-
[QUOTE=SEYYAH;121638]yahu ne sapık hareketler yapıyor bu dow bugün...bi aşağı bi yukarı sonra aniden geri aşağı v.s...[/QUOTE]
boşver dowu bowu seyyah.. aç müziği dinle sabahı düşünmeden..:)))
[url]http://listen.grooveshark.com/#/song/The_Severed_Garden/8294375[/url]
-
Nasdaq gitti ama Dow 8800 ü geçemedi...
-
70 lik içtim geldim dow daha a.dng.dngynı yerde otluyor bir halt olmaz bu dowdanda vobdanda..dng.dng.lelele
-
Ne yaptınız ettiniz, dowu eksi kapatmayı başardınız :)
-
[quote=enorton;121642]Ne yaptınız ettiniz, dowu eksi kapatmayı başardınız :)[/quote]
daha bu ne...sabaha kadar fıçırları katledeceğiz...fıçır ola hayrola der iyi geceler dilerim
-
show da ManYak DüKKan var.. Dow u üstüne iyi geldi:)
-
Borsalar yataya girer,eylül e kadar pek ekmek çıkmaz. gibi
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121463]Ben de abi eksi 2000 deyim çok ciddiyim.En son short 425.Hergğn bir önceki günün üstüne çıkmak istiyorum hayal olarak kalıyor ertesi gün o rakam.Ama vob bana her 2 3 ayda 1 araba ev hediye etmeden asla durmaz.[/QUOTE]
Banada bir x5 aldırdı sagolsun.
-
[QUOTE=clark;121646]Banada bir x5 aldırdı sagolsun.[/QUOTE]
plaka VOB eyi gitmiş :::
-
[QUOTE=clark;121646]Banada bir x5 aldırdı sagolsun.[/QUOTE]
Hayırlı olsun...
-
[B]06 VOB 77[/B]
X5 değil MAN marka beyaz renkli çekici
Plakası: 06VOB77
Markası: MAN
Modeli: 1997
Sahip Belge Tarihi: 24.07.2008
Tescil Birimi: ANKARA
Renk 1: BEYAZ
Renk 2: -
Cinsi: ÇEKİCİ
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
-
[QUOTE=neremy;121649][B]06 VOB 77[/B]
X5 değil MAN marka çekici
Hak Mahrumiyeti: YOK[/QUOTE]
orjinal plaka vob degil tabiki,araç gerçek plaka farklı
-
[QUOTE=enorton;121648]Hayırlı olsun...[/QUOTE]
Daha iyisi sizin olur inşallah
-
[QUOTE=neremy;121649][B]06 VOB 77[/B]
Hak Mahrumiyeti: YOK[/QUOTE]
sende ne adamsın adam plakasını değiştirmistir paintle :::
emma tam detektifmişin :D
-
[quote=fXci;121614]ben kaldım ::: bilirim hemde vop 60 000lerdeykene[/quote]
Sen de cash 360000 lira parayı dowa mı borç verdin?:::::::..::..:
-
[QUOTE=fXci;121652]sende ne adamsın adam plakasını değiştirmistir paintle :::
emma tam detektifmişin :D[/QUOTE]
emniyet pol plaka sorgu dan hemen çıkıverir :)
-
[quote=jerfin;121625]akşamki alış baskısını görünce aklıma gelmedi de değil aslında 9000.. ama güniçi 1200 puan alınca piyasadan:) dedim boşverrr kısa gir, çıksa bile dönüp dolaşacağı yereler yine buralar.:..:[/quote]
Millet 1000 puan üstünde karlar havada uçuşuyor.100er puanda şu garibi sevindirsenize.:D:D:D
-
[quote=neremy;121649][B]06 VOB 77[/B]
Hak Mahrumiyeti: YOK[/quote]
abi bu N yaa bu kadar dikkat emmiyetcilerde yada Usa filmLerindeki dedektiflerde olur.. ilginize tşk ler .. X5 yakışır hayırlı olsun. aLLah kazasız kullanmayı nasip etsin....
-
[quote=Astatin;121634]Maaş diye bir şey yoktur..Gelen EFT ve giden EFT diye bir şey vardır..
Alış baskısı ve satış baskısı diye bir şey yoktur, pozisyon ayarlaması vardır..
:)[/quote]
Ey gidim asticiğim.Vob varya vob off off.Eski günleri hatırlatma.Art arda 15 20 gece doğru nasıl bilinir gösterirdim sana.Bazı şeyler değişti.Önceden dsi seans sonu kütürdettim mi o verdim mi olay bitmiş oluyordu.Ey gidi günler.Ne baskılar oluyordu 2000 3000 gaplar.Ne günler gördük be oha.
-
[quote=clark;121646]Banada bir x5 aldırdı sagolsun.[/quote]
Hep unutuyom abi arabamın plakası ya 34 vob 52 olacak yada 34 efg 52.Bir daha alırsam bunlardan birisi olacak.
