-
[quote=BORSACIOZGUR;121854]
[B]Doğru yerden mi shortladım bilmiyorum ama sonuçta ağustos sonunda ulusal 100 40000 olmaz herhalde.[/B]
[B]Yorumlarınızı bekliyorum.[/B][/quote]
haziran vade için 43700 üzeri benim beynimde hedef 100.000
altında 10.000
-
Pasta yapıştırabilecek arkadaş var mı ?
Teşekkürler..
-
-
Açıkçıları fena sıkıştırıyorlar yine.
Süper çok olumlu Bir haber yok herhalde değil mi ?
-
Bu DAXa ne oldu böyle, ama ona rağmen yükselmiyoruz yuh artık.
-
875 den aldıklarımı az önce 43125 e verdim. full short. 43225 SL
-
[IMG]http://i40.tinypic.com/ztyr2f.png[/IMG]
-
kademeli kısa tek tek her kademeden olsun.
-
meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu:(
-
Bariz görünen bir negatif ayrışma var ...Ama görünenle, gerçek hangi vadede aynı şey olacak bak bunu bilemiyorum
-
piyasada hersey olumlu da..parite nedense yuvarlanıyo..bunu dikkate alcaklar mı bakıcaz artık..
-
Yav bırakın mekanik sistemi falan.Hakedin parayı.Çalışın araştırın öğrenin.Okuyun.Bilgilenin.Nerde öyle havada para.Hiç bir mekanik sistem 3500 puan gap yedikten sonra bir daha da beynini çalıştıramaz.Hiç bir mekanik sistem muhtıra gecesini bilemez.Ama sen beyninle baskıyı hissedersin.Mekanik sisteme şans vereceğinize kendinize şans verin.
-
bu çakallar burda tutar da dunya bole kalır yada hafıf topuklarsa bız de 500 lerı goruruz..bunun ıcn tek olumszluk da su anda parite gozukuyo..spotta garan 27 trıl artıda..alman dalms garan a buldgunıu alms
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;121851]
sistemsel mi? histemsel mi?[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;121853]enorton sistemli cort yaptı ... onun çistemi 43025 ten cort dedi :::[/QUOTE]
Artık histemsel işlem yok, sistem SAT dedi sattım ama yukarı tepti tekrar... 43175 üstünde sistem tekrar AL verir...
-
[quote=marakes;121866]meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu:([/quote]
elektrik kesilmesi çay dökulmesi, internet bozulması, pc çökmesi gibi durumlarda yedek sistem bulundurmalısın. helede pozisyonda isen :..:
geçmiş olsun :)
-
[quote=marakes;121866]meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu:([/quote]
dostum dikkat et muhtemelen oralarda bir deprem falan oalcak kısa bir süreiçerisinde :)
-
[quote=fXci;121828]liseyi ve üniyi dışardan bitirmesi aptal olması anlamına gelmezki ::: adam belkim ders çalışmayı sevmiyodur .. dembeldir emma zeki dembel[/quote]
Abi tercümanlık yaptın mı sen hiç?:::
-
[QUOTE=VOBiX;121831]DAX %2 yukarıda biz %1,23 şimdi nasıl ayrıştık biz pozitif mi negatif mi? Dış kulvardan atak yapan ya da yapacak bir borsa mı var? Atla gel şaban gibi at geri mi koşacak?[/QUOTE]
DAX %2,44 yuakrıda VOB %1,17
-
[quote=QUEEN;121830]histem sat diyor..sistem alda.. ben uzun[/quote]
Tek problemin abla eğer böyle oluyorsa.Sistemi kesinlikle bırakman lazım.Asla para yapamayacaksın bu şekilde.Ya sistem ya histem diyeceksin.Yoksa beynin sürekli kafanı karıştıracak ve saçların erken dökülecek.Kel bir vobçu olmak istemezsin sanırım.:D:D.dng.dng
-
benim sistem yine al oku koydu..birazdan sat verir..huyu böyle..
-
[quote=SaNCaKTaR;121872]elektrik kesilmesi çay dökulmesi, internet bozulması, pc çökmesi gibi durumlarda yedek sistem bulundurmalısın. helede pozisyonda isen :..:
geçmiş olsun :)[/quote]
cay a cözüm buldum klavye yi jelatinledim:)kar yagsa bıse olmaz artık:..:teşekkürler..
kısmetse bekliyoruz astatin:)
-
[quote=GOKHANFINDIK;121869]Yav bırakın mekanik sistemi falan.Hakedin parayı.Çalışın araştırın öğrenin.Okuyun.Bilgilenin.Nerde öyle havada para.Hiç bir mekanik sistem 3500 puan gap yedikten sonra bir daha da beynini çalıştıramaz.Hiç bir mekanik sistem muhtıra gecesini bilemez.Ama sen beyninle baskıyı hissedersin.Mekanik sisteme şans vereceğinize kendinize şans verin.[/quote]
benim sistem mekanik değil ama bütün büyük olaylarda hep doğru pozisyonda oldu...
-
10/06 13:21 FİTCH/PARKER, "TÜRKİYE IMF'SİZ DE RESESYONDAN ÇIKABİLİR,ANCAK BU BİR RİSK"
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in gelişmekte
olan Avrupa ülke notları birimi başkanı Edward Parker, Türkiye'nin
IMF olmadan da resesyondan çıkabileceğini ancak bunun bir 'risk'
olacağını söyledi.
Parker, "Mevcut koşullar değerlendirildiğinde Türkiye'nin
IMF'den fon sağlaması 'ihtiyatlı' bir adım olacaktır" diye konuştu.
Foreks Haber Merkezi
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121876]Tek problemin abla eğer böyle oluyorsa.Sistemi kesinlikle bırakman lazım.Asla para yapamayacaksın bu şekilde.Ya sistem ya histem diyeceksin.Yoksa beynin sürekli kafanı karıştıracak ve saçların erken dökülecek.Kel bir vobçu olmak istemezsin sanırım.:D:D.dng.dng[/QUOTE]
ben histemden kaybediyorum gökan biliyorum ben kendimi..dün 42den alverdi ben baktım..eldeki karda gitti..yok ben sen gibi yapamam..Allah korusun ne keli ya..avatardakilerden çok saçım var.
-
kel olanlar sisteme uyarlarsa saçları çıkar mı? beki histemli hareketin stresinden dökülmüştü saçları...????????
Way beee..acaip pazarlaması olur bu işin..Vatandaş al bu sistemi, hem para kazan, hem saçın çıksın, hem duygu dünyan rayına otursun :)...
..dönsün dünya dönsün herşey dönsün salla beni gönül salıncağında......ey gidi erkin koray ey..ne güzel bir abimizisin sen
-
Klavye kaç para?:..::..::..:
-
Volkswagen %4,16 artıda. DAXı ayakta tutuyor. Merck ise %3 artısıyla destek veriyor. Diğer hisselerde bi nuamra yok ortlama +%1 civarındalar.
-
[quote=QUEEN;121881]ben histemden kaybediyorum gökan biliyorum ben kendimi..dün 42den alverdi ben baktım..eldeki karda gitti..yok ben sen gibi yapamam..Allah korusun ne keli ya..avatardakilerden çok saçım var.[/quote]
Yav ozaman sistemi uygula.Birini bırakman lazım.Bunun sonu batış.
-
sat sinyali zarar yazdı 150 puan ve yeniden al verdi..
42725 altına sarkmadan kısa için emin olamayacağız galiba..
-
43125te 1722 alış bekliyor bakalım kaçı kimin?
-
ikinci seans çöküş bekliyorum en az 600 puan.
-
[quote=GOKHANFINDIK;121883]Klavye kaç para?:..::..::..:[/quote]
cezadan ucuz 10 kagıt:)
-
[quote=VOBiX;121887]43125te 1722 alış bekliyor bakalım kaçı kimin?[/quote]
tek kalemde sildi cezayı yedi:cool:
-
[quote=Leblebi;121888]ikinci seans çöküş bekliyorum en az 600 puan.[/quote]
dayanağınız N ? hissel olarak mı?
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121885]Yav ozaman sistemi uygula.Birini bırakman lazım.Bunun sonu batış.[/QUOTE]
evt..batıyosss..az mermi var daha..
-
Pis verecekler (Tahmin değil tezahürat)
Pis verecekler...43375 SL
Pis verecekler teyit : c<42875
Son bir haftadır oluşan piyasa karakterine göre TSL: 450 puan
(Bu da tezahürat değil görüş)
:) :)
-
[B]Tam yerinden shortlamayıveriyim. - Tam zirveyi bulmayabilirim ) Çakallık yapmamın alemi yok. Ben Rockefeler de degilim..Buffeet de degilim :):):)[/B]
[B]Seans içi oynasam kesin bundan fazlasını kazanamam.... [/B]
[B] Nası olsa agustos sonunda bundan düşük olur..[/B]
-
bana da pis alcaklar gibi geliyo..
-
[IMG]http://i42.tinypic.com/2lxunnr.gif[/IMG]
-
aranızda hiç 8000 tl lik mekanik sistem satın alan varmı?
bir sitede reklamını görmüştüm. yahu merak ettim kim verir okadar parayı
sistem dediğin basit olmalı
benim ilk sistemim yazı turaydı
çok iyi paralar kazandırdı:)
100 puan stop koyuyordum 250 puan kar alıp kapatıyordum...
totalde acayip kazandırdı