[quote=bull market;121472]42575 ulaşırsa bi yukarı denemesi yapabilirler, mal ittirme maçlı olur kanaatindeyim, saygılar....[/quote]
42600 kuvvetli drenç var.
Printable View
[quote=bull market;121472]42575 ulaşırsa bi yukarı denemesi yapabilirler, mal ittirme maçlı olur kanaatindeyim, saygılar....[/quote]
42600 kuvvetli drenç var.
dowun artışını yediler yine afiyetle
sistem flatladı.
İş Başa Düştü,
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
[QUOTE=booth;121474]dowun artışını yediler yine afiyetle[/QUOTE]
Dün akşam biz yine buralardayken dow 100 puan aşağıdaydı. Negatif ayrışma bu olsa gerek...
Ne güzel dow 200 puan artı vob ve imkb eksi.Allah Allah.
[QUOTE=Astatin;121476]İş Başa Düştü,
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....[/QUOTE]
Hatta biz kapandıktan sonra 9000 gösterip 8650 kapatsın böylece 9000 stresinden de kurtulsun dow.
Spot 100 endeksimiz yarın sabah 34000-34100 direncine ulaşırsa, üstüne atmasıyla olumlu hava yakalanabilir, bu ihtimali yarın açılıştan sonra olası yukarı hareketlerde es geçmemeli, saygılar....
[quote=enorton;121477]Dün akşam biz yine buralardayken dow 100 puan aşağıdaydı. Negatif ayrışma bu olsa gerek...[/quote]
170 puan olmasın?
dow da vadeli kapanış gunu bugun her sey olur yarın normale doner o yuzden tınlamıyorlar vade kapansın önumuze bakarız dıyorlar.
Dow bitir artık şu rüyayı.Uyandır bizi uykudan.Kriz biter keriz bitmez.
[quote=VOBiX;121479]Hatta biz kapandıktan sonra 9000 gösterip 8650 kapatsın böylece 9000 stresinden de kurtulsun dow.[/quote]
O beni aşar...Multileytırıl beddua yeteneğim yok sadece yunileytırıl edebiliyorum..e oda yeter...:D
Spot 30 için 42800-42900 ilk ciddi direnç seviyesi...
Şeytan diyor kısaları kapat yarın ilk seans buralara ulaşmaya çalışabilirler bunlar, ordan kısalırsın, ama dow düşecek diyorum bi taraftan kısalara devam, bu ekran takibetmek pis iş, saygılar....
gene lönk dedi.
41750 longlar ile devam ama geceye flat
[QUOTE=Larossıan;121486]gene lönk dedi.[/QUOTE]
Senin bu sistemi [B]ancak[/B] kapatmadavası türü bir dava sabah 2500-3500 puanlık gaplı açılışla short yaparlar heralde:..:, dahada al vermez böylelikle, ne sistemmiş birader, lönk yapışmış sanki:..::..::..:, ama habire yavaş yavaş düşüyoruz bu arada....saygılar....
Bu gece dow fırlamasında aragazı tam verir yarına.
şimdi de pozitif ayrıştırıyorlar, dow göçtü bizimki göçmedi
feci alış baskısı var :)
[QUOTE=booth;121490]şimdi de pozitif ayrıştırıyorlar, dow göçtü bizimki göçmedi[/QUOTE]
Göçtü mü :confused:
[quote=Astatin;121476]İş Başa Düştü,
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....[/quote]
Senin pettuandan korkarım Asti.
Bu nedenle 7/10 long pozisyonda olan EW portföyünü 4/10 long pos'a düşürüyorum. (42.5'den)
7/10 short pos da olan uzun vadeli portföy ise bekliyor.
Belirtmeyi unutmuşum.
43.25'den önce de short pos açmam. Sadece bugünkü dip geçilirse, o da belki.
daha çok düşmek için çıkıyor:D
[quote=bull market;121488]Senin bu sistemi [B]ancak[/B] kapatmadavası türü bir dava sabah 2500-3500 puanlık gaplı açılışla short yaparlar heralde:..:, dahada al vermez böylelikle, ne sistemmiş birader, lönk yapışmış sanki:..::..::..:, ama habire yavaş yavaş düşüyoruz bu arada....saygılar....[/quote]
[URL="http://img36.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2v.png]"][URL=http://img36.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2v.png][/URL][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/4450/screenhunter2v.png[/IMG][/URL]
bir bak istersen günlük işlemine.::::::
hehe dowa veriyorlar vobu alıyorlar şimdi de manymaış hoşaflar. .dng
Yarın ilk seans açılış dahil 42000 altına sarkmazsa tekrar yukarı denemek isteyeceklerdir diye düşünüyorum, geceye kısa devam, sebep stoploss um 43800 geçilmedikçe geceleri kısa devam:), esasen bu hafta en azından 40000-40500 beklentimde devam ediyor.... saygılar....
[QUOTE=sovalye;121494]daha çok düşmek için çıkıyor:D[/QUOTE]
Bakış açısına göre değişir...
short kalmak tehlikeli..
tüm periyotlarda ortalamaların üzerindeyiz..
dow asıl yüzünü avrupa kapanışından sonra gösterebilir,yeni yüksek deneyebilir bu gece..
[QUOTE=YAVUZHAN;121499]short kalmak tehlikeli..
tüm periyotlarda ortalamaların üzerindeyiz..
dow asıl yüzünü avrupa kapanışından sonra gösterebilir,yeni yüksek deneyebilir bu gece..[/QUOTE]
Dowdaki negatif uyumsuzlukalra bakılırsa da long kalmak tehlikeli.
Geceye Long...
Günü 375 puan karla kapattık, Allah bin bereket versin...
41750 long 42550 den verildi, geceye flat dow bu gece düşerrrrrr
175 aldıklarımı 625 den veridim. full short geceye. yarın açılışda 42000 civarı yeniden almak üzere....
bu gecede short
dow da 3 lü tepede de uyumsuzluk var..8800 aşılamaz kanaati sert satış getirecektir..geceye full kısa devam..iyi akşamlar.
[QUOTE=trader38580;121503]175 aldıklarımı 625 den veridim. full short geceye. yarın açılışda 42000 civarı yeniden almak üzere....[/QUOTE]
İşte bak bu fena değil, 42100 43300 aralığında hareketle milleti uzuna yapıştırırlar bunlar:) yarınki hareket böyle bişey olsa gerek:..::..::..::..: saygılar....
geceye 3/1 kdm li short
Geceye son saniyede isyatırımın çizmesi ile full short 600 den.
Yavuzhan, Larossian ve ben başka yok mu geceye long kalan :)
ben de long
Pardon malı alan anadolu bank ve galata imiş.Pehh.
[quote=enorton;121509]Yavuzhan, Larossian ve ben başka yok mu geceye long kalan :)[/quote]
karamurat hanginiz :::