Günaydın sisteme göre longuz bakalım ekmek yedireceklermi.
Printable View
Günaydın sisteme göre longuz bakalım ekmek yedireceklermi.
[quote=Astatin;121678]SOn bir kaç günün aksine, ilk seans bugün DJin çıkışına nispetle daha güçlü bir piyasa olacağını düşünüyorum..Her ne kadar 43375 yeresinin geçilmesinin çok güç olduğunu düşünsem de ve 42975 yeresi de möhim bir direnç olsa da
Sİstemciler, sistemlerine uymaya devam etsin,
Hİstemcilerde alış yada satış baskısı beklesin :)
1 haftadır sürdürdüğüm sistem update ve uptodate çalışmaları bitti. Sisteme uymadığım sürece, bu sistem geliştirme işi bir hobiye dönüşecek... :)[/quote]
Astatin senin graf larını gönderdiğin sisitemin gayet iyi (Bana göre) ona uyamıyormusun sanırım dünkü getirisi en az 1000 puan yapardı diye tahmin ediyorum . Benimde seninkine benzer sistimim var dünkü getirisi 1200 puan dı. Ama sisteme uymak mesele diyorsak hep beraber (sistemlerine uymayanlar) bir psikolog'a gitmemiz gerekli
[quote=Larossıan;121682]Günaydın sisteme göre longuz bakalım ekmek yedireceklermi.[/quote]
Valla laross,
Bana sorarsan yedirirler ekmek lonklara..Ama bankaların tekniklerine bakıyorum hala ciddi bir toparlanma yok günlükte, hatta GARAn ve İŞC hala felaket....Ama bugünde günlük olarak yükselişle kapatırsa hişşş noluyo diye bakmak lazım..Sonuçta bu "heyvanlar" yine çoğunluğun beklemediği anda ve beklemediği şekilde yapacaklar yapacaklarını..Sistem şart..Uysan da şart uymasan da :)
gnd
vob izmirde sorun var
arıza açılışa kadar giderilemesse 09.15 e açılış olmama ihtimali var
Günaydın dostlar ; şu uymadıgınız sistemleri bana bi gönderin arkadaşlar ben onlara sıkı sıksı sarılıyım:) bu arada sürekli iyi haber pompalıyorlar dax ve dow canınıza okuyacagım der gibi yuksek duruyor ögleden sonra gelecek verıler ile her şey ters e donebilir. sonunu düşünen kahraman olamaz. sistemleri bekliyorum bu arada :)
[quote=Vob Trader;121685]gnd
vob izmirde sorun var
arıza açılışa kadar giderilemesse 09.15 e açılış olmama ihtimali var[/quote]
Yapmasınlar arızalı kalsın..Ne zamanki DJ 7500 e düşer o zaman başlayalım işleme
arkadaşlar saat ayarını nasıl yapabilirim? teşekkürler
[quote=vob trader;121685]gnd
vob izmirde sorun var
arıza açılışa kadar giderilemesse 09.15 e açılış olmama ihtimali var[/quote]
09.07.35 itibariyle arıza giderildi.
Günaydın long devam...
[QUOTE=ttcetinkaya;121689]arkadaşlar saat ayarını nasıl yapabilirim? teşekkürler[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/saat-sorunu-yasayanlar-t387.html[/url]
Günaydın dostlar herkese bol kazançlar yeni bir sinyal gelene kadar flat devam,
GÜNLÜK YORUM 10/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 44.625 Günlük ↑ Hedef 1 43.900 Pivot 42.325 Günlük ↓ Hedef 1 40.800 Günlük ↓ Hedef 2 40.025 YORUM : Dün için verdiğimiz 42.150 noktasının kırılması ile kontratta satışlar haızlanmış ancak orta vadeli trend dönüş seviyelerinde yurtdışı borsaların etkisiyle piyasaya gelen alımlar sonunda seans içi trend dönüş seviyesi 42.300 ün üzerinde kapanış yapılmıştır.. Bugün için 42.800 direnç seviyesinin üzerinde açılmasını beklediğimiz kontratta 43.100 ve kısa vadeli trend dönüş seviyesi olan 43.550 denenebilir.Bu aralıktan satış yapılarak 43.550 üzerinde kapanışa stop konulabilir.42.200 altındaki günlük kapanışlarda 41.125 haftalık hedef2 noktası geçerlidir. Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 43.550 üzerinde günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 41.500 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran KontratıGünlük ↑ Hedef 2 1,5865 Günlük ↑ Hedef 1 1,5815 Pivot 1,5600 Günlük ↓ Hedef 1 1,5370 Günlük ↓ Hedef 2 1,5325 YORUM : EURUSD paritesindeki hareketin etkisi ile dün için verdiğimiz alış fırsatı noktalarına kadar gerileyen kontrat kısa vadeli trend dönüş seviyesinin üzerinde kalmayı başarmış ancak zayıf bir görünüm sergilemiştir.Alımların hızlanması için 1,5650 kırılarak 1,5700 seviyesinin üzerine cıkılmalı ancak o takdirde 1,5900-1,5950 seviyeleri hedef niteliğini koruyacaktır. Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5550 altında günlük kapanış orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5900 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
Sn asyalı siz de Etiler şubesinden misiniz?
