96000 dan az daha lonk ekledim..olduk 4 galdıraç hacı..üww..Aftlobull nerde ..gurtar bizi aftlo bulll..müzakeremiz olacaktı....üww..derken müzekkeremiz olmasın hacı... Astatin lonk olma suçu işledi deyyu yakalama müzekkeresi çıkmasın hakkımızda hacı
Printable View
96000 dan az daha lonk ekledim..olduk 4 galdıraç hacı..üww..Aftlobull nerde ..gurtar bizi aftlo bulll..müzakeremiz olacaktı....üww..derken müzekkeremiz olmasın hacı... Astatin lonk olma suçu işledi deyyu yakalama müzekkeresi çıkmasın hakkımızda hacı
bu gap a sl dayanmaz risk alan oynasın derim. yoksa izlesin.
[quote=medet;434074]bu gap a sl dayanmaz risk alan oynasın derim. yoksa izlesin.[/quote]
dont make risky, take a whisky....:cool: der eskiler zati
[QUOTE=Astatin;434075]dont make risky, take a whisky....:cool: der eskiler zati[/QUOTE]
burdan bi fırt daha 94 e doğru gidebilir asti patron.. orda durur mu ? bakcez..
94 oralarda bi dip vardı sanırım..
bol şans
ya o bişi diilde, lonkda çarpılmak üzüyo delikenlıyı..şortta çarpılsak eyiydi.. amanın...
mösyö de gelmiş.. gulp... eşhedü..tarihi graşmı olacak ne. Papo denilen şey yakalandığında pat pat randıran porsa, olay temelli bitecek beklentisini alamayacak mı? üwwww..belkide 109000 ları örürken zaten almıştı onu..bişlemeyong...Still long still got the blues maalesef
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1357"]mosyo2000[/URL]
[quote=medet;434076]burdan bi fırt daha [B]94 e doğru gidebilir asti patron.. orda durur mu ?[/B] bakcez..
94 oralarda bi dip vardı sanırım..
bol şans[/quote]
[quote=Astatin;434077]ya o bişi diilde, lonkda çarpılmak üzüyo delikenlıyı..şortta çarpılsak eyiydi.. amanın...
mösyö de gelmiş.. gulp... eşedü... Papo denilen şey yakalandığında pat pat randıran porsa, olay temelli bitecek beklentisini alamayacak mı? üwwww..belkide 109000 ları örürken zaten almıştı onu..bişlemeyong...[B]Still long still got the blues maalesef[/B]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1357"]mosyo2000[/URL][/quote]
ayboluyo:p
şahsen ben ikili tepe ile bitecek bir 5 imci dalga bekliyorum:D yani müzakereler ile 109000 veya hemen üstü:D naapak **..elde bi kaldı..bi müzakere bir de Ewsel 5:D:o
saldırın tellioğulları
Ulen olaya bak ha...Şortcular Suç Örgütü diye bir örgüt olsa, ilk içeri alınacak benim :) ama gel görki şu an lonkk pozdayım ve longa inanıyorum..
SORUN ŞU: Acaba EBU SÜFYAN mıyım yoksa SARUMAN mıyım (yanlıştan doğru safa mı geçtim, doğrudan yanlış safa mı geçtim)...
Bu Ebu süfyan/Sauron olayı iyi oldu ha..Not alayım başka zamanda kullanırım
[QUOTE=Astatin;434077]ya o bişi diilde, lonkda çarpılmak üzüyo delikenlıyı..şortta çarpılsak eyiydi.. amanın...
mösyö de gelmiş.. gulp... eşhedü..tarihi graşmı olacak ne. Papo denilen şey yakalandığında pat pat randıran porsa, olay temelli bitecek beklentisini alamayacak mı? üwwww..belkide 109000 ları örürken zaten almıştı onu..bişlemeyong...Still long still got the blues maalesef
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1357"]mosyo2000[/URL][/QUOTE]
batronaj shortlasan da raatlasam diye bakiyodum... ;)
[quote=Astatin;434071]aney..lonklar kapak olduya la bize:mad:[/quote]
kahveye gerek kalmadı, ayıldım direk..jaws mode : on
[quote=mosyo2000;434084]batronaj shortlasan da raatlasam diye bakiyodum... ;)[/quote]
selam mösyö,
patron hangi minvalde raatlayacan acep:) Yani aha astatin şort oldu öyleyse longlarım iş yapar mı diyon yoksa aha astatin şort öyelyese 10000 puan düşeriz diyemi::: (hala longum)
[QUOTE=Astatin;434078]ayboluyo:p
şahsen ben ikili tepe ile bitecek bir 5 imci dalga bekliyorum:D yani müzakereler ile 109000 veya hemen üstü:D naapak **..elde bi kaldı..bi müzakere bir de Ewsel 5:D:o[/QUOTE]
güzel diyon da herkesin beklemesi iyi degil... dun mark mobyus bile aynı şeyi dedi...
gıllandırıcı bişi varsa o da herseyin gıllandırıcı olmasıdır...
