[quote=VOBiX;122096]Volkanlının duası kabul oldu bakalım benimki (42,625 boşluk duası) olacak mı .[/quote]
yok tutamdı benim duada..ben günün en düşüğü yenilensin demiştim..yinelensin dememiştim..üwwww..ama onada razıydık kaopanışta
Printable View
[quote=VOBiX;122096]Volkanlının duası kabul oldu bakalım benimki (42,625 boşluk duası) olacak mı .[/quote]
yok tutamdı benim duada..ben günün en düşüğü yenilensin demiştim..yinelensin dememiştim..üwwww..ama onada razıydık kaopanışta
seyyah bugun -650 pıvan zararda kapadım gayri :::
[QUOTE=Astatin;122101]şşş TOKOBA, 15 dk da bir OBO hatta ABOOO gördüm sanki[/QUOTE]
Ben de gördüm de bu saatten sonra olmaz gibi o. Spot kapandı.
ver NASDAK danasını tabana..ver tabana ver tabana
SHORT um ama düşüş için BİŞEY EKSİK! :::
böyle dersem belki düşeriz.astinin dji bedduası kimi :::
[QUOTE=Astatin;122107]ver NASDAK danasını tabana..ver tabana ver tabana[/QUOTE]
Bu ABD borsaları da koyun gibi olsa ya! Nasdaq!ın peşinden uçurumdan atlasa.
ver tabana ver tabana :)
[QUOTE=VOBiX;122103]İyi ya ahlaksız ise BJKde ne işi var. BJK Nouma gibi hem gol hem para basan yıldızını sebepsiz bir nedneden gönderecek kadar asil bir kulup.[/QUOTE]
Ben de aynı fikirdeyim .brv.brv Fenerliler hayrını görsün...
42.875 kısa kapat flatım.
su dow zikkimi bu gece eksi kapasa ne tatli olur %1 artidan eksiye ahhh ahhh
[QUOTE=milaslı;122092]geceye nasıl girmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar[/QUOTE]
Son anda yukarı yapıp 43200 lerin üstüne atmazlarsa, short giriyorum...
PAMBIK sana ktılıyorum bir şey eksik gerçekten..ama sistem kısada...sistem uzunken bile kısa kalan ben, sistem kısayken kısa kalmayammı yani :)
[QUOTE=SEYYAH;122108]SHORT um ama düşüş için BİŞEY EKSİK! :::
böyle dersem belki düşeriz.astinin dji bedduası kimi :::[/QUOTE]
Herkes longun desin belki metrodaki amcalar basar. .dng
ANNA nıniyolari yeye
[IMG]http://i39.tinypic.com/25fofu9.png[/IMG]
[quote=fxci;122105]seyyah bugun -650 pıvan zararda kapadım gayri :::[/quote]
canın sağolsun üstat bende pazartesi okkalı bir zarala kapamıştın ertesi gün fazlasıyla çıkardım umarım çıkarırsın hırs yapma yeter.
10/10 şort ,, dünkü şortlara ek tayt aldım bugün,,,,,,,
intihara meyilli miyim neyim,,, %100 şort :D ortalama maliyet 42725
[quote=enorton;122111]Ben de aynı fikirdeyim .brv.brv Fenerliler hayrını görsün...[/quote]
mehmet topuz BJK'ya yaramaz.önce bi kişilik sahibi olsun ondan sonra girsin inönüden içeri...
gs yöneticise gs liyim diyor, fb yöneticisine fb liyim diyor, bjk yöneticisine bjk lıyım diyor...:::
[QUOTE=SEYYAH;122121]mehmet topuz BJK'ya yaramaz.önce bi kişilik sahibi olsun ondan sonra girsin inönüden içeri...
gs yöneticise gs liyim diyor, fb yöneticisine fb liyim diyor, bjk yöneticisine bjk lıyım diyor...:::[/QUOTE]
Belki de takım tutmuyordur. :D
şimdilik iyi akşamlar
Olmuyor böyle, geceye kısada giriyorum... eninde sonunda düşecek nasılsa, üç puan yukarı gidecek diye geceye uzunda girecek halim yok:) saygılar....
[QUOTE=fXci;122118]ANNA nıniyolari yeye
[IMG]http://i39.tinypic.com/25fofu9.png[/IMG][/QUOTE]
Çukur yapmamış bir de bu gökhanın avatardaki yunus gibi olmuş dalar bir süre sonra.
[quote=Astatin;122116]PAMBIK sana ktılıyorum bir şey eksik gerçekten..ama sistem kısada...sistem uzunken bile kısa kalan ben, sistem kısayken kısa kalmayammı yani :)[/quote]
yafu şu DJI seans içi 9.000 görse oradanda takla atıp 8.700 kapatsa mesela ne güzel olur.
