[QUOTE=GOKHANFINDIK;121556][COLOR="Red"]Allahınızı severseniz beni ekrandan kaldırın.[/COLOR]Net sinyal indi beynime.En az 10 000 puan düşecek vob.[/QUOTE]
fotodaki tayland güzeli seni kaldıramıyor mu ekran başından..:..::..:
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121556][COLOR="Red"]Allahınızı severseniz beni ekrandan kaldırın.[/COLOR]Net sinyal indi beynime.En az 10 000 puan düşecek vob.[/QUOTE]
fotodaki tayland güzeli seni kaldıramıyor mu ekran başından..:..::..:
Colayı içmeyecen zaten içirecen:) bizim Nuri Alço öyle yapardı ya filmlerde:..::..: işe yaratmak isteyen bir işe yaratabiliyor, ama normalde hep zararlı işlere yarıyor nedense...icadeden yaratık icad ederken yüksek ihtimal [B]c[/B].....bettir:..::..:
Dax günlük bakın matriksten.Manyak kesmiş aşağı yüzde 4 var bu gece fdaxın.İnşallah.
[quote=GOKHANFINDIK;121556]Allahınızı severseniz beni ekrandan kaldırın.Net sinyal indi beynime.En az 10 000 puan düşecek vob.[/quote]
daha fazla
ayıp olur diye paylaşmadım hafta sonu inime çekilip çalışma yaptım
spot 100 de OBOnun hedefi 10.250 çıktı
ben kaçar, gidip alışveriş canavarı olayım biraz..:::
[quote=jerfin;121558]fotodaki tayland güzeli seni kaldıramıyor mu ekran başından..:..::..:[/quote]
Onun yüzünden battığımı söylüyorlar zaten..dng.lelele.leleleAma ben daha kötülerini gördüm önceden.Bu çok şirin kız ya.İyi dans ediyor.Gitçem görmeye.Hergün orada..dng.dngBu arada ben eğer bu gece short girmese long girse idim çok kötü olacaktı.Bu gece gözyaşı var bu dowda.Acil ekseriyette 100 000 puan almam lazım.300 500 milyar birşey.Çoluk çocuk ekmek bekliyor evde.
[quote=sovalye;121561]daha fazla
ayıp olur diye paylaşmadım hafta sonu inime çekilip çalışma yaptım
spot 100 de OBOnun hedefi 10.250 çıktı[/quote]
Kılıç sok dedik abi.Sen tırla üzerinden geçtin heryerin.:..::..::..:
[URL=http://img197.imageshack.us/my.php?image=45833650.png][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6015/45833650.png[/IMG][/URL]
dow jones son görüntüler
[URL=http://img197.imageshack.us/my.php?image=68035022.jpg][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/2324/68035022.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=MASTER;121544]Sayın Queen gectiğimiz Pazar değil bir önceki Pazar günü size bir mesaj atmıştım ama size ulaşmadı sanırım...Ne zaman atmaya çalışsam ''Bu üye sistemimizde bulunamıyor'' diye bir hata mesajı çıkıyor...Bu arada bütün foruma saygılar ve bol kazançlar...[/QUOTE]
büyük harf kullanın
Dow bu gece 9000 kapatır :::
[QUOTE=enorton;121567]Dow bu gece 9000 kapatır :::[/QUOTE]
Garantimi..brv
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121556]Allahınızı severseniz beni ekrandan kaldırın.Net sinyal indi beynime.En az 10 000 puan düşecek vob.[/QUOTE]
Sondaki VOB u DOW okumuşum ::: .dng
[QUOTE=Leblebi;121568]Garantimi..brv[/QUOTE]
Yok ya hayatta beni bulmaz böyle şeyler...
[quote=Leblebi;121568]Garantimi..brv[/quote]
Yok abi banko.:D:D
Ohooo, forumda kafalar karışık anlaşılan, imkb 100 için 10250 ler dow için bugün 9000 kapatır yorumları, ben en iyisi gider, herkese iyi akşamlar....
Haa bu arada bende ölçtüm biçtim , Rus borsası orta vadede 4000 e giderrrrr:) saygılar...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121571]Yok abi banko.:D:D[/QUOTE]
ful uzunumda.
[quote=QUEEN;121566]büyük harf kullanın[/quote]
Tamam bir de öyle denerim sayın Queen...1 saate kadar yollarım...Tesekkurler.
dow sat verdi geçici ama...
