Küçük yatırımcı bunlarla nasıl başeder kardeşim ,bunları ş......z istediği gibi çarpım tablosu yapıyorlar ama benim için sistem önmeli 73200 lerden gelen short devam.
Oynayın bakalım,oynak sporlar.
Printable View
Küçük yatırımcı bunlarla nasıl başeder kardeşim ,bunları ş......z istediği gibi çarpım tablosu yapıyorlar ama benim için sistem önmeli 73200 lerden gelen short devam.
Oynayın bakalım,oynak sporlar.
sistem gereği long
Çoktandır böyle fırtınalı denizde yelken açmamıştım Yarabbim korusun beni.:D
[QUOTE=V.O.B;378072]Çoktandır böyle fırtınalı denizde yelken açmamıştım Yarabbim korusun beni.:D[/QUOTE]
bizi de bizi de, amin bindik bi alamete gideyoz kıyamete.uyk:::.dng bu arada şortta kalmak en mantıklısı gibiymiş 70500e direk geldi şerro...
Sistem gereği shortladım
[QUOTE=V.O.B;378076]Sistem gereği shortladım[/QUOTE]
sn. V.O.B., bundan sonraki sinyallerde kaçtan pozn aldığınızı da yazabilirmisiniz, tşk.
Sistem gereği longladım 70450 bakalım ne edecek
Aslında sabah dediğim gibi uzun vadeyi dün bozdu kısa vadeyle uğraşıyoruz.Uzun vadeyi tekrar düzeltmezse short devam eder
[quote=nemaproblema;378073]bizi de bizi de, amin bindik bi alamete gideyoz kıyamete.uyk:::.dng bu arada şortta kalmak en mantıklısı gibiymiş 70500e direk geldi şerro...[/quote]
Adamlar 4 kademe birden atlıyor nasıl gelmesinki.:)
geceye flat tatlı rüyalar
Kolay gelsin dostlar geçen dediğim gibi uzun vade bozuk,yukarı ataklarda dikkatli olun çarpabilir ne kadar dayanacak bakalım yakında dananın kuyruğu kopar.(her yol şimdilik short benim için)
sistem shortu sn VOB ?