[quote=flexy;408334]Patron, tutarsa analiz deriz tutmazsa yorum deriz ::: nema problema :..:[/quote]
çok reca ederim... böyle şaibeler yapmayıng litfen....şu an itibariyle kendisi "analiz" kategorisinde:p
Printable View
[quote=flexy;408334]Patron, tutarsa analiz deriz tutmazsa yorum deriz ::: nema problema :..:[/quote]
çok reca ederim... böyle şaibeler yapmayıng litfen....şu an itibariyle kendisi "analiz" kategorisinde:p
üffff..sıkılıorum artık..hiç ekran izleyesim yok...kitaplara daldım..rus edebiyatını bi daha geçiorum baştan sona..başka türlü olmuo agalar...
Ben diyorum:"Bu arkadaş çok esnek" diye...::::::
[quote=ATHLON;408343]üffff..sıkılıorum artık..hiç ekran izleyesim yok...kitaplara daldım..[COLOR=red]rus edebiyatını[/COLOR] bi daha geçiorum baştan sona..başka türlü olmuo agalar...[/quote]
ivit...rusların fiziksel gatkılarından ziyade düşünsel gatkılarıyla ilgilenmek lazım::: taban olur muyuz acaba:confused::::
[quote=excali;408317]Abzürdyen buba,
Bize, bir CEDAY FORMASYONU gösterebilir miyin??:D[/quote]
yawf pisi abi ben öküz sevmiimm, öküzgözü sevimmm diiimmm sen öküz alıp geliisiinnn...:p:p.dng
[quote=Astatin;408351]ivit...rusların fiziksel gatkılarından ziyade düşünsel gatkılarıyla ilgilenmek lazım::: taban olur muyuz acaba:confused::::[/quote]
walla patron ,taktım sisteme,otomatik pylotta gidiorum..ister olsun ister olmasın..çok da fifi gayri..:)
aftlo...o 200 milyon freş teminat şort tarafında diye düşünüyorum :) önceki günkü gorcıs yükselişte apsd buna delil olabilir mi diyorum...bilemiyorum..arga sokaklarda neler oluyor
[quote=Astatin;408354]aftlo...o 200 milyon freş teminat şort tarafında diye düşünüyorum :) önceki günkü gorcıs yükselişte apsd buna delil olabilir mi diyorum...bilemiyorum..arga sokaklarda neler oluyor[/quote]
patron ben de aynını düşünüorum..şort yönlü girdi deyu..ama daha önce de deduum gibi..asıl "kicks mala" spot ta olacak deyu...haber sonnası..ula gonuşturma beni piyasa içün..du bakiim,nerde kaldıydım...ha, şu karamazov ların asker olanı çok pislikmiş..vay kansız..
zaten dediğim olay gerçekleşir de bi pis haberle vururla ve ben de mala girersem,mevlana nın mesnevisine başlııcam..:))..anca kurtarır..hanidir düşlünüorum okumayı..
filhasa, 65750 altında gapatmadığı sürece müsterih uyuyamam
bu arada zipper loto 10 trilyona gelmiş devrede devrede..oraya da bi el atak enderundan
[quote=obsidyen;408352]yawf pisi abi ben öküz sevmiimm, öküzgözü sevimmm diiimmm sen öküz alıp geliisiinnn...:p:p.dng[/quote]
[img]http://images.wikia.com/starwars/images/f/f4/Jar_Jar_BombadJedi.jpg[/img]