[quote=Leblebi;122143]dov bu gece geberecek gibi duruyor fdovun artısını tutmadı vakit erken de olabilir[/quote]
Hergün aynı. Saat 10'dan sonra mutlaka toparlıyor Dow.uyk
Printable View
[quote=Leblebi;122143]dov bu gece geberecek gibi duruyor fdovun artısını tutmadı vakit erken de olabilir[/quote]
Hergün aynı. Saat 10'dan sonra mutlaka toparlıyor Dow.uyk
[QUOTE=Astatin;122083]günün en düşüğü yenilensin istiyorum[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;122096]Volkanlının duası kabul oldu bakalım benimki (42,625 boşluk duası) olacak mı .[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;122104]yok tutamdı benim duada..ben günün en düşüğü yenilensin demiştim..yinelensin dememiştim..üwwww..ama onada razıydık kaopanışta[/QUOTE]Seninki kabul olmayınca benimki de kabul olmadı.
[QUOTE=atlascepkenli;122133][B]vob[/B]ur[B]ix[/B],,,,,,,,, ben takip edemiom artık vob mob,,,,,,,, rapor süresi bitti,,, ben aynen işe artık,,,,,,,,,,,, maliye bakanıyla görüşmem var yarın,,,,,,,,, bakayım dedikleri kadar enerjikmiymiş,,,,,,
hesap numaralarına vereyim de sen bak,,,,,,,,,,
ben seans içi olamaz artıkın,,,,,,,, geceleri de zor dostum zor,,,,,,,,,
oh be kurtuldum vob dan,,,,,,,, :D
haydi bana helallik verin ,,,,,,,,,,,, güle güle[/QUOTE]
Yarın bakanın yanından ayrılırken de Güle güle deme sakın. sen kim oluyorsun da beni uğurluyorsun der sonra. :D
Çoğu arkadaş eksi kapamış.Üzülmeyin ben 10 gündür alışığım.Sizi de alıştırmazlar İnşallah.Bu sefer şemsiyenin boyutu biraz büyük geldi.:..::..:üüüüüüüüü:D:D:D
evet yaa asti, tutsun artık eskisi gibi şu bedduan..:(
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122148][COLOR="Red"]Çoğu arkadaş eksi kapamış[/COLOR].Üzülmeyin ben 10 gündür alışığım.Sizi de alıştırmazlar İnşallah.Bu sefer şemsiyenin boyutu biraz büyük geldi.:..::..:üüüüüüüüü:D:D:D[/QUOTE]
malesef bende günü eksi kapatanlardanım.. :(
[URL="http://img150.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1y.png]"][URL=http://img150.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1y.png][/URL][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/6936/screenhunter1y.png[/IMG][/URL]
Benim kocaoğlan zararını kurtarmadan kimse aşağı beklemesin arkadaşlar.:::::::::
yarın eksi açılacayız..dont wori bi hepi...
[QUOTE=Astatin;122142]
ŞŞŞ CSI TOKOBA: Bu bedduanın son zamanlarda tutmamasının nedeni, sanıyorum ilk kullanıldığı orjinal halini unutmuş olmam..Sen bulursun onu :(..Ne bedduaydı be %2 artıdan %3-4 eksilere az yapıştırmadı yani..Düşün Bay SAZAN bile bu bedduayı görünce FIBO, Sistem falan unutur anında long kapatırdır :) ....[/QUOTE]
Bak aşağıdaki duayı ettiğin gün 7997,28 kapatmış dow.
[QUOTE=Astatin;63167][COLOR="Blue"][B]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....[/B][/COLOR]8000 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...DSI bişey biliyordu hehlade..ya ya şön vundebar[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;122149]evet yaa asti, tutsun artık eskisi gibi şu bedduan..:([/QUOTE]
Ben elimden geleni yaptım duanın orcinalini buldum. Gerisi Astinin nefesine kalmış.
arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::
[B][COLOR=#0000ff]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....[/COLOR][/B]8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
EN orjinali bu değildi ama..hadi bakalım...ya kısmet
geceye yine short hatta 150 den 2. defa extralarla birlikte
yeter artık dow
ölde kurtulalım
[QUOTE=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/QUOTE]
Topiğinide buraya açtım
[url]http://www.voborsa.com/forum/2011-yilinda-marmara-bolgesinde-buyuk-capli-deprem-olacak-t5231.html?t=5231[/url]
[quote=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/quote]
Sistemsel mi, histemsel mi?:..:
[QUOTE=excali;122160]Sistemsel mi, histemsel mi?:..:[/QUOTE]
Sistem+histemsel .bu konuda malesef ciddiyim :(
şşş TOKOBA...işe yaradı galiba :)
dov gebermeye başladı 8700 altı uçurum olur.
