11/06 13:02 *erdoĞan,"olmuyorsa olmuyor' bunu dİyebİlİrİz, brezİlya nasil dedİyse bİz de dİyebİlİrİz".işte budur neyimiz eksik brezilyadan hatta fazlamız bile var,cari açık:)
Printable View
11/06 13:02 *erdoĞan,"olmuyorsa olmuyor' bunu dİyebİlİrİz, brezİlya nasil dedİyse bİz de dİyebİlİrİz".işte budur neyimiz eksik brezilyadan hatta fazlamız bile var,cari açık:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122412]Hayır fantom benden az ödüyor.Ama ben istersem en ucuzunu da öderim.Ama artık komisyon muhabbetine ihtiyaç yok.Yeterince ucuz.[/QUOTE]
komisyon ucuz ama kurum dandik sistemi iyi değil her gün kavga ediyorum .dng
[B][COLOR=red]bu şerrrefsiz dandik borsa daha çökmedi mi .yaa........ lanet olsun len sana....... [/COLOR][/B]
trend ortalaması test ediliyor yeniden..
[IMG]http://i40.tinypic.com/11ih74h.gif[/IMG]
[quote=marakes;122419]ben o kısmı ıle ılgılenmıorm ısterse bedavaya ıslem yapsın..kazancında gözüm yok..zaten kendı işimi de gerektgnde cogu ınsan gıbı halledebılıyorum.kurum degıstrmek gıbı bı nıyetım de yok .anlatmak istedgim şu ki madem solemıyceksın caka satmanın da anlamı yok.yanı soru soruluosa yardım edıceksen yolu bu degıl.sımdı ben senın kuruma gelsem ayda 1000 kontratı gecmem desem bana küt diy senin oranı vermezler.niye dsuk oran beklıosan cok ıslem yapıcan derler.işin kaidesi de bu zaten.yada gönül bagın vardır cok yaknındır falan ozel bı durm vardır o zaman da senden dusuk kom alır bu da olabılir..benım fikrim budur..[/quote]
Ben zaten sen diye kastederken bütün milleti kasttettim.Türkçemizin yanlış anlaşılma mevzusu olabilir.:D:D
Aracı kurumların tek gelir kalemi sizlerden alınan komisyondur. Siz sesinizi çıakrtmadığınız sürece yani talepte bulunmadığınız sürece kurum kendi bindiği dalı kesmek istemeyeceği için gelin sizin komisyonunuzu düşürelim demez. Kurumun size komisyon indirelim demesi için sizin işlemlere ara vermiş olmanız ay da ortföydek iparayı çekiyor olmanız lazım. Onlar da sizi işlem yapmaya cezbetmek için isterseniz indirelim derler ya da yoksa ekran verelim derler. Çağ teknoloji çağı seans salonalrı öldü. Mümkün olduğunca piyasa takip eden her müşteriye ekran bağlanmalı SANKO 1 TL iken binde 2 komisyon olmaz dediğimde sen işine bak demişlerdi. Binde bire indirtmek için 10 takla atıyordum ben. Zatı muhterem bir gün çalıştığım yerin duvarındaki tabloyu gösterip Bak burada bir köprü var. Sen köprüyü görüyü görüyorsun ben ise altındaki nehri ve etrafındaki binaları görüyorum demişti. 2008 yılı 11 trilyon zararda kapatılmış. Aklın yaşta değil başta olduğunu kavramanın maliyeti yüksek oluyor.
[QUOTE=atlascepkenli;122422][B][COLOR=red]bu şerrrefsiz dandik borsa daha çökmedi mi .yaa........ lanet olsun len sana....... [/COLOR][/B][/QUOTE]
Maliyeyi borsadaki banaklara baskın dentşmine göndersene kaçak yabancı türev ürün satışı ihbarı aldık dersiniz. .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;122423]trend ortalaması test ediliyor yeniden..
[IMG]http://i40.tinypic.com/11ih74h.gif[/IMG][/QUOTE]
Asti TOBO olmaz artık bundan
Ulan japon askerleri.Gelin full short.Varmı bir mevzu.Yılanlarla birlikteyim.
[quote=VOBiX;122427]Asti TOBO olmaz artık bundan[/quote]
TOBO filan yok adamı hasta etmeyin dağılın :mad:
herkeş işine gücüne haydi yallah kit :D
fx ci derinlik verebilirnmisin teşekkürler.
yüzbinde 5 ödiyorum isteyene ispatlarım
[IMG]http://i40.tinypic.com/28889bs.gif[/IMG]
43,750 üstünde düşüş trendi kalmaz.
[QUOTE=Vob Trader;122431]yüzbinde 5 ödiyorum isteyene ispatlarım[/QUOTE]
Kuruma yüzbinde bir kalıyor. Çünkü yüzbinde4ünü VOBAŞ alıyor.
