ohara..metallere napmışlar le öyle... X[B]AU[/B]USD nin au** ******, X[B]AG[/B]USD nin de ag.şlar
Printable View
ohara..metallere napmışlar le öyle... X[B]AU[/B]USD nin au** ******, X[B]AG[/B]USD nin de ag.şlar
gulp...
gışş gışşş git burdan aftlobullll..ü[url]www..süsme[/url] bizi..ingaa
[quote=Astatin;433751]W yapmasın bence hacı..ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. H yapsın.. hani h=1/2gt2 deki H:o
yüksekten düşmenin ne kadar vakit alacağı sorunsalı olsun bence..üww:p[/quote]
way**..VOB da yerçekimi ivmesi sıfırmı lem..düşmüyo bu..ühühühühhü:D
yaw ne zaman azcık kestireyim desem bi olay çıkıo hayret bişi :D geçenlerde de oldu aynısı..eleman tutacam hacılar kestirmelik
Aftlooooo.....gözün doysun yiter leeemmm
ula kahve falında köpekbalığı çıktıydı anlam vermemeiştim..şimdi anlamını buldu..önce 1700 aşşa sonra 2500 yukarı vay**
800 den rivörss...eheueheu
apsd -4200..naiş
aftlooooo..bişiler yap..çok gorkuyore...hayıor yani bi 500-600 puanlık daha yukarı bar atarsa Koala Renkosis bile ala geçecek üw
fiyat yukarı apsd -4600 naiş hacı..istopcu gençlik görev başında galiba
[quote=Astatin;433787]aftlooooo..bişiler yap..çok gorkuyore...[/quote]
hacı övleden sonnakı savlam yukselışe benım sıstem hıççbır tepkı vermedı gayrı uzun yönünde..ha şansa 400 pts karla dondum uzundan kısaya ayrı..ama dedım madem sıstem bu alışı takmadı ben ne takıım gayri..ha işlem rısklı mı rısklı ayrı..tabı bı de günlük dusen trenddeyiz ve dusen trendde en cok kım katbeder ya da çarpılır?..tabı kı kısalar..eheueheu..
yannız pıs aldı uwwwwwww
[quote=Astatin;433789]fiyat yukarı apsd -4600 naiş hacı..istopcu gençlik görev başında galiba[/quote]
renkosuz olan döndü mü patron?
[quote=flexy;433793]renkosuz olan döndü mü patron?[/quote]
bugun renkoyla işlem yapan çarpım çarpım çarpılmıştır..
o deıl de bunun üst bolla olan aşkı benı korkutuo asıl..her an donebılırım..
[quote=Astatin;433669]Fileksi olsa, ne uğraşıyon palayla, kamayla, takozla, ending diagonalle, indikle, renko ile, renkosis ile derdi, uysana sistemine derdi....hehe..Öyle deme hacı, yatayda sisteme öyle bir geçiriyorlar ki, dağın arkasında kalıo ucu valla..yatay da traders ability & multi indik goruyucumuz oluyor/olsun...amin..
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=8010&d=1360931223"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=8010&stc=1&thumb=1&d=1360931223[/IMG][/URL]
Bu arada dün 92200 lerde olan günlük alt boll band bugün 91700 e inmişya la....[/quote]
[quote=flexy;433793]renkosuz olan döndü mü patron?[/quote]
bunu dyosan şu an geçici al verior..17:15 buralarda kapanırsa al verecek
hadı bı son yarım saat opereyşını yap koçummm
[quote=ATHLON;433802]hadı bı son yarım saat opereyşını yap koçummm[/quote]
ben uyanığım abi, olmaz bişi :..:
[quote=flexy;433803]ben uyanığım abi, olmaz bişi :..:[/quote]
gözlerın avırlaşıo patrom,sarkaca ei bak ,elimi şıklattıımda uykuya dalacan..:)
ı ıh..yemedi..benım sıstem de döndü gayri uzuna..e ben de reverse..aldıımızı verdık..uwwww
[quote=ATHLON;433805]gözlerın avırlaşıo patrom,sarkaca ei bak ,elimi şıklattıımda uykuya dalacan..:)[/quote]
:eek: .uyk.uyk
5 dklıklar çok pis nunular var ama bizi gurtarırmı bilmem
sadece buna güvenerek....
