-
[QUOTE=hurricane;37386]sistemleriniz ne der bilmiorum ama. bono tahvili döviz borsa üçü de yukarı. böle bi kreleasyon olmaz. usdjpy aşşa eurodolar yukarı. emtia piyasası yukarı yurtdışı borsalar aşşa. herşey birbirine uyumlu bi imkb ayrı telde. buna cami duvarına işemek denir benim lügatımda. akıntıya ters kürek çekilmez. bence piasa yukarıya inandırıldı ve usulca mal çıkılıor. ya seans sonu ya da pazartesi sabahı uzuncana çubukla karşı karşıya kalabiliriz.kurumların kesinlikle önemi yok. adam daxdan şortlar bizden longlar. fdji den longlar bizden şortlar.[/QUOTE]
Bir de 15 dklıkalrdaki ikili tepe hazırlığını göz önüne almak lazım. Grafik koyamıyorum reklam yazdığı için.
-
[quote=VOBiX;37392]Bir de 15 dklıkalrdaki ikili tepe hazırlığını göz önüne almak lazım. Grafik koyamıyorum reklam yazdığı için.[/quote]
ben grafik bakmıorum sn vobix. çünkü pek anlamıorum:) bir de garantide 3.16 kademesine mal yığılı bu durumlarda tahta mal yığılı tarafa yıkılır.
-
kanatimce 3.16 da baya bir mal yedirildi
-
26.09.2008 15:30:07 *abd'de 2.çeyrekte Gsyh(final) Yüzde 2.8 Arttı(beklenti +3.3%, önceki +3.3%)
26.09.2008 15:30:23 *abd'de 2.çeyrekte Pce Yüzde 4.3 Arttı(beklenti +4.2%, önceki +4.2%)
26.09.2008 15:31:09 *abd'de 2.çeyrekte çekirdek Pce Yüzde 1.8 Arttı(beklenti +2.1%, önceki +2.1%)
-
-
dst kodu ile islem yapan hangi araci kurum bilen varmi?
-
oy oy oy fdji ipini kopardi :)
-
sanırım teknik sistemler de sat verecektir.
-
[quote=follow;37397]dst kodu ile islem yapan hangi araci kurum bilen varmi?[/quote]
destek türev. banka veya aracı kurum dışı sıfatla işlem yapan bir kurum. yapı kredi plaza c blokda:) foreks tabanlı işlem de yapıyorlar
-
[QUOTE=follow;37397]dst kodu ile islem yapan hangi araci kurum bilen varmi?[/QUOTE]
Yeni izin almış: DESTEK.
-
savulun ayak altinda dolasmayin 45.000 e alis girin :)
-
5 dakk short sıgnal amma 15 dkk gunler halen long signal