-
[quote=GOKHANFINDIK;122497]3 te 1 kaldı ise sanırım sıfırlanır bu mantık ile.Gel gel böyle olmaz.Bal gibi net alıyorlar imkb yi.[/quote]
Kriz bitti. Herşey güllük gülüstanlık yem yeşil gösteriyorlar.
Yada ortalık çok kötü kan gövdeyi götürüyo gibi gösterip aldılar 2/3 ünü.
bu sefer yalvarsalarda gitmiycem. kısayım.
43000 de kapatırım.
-
[quote=GOKHANFINDIK;122501]43000 stoplu longum.Bu isc ile birşey olmaz buraya.[/quote]
yurt dışı az kızarsın N işC kalır ortada N garanti de yurt dışı şimdilik yanlarında :mad:
-
Adamlar bizimi okuyor ne bari hepimiz longuz diyelim.:)Long long long
-
1,5 yılda 50000 puan düştük 2,5 ayda 18000 puan çıktık...neymiş anasını satayım...daha DJI ve NIKKEI tık bile demedi en tepedeler hala...
-
SEYYAH bugun eski 500 pıvan oldum :::
-
[quote=fXci;122506]SEYYAH bugun eski 500 pıvan oldum :::[/quote]
Van minit'ı da mı değiştircen?
-
[QUOTE=erkan.;122502]Kriz bitti. Herşey güllük gülüstanlık yem yeşil gösteriyorlar.
Yada ortalık çok kötü kan gövdeyi götürüyo gibi gösterip aldılar 2/3 ünü.
bu sefer yalvarsalarda gitmiycem. kısayım.
43000 de kapatırım.[/QUOTE]
10.06.2009 09:04:37 ROUBİNİ, "YEŞİL FİLİZLERİN YERİNİ SARI OTLAR ALABİLİR"
ABD'li tanın ekonomist Nouirel Roubini, tarafından kaleme
alınan 'Yeşil Filizler mi, yoksa sarı otlar mı?" başlıklı yazıda
küresel yavaşlama hızının azaldığını bununla birlikte yeşil
filizlere ilişkin umutların sarı otların arkasında kalabileceğini
yazdı.
Ekonomistin değerlendirmesinde ABD'de açıklanan istihdam,
perakende satışlar, sanayi üretimi ve konut verilerinin çok zayıf
olmaya devam ettiği, Japonya ekonomisinin komada olduğu, Çin'in
ihracatının halen çok zayıf göründüğü ifade edildi.
Yazıda, ekonomilerin yıl ortasında dip yapabileceklerine ilişkin
tahminlerin son dönemde açıklanan veriler tarafından yanlışlandığı
yorumunda bulunuldu.
Roubini, ekonominini ne zaman dip yapacağı kadar canlanmnın orta
vadede zayıf ya da güçlü olup olmayacağının da önemli olduğunu belirtti.
Foreks Haber Merkezi
-
[quote=atlascepkenli;121084]al sana destek atayım,,,,,,,,:p
akşam akşam saçmalayım dedim :rolleyes::)
[URL="http://img197.imageshack.us/my.php?image=akolsun.png"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/9694/akolsun.png[/IMG][/URL][/quote]
geçen gün günlük olarak yazdığım öngörü sanırım 4 günlük olması gerekirmiş,,,,, .kom::: öle dielim öle olsun bari,,,,,, kendimi gelştirmem lazım,,ama vaktim yok,,,, üüü
-
yawf gökhan resimdeki kızlar habire değişiyor da senin poz hiç değişmiyor, duruş hep aynı..:D
-
[i][b]15:30 Mayıs ABD Perakende Satışlar Önceki -0,4% Beklenti 0,5%[/b]
Perakende satışlar verisi, tüketici harcamalarındaki değişim miktarını yansıtmakta olup, ekonomide canlanma veya soğuma belirtisi gösteren datalardan biridir. Perakende satışlarda bir önceki aya göre artış yaşanması bekleniyor. Beklentilerden üzerinde artış yaşanması olumlu algılanacaktır.[/i]
-
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem üstünde çalışıyorum ama bu matrikste 4 aydan önceki verilerin olmaması insanı gerçekten sinirlendiriyor. Bence toplu mail atalım, en az 12 alık veriyi bari tutsun. Saatlik bir sistem denedim son 4 ayda %80 kazandırmış ama 2005 ten bu yana test yaptırdığımda sonuç hüsran :( Bu sebepten dolayı son dört ayı iyi olan bir sistem genel olarak belki de başarısız olacaktır...