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
[quote=enorton;121696]Sn asyalı siz de Etiler şubesinden misiniz?[/quote]
evet müşteriyim burada
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle..
arıza var giremiyoruz sisteme...gap olduğu günler oluyor arıza ne tesadüf..
Rusya kafadan işi kopartı yine votkayı çok çektiLer galiba rakamları ikişer ikişer görüyorlar..
Ya bu Ruslar da hakikaten enteresanlar..Hani tamam bizdede, büyük balık küçük balık ve kollu makşina olayı ama Ruslarınki de çok ayan beyan be kardeşim..brehhhh
Devam yükseliş.45000 diyorum.Yes ralli.No yılan.
günaydın,kolay gelsin !
[QUOTE=adalı54;121706]Murphy kanunlarındA ne diyordu Bir şey en başta ters başlamıssa bilinki sırada daha cok ters giidecek şey vardır (Ben uydurdum )İnşallah terste değilsindir[/QUOTE]
aracıdan işlem yapıyorum tel ile uzunum 43den
Herkese günaydın ve bol kazançlar...İlk direnç 43.300 civarında...Burası aynı zamanda yaklaşık olarak 10 günlük HO.ya ve zirveden düşüşün yüzde 38.2 fibo düzeltmesine de denk geliyor...Eğer aşılırsa sonraki direnç 43.600 de ki bu seviyenin üzerine çıkılabilmesi durumunda kısa vadede oldukça olumlu bir piyasa görebiliriz...Saygılar.
[quote=QUEEN;121710]aracıdan işlem yapıyorum tel ile uzunum 43den[/quote]
Bol Kazanclar dilerim Herşeyin gönlünce olsun
[URL="http://img191.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png]"][URL=http://img191.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3.png][/URL][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Bu arada 5-15 lik yemediği numarayı kurtarmak üzere.:D
yarım kaldıraç 43175 kısa
kırdığımız trend ortalamasına yaklaştık ( 43350 )
üstünde kapanış yapabilirsek ralli modu geri dönebilir zira dow yüksek seviyelerini korumayı başardı şimdiye kadar..
[IMG]http://i42.tinypic.com/6i5y6o.gif[/IMG]
Son dipten itibaren 1600 puan etti yükseliş.. Oda 45750 den başlayan ve 416xx de sonlanan düşüşün %3x lik düzeltmesine mi denk geliyor ne...Hani BAY SAZAN nokta atışı yapıyorya, dün o telaffuz etmişti bunu...hatırlatayım dedim...
[QUOTE=adalı54;121712]Bol Kazanclar dilerim Herşey gönlünce dilerim[/QUOTE]
Sn adalı hangi adadan sınız?
Gökhan sakin ol ikişer üçer kaldırma kademeleri. .dng
43125 üzeri 43650-700 yolu var.
forumda arızamı var arkadaşlar ?
tıfıl ve adalının yazdıkları sürekli en son sayfada geliyor ?
gönderdiğim 2 ileti arka sayfada kalıyor..
Bizimki ada değil şehir
[QUOTE=YAVUZHAN;121720]forumda arızamı var arkadaşlar ?
gönderdiğim 2 ileti arka sayfada kalıyor..[/QUOTE]
Evet ben de şimdi farkettim :D
Hayırdır herkes izlemedemi?
siteden cıktım yeniden girdim bakalım nasıl olacak
forum su kaynatdı..Short da heralde :) adalı ve Tıfıl mesajlarınızı silin isterseniz..
[QUOTE=YAVUZHAN;121720]forumda arızamı var arkadaşlar ?
gönderdiğim 2 ileti arka sayfada kalıyor..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;121722]Evet ben de şimdi farkettim :D[/QUOTE]
[QUOTE=MMO;121724]Hayırdır herkes izlemedemi?[/QUOTE]
[QUOTE=adalı54;121725]Arkadaşlar bir şey oldu bir mesajım sürekli cıkıyor ne yapmam gerek Şu Murpy kanunu ile olan mesaj devamlı yenilenerek tekrar tekrar cıkıyor Yardım Lütfen[/QUOTE]
Sistemde kaçak var dejavu üstüne dejavu :::
vay canına..demek voborsa da VIP üye olayına girdi..TIFIL ve ADALI :)
[QUOTE=SaNCaKTaR;121727]forum su kaynatdı..Short da heralde :) adalı ve Tıfıl mesajlarınızı silin isterseniz..[/QUOTE]
Bujiler meme yapmış, triger kayışı kopmuş, baskı balata bitmiş de olabilir... Long devam...