[QUOTE=fXci;122155]arkadaşlar 2011 yılında Marmara bölgesinde olanlar evlerinizi sigorta yaptırın.. Dask falan degil güzel bi sigorta olsun..
2011 yılında marmara bölgesinde İstanbulu yerlebir edecek deprem bekliyorum :::[/QUOTE]
Arkidişler yanlış anlaşılma olmasın sigortacı felam deelim he ::: netarafa yaptırırsanız sigortayı yaptırın..özelden sigortacımısın diyenler var :D
benim enişte sismolog ... 17 agustos depreminin yerini ve yılını bilmişti emma tarihini bilememişti... bende 19 agustosta olacak içime doguyor demiştim ...ve 17 agustosta beklediği deprem oldu...
Şimdi 2011 yılı gündemimizde...... yılı tespit edildi fekat hangi ayda olcagı belli deel :::
her zaman vadeli kapanır iken en dibi bulurdu dov busefer yemedi sanırım poz olmasada şöyle okkalı bir eksi isterim dovdan devamında da asyadan.
[quote=fXci;122165]Arkidişler yanlış anlaşılma olmasın sigortacı felam deelim he ::: netarafa yaptırırsanız sigortayı yaptırın..özelden sigortacımısın diyenler var :D
benim enişte sismolog ... 17 agustos depreminin yerini ve yılını bilmişti emma tarihini bilememişti... bende 19 agustosta olacak içime doguyor demiştim ...ve 17 agustosta beklediği deprem oldu...
Şimdi 2011 yılı gündemimizde...... yılı tespit edildi fekat hangi ayda olcagı belli deel :::[/quote]
Yav ben o zaman ne halt yemeye İstanbuldan ev alıyom.Sigorta yaptıracaz da sanki devlet para verecek bize.Dur ben biraz da deprem bölgesi olmayan yerlerden yatırım yapayım.Olsun arabaları satarım onlar kaskolu 2011 e kadar yaptırırım.:D:DÖlmeyi düşünmüyorum.Ölürsek zaten pek önemli değil gerisi.Bu arada 2011 yılını Taylantta geçirmeyi düşünüyorum.üüü2011 demi gitsem acaba askere.Ne diyon?A mı dim B mi dim C mi dim?Yeni alınan evlere sigortalar zorunlu.Seni halkı paniğe teşvikten tutuklatacam.::::::Bu arada vob bu akşam nahhhh bileceksin.Yağma yok öyle.Yarın güzelce göçün hepiniz.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122168]Yav ben o zaman ne halt yemeye İstanbuldan ev alıyom.Sigorta yaptıracaz da sanki devlet para verecek bize.Dur ben biraz da deprem bölgesi olmayan yerlerden yatırım yapayım.Olsun arabaları satarım onlar kaskolu 2011 e kadar yaptırırım.:D:DÖlmeyi düşünmüyorum.Ölürsek zaten pek önemli değil gerisi.Bu arada 2011 yılını Taylantta geçirmeyi düşünüyorum.üüü2011 demi gitsem acaba askere.Ne diyon?A mı dim B mi dim C mi dim?Yeni alınan evlere sigortalar zorunlu.Seni halkı paniğe teşvikten tutuklatacam.[/QUOTE]
kesin deel goki zati kendisi ay tespiti yapamıyor.. İmkansız gibi birşey .... 2011 tehlikeli yıl... Ne olur neolmaz diye sigorta yaptırmakta faide var ....
deyor ve konuyu kapateyorum...:::
O kızı fazla beğenmedim yeni avatarımla devam edeceğim.üüü:..:Dow bu gece sen 8500 kapatma varya gebertirim seni.Çok acil 5000 puan lazım.
Not:Gözlük kızın.:::
kısa devam... bozmayacam bu pozu .. uzlaşmaya gidiyorum ben ... :):) şelale şelale şelale ...