[QUOTE=Astatin;434089]selam mösyö,
patron hangi minvalde raatlayacan acep:) Yani aha astatin şort oldu öyleyse longlarım iş yapar mı diyon yoksa aha astatin şort öyelyese 10000 puan düşeriz diyemi::: (hala longum)[/QUOTE]
a şıkkı...
Ooo 300 bu arada... filet mi oldun yoksa ? ya da 4 kaldıractan inmiş olabilir misin?
şimdi senaryo 1: burdan 97.000 lere gelse... millet ula bant falan deyip shortlasa nasılsa bin puan cepte deyü... sonra amca ordan koparıp 98, 99 allah ne verdiyse artık...
2: 95.xxx lere yolculuk millet bant falan deyip bin puan cepte deyip lonklasa ordan ver elini 93, 94 ....
ya da uyusam biraz dinlensem mi.. gece garnım acıktıydı argadaş... kalktık, uyuyamadık ya la bi daha....
hacılar 2 ay önce twitter a yazdım..
şööle ki,
bundan öncekı feci yükseliş trendinde fiyat çok arttı ve marjları genişletti..yani yatay piyasadaki marjı artık %60 artabilio ve burada hareketli ortalama ve stock macd gibi bebe indikatörlerle ve kademe trader ları ile (şurayı kırarsa bööle olur etc) para kazanıo bu,amacı onarı yolmak..lakin pala maliyetini yüzdesel yaparken ortalamalr fiyat count edıo gayri..bu da ağanın hareketini normal indiklerin çözmesini olumsuz kılıyor..o yüzden kademeler boş ve hareketler hızlı..yani 2000 pts lik harekette indikler trend göstermeye başlarken o hala yatayda takılabilio..
çünkü indikler back data yı üstüste saydıvı içün henüz karaktere uyum sağlayabilmiş deil..karakterin indiklere yansıması için daha dereden çok sular geçmesi gerek..olay bu kısaca..
o yüzden onun gibi davranmalı ve yüksek marjlara hazır halde düşük kaldıraçla trade edilmeli hacılar..uwww
[quote=mosyo2000;434092]a şıkkı...
Ooo 300 bu arada... filet mi oldun yoksa ? ya da 4 kaldıractan inmiş olabilir misin?[/quote]
.dng.dngkırıcı oluosun.dng.dng
yokhacı düşün 96000 maliyetli 1 kaldıraçı bile flatlemedim buralardan.. 5 galdıraç devam..işin kötüsü ne bilionmu, günsonuna doğru kapanışın 96650 üzerinde olması gibi bir manzara duhul ederse, daha da longacağım... ula yoksa 1929 buhranı gibi bir şeymi geliyor..kendmi bu kadar bull görmem hoş deil:..::p:mad:
[quote=mosyo2000;434093]şimdi senaryo 1: burdan 97.000 lere gelse... millet ula bant falan deyip shortlasa nasılsa bin puan cepte deyü... sonra amca ordan koparıp 98, 99 allah ne verdiyse artık...
2: 95.xxx lere yolculuk millet bant falan deyip bin puan cepte deyip lonklasa ordan ver elini 93, 94 ....
ya da uyusam biraz dinlensem mi.. gece garnım acıktıydı argadaş... kalktık, uyuyamadık ya la bi daha....[/quote]
yok yok uyuma..aman diyim..forumda birileri uyuyunca pala bi tarafa 1000 puan öttürüyo..sakin..sakin bence..sakin sakin steady steady yükselelim..100,000 olalım..o zaman uyumak zıbarmak herşey serbest:::
[QUOTE=ATHLON;434094]hacılar 2 ay önce twitter a yazdım..
şööle ki,
bundan öncekı feci yükseliş trendinde fiyat çok arttı ve marjları genişletti..yani yatay piyasadaki marjı artık %60 artabilio ve burada hareketli ortalama ve stock macd gibi bebe indikatörlerle ve kademe trader ları ile (şurayı kırarsa bööle olur etc) para kazanıo bu,amacı onarı yolmak..lakin pala maliyetini yüzdesel yaparken ortalamalr fiyat count edıo gayri..bu da ağanın hareketini normal indiklerin çözmesini olumsuz kılıyor..o yüzden kademeler boş ve hareketler hızlı..yani 2000 pts lik harekette indikler trend göstermeye başlarken o hala yatayda takılabilio..
çünkü indikler back data yı üstüste saydıvı içün henüz karaktere uyum sağlayabilmiş deil..karakterin indiklere yansıması için daha dereden çok sular geçmesi gerek..olay bu kısaca..
o yüzden onun gibi davranmalı ve yüksek marjlara hazır halde düşük kaldıraçla trade edilmeli hacılar..uwww[/QUOTE]
hocam "sistemlerin tersini yapsam son 15 gunde koseyi dönmüştüm " düşüncesini bu yorumunuza bağlayabilir miyiz? ya da sisteme uymadan pozisyonda kalmanın raatlığını....