5 dklık sat vermiş..ya buralar artık finaldi..yada ptesi sıkı bi kazık yiyecek bizim şortlar..iyi haftasonları
5 dk satta kapattı.. 15 dk alda ama indikler az zayıf..60 dklık üst boll banda geliş sonrası dinlenme ihtiyacı var.. Günlük ise aşağıdaki gibi..Ranable bir formasyon oluşunu olabilir..Dikkat daha önce MFI-CHO ikilisinden hangisi diğerini takip edecek acaba diye bir sorunsalımız vardı 96000 altı yerelerde..şu an MFI CHO yu takip etme cihetinde hemide PUPUlu.. Kısa ve uzun periyotlar arasındaki bu çelişki acaba nasıl bir hareketle giderilir.. Mesela diyorum açılışta o yada bu nedenle bir -500-700 puan yapsın, kısa periyotlar rahatlar..Sonra ranış mı acep?Belki bu senaryonun ilk adımı olursa flat ve gelişime göre longabilirim bile.. Onu bunu bilmem ama kırmızı indik yereleri - ki aynı zamanda formasyınun üst band direnci oluyor- üzerinde şort kalmak tehlikeli bir hareket olur... Ve unutmayalım "müzakere" diye bir konu var..
Ha yok zaten müzakere vs fiyatların içindeyse (besililer hiç bahsini etmedi ama !) sorun yok teknik açıdan.. 97600 günlük trail blazer....
patrom uzun vadedeki ındıklerdekı nunular
ve buna rağmen grafıkte barlarda bu nunuları destekleyecek bır yükselen kanal kama bayrak vb formasyon olmayışı
ama uzun vadelerın zerre kadar bozulmaması .bana mantıksız bır up atack ile başlayıp nunu ları mantıklı hale getirecek bır geniş yukarı kanal oluşumu hissi verıo ya du bakalım..
bu hafta trade ı urusyadan yapcam..bakalım neler olacak..herkese ii haftalar hacılar..
ay em lonk açılışla hacı
günlüklerde vobun yukselış kanalına gerı dönme isteği manidar..öyle olursa bunlar kalan kısaları da kapatır ve kanalı tekrar rasyonalleştırene kadar üst bandın üstüne bıle ani atışlar görebiliriz..dikkat gayri..
herkeslere kolay gele
akşam biraz graf baktım
pala spotu karıştırmış (fk) ayarımı anlamadım..
anladığım şu ki 1 aydır uçana kaçana kavuruyor.(bu kavurlar 80 li binlerdeki uzunlarmı ) acep
2 haftadır ise 3000 puanlık alanda testere. indir kaldır (algı bu) tekerrür edermi..
az bi izleyeceğim.
paramı dinlerdireceğim..
bol şans..
tek bar atıomuş günlük boll un ortasına ki 100.325 edior...uwww şartlanmiim..ya da şartlaniim..pozitif sinyaller gönderiim ekrana,karma hesabı..:)
[quote=Astatin;433912]5 dk satta kapattı.. 15 dk alda ama indikler az zayıf..60 dklık üst boll banda geliş sonrası dinlenme ihtiyacı var.. Günlük ise aşağıdaki gibi..Ranable bir formasyon oluşunu olabilir..Dikkat daha önce MFI-CHO ikilisinden hangisi diğerini takip edecek acaba diye bir sorunsalımız vardı 96000 altı yerelerde..şu an MFI CHO yu takip etme cihetinde hemide PUPUlu.. Kısa ve uzun periyotlar arasındaki bu çelişki acaba nasıl bir hareketle giderilir.. Mesela diyorum açılışta o yada bu nedenle bir -500-700 puan yapsın, kısa periyotlar rahatlar..Sonra ranış mı acep?Belki bu senaryonun ilk adımı olursa flat ve gelişime göre longabilirim bile.. Onu bunu bilmem ama kırmızı indik yereleri - ki aynı zamanda formasyınun üst band direnci oluyor- üzerinde şort kalmak tehlikeli bir hareket olur... Ve unutmayalım "müzakere" diye bir konu var..