Kapanış Pastası
[IMG]http://i42.tinypic.com/ooit.png[/IMG]
herkes shortmu ya :D:D.... vay anasını ... o zaman zor düşeriz gibi ... :o:o:o
Vade başından takas
[IMG]http://i42.tinypic.com/v9ppy.png[/IMG]
ya ben baktığımda 42.875 ti ne ara 925 kapattı bu vadeli?
zarar 50 pıvan daha büyüdü şimdi :D
[quote=SEYYAH;122176]ya ben baktığımda 42.875 ti ne ara 925 kapattı bu vadeli?
zarar 50 pıvan daha büyüdü şimdi :D[/quote]
EFG 17:24'te kendinden kendine 2lot işlem yapmış.
Uyumsuz bu..düşecek.. (MBM nerelerde yaww, kaç zamandır yok, bize kaldı bu uyumsuzluk işi)
[quote=Astatin;122178]Uyumsuz bu..düşecek.. (MBM nerelerde yaww, kaç zamandır yok, bize kaldı bu uyumsuzluk işi)[/quote]
dow düşer düşmeyede. bizimki eksi açsa bile bi numara yapıp yeniden yukarı yönelecek gibi.
[QUOTE=SEYYAH;122176]ya ben baktığımda 42.875 ti ne ara 925 kapattı bu vadeli?
zarar 50 pıvan daha büyüdü şimdi :D[/QUOTE]
Günsonu kar zarar kapanışa göre değil uzlaşmaya göre hesaba yansıdığından bir şey farke tmez. EFG kapanış fiyatlı emirle sağ cebindne sol cebine 2 kontrat geçirdi.
[QUOTE=Astatin;122178]Uyumsuz bu..düşecek.. (MBM nerelerde yaww, kaç zamandır yok, bize kaldı bu uyumsuzluk işi)[/QUOTE]
Saatliklerin yanı sıra günlükler bile uyumsuz.
[quote=trader38580;121673]bugün için beklentim. 42250-300 seviyelerine kadar bir geri çekilme alış fırsatı olarak değerlendirilmelidir. 42750 ve [SIZE=3][COLOR=Red]42850 nin geçilmesi 43300 ün önünü açacaktır.[/COLOR][/SIZE] alımlar abartılırsa son durak 43725-875 olur. kısaca 42200 aşağı kırılmadığı sürece güçlü bir piyasa bekliyorum. 42850 de cok zorlanırlarsa 42200 kırılma ihtimli artabilir.
[SIZE=3][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]bugün min. 42250[/COLOR][/SIZE] max 43300 kap:42875 bekliyorum.[/COLOR][/SIZE]
herkese hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim.[/quote]
gün içinde max ve kapanış beklentim neredeyse nokta atışı olarak tuttu. min seviye ise cok ihtimal vermediğim ancak olursa en fazla oraya geliriz diye düşündüğüm bir seviyeydi. yarın için tahmini ise yarın sabah yazarım inşallah. umarım istifade eden oluyordur. ama şunu belirtiymki, herkes kendi bildiğini yapıyordur diye tahmin ediyorum. gün sonunda ise adamı dinleseydik keşke deniyordur ama ertesi gün yine herkes kendi psikolojisine yeniliyordur herhalde. neyse yinede ben yorumlara devam ediceğim inşallah. herkese bol kazançlar.
mbm olmayınca uyumsuzluğunda keyfı çıkmıyor
yarın onemlı gun
abd de 10 yıllık hazıne bonosunun ıhalesı var
fazı oranı onemlı
bu yuzden bu akşam çok duşerız dıyemıyorum
belkı yatay takılabılırız
duşusde yarına kalabılır
ve r tabana ver tabana
[QUOTE=Astatin;122186]ve r tabana ver tabana[/QUOTE]
daha yeni başladı düşüş.
Abi evin nerde bilmiyorum ama şakası bile kötü, o gülücük işareti bence hiç olmamış :(
[QUOTE=fXci;122165]Arkidişler yanlış anlaşılma olmasın sigortacı felam deelim he ::: netarafa yaptırırsanız sigortayı yaptırın..özelden sigortacımısın diyenler var :D
Şimdi 2011 yılı gündemimizde...... yılı tespit edildi fekat hangi ayda olcagı belli deel :::[/QUOTE]
Sizin enişte büyüklüğünü ve merkez üssünü tespit edebilmişmiydi?