[QUOTE=Astatin;121935]dedik size..bırakın şu MS i..geleim MTX e..hem ismi daha havalı[/QUOTE]
İyi de sorun MTXde zaten MSde sorun yok ki MTX işini doğru düzgün yapıp veriyi indirse olacak. Hem MTXte çalışmayan göstergeler vs var MSte.
Printable View
[QUOTE=Astatin;121935]dedik size..bırakın şu MS i..geleim MTX e..hem ismi daha havalı[/QUOTE]
İyi de sorun MTXde zaten MSde sorun yok ki MTX işini doğru düzgün yapıp veriyi indirse olacak. Hem MTXte çalışmayan göstergeler vs var MSte.
[quote=abka;121937]ms ye veri gelmiyor..[/quote]
evet sorun var...
[QUOTE=Vob Trader;121922]350 kısa stop loss 375 in geçilince altıın sağlam doldurulmasıyla aktif alım nerden alırsa[/QUOTE]
hasan almaz basan alır basın lolar
[quote=oguzhan;121909]Kısalarımı 250 den zararına kapadım[/quote]
[B]Uzun vadeli sabah 300 puan aşaıdan Shortladım.. [/B]
[B]aüğ[/B]
[B]İki ay içinde düşüşten 7000 puan değil 6700 puan kazanacağım demekki .[/B]
[B]Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım. 2 ay El sürmeyeceğim tövbe, El sürmem tövbe, El sürer miyim hiç ? yok yok sürmem sürmem..[/B]
[B]Kendime telkin yapıyorum..:):):)[/B]
[U][B]Çıkarken böyle el sürmeyerek kazandım..[/B][/U]
[B][/B]
[U][B]Düşerken de böyle el sürmeyerek kazanacağım...[/B][/U]
[B][/B]
[B]Hiçbir sisteme uyarak kazanamıyorum.. Uzun vadede devamlı kayıp..[/B]
gerci problem düzeldi..ama en azından çok rahatsız oldugumuzun farkına varsınlar..matriks de[B] hangi telefonda [/B]şikayet,istek ve kızgınlığımızı ifade edebiliriz..
[QUOTE=abka;121937]ms ye veri gelmiyor..[/QUOTE]
MAtirkse mail attım gönder tuşuna bstıktan sonra kontrol etim verielri aldı. Adamalr daha maili okuyamadan düzeldi. İki sn daha bekleseymişim olacakmış.
[QUOTE=abka;121943]matriks de[B] hangi telefonda [/B]şikayet,istek ve kızgınlığımızı ifade edebiliriz..[/QUOTE]
[url]http://www.matriks.web.tr/iletisim.aspx[/url]
[quote=abka;121943]matriks de[b] hangi telefonda [/b]şikayet,istek ve kızgınlığımızı ifade edebiliriz..[/quote]
0212 356 64 00
[QUOTE=BORSACIOZGUR;121941][B]Uzun vadeli sabah 300 puan aşaıdan Shortladım.. [/B]
[B]aüğ[/B]
[B]İki ay içinde düşüşten 7000 puan değil 6700 puan kazanacağım demekki .[/B]
[B]Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım, Kısalarımı kapamayacağım. 2 ay El sürmeyeceğim tövbe, El sürmem tövbe, El sürer miyim hiç ? yok yok sürmem sürmem..[/B]
[B]Kendime telkin yapıyorum..:):):)[/B]
[U][B]Çıkarken böyle el sürmeyerek kazandım..[/B][/U]
[B][/B]
[U][B]Düşerken de böyle el sürmeyerek kazanacağım...[/B][/U]
[B][/B]
[B]Hiçbir sisteme uyarak kazanamıyorum.. Uzun vadede devamlı kayıp..[/B][/QUOTE]
jerfin de deftere yazmıştı sanırım sisteme uy sisteme uy diye bir ara.
[quote=Astatin;121934]neden? senin kucağında yer yokmuydu:..:[/quote]
Yok cebimde bozuk yoktu.:D:D
[QUOTE=VOBiX;121947]jerfin de deftere yazmıştı sanırım sisteme uy sisteme uy diye bir ara.[/QUOTE]
yanlış hatırlıyorsun, onu yazan mersi idi...kom hatta foruma da yapıştırmıştı yazdığı defterin resmini..:)
birazdan küsküyü vercekler
43100 altında sistem shorta geçer, long devam...
Bbu:1 c:0
full kısa devam..uzlaşmaya kadar..arada tabiki ufak al-satlar var..
bugüne kadar hiçbir bahar yükselişi temmuz-agustoa kadar zirvelerini koruyamamıştır..
borsamızda dipler genelde temmuzda oluşur..
SEYYAH lem bugun 500 pıvan eskideyim... gecey flat yatma kuralını çiyneyince boyle oleyore :::
43700 üzerinde kapatmadan yukarı zor.
[quote=fXci;121954]SEYYAH lem bugun 500 pıvan eskideyim... gecey flat yatma kuralını çiyneyince boyle oleyore :::[/quote]
pambık ya güney kutbunda kış uykusunda..yada türkiye de ama sıcaktan ferişahı kesilmiş vaziyette yığıldı kaldı bi tarafa
SPOTDA [B]günlüklerde[/B] potansiyel obo oluşuyor gibi..sağ omuz oluşuyor...3-5 gün daha 2000 puanda dalgalanırsak ,iyi bir obo oluşacak..