Buarada ben hala long devam... :D
-
[quote=jerfin;122510]yawf gökhan resimdeki kızlar habire değişiyor da senin poz hiç değişmiyor, duruş hep aynı..:D[/quote]
gözlük de değişiyor,,, gerçi not olarak yazmasaydı farketmeyecektim :)))
-
[quote=jerfin;122510]yawf gökhan resimdeki kızlar habire değişiyor da senin poz hiç değişmiyor, duruş hep aynı..:D[/quote]
bu aralar o yüzden para kaybediyo bence...hareket kabiliyeti sınırlandı...
-
Bu akşam yada yarın bu vobu vermesinler bir daha bakmam.
-
aaa aaaaa... sistemin bir bildiği varmış...demek istiyorum günsonunda....
Bir gün herkes sistemci olacak..Gökhan bile :) :)
-
Sanal pozsiyon 43,400 stoplosslu 43,150den short hedef 41,800
Al sat hopla zıpla yat yuvarlan kalk toparlan tavsiye öneri telkin vs değildir.
-
[QUOTE=Astatin;122516]aaa aaaaa... sistemin bir bildiği varmış...demek istiyorum günsonunda....
Bir gün herkes sistemci olacak..Gökhan bile :) :)[/QUOTE]
biri sistem mi dedi ıığğğğ...dng
hadi ben yanar dönerimdir de:..: gökhan'ın sistemci olması imkansız gibi birşey.:rolleyes:
-
[QUOTE=enorton;122512]Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem üstünde çalışıyorum ama bu matrikste 4 aydan önceki verilerin olmaması insanı gerçekten sinirlendiriyor. Bence toplu mail atalım, en az 12 alık veriyi bari tutsun. Saatlik bir sistem denedim son 4 ayda %80 kazandırmış ama 2005 ten bu yana test yaptırdığımda sonuç hüsran :( Bu sebepten dolayı son dört ayı iyi olan bir sistem genel olarak belki de başarısız olacaktır...
Buarada ben hala long devam... :D[/QUOTE]
borsa kurulduğundan beri hep kar yapsa ne olacak ki...onlar geçmiş başarıdır..sen uygulada gör...pc milyonlarda kombinasyon yaparak en ideal sonucu veriyor..ama bu asla gelecek hakkında fikir vermez..en iyisi uzlaşmaya oynamak..:)
-
[quote=Astatin;122516]aaa aaaaa... sistemin bir bildiği varmış...demek istiyorum günsonunda....
Bir gün herkes sistemci olacak..Gökhan bile :) :)[/quote]
175 full short.Ben verirken isc düştü.150 den gidecekti ama birisi yazdı 118 emir.Hepsi gitti 175 ten.Geceye de yılanlarlayım.Para kazanacaz yine zamanı geliyor.
-
[i][b]15:30 Haftalık ABD İşsizlik Başvuruları Önceki 621.000 Beklenti 614.000[/b]
Açıklanacak olan haftalık işsizlik başvurularındaki artış ekonomide daralma olduğunu, işsizlik başvurularındaki azalış ekonomide canlanma olduğunu gösterir. Beklentilerin üzerindeki artışlar olumsuz algılanacaktır.[/i]
-
gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar:)
-
Evet başka hisseler satışa geliyor.Borsanın değerini düşürüyor.Artamıyoruz.Dax da artamıyor.Çok az kaldı 3 30 da belli olur.8850 tepe olursa süper yeni trendimiz olur.İnşallah yön olur bir yöne.Şimdilik satış baskısı var.Efg de geldi.200 den daha yukarıda olmamız lazımdı.
-
[QUOTE=marakes;122522]gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar:)[/QUOTE]
yok beah gökhan ağır kitle yatırımcı oldu artık.. baksana bu ruh hali çektirdiği resimlere bile yansıyor..:..:.dng
-
11.06.2009 15:26:42 *abd'de 10 yıllık tahvilin getirisi ekim ayından bu yana ilk yüzde 4'ü gördü
-
[QUOTE=abka;122519]borsa kurulduğundan beri hep kar yapsa ne olacak ki...onlar geçmiş başarıdır..sen uygulada gör...pc milyonlarda kombinasyon yaparak en ideal sonucu veriyor..ama bu asla gelecek hakkında fikir vermez..en iyisi uzlaşmaya oynamak..:)[/QUOTE]
Bunu aslında şunun için söyledim, istatistikte bakılan örneklemeye göre elde edilen sonuç genele uyralanır. Sizin söylediğinizden hareketle tabiki hiçbir anket gerçek seçim sonucunu bilemez. Amasn saraylının devir daim makinesi topiğinde, tüm testleri son iki ayda yaptırıyordu. Gerekçe olarak da son 500 barda başarılı olan bir sistem genel olarak da başırılır, %1 %2 ancak sapar diyordu. Ama saatlik verilerle oluşturulan sistemlerde bunun böyle olmadığı açıkça görülüyor. Ben bunu belirtmek istedim... :..:
-
[quote=jerfin;122524]yok beah gökhan ağır kitle yatırımcı oldu artık.. baksana bu ruh hali çektirdiği resimlere bile yansıyor..:..:.dng[/quote]
gözlüktendir:..:
-
[quote=marakes;122522]gökhan sistem kullanmaya başlasa o sisteme degil sistem ona uyar:)[/quote]
Matriks'in sistem altyapısını değiştirmesi lazım onun için. FX'çinin van minit sistemi bile onun kadar hızlı pozisyon değiştirmiyor. 10 Snlik yeni veri yayın ağı kurmaları lazım.dng
-
11.06.2009 15:30:16 *abd'de mayısta perakende satışlar yüzde 0.5 arttı(beklenti +0.6%, önceki -0.4%)
11.06.2009 15:30:23 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 601 bin (beklenti 621.000, önceki 621.000)
-
Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.
-
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
-
[COLOR=red][B]Allah ım bi insan kırmızıyı görünce bu kadar mı sevinir?[/B][/COLOR]
-
şu saati 42950 altında kapayalım artık..
-
[COLOR=red][B]sonun başlangıcı yer kırmızı gök kırmızı[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=enorton;122526]Bunu aslında şunun için söyledim, istatistikte bakılan örneklemeye göre elde edilen sonuç genele uyralanır. Sizin söylediğinizden hareketle tabiki hiçbir anket gerçek seçim sonucunu bilemez. Amasn saraylının devir daim makinesi topiğinde, tüm testleri son iki ayda yaptırıyordu. Gerekçe olarak da son 500 barda başarılı olan bir sistem genel olarak da başırılır, %1 %2 ancak sapar diyordu. Ama saatlik verilerle oluşturulan sistemlerde bunun böyle olmadığı açıkça görülüyor. Ben bunu belirtmek istedim... :..:[/QUOTE]
Ben buna katılmıyorum. Ekim Kasım 2008 de başarılı olan sistem Arlaık-Ocakta mutlaka %1-2den fazla sapmıştır ve çuvallamıştır.
-
SEYYAH -400 pıvan zararrdayım gayri :::
-
Vallahi veriden önce yaslandım arkama ben 175 ten short devam.Bozarsam ne olayım be.
-
uzuncular SL lara dikkat edin. 42650 son kaledir. yıkılırsa 42200
-
vay be..bar ın boyuna bak..küsküsel bir bar
-
45300 kısaları kaptırmam..cidden uzlaşmaya gidiyorum..35000 olsa yeter..selcuklu taktiği..
-
[quote=GOKHANFINDIK;122530]Burayı artık Allahın kulu arttıramaz.Ne var ne yok short.[/quote]
deme öyle gökhanım valla alırlar yine 43 bin üstüne :::