Ha yok zaten müzakere vs fiyatların içindeyse (besililer hiç bahsini etmedi ama !) sorun yok teknik açıdan.. 97600 günlük trail blazer....[/quote]
Grafiğin günceli..Bugün için önce aşşağı sonra yukarı öngörüsü tutmuş olsa da ben sabah 97000 den longa döndüm biraz erken:D Gün boyunca da longları arttırdım..Evet Astatin long..Dikat etsin lonklar...Hep derim; lonklar için en büyük tehlike astatin in long olmasıdır ama benim lonkk olmama rağmen longarsa piyasa öyle 1-2 bin puanla durmaz:D
Bu arada 97600 den geçen kırmızı pivot indik bugün 96650 ye gerilemiş..Pivot ta long
[quote=Astatin;433787]aftlooooo..bişiler yap..çok gorkuyore...hayıor yani bi 500-600 puanlık daha yukarı bar atarsa Koala Renkosis bile ala geçecek üw
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=8014&d=1360940022"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=8014&stc=1&thumb=1&d=1360940022[/IMG][/URL][/quote]
Bu arada Koala Renkosis 'in güncel hali bu...Bu vesile ile MTRXin renkodaki bir problemindne bahsedeyim. Eğer Renko grafını kayıtlı graf olarak tutup öyle açarsanız indikatörleri, sistem sinyallerini v.b. hesaplarken sapıtıyor, oto update i yanlış yapıyor...Kayıtlı graf olarak kullanırsanızda mutlaka ara ara verileri güncelleden güncelleme yapın...Buyrun bakın sistem sinyaline ve ndik değerlerine..Cuma günkü değerler sapıtiks...Hadi sistem de şaibe var dedi diyelim şüpheli arkadaşlar ama indik değerlerine bakın..hepsi değişti verileri refresh edince..Cuma günü koala renkosis bile 96075 den al vermiş oysaki:eek:
NEYSE..sonuç olarak longum hacılar
[quote=Astatin;434027]Bu arada Koala Renkosis 'in güncel hali bu...Bu vesile ile MTRXin renkodaki bir problemindne bahsedeyim. Eğer Renko grafını kayıtlı graf olarak tutup öyle açarsanız indikatörleri, sistem sinyallerini v.b. hesaplarken sapıtıyor, oto update i yanlış yapıyor...Kayıtlı graf olarak kullanırsanızda mutlaka ara ara verileri güncelleden güncelleme yapın...Buyrun bakın sistem sinyaline ve ndik değerlerine..Cuma günkü değerler sapıtiks...Hadi sistem de şaibe var dedi diyelim şüpheli arkadaşlar ama indik değerlerine bakın..hepsi değişti verileri refresh edince..Cuma günü koala renkosis bile 96075 den al vermiş oysaki:eek:
NEYSE..sonuç olarak longum hacılar[/quote]
patron, renkoda barın kesinleşmesi için bi önceki barın yüksek/düşüğünü geçmesi lazım.Sistemin sonuna böyle bi ekleme (sistemin içinde böyle bi koşul varsa yinede gerekli) yaparsan düzelir.
[quote=flexy;434061]patron, renkoda barın kesinleşmesi için bi önceki barın yüksek/düşüğünü geçmesi lazım.Sistemin sonuna böyle bi ekleme (sistemin içinde böyle bi koşul varsa yinede gerekli) yaparsan düzelir.[/quote]
fileksi niki seksi olay o deil hacı..kayıtlı grafik olarak kaydediyorsun..sonra açıyorsunbir şey gösteriyor...verileri güncelle diyorsun bu sefer değişiyor ve güncel hesabı gösteriyor..yani mevcu renkonun bağırsakları ile ilgili değil, mtxin bağırsakları ile:o sanırım..bilahare pm den şeettirelim
(grafta son bar değil, son 3 barı içime alan bölgede değişiklik olumuş refireşde hacı)
matriks te renko olmuo hacılarrrrr..akıllılar sadece var demek için eklemişler ama savlıklı çalışmıo...haberiniz olsun gayri...ula bu matriks harbi leş ya..
neden tavan olmuyoruz acaba..sanırım ben lonkkkkkkk olduğum için...ehuhe
[quote=Astatin;434065]neden tavan olmuyoruz acaba..sanırım ben lonkkkkkkk olduğum için...ehuhe[/quote]
Ben bi kestirmeye geçeyimde sen gör tavanı patron :..:
yuha hareketlere bakk
nereyi boşaltıorsa o tarafa hızlı gıdıo namıssız
[quote=flexy;434066]Ben bi kestirmeye geçeyimde sen gör tavanı patron :..:[/quote]
aney..lonklar kapak olduya la bize:mad: