz de işte simit alır.:D:D.dng.dng[/quote]
o zaman sana yurtdışı yasağı koymak lazım yatağından ayrılmamam gerek senin :D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121316]:D:D:DVobta da her canlı ölümü tadacaktır..dng
Hamdolsun biletimiz var.Cari bakiyemiz de işte simit alır.:D:D.dng.dng[/QUOTE]
Oralarda ecnebi kzılara takılayım derken portföyü dağıttın ulem, burada kızmı yok, memleketin heryerini gezdin gördün ce..bet yerlere ayak bastıkça portföyün dibi delinmeye mahkumdu zaten, geldin iki gün duramadın gittin oraya yedin tokadı işte, Allahın sopası yok, kusura bakma dayanamadım yazdım...doğruya doğru gökhan, ben sadece gördüğümü yazıyorum....
Son günlerimi iyi değerlendiriyim şu ülkede.En güzel kız bunu seçtim avatar bu olsun bundan sonra.
fx ci tekrar bir derinlik rica etsem.
[QUOTE=Astatin;121303]kapatma davası açılırsa zaten direk 38500 bay bull..ama sanmam[/QUOTE]
38500 Heralde yanlışlıklan yazdı 28500 görürüz kapatıcılar bu sefer daha tecrübeliler olmadı daha sonra bi da kapatırlar esasen düşüncem seçimlere gerek yok nasıl olsa baykalın partisinden baskası iktidara geldimi ya darbe olya ya kapatılyo mutlaak bi bahanesi bulunyo hiç olmassa seçim yapıpda bosuna masraf olmasın bu seferde o parti içinde sorun cıkar çünkü baykalı kendileride istemeyü
yanlız bi de bu işlerin şu faydası var bu iş uyanık vobçularada yarıyo yoksa borsa git git nereye kadar gitcekki hiç olmassa vobda düşerkende kazanılıyo.
Malesef dönmesi çok olan ülkede işler böyle yürüyo buna yürümek dersek
[quote=bull market;121319]Oralarda ecnebi kzılara takılayım derken portföyü dağıttın ulem, burada kızmı yok, memleketin heryerini gezdin gördün ce..bet yerlere ayak bastıkça portföyün dibi delinmeye mahkumdu zaten, geldin iki gün duramadın gittin oraya yedin tokadı işte, Allahın sopası yok, kusura bakma dayanamadım yazdım...doğruya doğru gökhan, ben sadece gördüğümü yazıyorum....[/quote]
Ben bu yazıyı bekliyordum zaten ilk sen yazdın.Ama erken yazdın.O kadar emin olmayın herşeyden.Bak yazdın ama önünde hesap ekstrem yok.İnsanlarımızın düşünceleri hep aynı..lelele.lelele.lelele::::::Böyle yazılar bekliyordum.Pehhhh.Portföy ekstresi koymak istemiyorum buraya.:D:D:DBen Californiada iken 150 milyar kazanmıştım.O zaman da ecnebi kızları aynı idi.O zaman bu çocuk ecnebi kızları ile geziyor ama 150 milyar kazandı diyen olmamıştı.Böyle şeylere kafa takmayın.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121287]Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.[/QUOTE]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=990&dateline=1244543615[/IMG]
kumarda kaybedeb aşkta kazanırmış. Budist olan mı bu?
[quote=oguzhan;121322]38500 Heralde yanlışlıklan yazdı 28500 görürüz kapatıcılar bu sefer daha tecrübeliler olmadı daha sonra bi da kapatırlar esasen düşüncem seçimlere gerek yok nasıl olsa baykalın partisinden baskası iktidara geldimi ya darbe olya ya kapatılyo mutlaak bi bahanesi bulunyo hiç olmassa seçim yapıpda bosuna masraf olmasın bu seferde o parti içinde sorun cıkar çünkü baykalı kendileride istemeyü
yanlız bi de bu işlerin şu faydası var bu iş uyanık vobçularada yarıyo yoksa borsa git git nereye kadar gitcekki hiç olmassa vobda düşerkende kazanılıyo.
Malesef dönmesi çok olan ülkede işler böyle yürüyo buna yürümek dersek[/quote]
ben 30 endeksten ve direkt olacak düşüşten bahsetmiştim..sonrası Allah kerim
[QUOTE=trader38580;121295]gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.[/QUOTE]
yok yawf Gökhan batmaz. vardır onun bir yedek planı. Şaka yapıyordur.
[QUOTE=bull market;121299]Akşama dow düşer, sonra bakmışıunız bizde kapatma davası açılır, sabaha aynen 3500 puan aşağıda alırız soluğu, 41500 kapasak en iyi ihtimalle, demekki yarın 38000 görmek bile mümkün:) sabır edecen, sat konumundaysa iyi yerden kısaları kapanma fırsatı verecektir, korku olmadan yukarı döndürmezler, belkide korku için henüz erken, ama sonuçta sat sinyalinden sonra yüreklere korku salmalarını beklemek lazım diyorum, olmazsa zaten kısada arkaya yaslanmaya devam:) saygılar....[/QUOTE]
Böyle davalar e-muhtıralar haftasonu unutulsun diye hep Cuma akşamı olduğundan pek ümit yok bugün davadan.
[quote=VOBiX;121327]Böyle davalar e-muhtıralar haftasonu unutulsun diye hep Cuma akşamı olduğundan pek ümit yok bugün davadan.[/quote]
ayrıca, hiç bir kritik kapatma davası, haber resmi olarak açıklanmadan piyasaya düşmemişti... ama belli de olmaz :)
[QUOTE=enorton;121301]Gidene kadar [B]"Bu bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparım"[/B] dersin, [B]"Gidince de hay ben bu bayrağı buraya dikenin..."[/B] dersin :D[/QUOTE]
Ya da Allahtan 4 mevsimi yaşayan ılıman bir iklimdeyiz diye şükredersin. Arap çöllerinde tuareg ile ya da kutuplarda SEYYAH ile askerlik yapmak da var.
[quote=VOBiX;121324][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=990&dateline=1244543615[/IMG]
kumarda kaybedeb aşkta kazanırmış. Budist olan mı bu?[/quote]
Yav abi bu en son dün akşam çıkarken tuttum kolundan bak önceki gece resmini çektim telefonumda ne guzel duruyor dedim.Ben de sana hergün bakıyorum buraya geliyorsun ama bana hiç bakmıyorsun dedi.Woww dedim.Hiç görmedim dikkatimi çekmedi dedim.Bu kızın vücudu komple dövme.Baktım 2 dakika sonra bana dedi içki ısmarla.Yok dedim kusura bakma.Paris Hilton olsan dedim olmaz ve sürekli gider gelirim.Kızları birisi gider birisi gelir.Erkekler gelir.Dönmeler gelir.Transexüeller gelir.Bütün disko bakıyor gel Gökhan para ile birlikte ol bizle.Daha henüz ne 1 kıza bira aldım ne da başka bilumum içkiler.Giderim dansımı ederim geri gelir uykumu alırım.Yatar saat 1 gibi kalkarım.Seansıma otururum.Ben burada çalışıyorum hala.Değişen yok.Sadece bana lazım olan şey değişik mekan.Bu gördüğün resimdeki kız gibi abi şu anda 20 tane resim var.Bu en sevdiğim.Akşam çektim.
[QUOTE=fXci;121309]vobix 41850 yi bende demiştim bu grafsı hatırladınmı gayri :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/30a9ngy.png[/IMG][/QUOTE]
Hatırladım senin grafla oynamıştık iki üç kişi :D
Tam da orası işte hem boşluk doldu hem de alttaki destek 41,850ye denk geldi. O yüzden o trend kırılır diyen uzuncualkr stoploss yapmaya başladı. Oradan tepki bekleyen ve tamma boşluk dodlu diyen kısacılar da realziasyona gitti. Bu ebeple APSD -2727ye geriledi.
dax bugün 48xx görür diyorum ......
[quote=Astatin;121332]dax bugün 48xx görür diyorum ......[/quote]
İşte dax orayı gördüğünde vob ne olacak o beni çok düşündürüyor.üüüŞimdilik düşmüyoruz.
5 dklık sistem filattan sata geçti...15 zaten öyleydi
Kar edenler poz kapayacak burada.Yükselecez biraz.
''bu endex düşmez'' dediğimden beri 4500 puan düştük, ben sadece 3000 puan alabıldım, en doğrusu pusuya yatıp beklemekmıs, al sat işi bozuyor:(