[quote=QUEEN;121575]dow sat verdi geçici ama...[/quote]
Bana öyle bir sat verdiki kraliçem hayat boyu doğrultamaz beynini.Buhrana uğrar dünya.:p.kom
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121576]Bana öyle bir sat verdiki kraliçem hayat boyu doğrultamaz beynini.Buhrana uğrar dünya.:p.kom[/QUOTE]
teper dow söyliyim..parite öyle diyor..ama gönlümden geçen gebermesi..7 canlı..
bugün 42375 şort ve 41800 filat ile 575 puan ile başlayan sörfüm, 50-100 puana yapılan genelde karlı işlemlerle geçti...son pozisyonumu saymaz isek 825 karda idim..en son Dow jones un bu akşam düşeceğini varsayarak 424xx lerden şortladım..dow jones muhtemelen düşer...Burada özellikle 42300 üzerinde ıkına sıkına yükseltilen ve arzu edene mal verilen bir piyasa vaerdı sanki...sonuç olarak kapanışlar itibariyle kar 625 puan..fekat yarın çiftetelli ile zılgıt çekme arasında bir pozisyonda olabiliriz..artıkkader... dow gebersin 1 milyon çiçek açsın
fdow satta dow alda bakalım hangisi yenecek..
ikiside satta kalıcı
Bu dowa bişey olmaz arkadaşlar 8030 9000 bandına sokacak bu namıssızlar ondan sonrada düşüş bitti diye ver elini ralli.:::::::::Uyarayımda şimdiden kızmayın sonra..kom
mbm nerde acaba..merak ettim..
[quote=fXci;121524]SEYYAH bugun 450 pıvan kar yapabildim bereket versim.. gene geçtin beni gız :::
geceye 42625 cort yattım[/quote]
+650 puan kaldı bugün bana...
çok para kaçırdım ağbey bugün erken kapattım pozları hep.şeytana uyduk.:o
geceyede 42.450 gibi bir ortalama ile SHORT kaldım.yanlış yaptım sanırım erken gibi SHORT için.
trendde oturmak güzelde aradaki dalgalarda sörflemek (sörf yapmak/surfing) lazım :D
sörflerim-sörflersin-sörfler-sörfleriz-söflersiniz-sörflerler :p:p:p
DJI çok pis duruyor doğan görünümlü şahin gibi.yanarız valla dünkü gibi topuklarsa.
al geldi..üzgünüm.yoksa çarpıyolarmı sistemleri ahlaksızlar...günlükler sat vermeden gece short girmek sakıncalı görünüyor..
[QUOTE=QUEEN;121584]al geldi..üzgünüm.yoksa çarpıyolarmı sistemleri ahlaksızlar...günlükler sat vermeden gece short girmek sakıncalı görünüyor..[/QUOTE]
satta satta ... çökecek bugün dow .. günlükler yarın sat verir.... :o
saatlik dowda obo var ... obo yapmadan düşmez bu meret ... son yarım saati iyi izleyin ayı kardeşlerim benim... :o
[QUOTE=selçuklu;121585]satta satta ... çökecek bugün dow .. günlükler yarın sat verir.... :o[/QUOTE]
Cnbce de bugün Ali Perşembeye spiker soruyodu..vobcular gece uyuyamıyomuş diye...:D
[QUOTE=QUEEN;121586]Cnbce de bugün Ali Perşembeye spiker soruyodu..vobcular gece uyuyamıyomuş diye...:D[/QUOTE]
:D uykuyu bozmaması lazım bu vobun bozuyosa zaten uykusuz uykusuz trade zor ... ben uykusuz duramam valla . dünya umrumda olmaz yatağa girdiğimde .. :o
[QUOTE=QUEEN;121586]Cnbce de bugün Ali Perşembeye spiker soruyodu..vobcular gece uyuyamıyomuş diye...:D[/QUOTE]
Ben bir ara forexe de merak sarmıştım, gerçekten uyuyamıyordum. Ramazanda gece sahura kalkıyordum, hemen bloombergi açıyordum. Asya borsaları nasıl diye... Eşim isyan etti en sonunda, eskiden sahur programları izlerdik şimdi borsa izliyoruz diye. :D
Çok şükür bazen unutuyorum dow nolmuş diye bile bakmıyorum...