[quote=fXci;121954]SEYYAH lem bugun 500 pıvan eskideyim... gecey flat yatma kuralını çiyneyince boyle oleyore :::[/quote]
sen iyiymişsin ben 42.450 SHORT bekliyorum...zarar duruma göre değişiyor :::
şu an -750 pıvanım mesela :::
dünkü hamle yanlıştı ama sapık DOW bu belli olmaz diyerek SHORT kaldık.dursun bakalım SHORT lar döner elbet bi yerden piyasa :::
[QUOTE=abka;121953]full kısa devam..uzlaşmaya kadar..arada tabiki ufak al-satlar var..
bugüne kadar hiçbir bahar yükselişi temmuz-agustoa kadar zirvelerini koruyamamıştır..
borsamızda dipler genelde temmuzda oluşur..[/QUOTE]
En son 15 dak. sistem ile işlem yaptığınızı yazmıştınız.
Şİmdi sistemleri hepmi bıraktınız, sisteminiz al verirse ne yapacaksınız ?
[QUOTE=SEYYAH;121959]sen iyiymişsin ben 42.450 SHORT bekliyorum...zarar duruma göre değişiyor :::
şu an -750 pıvanım mesela :::
dünkü hamle yanlıştı ama sapık DOW bu belli olmaz diyerek SHORT kaldık.dursun bakalım SHORT lar döner elbet bi yerden piyasa :::[/QUOTE]
gene beni geçtin gayri ::: du bakelim gün sonu ne etcez...
Garanti Bankası da mı TARP'a borcunu ödeyecekti acaba?
[QUOTE=hilm;121960]En son 15 dak. sistem ile işlem yaptığınızı yazmıştınız.
Şİmdi sistemleri hepmi bıraktınız, sisteminiz al verirse ne yapacaksınız ?[/QUOTE]
sistem zaten alda.ona tabi olarak 5-10 kontrat al-sat yapıyorum..ama esas kısa....maliyet yukarda olunca bu kadar rahatım..hele bir maliyete yaklaşsın yusufffffffffffff olur.:)
175 short sistem sat verecek inşallah vermedi daha
[quote=VOBiX;121947]jerfin de deftere yazmıştı sanırım sisteme uy sisteme uy diye bir ara.[/quote]
Mersiyk ti O.
dün 41,850 den AL veren sistem az önce 43,125 den SAT verdi..
sistem takip ettiğimden değil, bilgi olsun diye yazıyorum yani..:..:
pis alacaklar burayı don gömlekmisali kısalar tek tek kapanıyor.
[quote=QUEEN;121964]175 short sistem sat verecek inşallah vermedi daha[/quote]
O zaman sistemi kullanmaya gerek yok.Önceden sen anlayabiliyorsun apla..leleleVob seni yine alt edecem.Yenileceksin yine.Her zaman mahkumsun vermeye haracı.No işlem.10 000 düşelim hele.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121968]O zaman sistemi kullanmaya gerek yok.Önceden sen anlayabiliyorsun apla..leleleVob seni yine alt edecem.Yenileceksin yine.Her zaman mahkumsun vermeye haracı.No işlem.10 000 düşelim hele.[/QUOTE]
iddalı gonuşma lem ::: bizide batırıyon
[quote=Leblebi;121967]pis alacaklar burayı don gömlekmisali kısalar tek tek kapanıyor.[/quote]
43250 de oluşan hacimle neler olur neler.Manyak düşecez.Ahmet Kaya Özgür Çağrı dinlemeyi tavsiye ediyorum herkese.Çok güzel şu anda.Türkçeyi unutacam yoksa burada.Full short devam.
43000 short...
[quote=fXci;121969]iddalı gonuşma lem ::: bizide batırıyon[/quote]
Allah izin verirse yazacaktım unutmuşum.İnşallah.:::
shortingen
%25 kısam kaldı.en güzel kar cepteki kar diyorum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121968]O zaman sistemi kullanmaya gerek yok.Önceden sen anlayabiliyorsun apla..leleleVob seni yine alt edecem.Yenileceksin yine.Her zaman mahkumsun vermeye haracı.No işlem.10 000 düşelim hele.[/QUOTE]
dur bi kerede kazanıyım üüü yazık bana
sistem 15 dk 43050 şort signal
[quote=GOKHANFINDIK;121970]43250 de oluşan hacimle neler olur neler.Manyak düşecez.Ahmet Kaya Özgür Çağrı dinlemeyi tavsiye ediyorum herkese.Çok güzel şu anda.Türkçeyi unutacam yoksa burada.Full short devam.[/quote]
aynı mantıkla orayı bi geçerse 44e nasıl geldiğimizi anlayamayız bile :..:
Sazan Uzun vadeli portföye 2/10 kısa pos daha açar. Toplam 10/10 kısa.
[quote=enorton;121971]43000 short...[/quote]
Çeyrek porsiyon mu_?.boks.