Dow 8500 kapamazsan namussuzsun.
Printable View
Dow 8500 kapamazsan namussuzsun.
ver tabana ver tabana elini korkak alıştırma
[QUOTE=Astatin;122178]Uyumsuz bu..düşecek.
keyifler nasıl .leleleoricinil dow duası işe yaradııı+.
[quote=QUEEN;122193][quote=Astatin;122178]Uyumsuz bu..düşecek.
keyifler nasıl .leleleoricinil dow duası işe yaradııı+.[/quote]
valla 2 version beddua üstüne MBM kamuflajı üstüne ve rtabana manipülasyonu...oldu galiba...%2,5 eksi süper olur.lelele.lelele.lelele.lelele
kısadasın dimi.lelele.lelele
ya ver tabana...alırsın daha ucuza..ver tabana ver ver
[QUOTE=Astatin;122196][quote=QUEEN;122193]
valla 2 version beddua üstüne MBM kamuflajı üstüne ve rtabana manipülasyonu...oldu galiba...%2,5 eksi süper olur.lelele.lelele.lelele.lelele
kısadasın dimi.lelele.lelele[/QUOTE]
hep ters olamam dimi :)dax fut eksi olana kaadar düşecek...lelele
[quote=enorton;122189]Sizin enişte büyüklüğünü ve merkez üssünü tespit edebilmişmiydi?[/quote]
marmarada 7 nin üstünde bekleyordu ..... şimdide marmara 7 -8 arası olacak deyor ve şiddeti en fazla [B]İstanbul [/B]ile [B]Edirnede[/B] hissedilecek deyor.... bende İstanbuldayım.. en azından DASK dışında başka bir sigorta şirketine sigortalatmak lazım.. İnşallah buseferki tahmini tutmaz...
ver ver...yarım saat içinde 8600 den 2 saat içinde 8550 den 3 gün içinde 8300 den korsun yerine...bas bas..ver açığa
[QUOTE=fXci;122199]marmarada 7 nin üstünde bekleyordu ..... şimdide marmara 7 -8 arası olacak deyor ve şiddeti en fazla [B]İstanbul [/B]ile [B]Edirnede[/B] hissedilecek deyor.... bende İstanbuldayım.. en azından DASK dışında başka bir sigorta şirketine sigortalatmak lazım.. İnşallah buseferki tahmini tutmaz...[/QUOTE]
ben taşınıyorum marmarise..kesin değil ama büyük ihtimal
dow desteğe geldi bakalım..
usd 10 yıllık bonolara talep gelmemiş galiba
faizler 4 dayanmış
bu iş bitmiştir dovda düşüş daha yeni başladı 8600 kıılırsa panik satışlar artar.
enerji hisseleri direniyo
finansallar renk vermiyo
teknoloji hisselerine ciddi satış var
burdan aşagı gelmezse longları fazla üzmez sanki
[quote=GOKHANFINDIK;122171]O kızı fazla beğenmedim yeni avatarımla devam edeceğim.üüü:..:Dow bu gece sen 8500 kapatma varya gebertirim seni.Çok acil 5000 puan lazım.
Not:Gözlük kızın.:::[/quote]
notu yazdığın iyi olmuş gökhan :)))
petrol canlı gorebilen var mı
brent 70,27 gozukuyo bende
mevcut durumda petroldede gevşeme olması lazım
ama füze gibi
[quote=truva;122204]usd 10 yıllık bonolara talep gelmemiş galiba
faizler 4 dayanmış[/quote]
talep gelmemişmi :eek:
[quote=Astatin;122200]ver ver...yarım saat içinde 8600 den 2 saat içinde 8550 den 3 gün içinde 8300 den korsun yerine...bas bas..ver açığa[/quote]
lem otogardaki kahyalar gibisin allah canını almasın :::
gel abi ankara 10 dk sonra kalkıyor der gibi :::
boşuna yırtınma geri toplayacaklar...topla gel durumu yani üüü
[quote=SEYYAH;122211]lem otogardaki kahyalar gibisin allah canını almasın :::
gel abi ankara 10 dk sonra kalkıyor der gibi :::
boşuna yırtınma geri toplayacaklar...topla gel durumu yani üüü[/quote]
uzatma mevzuyu...lelele.lelele sen ver..nerden verirsen 50 puan altrından al geri..ver ver ver tabana
nihayet dow rüyalarımız gerçek mi oluyooorrrrr
dow'da ikili tepe görüntüsü var.bari bu sefer işe yarasa...
8.633 te boyun çizgisi var.kırılırsa en az 200 pıvan daha çakarlar.
[QUOTE=SEYYAH;122215]dow'da ikili tepe görüntüsü var.bari bu sefer işe yarasa...
8.633 te boyun çizgisi var.kırılırsa en az 200 pıvan daha çakarlar.[/QUOTE]
umarım bu gece de size şaka yaptım ceeee demez bu dokuz canlı dow...boks.
[quote=jerfin;122216]umarım bu gece de size şaka yaptım ceeee demez bu dokuz canlı dow...boks.[/quote]
grafiğe bakın tam 7 iş günü oldu 200 puanda git-gel konya 6 saat yapıyor.ben böyle rezil bir borsa görmedim.papua yeni gine borsasınıda geçti bu dow :mad:
tepki tepki kapanışa kadar düşer yine..