[QUOTE=selçuklu;121587]:D uykuyu bozmaması lazım bu vobun bozuyosa zaten uykusuz uykusuz trade zor ... ben uykusuz duramam valla . dünya umrumda olmaz yatağa girdiğimde .. :o[/QUOTE]
fullsem ben uyuyamıyorum valla ne yalan söyliyim ..:o
[QUOTE=selçuklu;121587]:D uykuyu bozmaması lazım bu vobun bozuyosa zaten uykusuz uykusuz trade zor ... ben uykusuz duramam valla . dünya umrumda olmaz yatağa girdiğimde .. :o[/QUOTE]
Ben eskiden yatağa girer bir saat uyuyamazdım, askerde bi alıştım şimdi yatağa başımı koyayım 5 dakikada uyurum...
[QUOTE=selçuklu;120667]kısa devam projeksiyon belli ..ama saatlik vadeli uyumsuz demedi demeyin :o:o.. .. boks..boks. projeksiyona göre hedef 20000 vadeli .. :o
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5143/adszagr.jpg[/IMG][/QUOTE]
Quenn ahanda projeksyonun son hali şelaledeki yerimizide işaretledim senin için :D:D...
[URL=http://img268.imageshack.us/my.php?image=adsziox.jpg][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8650/adsziox.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=QUEEN;121589]fullsem ben uyuyamıyorum valla ne yalan söyliyim ..:o[/QUOTE]
Ben bi de bu full muhabbetini anlamıyorum. Mesela full short ne demek?? Ben mesela vob hesabıma 10.000 TL yatırdım, bunun hepsiyle short kalırsam full mu oluyor?
[QUOTE=enorton;121592]Ben bi de bu full muhabbetini anlamıyorum. Mesela full short ne demek?? Ben mesela vob hesabıma 10.000 TL yatırdım, bunun hepsiyle short kalırsam full mu oluyor?[/QUOTE]
10000 tlye 20 tane olursa full oluyr..ben öyle biliyorm..gökhan daha iyi bilir:::
[QUOTE=QUEEN;121593]10000 tlye 20 tane olursa full oluyr..ben öyle biliyorm..gökhan daha iyi bilir:::[/QUOTE]
O zaman şöyle diyelim, iki kişi var ve birinin 100 bin diğerinin 10 bin TL si var. Birinci kişi parasının 10.000 TL sini VOB a yatırmış, ikinci kişi de tüm parasını yani 10 bin lirasını VOB a yatırmış. Şimdi gece ikisi de 10.000 TL nin tamamıla short pozisyon alıyor ve ikisi de full mu girmiş oluyor geceye? Oysa birinci kişinin 90.000 TL s daha var başka hesabında :confused:
Bence full diye bişey olmaz. Full short diyorsa bir kişi, dışarda evi, arabası, parası hiçbişeyi olmaması lazım :D
[QUOTE=enorton;121594]O zaman şöyle diyelim, iki kişi var ve birinin 100 bin diğerinin 10 bin TL si var. Birinci kişi parasının 10.000 TL sini VOB a yatırmış, ikinci kişi de tüm parasını yani 10 bin lirasını VOB a yatırmış. Şimdi gece ikisi de 10.000 TL nin tamamıla short pozisyon alıyor ve ikisi de full mu girmiş oluyor geceye? Oysa birinci kişinin 90.000 TL s daha var başka hesabında :confused:
Bence full diye bişey olmaz. Full short diyorsa bir kişi, dışarda evi, arabası, parası hiçbişeyi olmaması lazım :D[/QUOTE]
bal gibi anlıyosunda...teminattaki paraya ne kadar kontrat alıyosan yaf ful o işte:D
Bu aralar eşşek misali çalıştığım için bırakın forumu okumayı yazmayı fiyatları bile takip edemiyorum.Bi huzur vermediler anlayacağınız.Size sepetten 2 grafik var bugün biri vob günlük bakınız destek kırılmamış test edilmiş ammaa tekrar hata bandının içine atmış kendini bu yukarı hareket için beni umutlandırıyor.Lakin Saatlik geafiklerde cillop gibi ala geçmiş! Bir haberde saatliklerde düşen kanal kırılmış.Ahanda grafik.
Bu arada selçuklum seninle ayrıştık yav:confused: