-
[QUOTE=Astatin;121768]BB li adam, yakışıklı mıydı, yoksa süper mi yakışıkluydı :) ona göre bir şey diyebilirim, ben miyidim değil miydim diye::::::::::::[/QUOTE]
Sağdaki abi gibiymiş...
[IMG]http://www.geocities.com/ameleonline_2000/animation/maganda.jpg[/IMG]
-
Toplantıdan çıktım. 43.200 den pasife yazdığım EW portföyündeki, 4/10 longlar kapanmış (%38.2 geri alışş 43.25'de idi ve tam olarak bu seviye görülmüş). Uzun vadeli short portföydeki 7/10 shortları 10/10'a tamamlamak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Görelim bakalım.
-
ben değildim dimekki..
1) Gravat takmam haftasonları... (IKEA da hiç takmam :))
2) Sakal bırakmaktan tiksinirim.
3) Zaten süper yakışıklı veyayakışıklı da değilim..zuhehehe
-
-
[quote=sazan;121774]Toplantıdan çıktım. 43.200 den pasife yazdığım EW portföyündeki, 4/10 longlar kapanmış [COLOR=red](%38.2 geri alışş 43.25'de idi ve tam olarak bu seviye görülmüş).[/COLOR] Uzun vadeli short portföydeki 7/10 shortları 10/10'a tamamlamak için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Görelim bakalım.[/quote]
Bay SAZAN,
Ben dünkü mesajınızı ve 43200 ü hatırlattım arkadaşlara fakat histemlerinin kurbanı oldular muhtemelen :)
-
[quote=Astatin;121777]Bay SAZAN,
Ben dünkü mesajınızı ve 43200 ü hatırlattım arkadaşlara fakat histemlerinin kurbanı oldular muhtemelen :)[/quote]
43175 ve 43200 den full short .brv
-
Derinlik
[IMG]http://i39.tinypic.com/2hnsvb4.png[/IMG]
-
FX ci üstat sana zahmet derinlik konusuna değinsen? derkene sen zaten vermişsin bu kadar olur.
-
içimde pis alacaklarına dair bir his var :)
-
[QUOTE=MMO;121780]FX ci üstat sana zahmet derinlik konusuna değinsen? derkene sen zaten vermişsin bu kadar olur.[/QUOTE]
içime dogdu sindi mmo abi derinlik ister dedim içimden yapıştırdım ::: meger sende yazıyomusun o ara :::
-
SABAH görülen 42850, şimdi destek konumunda oldu ve ordan dönüyoruz. bende 875 den full long oldum. 43300 yukarı kırılırsa 43725 gündeme gelir. sisten hala alda devam ediyor.
bol kazançlar
-
kırın artık şu 150-250 arasınıda uçuşa geçelim...bence...
-
[quote=Astatin;121781]içimde pis alacaklarına dair bir his var :)[/quote]
dur ben bi pozitif ayrışayım :::
-
-
[quote=adalı54;121759]Bu iş icin borsa Vob bilmeyen insan lazım buraya geldi tıkla şuraya geldi tıkla diye
Bir adam tutmaya karar verdim konuştuk anlaştık sistem ne derse onu yapacak benden de iyi maaş alacak sistemi anlattım cok kolay dedi yaparım dedi tamam dedik ertesi gün işleme başladı bende o yapıyor diye ekrana bakmıyorum saat 4 .5 gibi bi baktım 500 puandan fazla zarar var tel actım ne oldu dedim Benim adam başladı stoks.oraya değdi macd buraya geldi rsi cok cıktıydı düşüer zannettim yükselir zannattim yükselmedi gibin laflar etmeye YANİ BİZE ROBOT LAZIM HİS DUYGU OLMAYACAK[/quote]
Arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve bu Automated Trading System üzerinde düşündüm.
Tek eksiğim vobdan direkt veri almak, yani arada matriks olmayacak, matriks ve e brokerın yerini alacak bir program yazmak ve bunun üzerinde sisteminizi çalıştırmak problem olmaktan çıkacak.
İddia ediyorum Matriksdekiler bu işi kolaylıkla yapabilirler ama yapmıyorlar.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim
-
[QUOTE=TIFIL;121785]kırın artık şu 150-250 arasınıda uçuşa geçelim...bence...[/QUOTE]
Napyon abim senya ben kısadayım şunları bi kapatayım 43025 kısadayım ondan sonra nereye gidecekse gitsin
-
[QUOTE=QUEEN;121787]dow nereye koşuyor[/QUOTE]
9000 hedefine...bence...