-
[QUOTE=clark;121645]Borsalar yataya girer,eylül e kadar pek ekmek çıkmaz. gibi[/QUOTE]
[QUOTE=SaNCaKTaR;121656]abi bu N yaa bu kadar dikkat emmiyetcilerde yada Usa filmLerindeki dedektiflerde olur.. ilginize tşk ler .. X5 yakışır hayırlı olsun. aLLah kazasız kullanmayı nasip etsin....[/QUOTE]
Amin ,darısı bütün forumdaşlara
Eylüle kadar hareket olmaz ,hem dinlenip hem ödüllendirelim kendimizi hep çalış nereye kadar kefenin cebi yok.
-
[quote=neremy;121649][B]06 VOB 77[/B]
Hak Mahrumiyeti: YOK[/quote]
Abi araştırmacı gazeteci gibi hayranım ya bu dedektif foruma.Peh.Ben mekandan geldim yeni.Sen bakmasan ben şimdi arıyordum trafik şubeyi yada internetten.:D:D:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121658]Hep unutuyom abi arabamın plakası ya 34 vob 52 olacak yada 34 efg 52.Bir daha alırsam bunlardan birisi olacak.[/QUOTE]
Yakışır , bende vob degiştirecektimde ag de güzel AnkaraGüçlüyüz.
-
[QUOTE=clark;121651]Daha iyisi sizin olur inşallah[/QUOTE]
Valla öncelikle borçlarımı ödeyeyim başka bir şey istemem... (şimdilik :D )
-
[quote=clark;121659]Amin ,darısı bütün forumdaşlara
Eylüle kadar hareket olmaz ,hem dinlenip hem ödüllendirelim kendimizi hep çalış nereye kadar kefenin cebi yok.[/quote]
Evet abi dillendirin beyninizi.Eylüle yılansız bir ralli var.Buyrun hava soğuksa oralarda.Sıcak mekanlar var buralara alalım sizi.Bodrum da Antalya da olur.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121663]Evet abi dillendirin beyninizi.Eylüle yılansız bir ralli var.Buyrun hava soğuksa oralarda.Sıcak mekanlar var buralara alalım sizi.Bodrum da Antalya da olur.[/QUOTE]
Sezonu açacam zaten şu işleri bitirip 3 ay dönmem ankaraya :) belki karşılaşırız ben seni tanırım:) foto seninse
-
[QUOTE=enorton;121662]Valla öncelikle borçlarımı ödeyeyim başka bir şey istemem... (şimdilik :D )[/QUOTE]
Borç yigidin kamçısıdır, taksitle versinler türkiyeyi satın alıyım demiş... adamın biri
-
[quote=clark;121664]Sezonu açacam zaten şu işleri bitirip 3 ay dönmem ankaraya :) belki karşılaşırız ben seni tanırım:) foto seninse[/quote]
Vallahi ben sezonu kapattım.Yumurtamı ısıtmam lazım İstanbulda askere kadar.üüüüüü:D:D:DAnnem en son oklavayı alıp bir çalacakkkk bana..dng.dng
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121666]Vallahi ben sezonu kapattım.Yumurtamı ısıtmam lazım İstanbulda askere kadar.üüüüüü:D:D:DAnnem en son oklavayı alıp bir çalacakkkk bana..dng.dng[/QUOTE]
Vatani görev herşeyden önemlidir, git gel tabi bir an önce sonra kaldıgın yerden devam edersin, buradan 289 Kd tertiplere selam :)
-
[QUOTE=VendETTA;121628]Selamlar Voborsa ahalisi...hepinize ii geceler diliyorum. Sizden bir ricam olacak ücretsiz veri izleyebileceğim bir ekran var mı? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrar iyi geceler. Bol kazançlar.[/QUOTE]
Bak sen yazınca aklıma geldi, bide buraya bakın yeni hizmete başlamış anlaşılan, gündüz bende bakacaktım ne yapıyolar diye ama yarına bakarız artık, esas ben yorum yazan yok vob yorumları bölümünde:) ona takıldım:) saygılar...
[URL="http://finans.mynet.com/vob.aspx"]http://finans.mynet.com/vob.aspx[/URL]
Vob yorumları hiç yok, işte linki
[URL="http://finanspano.mynet.com/finanspanomain.asp?forumid=215"]http://finanspano.mynet.com/finanspanomain.asp?forumid=215[/URL]
-
[QUOTE=enorton;121594]O zaman şöyle diyelim, iki kişi var ve birinin 100 bin diğerinin 10 bin TL si var. Birinci kişi parasının 10.000 TL sini VOB a yatırmış, ikinci kişi de tüm parasını yani 10 bin lirasını VOB a yatırmış. Şimdi gece ikisi de 10.000 TL nin tamamıla short pozisyon alıyor ve ikisi de full mu girmiş oluyor geceye? Oysa birinci kişinin 90.000 TL s daha var başka hesabında :confused:
Bence full diye bişey olmaz. Full short diyorsa bir kişi, dışarda evi, arabası, parası hiçbişeyi olmaması lazım :D[/QUOTE]
Yatırıma ayrılan paranın tamamıyla pozsiyon açarsanız full oluyor.
