ne 10890 mış be... yine atamadı üstüne fdow.....
Printable View
ne 10890 mış be... yine atamadı üstüne fdow.....
[QUOTE=mbm;37375]onu bilememki.. neresi olursa artık...
hsbc ye soralım bunu.. en iyi o bilir.. ha haaaa:D
ama sn fallowa dediğim yeni tepe yani 46500 üzeri görülecek
büyük ihtimallede üzerinde kapatacak[/QUOTE]
:) keyifler hep böyle gıcır olsun. bende 46700 rakamı var, paylaştığınız için tşk.
Arkadaşlar ben geldim, bugün emirleri yazıp hazırladınızmı?:)))
Durun heyecan yapmayın hemen:)
Bugün aşağıya çizecektim, şimdi siz uzun yapmışınızdır onlarıda yukarı satış yazmışınızdır neme lazım zarar yapmıyın dedim, en iyisi biraz daha bekliyim.
[QUOTE=bull market;37383]Durun heyecan yapmayın hemen:)
Bugün aşağıya çizecektim, şimdi siz uzun yapmışınızdır onlarıda yukarı satış yazmışınızdır neme lazım zarar yapmıyın dedim, en iyisi biraz daha bekliyim.[/QUOTE]
hosgeldin :) asaya mı dıoysun yani
benim system derse bende gecerim asaya :)
sistemleriniz ne der bilmiorum ama. bono tahvili döviz borsa üçü de yukarı. böle bi kreleasyon olmaz. usdjpy aşşa eurodolar yukarı. emtia piyasası yukarı yurtdışı borsalar aşşa. herşey birbirine uyumlu bi imkb ayrı telde. buna cami duvarına işemek denir benim lügatımda. akıntıya ters kürek çekilmez. bence piasa yukarıya inandırıldı ve usulca mal çıkılıor. ya seans sonu ya da pazartesi sabahı uzuncana çubukla karşı karşıya kalabiliriz.kurumların kesinlikle önemi yok. adam daxdan şortlar bizden longlar. fdji den longlar bizden şortlar.
[QUOTE=bull market;37383]Durun heyecan yapmayın hemen:)
Bugün aşağıya çizecektim, şimdi siz uzun yapmışınızdır onlarıda yukarı satış yazmışınızdır neme lazım zarar yapmıyın dedim, en iyisi biraz daha bekliyim.[/QUOTE]
nerdesin ya bullmarket yukarıya gideceğiz sen yoksun diye bekliyoruz ..
iyi ki geldin gideriz artık :-))
[QUOTE=hexen;37384]hosgeldin :) asaya mı dıoysun yani[/QUOTE]
Hoşbulduk, bugün ancak bakabiliyorum piyasaya, zaten tahmin ettiğim gibi 45500-46500 aralığı demiştim biraz daha aşağıda dalgalanmış olsun.
Fakat şimdi sanırım biraz düşüş olacak, yurtdışıda toparlanmıyor bilemiyorum, henüz daha sat vermedi ama eli kulağında görüyorum, saygılar.
ikinci bir strateji eğer genellik bi yöndeyse o yön tersine gider piyasa. bknz. psikoloji
26.09.2008 15:09:32 *fdıc/bair, "wamu'ya El Konulmasında Minimum Kamu Parası Kullanıldı"
26.09.2008 15:10:15 *fdıc/bair, "wamu'nun çökmesine Mevduat çekişi Ve Likidite Düşüş Etkili Oldu"
26.09.2008 15:10:35 *fdıc/bair, "fdıc, Paulson'un Kurtarma Planını Destekliyor"
26.09.2008 15:15:19 *ispanya/solbes, "ekonomik Ortam, On Yılların En Kötüsü"
Bu neyaaa, çok ağır fiyat hareketleri var, bu sebepten al sat sinyalleride ağırdan oluşucak galiba, oluşana kadar düşmüş olacağız falan işte, sonuç, bu işte para yok arkadaşlar, böyle günlerde muhabbet yapılır bol bol:), maksat canın sıkılmasın,saygılar.