[quote=YAVUZHAN;122210]talep gelmemişmi :eek:[/quote]
[URL="http://finance.yahoo.com/news/Stocks-fall-after-weak-apf-15491093.html;_ylt=AlqWlx1SNni82Ic5Ca6H7Le7YWsA?sec=topStories&pos=1&asset=&ccode="]Wall Street wilts after weak auction of 10-year notes[/URL]
ingilizcesi iyi olan biri çevirse daha iyi olur
[QUOTE=SEYYAH;122217]grafiğe bakın tam 7 iş günü oldu 200 puanda git-gel konya 6 saat yapıyor.ben böyle rezil bir borsa görmedim.papua yeni gine borsasınıda geçti bu dow :mad:[/QUOTE]
dikkat ettinizse fdovun artısı fazla oldugu gün realizasyon geliyor. kaç defadır tanık oldum.
[QUOTE=truva;122221][URL="http://finance.yahoo.com/news/Stocks-fall-after-weak-apf-15491093.html;_ylt=AlqWlx1SNni82Ic5Ca6H7Le7YWsA?sec=topStories&pos=1&asset=&ccode="]Wall Street wilts after weak auction of 10-year notes[/URL]
ingilizcesi iyi olan biri çevirse daha iyi olur[/QUOTE]
[url]http://translate.google.com/translate_t?hl=tr#[/url] burası çeviri için ..
[QUOTE=SEYYAH;122217]grafiğe bakın tam 7 iş günü oldu 200 puanda git-gel konya 6 saat yapıyor.ben böyle rezil bir borsa görmedim.papua yeni gine borsasınıda geçti bu dow :mad:[/QUOTE]
bu gece dow can verecek artık.. asti ona çok ateşli beddua üfürdü bugün..:..:
[QUOTE=QUEEN;122223][url]http://translate.google.com/translate_t?hl=tr#[/url] burası çeviri için ..[/QUOTE]
çevirdim :D
Stoklar enflasyon, faiz uğramamak oranı gerginlik
Hisse zayıf 10 yıllık notu olarak ihale sonbaharda enflasyon, faiz oranları hakkında endişe uyandırmaktadır
Madlen Read, AP Business Writer
Çarşamba Haziran 10, 2009, 2:19 am EDT Açık
Buzz up! Yazdır NEW YORK (AP) - yükselen enflasyon ve faiz oranları ile ilgili endişeler, hisse senedi ve tahvilleri üzerinde baskı vardır.
The Dow Jones sanayi ortalama Çarşamba günü hükümet sonra yaklaşık 100 puan veya yüzde 1,1, düştü 10 $ 19 milyar satılan yıllık Hazine notları nispeten zayıf açık artırmada. İşte, ancak çok alıcılar olduğunu daha piyasada beklenen hükümetin daha yüksek bir getiri ile cezbetmek zorunda kaldı.
10 yıllık hazine bonosu's verim - ki yakın faiz oranları için ipotek ve diğer tüketici kredileri üzerinde bağlıdır - olarak yüzde 4,01, geçen Ekim ayından bu yana en yüksek düzeyi yüksek atladı.
Yatırımcılar, böylece daha yüksek enflasyon ve artan faiz oranları neden olacak büyük büyüyor hükümetin borç yükü endişe duyuyorlar. Süre yüksek enflasyon da harcama onları vazgeçirmek olabilir yüksek faiz oranları, tüketiciler için borçlanma maliyetleri yükselterek ekonominin geri engel olabilir.
Dolar zaten son aylarda, emtia fiyatları keskin bir yankı katkıda zayıflaması olmuştur. Petrol kısaca The price of Çarşamba günü 71 $ bir varil üstünde, en yüksek fiyat, bugüne kadar bu yıl.
cırcır yine uzun zamandır görünmüyor..:(
cır cır cır... tık tık tık... hayalet casperim nerdesinnnn:..:
valla DOW'un şu duruşu bile takdire şayan.çok ciddiyim.yafu abd 10 yıllık bonoları uçuşa geçmiş dow rallinin en tepesinde düşmesi için bundan güzel bahane olmaz.emme düşmiy...
- 80/90/100 puan nedirki DOW için?
10 yıllık hazıne bonosu ıhalesı yarın olması lazım
fıyatlar çok çıkmış olsa parıte 1.3960 larda durmaz
bır abukluk varya hayırlısı
erken havaya gırmeyelım bence
[quote=okansak;122230]10 yıllık hazıne bonosu ıhalesı yarın olması lazım
fıyatlar çok çıkmış olsa parıte 1.3960 larda durmaz
bır abukluk varya hayırlısı
erken havaya gırmeyelım bence[/quote]
yarında vardır
nasdaq toparlıyor sanki
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5205/10years.png[/IMG]
10 yıllıkların gidecek yeri kalmammış sanki
hafif toparlanma emareleri var hacıyatmazda..
şirketlerin bedelsiz vermesi temettü olarak veya olmayarak endeksi düşürür mü
[QUOTE=atlascepkenli;122238]şirketlerin bedelsiz vermesi temettü olarak veya olmayarak endeksi düşürür mü[/QUOTE]
evet, düşürür
ah şom ağızlı pambık...PU yapıyo 15 dklıklarda..8655 iaşağı kırmazsa, kapanışa doğru alabilirler..kahrolsun PU lar yaşasın NU lar :)
[QUOTE=fXci;122199]marmarada 7 nin üstünde bekleyordu ..... şimdide marmara 7 -8 arası olacak deyor ve şiddeti en fazla [B]İstanbul [/B]ile [B]Edirnede[/B] hissedilecek deyor.... bende İstanbuldayım.. en azından DASK dışında başka bir sigorta şirketine sigortalatmak lazım.. İnşallah buseferki tahmini tutmaz...[/QUOTE]
işin asıl önemli noktası sigorta maddi hasarı önler ama önemli olan hasarlı meskende bulunmamak. Canın pahası olmaz.