Önce gel gel yapıyorlar sonra tam tersine hareket.
Bile bile lades oluyorum. Son 10 gün öncesine göre portföy indi 1/3 e.
sanki beni kolluyorlar.
Printable View
Önce gel gel yapıyorlar sonra tam tersine hareket.
Bile bile lades oluyorum. Son 10 gün öncesine göre portföy indi 1/3 e.
sanki beni kolluyorlar.
[quote=fXci;122445]SEYYAH -350 pıvan zarar su an itibariyle :::[/quote]
42.537 SHORT maliyetim zarara kapanış itibariyle bakacağız...ağaç olduk beklemekten :o
[QUOTE=Astatin;122439]pis alacaklar sanki..tobolu mobolu.. :) :)[/QUOTE]
pis verecekler bobolu kırım kongolu
(NOt: Görüş ya da analiz değildir. )
[quote=VOBiX;122462]pis verecekler bobolu kırım kongolu
(NOt: Görüş ya da analiz değildir. )[/quote]
yannış anlama olmasın..sürekli takip etmeyenler için..bu hafta ters indikatörlük yapıyorum...pis aalcakalr diyorum, tuhaf bi şekilde 2-3 kademe gidiyo sonra basıyolar...bunu fark ettim..veriyorum tezahüratı, hareket başlayıp geri gelince basıyorum kısayı...ama forum mesajlarının son bir iki sayfasını okudum. VON zaten VOBORSA'nın satışları ile 4 kademe geri gelmiş olabilir..dikkat yani
Gökhan avatarı değiştir artık hergün başka istiyoruz. .kom
[QUOTE=SEYYAH;122461]42.537 SHORT maliyetim zarara kapanış itibariyle bakacağız...ağaç olduk beklemekten :o[/QUOTE]
senın bugun zarar sıfır ::: benim dün ayrıydı bugun ayrı gayri :::
Birazdan kan gövdeyi götürecek demedi demeyin
Anket sonuçları :::
Trade işlemlerinin sonucunda kâr veya zarar durumun aşağıdakilerden hangisine uyuyor.
* Çok zararım var (51.0%, 119 Oy)
* Başlangıca göre zarardayım (27.0%, 62 Oy)
* Kârdayım (14.0%, 32 Oy)
* Başlangıca göre kardayım ama enflasyonla başedemiyorum (8.0%, 19 Oy)
Toplam Oy: 232
Arkadaşlar vob altta üstte hiç sorgulamayın.Sadece baskıyı hissedin para yaparsınız.Bu arada portföyü 3 te 1 e inen arkadaş benim ki 4te1 e indi.Para kazanılır.Akıl yerinde olsun.
43000 asa geçelim esas kan o zaman akacak her yer kırmızı
[quote=VOBiX;122464]Gökhan avatarı değiştir artık hergün başka istiyoruz. .kom[/quote]
Seni kıracağıma koca kafamı kırarım.:..::..:Bunda çirkin çıktım epey.
Not:Gözlük benim.Aynı gece çekildi.Kıyafet de aynı.
hasan almaz basan alır basın lolar
hücum
allah allah allah allah
40 gün 40 gece shortum.Gözlerim yaşardı.Kara geçtim.Net de kar komisyon da.Özlediğim hareketler geldi.Öpecem seni vob.
bu teknik analiz süper bir şey..pozisyonuna göre yorum yapacak bir sürü indikatör durum bulabiliyosun..misal şimdi kısayım, tobo yu unuttum..15 dklıkdaki NU lara bakıyorum :)
Sistemler ne diyor.
yürüyün be türk ayuları
[quote=Astatin;122474]bu teknik analiz süper bir şey..pozisyonuna göre yorum yapacak bir sürü indikatör durum bulabiliyosun..misal şimdi kısayım, tobo yu unuttum..15 dklıkdaki NU lara bakıyorum :)[/quote]
NU nedemek
[QUOTE=erkan.;122477]NU nedemek[/QUOTE]
NU : Negatif Uymsuzluk beklentisi :dü:
PU : Pozitif uymsuzluk beklentisi :yü:
[URL=http://img189.imageshack.us/i/screenhunter4.png/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/8563/screenhunter4.png[/IMG][/URL]
Long oha.
İsc oha.Tahminim vobta ve borsada şu anda iki grup çok büyük şekilde kapışıyorlar.Manyak alış var iscde.Düşmeyiz dahaOHA.Tayyip Erdoğan anlaşmayacaz diyor.Anlaşacaz gibi alıyorlar.Peh.
[quote=GOKHANFINDIK;122481]Long oha.[/quote]
bundan sonrakı her gece mi:)?
[B][COLOR=red]canını sevdiğimin vobu,,, gözünün çapağını yiyeyim,,,, düş artık,,,[/COLOR][/B]
bunu da silmezsin heralde hellim,,,,,,
citi is garan ne bulrsa topluo ne hıkmetse..ıs c de ılk 5 10 trıl artıda..garan 12 trıl artıda ak 2 trıl artı..
[quote=fXci;122467]Anket sonuçları :::
Trade işlemlerinin sonucunda kâr veya zarar durumun aşağıdakilerden hangisine uyuyor.
* Çok zararım var (51.0%, 119 Oy)
* Başlangıca göre zarardayım (27.0%, 62 Oy)
* Kârdayım (14.0%, 32 Oy)
* Başlangıca göre kardayım ama enflasyonla başedemiyorum (8.0%, 19 Oy)
Toplam Oy: 232[/quote]
2006'dan bu yana başlangıca göre kardayım ve banka faizlerinden de fazla kazandım diyenler maximum %1.7 olmalı. Bu dünya istatistiği.
Bizde ise durum baya iyi. (Haddinden fazla şaşırtıcı ve kendini kandıranlar atılırsa sanırım 2-3 kişiye düşer)
sistem 15 dk 43000 den sat verdi ve anında 200 puan ters..ben 225 den şort deva..üwwwww...
60 dk long sinyalde
5 dk da ong sinyalde
Asti hala shortsan ikili tepe olsun iste longsan fincan kulp olsun iste.
İşte bu kadar güzel bu teknik analiz
[quote=marakes;122483]bundan sonrakı her gece mi:)?[/quote]
40 gece çalışıyoruz abi.İsc oha falan oldum.
15 dk 300 fiyata rağmen satta..way canına..selçuklu ve asti kebap karışık ortaya
gene gel gel yapıyorlar
43350 ü geçebilirsek 43800 ü görebiliriz...bence
İnsider seziyorum.Başka birşeyler var yine.
[quote=MASTER;122365]43.600/43.700'den önce 43.250 - 43.300 bölgesinde bir ara direnç var...Aynı zamanda 10 günlük H.O.'ya da denk geliyor...Dün bu bölgeye defalarca çarpıp geri döndüğünü hatırlatırım...
[/quote]
İşlerim nedeniyle 2 saattir ekran başında değildim...Sabah yazdığım direnç bölgesinden dönüp 42.950'ye kadar düşüp (muhtemelen bazı sistemleri de sata geçirip...)tekrar aynı bölgeye atak yapmış...Yalnız bu sefer hem spot hem de Vob yurt dışına kıyasla göreceli olarak daha güçlü duruyor...Short'cular dikkatli olsun...43.300 geçilirse 43.600/43.700'e doğru atak gelebilir...15:30 datası da yaklaştı,ilginç hareketler olabilir...
geldık yıne zurnanın zort dedıgı belkı de short dedgı yere..
43 bin altına niyet yok gibi..
üste doğruda trend ortalaması çalışıyor halen..
bi tarafa kırılsada rahat etsek,komisyona çalışıyoruz böyle..
[quote=erkan.;122491]gene gel gel yapıyorlar[/quote]
3 te 1 kaldı ise sanırım sıfırlanır bu mantık ile.Gel gel böyle olmaz.Bal gibi net alıyorlar imkb yi.
Ne piyasa var bugun yuaw ... van münüt çistem bilem yetişemeyor hareketlere
bizim bankalar fazla guclu kac gundur..ne lrsa olsn para gırısı oluo alanlar coni gibi
walla sistem hala satta..entırasan
43000 stoplu longum.Bu isc ile birşey olmaz buraya.