Ya da açılan pozsiyon sütüne 1kontrat daha açamıyorsanız fullemişsinizdir.
Evi arabası varsa konusu don atlet fulleme konusuna giriyor.
-
[QUOTE=Vob Trader;121609]sankonun ayarlarını yazabilcek hayırsever varmı.
programı açarken yukardaki kırmızı çanak antene tıklayınca açılan ayarlardan bahsediom[/QUOTE]
[IMG]http://i42.tinypic.com/2akfyhd.png[/IMG]
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]10 Haziran Çarşamba [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER TÜFE (a/a) (May) 9:00 -%0,1 -%0,1 Yüksek [/U]
[U]GBP Dış Ticaret Dengesi (Nis) 11:30 -£2,400Mlyr -£2,537Mlyr Yüksek [/U]
[U]GBP Sanayi Üretimi (a/a) (Nis) 11:30 -%0,1 -%0,6 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (5 Haz) 14:00 -%16,2 Düşük
[B]USD Dış Ticaret Dengesi (Nis) 15:30 -$28,7Mlyr -$27,6Mlyr Yüksek [/B]
USD Fed-Lacker'in Konuşması 17:00 Düşük
USD Fed-Duke'un Konuşması 19:15 Düşük
[B]USD 10 Yıllık tahvil ihracı sonuçları 20:00 Yüksek[/B]
[B]USD Aylık Bütçe Gerçekleşmeleri (May) 21:00 -$175,0Mlyr -$165,9Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD Fed Ekonomik Durum Değerlendirme Raporu 21:00 Yüksek [/B]
[B][U]"[COLOR=blue]Krizin sürterek Teğet geçtiği Ülkelerin[/COLOR]" Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TÜİK Nisan ayı ithalat-ihracat miktar endekslerini açıklayacak (10:00)
TÜİK Mayıs ayı kapasite kullanım oranını açıklayacak (10:00)
TCMB Nisan ayı ödemeler dengesi sonuçlarını açıklayacak (17:00)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[/B][B]8758[/B]
[B]VOB:[/B] [B]8769[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=VOBiX;121669]Yatırıma ayrılan paranın tamamıyla pozsiyon açarsanız full oluyor.
Ya da açılan pozsiyon sütüne 1kontrat daha açamıyorsanız fullemişsinizdir.
Evi arabası varsa konusu don atlet fulleme konusuna giriyor.[/quote]
Bir de Full Metal Jacket var..Oda şöyle bir şey, zaten Full sunuz. Ama trend sizin seçtiğiniz yönde ve öyle devam edeceğine çok eminsiniz..Uzlaşma değiştiği an gelen manilerler de pozisyon açıyorsunuz..Hatat mesele 400 YTL falan kalınca, tüh be 1 dene daha yapamıyoruz diye hayıflanıyorsunuz.. O da Full Metal Jacket oluyor..
Bu arada, yakında forumdan, bir VOB terimleri sözlüğü çıkacak kadar terim veta deyim türemiş olacak.
Histem, Anna, Pambık, Full, A/S baskısı, DJ bedduası, Full Metal Jacket, Yılan Ages, Don Gömlek Poz.....v.s. v.s.
-
[quote=Astatin;121675]Bir de Full Metal Jacket var..Oda şöyle bir şey, zaten Full sunuz. Ama trend sizin seçtiğiniz yönde ve öyle devam edeceğine çok eminsiniz..Uzlaşma değiştiği an gelen manilerler de pozisyon açıyorsunuz..Hatat mesele 400 YTL falan kalınca, tüh be 1 dene daha yapamıyoruz diye hayıflanıyorsunuz.. O da Full Metal Jacket oluyor..
Bu arada, yakında forumdan, bir VOB terimleri sözlüğü çıkacak kadar terim veta deyim türemiş olacak.
Histem, Anna, Pambık, Full, A/S baskısı, DJ bedduası, Full Metal Jacket, Yılan Ages, Don Gömlek Poz.....v.s. v.s.[/quote]
Günaydın herkese.Bir de yüzde 99 ile poz alma var o da hesabınızda 490 tl falan kalıyor 1 adet daha alamıyorsunuz.Çok koyuyor bu durum insana.
-
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
-
SOn bir kaç günün aksine, ilk seans bugün DJin çıkışına nispetle daha güçlü bir piyasa olacağını düşünüyorum..Her ne kadar 43375 yeresinin geçilmesinin çok güç olduğunu düşünsem de ve 42975 yeresi de möhim bir direnç olsa da
Sİstemciler, sistemlerine uymaya devam etsin,
Hİstemcilerde alış yada satış baskısı beklesin :)
1 haftadır sürdürdüğüm sistem update ve uptodate çalışmaları bitti. Sisteme uymadığım sürece, bu sistem geliştirme işi bir hobiye dönüşecek... :)
-
herkese günaydı bol kazançlar
-
FDji + 47 puan yukarıda gözüküyor
-
Günaydın,
Bol kazançlı bir gün olması dileklerimle.
Düşüş trendi devam ediyormu? Yoksa yine yükseliş trendinemi girdik.