şici ben toplantıya gaçıyorum...öğlene doru gelirim..gaybolmayın bi yere..fiyatta kaybolmasın.. 6 hane olsun işşallah
yalnız bu daxa bağlı yukarı tepki ile sınırlı kalma olasılığındna tiskindim
gurtar bizi renkooooooooooo
[quote=mosyo2000;434097]hocam "sistemlerin tersini yapsam son 15 gunde koseyi dönmüştüm " düşüncesini bu yorumunuza bağlayabilir miyiz? ya da sisteme uymadan pozisyonda kalmanın raatlığını....[/quote]
mösyö patrom,yapalım yapmasına da,o 15 gunun ne zaman başlayacavını ve 15 gun mu sureceini hiç bir zaman bilemeyecez..sıl sorunsal da bu zaten..ha fiyata göre yatay band marjını hesaplayabilen ve bebe indik parametrelerini bilem ona göre sürekli update edebilen bir sistem seti oluşturulabilirse ne ala..yapanın önünde eğilirim..benimartık o kadar uvraşacak mecalim kalmadı..:))
[QUOTE=mosyo2000;434097]hocam "sistemlerin tersini yapsam son 15 gunde koseyi dönmüştüm " düşüncesini bu yorumunuza bağlayabilir miyiz? ya da sisteme uymadan pozisyonda kalmanın raatlığını....[/QUOTE]
gerçi bir de sisteme uyarsın patlarsın sonra bi uymazsın yine patlarsın diye de bilimsel olarak ispatlanmış bi durum var...
vecihiii :D
ee geldim..ne ayak..yine günlük pivot a 96650 çarpıp dönmüş..ayboluyo...üww...ranalım beyler acelemiz var..üühühü
hani ranacaktuk booğaaaaaa
aha da TCMB den kötü haber ve 96000.. 2 kaldıraç daha lonkk ulaaaaaaa..oldum 7 kaldıraçç..lonk ula..lonkk
[quote=Astatin;434131]aha da TCMB den kötü haber ve 96000.. 2 kaldıraç daha lonkk ulaaaaaaa..oldum 7 kaldıraçç..lonk ula..lonkk[/quote]
lonk arttırdım...haydı bakam.......
sağ komayın..boynuzlarınızı eksik etmeyiniz peşlerindne yiğit boğalar.. içimde nedense ulan iki gündür teknik filan toparlıyr, müzakere olayını hiç almadı bu diyordum.. meğerse lebron bu tcmb karşlık arttırma mevzusunu öngörüyormuş...deyip umutlansak mı acep..taze boğa olarak..heheheheh..10 u 9 u anlamam arkadaş..7 kaldıraç lonkkum ve günsonu kapanışı 96650 üzeri olursa çok daha kötü şeyler yapabilirim
[quote=Astatin;434134]sağ komayın..boynuzlarınızı eksik etmeyiniz peşlerindne yiğit boğalar.. içimde nedense ulan iki gündür teknik filan toparlıyr, müzakere olayını hiç almadı bu diyordum.. meğerse lebron bu tcmb karşlık arttırma mevzusunu öngörüyormuş...deyip umutlansak mı acep..taze boğa olarak..heheheheh..10 u 9 u anlamam arkadaş..7 kaldıraç lonkkum ve günsonu kapanışı 96650 üzeri olursa çok daha kötü şeyler yapabilirim[/quote]
satırlarını yazarken 800 olmuşyala....al sana 2 posta daha..ve astatin 9 kaldıraç lonk...
bu mudur? budur...........
yavruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm beeeeeeeeaaahhhhhhhhhhhhhhhh
arada bir küfür kontanjanı kullanacağım yannız... ulan malın 1/5 ini 98150 ye kavırma yazdıydım 98000 den döndü ****** ********* ğu
oo yeaaaaaa...dass isttt wundaschöönneennn:)
kıllandım... 2posta 97200 flat...kaldık 7
96750 2 posta daha verdim kaldı 5..bune ** yaww
lonk devam hacılr..benı ırgalamaz sakinim..demin 1 dakka kadar dellendim o kadar..
eheueheu..tam benım zamanlarım..yükseliş ama fecı yukselıp gerı gelerek keserek yukselış..sakinnn..(ha içten içe fecı tırsıorum ayrı..eheuehu)
Abi şu manzara ile bile dönüp düşerse yuhh derim yannız yaw..ayıp valla..96650 altında kapatmammamız lazım aftlooooooo...renkooooooo
ulen aşka gelip gonsantreyi kaybettik ekrana...hülüüllüüü yukarı yapttında kol gibi yatayolan boll bandın tam 1100 puan üstüne çıkmış fiyat... orda filatmak lazımdı, fiyat boll bandın üstüne geri gelince de relong..neyse..yine kendimi takdir ettim..wully yada bully..96000 TCMB graşı şle lonk sora 97200 filat iii hareket kendi çapımda..