dax ın işlem salonlarında ; yar saçların lüle lüle ,hadi sana güle güle türküsü çalınıyormuş.
Printable View
dax ın işlem salonlarında ; yar saçların lüle lüle ,hadi sana güle güle türküsü çalınıyormuş.
[QUOTE=mozkan;37737]cuma akbankı %7 küsür çizen ne tatmin olmuştur, yangından mal kaçırıyorlardı sanki, senet sepet sahibine Allah kolaylık versin.[/QUOTE]
Spotu AKBNKla manipüle ettiler dedik diğer hisseler eşlik eder dediler. :..:
[QUOTE=saganak;37738]dax ın işlem salonlarında ; yar saçların lüle lüle ,hadi sana güle güle türküsü çalınıyormuş.[/QUOTE]
DAXta "Düş düş düşüş böceğii" formasyonu var..kom
[QUOTE=catedral;37734]2.60 a garanti alınır:)[/QUOTE]
ben 2,60 nazlanırım abla almam .. 2-2,50 arası alırım ama .. .. he he .uyk .uyk ..helvalar elimde kaldı .. paimei amcamda sat demiş bu arada .. .boks. .boks.
[quote=VOBiX;37739]Spotu AKBNKla manipüle ettiler dedik diğer hisseler eşlik eder dediler. :..:[/quote]
klavyesi olan yazıyor, nerede tahmin, umut, istek ve korku orada kayıp
ilk hedefimiz 48500 diye düşünüyorum cuma günü
günaydın arkadaşlar.......
nolmuş böyle....
çok ayu gördüm sizi...:)
geceden uzunduk...yarım...
aynı uzunlara devam şimdilik.....
tatilede bana dokunmayacak şekilde 1/3 uzun girecegim..... şansa artık..kumar içimize işlemiş....
selçuklu kardeş..helvadan yırttın.... kıyamam sana.....
saat kacta kapaıyor bılgısı olan varmı ?
[QUOTE=mbm;37744]günaydın arkadaşlar.......
nolmuş böyle....
çok ayu gördüm sizi...:)
geceden uzunduk...yarım...
aynı uzunlara devam şimdilik.....
tatilede bana dokunmayacak şekilde 1/3 uzun girecegim..... şansa artık..kumar içimize işlemiş....
selçuklu kardeş..helvadan yırttın.... kıyamam sana.....[/QUOTE]
abi nerdesin ya .. helvaları ben haftasonu hazır etmiştim .. resimdeki gibi değil ama .. un şeker su karıştırdım .. ha ha .. :) :)
bu arada iyi bayramlar .. sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim herkese ...stopum 46500 olduğu için bayrama kısa giriyorum .. paimei satta .. helvalar duruyor .. cuma lazım olabilir .. he he :)
[QUOTE=selçuklu;37746]abi nerdesin ya .. helvaları ben haftasonu hazır etmiştim .. resimdeki gibi değil ama .. un şeker su karıştırdım .. ha ha .. :) :)
bu arada iyi bayramlar .. sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim herkese ...stopum 46500 olduğu için bayrama kısa giriyorum .. paimei satta .. helvalar duruyor .. cuma lazım olabilir .. he he :)[/QUOTE]
sagol kardeş..sanada iyi bayramlar.......:)
TÜM ARKADAŞLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN.....
Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlik dilerim...
[QUOTE=selçuklu;37746]abi nerdesin ya .. helvaları ben haftasonu hazır etmiştim .. resimdeki gibi değil ama .. un şeker su karıştırdım .. ha ha .. :) :)
bu arada iyi bayramlar .. sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim herkese ...stopum 46500 olduğu için bayrama kısa giriyorum .. paimei satta .. helvalar duruyor .. cuma lazım olabilir .. he he :)[/QUOTE]
Malı götürdün yine sevgili selçuklu:)
Bi tane para sayma makinası alana ikincisi bedavaymış. Diğerini sana doğum gününde hediye edecem:)
sağlıklı ve mutlu günlerde harcayasın