DJI kıvranıyor bakıyor aşağısı uçurum hoop yukarı :D
ver tabana DJ i ver tabana ver tabana
Bugünü 100 puan karla kapadım, sabah açılışta 500 puan karım varı 400 ü yataydaki çarpılmalara gitti. Bugün gedik e çalıştık anlayacağınız. Buna da şükür...
43700 göstermeden vermiyecek bunlar.
[quote=Astatin;122127]ver tabana DJ i ver tabana ver tabana[/quote]
.dng.boks.
cümleten iyi akşamlar..
short kaldık bakalım..
Yarına vobda 2500-3000 puanlık düşüş bekliyorum:), bugün 43100 üzerinde kapayamadık, spotu mahsuz 43196 kapadılar günsonu fark azalır mantığı güdene oyundu bu bence, yani bence, herkese iyi akşamlar....
[B]vob[/B]ur[B]ix[/B],,,,,,,,, ben takip edemiom artık vob mob,,,,,,,, rapor süresi bitti,,, ben aynen işe artık,,,,,,,,,,,, maliye bakanıyla görüşmem var yarın,,,,,,,,, bakayım dedikleri kadar enerjikmiymiş,,,,,,
hesap numaralarına vereyim de sen bak,,,,,,,,,,
ben seans içi olamaz artıkın,,,,,,,, geceleri de zor dostum zor,,,,,,,,,
oh be kurtuldum vob dan,,,,,,,, :D
haydi bana helallik verin ,,,,,,,,,,,, güle güle
bu kadar karektersiz haysiyetsiz cibiliyetsiz ş.....siz EFG ve GARANTİ dünya üzerinde daha olmaz sanırım..millet bunlardan korkusuna shortluyamıyor bıle Fdow 1.30 ıken nerde ıdın şımdı nerdeyız..... bir batarlarsa ayu oynatıcam tefle karşıların da :)
bu iğrenç gün nihayet bitti.. 200 puana sıkıştırdılar piyasayı, resmen uyukladım ekran başında...boks.
Herkese iyi akşamlar geceye her zaman olduğu gibi flat.
vobda işlemler 600 puanda oldu, bu zorlandığını gösterir, yarına belki yukardan açılış günboyu düşüşte olabilir, dediğim gibi, eninde sonunda düşecek:) saygılar....
[quote=fXci;122105]seyyah bugun -650 pıvan zararda kapadım gayri :::[/quote]
evet hesabı görelim abi :D
gün sonu ufak bir atraksiyonla 90 puan kadar iyileştirdim maliyeti.:D
an itibariyle ortalamam 42.537 ağbey.
kavıt üstünde -313 puan zararlan kapattım günü hehehehe tamam hadi düz hesap -350 olsun :p
yine geçtim seni naabeeer? :D
dünden kalan histemli şortlar sayesinde gün içi 800 puana kadar zarar oluştu. Ancak 43350 ve 43250 lerden açılan taze şortlar ve kapanışın güzelliği sayesinde, günü dünkü gibi kapattık hemen hemen.. Kazanmasakta bereket versin diyelim...herkes iyi akşamlar, geberik DJ li geceler
[quote=SEYYAH;122138]evet hesabı görelim abi :D
gün sonu ufak bir atraksiyonla 90 puan kadar iyileştirdim maliyeti.:D
an itibariyle ortalamam 42.537 ağbey.
kavıt üstünde -313 puan zararlan kapattım günü hehehehe tamam hadi düz hesap -350 olsun :p
yine geçtim seni naabeeer? :D[/quote]
kademelı shortlar ile maliyetimiz aynı zararda da aynı tesadüf ün böylesiiiii şamda kayısı.....:::
şimdilik iyi akşamlar..benim için eksi bi gün..yarına a allah kerim..:(
Unutmadan,
DJI Bedduası Reloaded ;
Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve [COLOR=red]future'su[/COLOR]zca bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8640 ın altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
ŞŞŞ CSI TOKOBA: Bu bedduanın son zamanlarda tutmamasının nedeni, sanıyorum ilk kullanıldığı orjinal halini unutmuş olmam..Sen bulursun onu :(..Ne bedduaydı be %2 artıdan %3-4 eksilere az yapıştırmadı yani..Düşün Bay SAZAN bile bu bedduayı görünce FIBO, Sistem falan unutur anında long kapatırdır :) ....
dov bu gece geberecek gibi duruyor fdovun artısını tutmadı vakit erken de olabilir
[quote=bull market;122132]Yarına vobda 2500-3000 puanlık düşüş bekliyorum:), bugün 43100 üzerinde kapayamadık, spotu mahsuz 43196 kapadılar günsonu fark azalır mantığı güdene oyundu bu bence, yani bence, herkese iyi akşamlar....[/quote]
Spot 43125 üzeri 43700 hedefler daha çok çalkalar bunlar.:)Dansöz nana bile halt etmiş yanlarında.