Ben aracı kurum olsam yüzbinde 8den aşağısını vermezdim. en azından fifty-fifty olsun yawf.
[quote=Vob Trader;122431]yüzbinde 5 ödiyorum isteyene ispatlarım[/quote]
İstiyom ispatla?Foruma yapıştır please.
ne 43,200 müş ya.. saatt 11:30 dan beri 200 bandımnda işlem yapıyoruz
43200 43225 10 ar in lotla e çok çalışan 2kademe..ya destek ya köstek olcak bi noktadayız gbi duruyo..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122434]İstiyom ispatla?Foruma yapıştır please.[/QUOTE]
msn den yazdım
[QUOTE=VOBiX;122433]Kuruma yüzbinde bir kalıyor. Çünkü yüzbinde4ünü VOBAŞ alıyor.[/QUOTE]
isterse üstüne farkı koyup kendileri ödesin fazlasını ben ödediğim paraya bakarım. cebime giren çıkana bakarım
pis alacaklar sanki..tobolu mobolu.. :) :)
sadece 1 periyot satta diğer hepsi alda..bu seviyeler geçilirse o da al verir..
[quote=MMO;122430]fx ci derinlik verebilirnmisin teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i44.tinypic.com/29mnhaq.png[/IMG]
sabah dedim ben küskü yok bugün diye
[QUOTE=Vob Trader;122442]sabah dedim ben küskü yok bugün diye[/QUOTE]
ayıp ediyon patron ver küsküyü ... 41875 kapatırız .. :o:o
[QUOTE=selçuklu;122443]ayıp ediyon patron ver küsküyü ... 41875 kapatırız .. :o:o[/QUOTE]
küskünün de zamanı var loo. öle herzaman olmaz küskü işi :) ama küskü bu heran ortaya çıkabilir.
SEYYAH -350 pıvan zarar su an itibariyle :::
dalgamı geçiyolar bunlar bizle...al verip sonra aşağı vermek mertliğe sığarmı???
[QUOTE=QUEEN;122446]dalgamı geçiyolar bunlar bizle...al verip sonra aşağı vermek mertliğe sığarmı???[/QUOTE]
graliçem cort dediği yerden cort yapasın dıye ::: onlarda komiyşından köşeyi döneyore
.lelele[quote=QUEEN;122446]dalgamı geçiyolar bunlar bizle...al verip sonra aşağı vermek mertliğe sığarmı???[/quote]
hangi mertlik ablası yumoş bunlar.dng
yemedi değilmi
Allahın kulu bozduramaz.Short.Full.
[quote=QUEEN;122446]dalgamı geçiyolar bunlar bizle...al verip sonra aşağı vermek mertliğe sığarmı???[/quote]
Sen dah ne gördün ablam quinim.Daha dağılacak borsa çok.Dow tepe idi akşam.PEHH.
Hagayret her yer kızaracak
[QUOTE=Vob Trader;122444]küskünün de zamanı var loo. öle herzaman olmaz küskü işi :) ama küskü bu heran ortaya çıkabilir.[/QUOTE]
he pat diye çıksın ortaya küskü .. sen ver küsküyü gerisini boşver .. sloganımız belli ....... __k gibi çıkarsa s__ gibi düşer ... :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;122453]he pat diye çıksın ortaya küskü .. sen ver küsküyü gerisini boşver .. sloganımız belli ....... __k gibi çıkarsa s__ gibi düşer ... :o:o:o[/QUOTE]
verdim küsküyü. şelale
don gömlek şort
endeks 60 dak grafikte aşagı yonde 5 dalgalık hareketın 4 dalgası bıtmistir.regrasyon kanalının kırılması ve ptı değerının yuksekliğinden dolayı 41 300 ---41,600 aralıgı hedef konumdadır..Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
[quote=selçuklu;122453]he pat diye çıksın ortaya küskü .. sen ver küsküyü gerisini boşver .. sloganımız belli ....... __k gibi çıkarsa s__ gibi düşer ... :o:o:o[/quote]
Baba sen teşekkür mü basıyon.At oradan kardeşine iki teşekkür borç.Bugün paydosmu oldu inşaat.
225 den kısayım..inanmayana bende yapıştırabilrim ekstre:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122456]Baba sen teşekkür mü basıyon.At oradan kardeşine iki teşekkür borç.Bugün paydosmu oldu inşaat.[/QUOTE]
sıvacı ile kepçeci olayını hatırlattı inşaat bana. oha
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122456]Baba sen teşekkür mü basıyon.At oradan kardeşine iki teşekkür borç.Bugün paydosmu oldu inşaat.[/QUOTE]
hee bugün gelme dedi ustabaşı .... amelelik iş yok gelme dedi...hahahha :D:D:D:D