-
[QUOTE=booth;121788]Arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve bu Automated Trading System üzerinde düşündüm.
Tek eksiğim vobdan direkt veri almak, yani arada matriks olmayacak, matriks ve e brokerın yerini alacak bir program yazmak ve bunun üzerinde sisteminizi çalıştırmak problem olmaktan çıkacak.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim[/QUOTE]
Bence de matrikstekiler bunu yapabilir ama yapmıyor çünkü mevzuat uygun değil sanırım. Bir de bu işin sorumluluğunu almak istemezler... Mesela sistem AL dedi ama işlem gerçekleşmedi. Sorumlu kim olacak?? e-broker da kaç kere emrim gitmedi, kimse sorumluluk üstlenmedi. Sanırım FX piyasasında otomatik AL SAT var peki orada hiç aksaklık yaşanmıyor mu, yaşandığında sorumluluk kimde? Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim...
-
[QUOTE=oguzhan;121789]Napyon abim senya ben kısadayım şunları bi kapatayım 43025 kısadayım ondan sonra nereye gidecekse gitsin[/QUOTE]
kırarsa demedi deme,ona göre(İbrahim):D
-
[QUOTE=booth;121788]Arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve bu Automated Trading System üzerinde düşündüm.
yapabilirsiniz.. emma verileri cekmek için yasal yükümlülükler vardır.. her önüne gelene vop veri vermezki ::: matriks bedelini verip vobdan veriyi cekiyor ve bize parayla satıyor.. onun gibi bedelini ödersen çekersin abi :::
emma sen matriksten çekmeye bak verileri ... onun icinde matriks acık kaynak kodlarına ulasman leazım .... onada ulaşamazsın gayri... sky star 2 uydu alıcısının yazılımı için cok ugrastık zamanında ::: belli küçük kısmın açık kaynak kodlarını bilem vermediler.
-
Burda herkes mühendis galiba... Bence bir topik açalım, herkes kendini tanıtsın...
-
Veriyi matriksten alsanız olmuyor mu yani yazılacak yazılım matriks ile e broker arasına girip matriskten aldığı veriyi sisteme aktaracak ssitemden sinyal gelince de e brokera gönderecek şekilde ayarlanabilir. Metastock için bile pluginler yani eklentiler var bu da yapılabilir.
-
kısalar stoplandı long şimdi
-
Bu piyasalar TOBO ile mi kurtulacak acaba?
-
10 yıl sonra belki görürüz otomatik AL-SAT olayını.matirks yapabilir ama yapmıyor vardır bi sebebi.
bence bilerek yapmıyorlar.yoksa sistem sahibi olupta uygulayamayan binlerce kişi var onların ekmeğine yağ sürmemek için yapmıyorlar.sadece onlar mı birsürü ya herro ya merro trade eden ve yolunan tavuk var.bu kitlede bi şekilde mükemmel olmasada sistem sahibi olup otomatik AL-SAT ile yolunmaktan kurtulur.
e o zaman PY kimi yolacak.kendi kıllarına mı ağda yapacak :::
-
Dow 8800 görür kaçtan kapatır bilmem,vob 43.000 e tekrar atak yapar dedik 3-5 gün önce yeni yeni gerçekleşti . sanki agır çekimde gidiyoruz gibi, yaz tarifesi mi uyguluyorlar ne
-
[QUOTE=enorton;121791]Bence de matrikstekiler bunu yapabilir ama yapmıyor çünkü mevzuat uygun değil sanırım. Bir de bu işin sorumluluğunu almak istemezler... Mesela sistem AL dedi ama işlem gerçekleşmedi. Sorumlu kim olacak?? e-broker da kaç kere emrim gitmedi, kimse sorumluluk üstlenmedi. Sanırım FX piyasasında otomatik AL SAT var peki orada hiç aksaklık yaşanmıyor mu, yaşandığında sorumluluk kimde? Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim...[/QUOTE]
İş sorumluluk meselesi değil. Her programı kurarken kualnım sözleşemsi vardır orayı okumadan çoğu zmaan geçeriz ve kuruluma devam edebilmek için Kabul Ediyoruma tıklamamız şarttır. Orada zaten ssiteminiz dahi çökse sorumluluk bize ait değildir yazıyor. Sorumluluk her zaman kullanıcıya yüklenir.
-
[QUOTE=enorton;121794]Burda herkes mühendis galiba... Bence bir topik açalım, herkes kendini tanıtsın...[/QUOTE]
"Kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedik" derler diye İşletmeci olduk ama yine evde kaldık. .dng
-
-
[QUOTE=VOBiX;121800]İş sorumluluk meselesi değil. Her programı kurarken kualnım sözleşemsi vardır orayı okumadan çoğu zmaan geçeriz ve kuruluma devam edebilmek için Kabul Ediyoruma tıklamamız şarttır. Orada zaten ssiteminiz dahi çökse sorumluluk bize ait değildir yazıyor. Sorumluluk her zaman kullanıcıya yüklenir.[/QUOTE]
O zaman otomatik Al Sat ın bir anlamı kalmaz ki. Ben yine başında oturayım bekleyeyim acaba gerçekleşecek mi diye...
-
[QUOTE=SEYYAH;121798]10 yıl sonra belki görürüz otomatik AL-SAT olayını.matirks yapabilir ama yapmıyor vardır bi sebebi.
bence bilerek yapmıyorlar.yoksa sistem sahibi olupta uygulayamayan binlerce kişi var onların ekmeğine yağ sürmemek için yapmıyorlar.sadece onlar mı birsürü ya herro ya merro trade eden ve yolunan tavuk var.bu kitlede bi şekilde mükemmel olmasada sistem sahibi olup otomatik AL-SAT ile yolunmaktan kurtulur.
e o zaman PY kimi yolacak.kendi kıllarına mı ağda yapacak :::[/QUOTE]
otomatik al sat ta olsa bir bakmışsınız parmaklar klavyeye gidivermiş ,hem herkes sisteme tam uysa bu seferde sistem kazandırmaz
-
[quote=enorton;121794]Burda herkes mühendis galiba... Bence bir topik açalım, herkes kendini tanıtsın...[/quote]
nayırr KARA MURAT benim :)
-
[QUOTE=VOBiX;121801]"Kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedik" derler diye İşletmeci olduk ama yine evde kaldık. .dng[/QUOTE]
Ben de ekonometri mezunuyum, geri kalan herkes mühendis galiba... Zaten en çok mühendisler kafayı takıyor bu sistem olaylarına...
-
abi zistemini ve indikatörleri çalıştırabilecek bi program yazmak çok zahmetli... koyduysan kafaya hazır calısan matriksi kullanmak daha mantıklı deelmi... sen sadece emir iletme paneli yazsan yeter gayri ::: açık kaynak kodlarına ulaşıp hazırda calısan matrikse .......senin yazdığın emir iletim panelini entegre et .....bence ayrı program yazma cok iş::: tek sorun matriks kaynak kodları :::
-
43250 ile 42800 arasında ne tarafa kırılırsa o tarafa hızlanırız...bence...
-
FX ci ANNA nerde..yok ortalard..boşandınızmı
-
[quote=fXci;121807]abi zistemini ve indikatörleri çalıştırabilecek bi program yazmak çok zahmetli... koyduysan kafaya hazır calısan matriksi kullanmak daha mantıklı deelmi... sen sadece emir iletme paneli yazsan yeter gayri ::: açık kaynak kodlarına ulaşıp hazırda calısan matrikse .......senin yazdığın emir iletim panelini entegre et .....bence ayrı program yazma cok iş::: tek sorun matriks kaynak kodları :::[/quote]
Açık kaynak koduna nasıl ulaşayım? Şirketlerine girip kodları mı çalayım. Matrikten her türlü veriyi almak mümkün olsa ne ala, RSI in o anki değerini verirmi acaba bana?
-
[quote=fXci;121807]abi zistemini ve indikatörleri çalıştırabilecek bi program yazmak çok zahmetli... koyduysan kafaya hazır calısan matriksi kullanmak daha mantıklı deelmi... sen sadece emir iletme paneli yazsan yeter gayri ::: açık kaynak kodlarına ulaşıp hazırda calısan matrikse .......senin yazdığın emir iletim panelini entegre et .....bence ayrı program yazma cok iş::: tek sorun matriks kaynak kodları :::[/quote]
Vay [B]"ANNA"[/B]sını sayın Vobçiler :D
-
HOYDAA Bree,
Saatliklerde görüne PU lar ne öyle yaaa...Yetmoyomuş gibi bir de TOBO görüntüsü var :) bırrrrrr...
-
[quote=Astatin;121802]pis verecekler[/quote]
:):)ne kadar pis? kaça kadar mesela? kaçı görürse bu görüşünüzden vazgeçersiniz? SL varmı? kaça düşerse vermeleri bitmiş olur? bu soruların bir cevabı varmı? cokmu soru sordum?:..::..: