saraylı abi 60 dk halen sat olunca nası yapıyoruz daytrade i
Printable View
saraylı abi 60 dk halen sat olunca nası yapıyoruz daytrade i
[quote=seagate;248585]saraylı abi 60 dk halen sat olunca nası yapıyoruz daytrade i[/quote]
60 lığı daytrade de ben kullanmıyorum ...çok fazla..
en fazla 15' yeterli..
5' lık kullanıyoruz...
şip-şak 5 arayı kapatıyor hızla..
68100 üstü alışa geçer şuan için..
[quote=selçuklu;248560]abi paralel düşünüyorum .. aşağı marj yüksek .. olabildiği kadar konsolidasyon ve dağıtım olacak bence :o:o:o... tabi terside sözkonusu .. :D:D:D[/quote]
aşağı marj konusundaki teknik öngörüm 57000 leri göreceğimiz yönünde patron.Ama şimdi yeniden 72500 ü görelim sonra da aşağıya devam ededcez.Muhtemelen temmuz ayı içinde hedefe varmış oluruz diye düşünüyorum.Bu yazdığım işin benim gözümden tekniği.
ama saraylı ağbinin sistemini yakından takip ediyorum/edeceğim.Pouzumu sistemme göe alacağım.mümkünse daytrade ile günün kazançla kapamaya çalışacağım.
5 lik ala geçince anında durmak gerekmiş üwwwwwwwww faturayı adrese gönderdiler üwwwwwwww
günlük pivot: 67.775
ema55: 67.720
geldim ve 68000 üstü cover ettim longları ... çünkü trend göstergesi sistemlerim 2 lik ve 5 lik hala satta .. onlar al verirse longlarım ... 2 lik trade sistem longda .. o sat verirse kısalırım ... artık nası olursa ... şimdilik flat kave içiyorum ..
yani daytrade matığını bende biraz oturttum saraylı abi .. 2 lik ve 5 lik iki trend sistemim var .. ayrıca 2 l,k trade sistem var onlara göre bakıyorum artık ... :o:o
[quote=selçuklu;248631]geldim ve 68000 üstü cover ettim longları ... çünkü trend göstergesi sistemlerim 2 lik ve 5 lik hala satta .. onlar al verirse longlarım ... 2 lik trade sistem longda .. o sat verirse kısalırım ... artık nası olursa ... şimdilik flat kave içiyorum ..
yani daytrade matığını bende biraz oturttum saraylı abi .. 2 lik ve 5 lik iki trend sistemim var .. ayrıca 2 l,k trade sistem var onlara göre bakıyorum artık ... :o:o[/quote]
tebrikler..
sen zaten doğuştan daytrader sın be selçuklum...:D
sistemsiz yapsan, yine iyisin maşallah...:p
anladığım kadarıyla 2' lık ve 5' lık ta çalışan iki trend sistemin var ve 2' lıkta çalışan bir al-sat sistemin var...super abi ...:rolleyes:
sistemi de kurdun ,daha iyi olur inş...+.
14:20 5 dk bar kapanışıyla şip-şak 5 68075 ten alışa geçti..
hayır olsun bakalım..
[QUOTE=saraylı;248637]tebrikler..
sen zaten doğuştan daytrader sın be selçuklum...:D
sistemsiz yapsan, yine iyisin maşallah...:p
[B][COLOR="Red"]anladığım kadarıyla 2' lık ve 5' lık ta çalışan iki trend sistemin var ve 2' lıkta çalışan bir al-sat sistemin var...super abi ...:rolleyes:
[/COLOR][/B]
sistemi de kurdun ,daha iyi olur inş...+.[/QUOTE]
aynen öyle abi .. sağolasın sayende .. sistematiğide öğreniyoruz sistemsiz .. yoruyor insanı abi ..stres faan oluyorum .. böyle daha iyi .. tşk saygılar hörmetler abi . :D:D
tabi ewde var ondan vazgeçemem ..::::::.. ama esas tradeler sistemli oalcak inşallah bundan sonra ..:o:o:D
[quote=selçuklu;248642]aynen öyle abi .. sağolasın sayende .. sistematiğide öğreniyoruz sistemsiz .. yoruyor insanı abi ..stres faan oluyorum .. böyle daha iyi .. tşk saygılar hörmetler abi . :D:D[/quote]
est.selçuklum,
rica ederim...;):)