bu hareketler bilgisayara verilmiş ew paternine göre otomatik yapiliyor kesin eminim :D bağlamışlar makinaya bu kadar denk gelemez yani.. üwwww
Printable View
bu hareketler bilgisayara verilmiş ew paternine göre otomatik yapiliyor kesin eminim :D bağlamışlar makinaya bu kadar denk gelemez yani.. üwwww
teknikci abiler olmayınca geyikcilere meydan kaldı :)
[quote=Astatin;261377]selçuklu yok, running triangle yok, ending diagonal yol, starting horizantal yok..püff.daraltıcı seanslar.com[/quote]
450 den açılanlar 825 de kapatılır flat şimdilik tilkilik daha mı iyi acaba
[quote=caylakboga;261385]teknikci abiler olmayınca geyikcilere meydan kaldı :)[/quote]
Bir de ibiklilere:D:D:D (şaka)
Bu cümleni selçuklu patrona hakaret kabul ederim. Neden dersen selçuklu patron sadece iyi bir teknikçi değil, iyi de bir geyikçidir+.
Farkındaysan hiç üstüme alınmadım:D:D
Neyse kaçtım...dünün HHV üstüsü gider saraylı 5 e...
[quote=caylakboga;261382]Cok dolanırsın pesimde cooook...
benim kız der ki kurnaz tilki... cok kurnaz olursan ayagından kapana tutulursun haberin ola... :) short yaparken de dikkat et..
adamlar gecen vadeki zararı bu vadede mislice cıkaracak gibi..[/quote]
yo çaylak kardeş longdum 450 den 825 de flatladım gene long için kolluyorum 550-600 den tekrar longlarım eğer gelirse
heyt raderler deyt raderler
mentalray 5dk üvv
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/e97698d0.png[/IMG]
550 yazdım long gelirse bakalım
Herkes tutturmus bir yolunu elinden geldigince karı maksimize ediyor..
cok konusan genelde konustugu ile kalıyor.
işini yapan sistemi oturtup işlerini duzene sokandan ses cıkmaz arada burdayım der kacandır...
bana gelince işlemden yorulmus sisitmleri gelecek ana trende hazırlıyorum.
10 ay işlem yapmadım vob ta ve hissede simdi 1 lotla ince ayarları ve taknik teknik pesindeyim...
laf salatası bol olandanım hani :)
iş arasında tabii
[quote=a.kaya;261392]yo çaylak kardeş longdum 450 den 825 de flatladım gene long için kolluyorum 550-600 den tekrar longlarım eğer gelirse[/quote]
sabahki iyimser hava yeniden sahnede..
dünkü yükseği aşamayacak denemeler zayıflık yaratabilir kısa vadede ve yeniden 71 bin denenebilir..
[quote=fXci;261394]heyt raderler deyt raderler
mentalray 5dk üvv
[/quote]
en güzel toplantı iptal olandır:D:D
ya SFENKSCI patron, niye üw diyon..cillop gibi çarpılmamış işte mentalray:)
725 den tekrar long vay salak kafam 550 ye yazmıştım longu iptal ettim oraya geldi gelmeyecek diye 725 den açtım bide tilkiyi haşat ediyorlar :)
[QUOTE=Kanaatkar;261324]+.
Sistem kullanan arkadaslarin sistemlerine daha cok güven duymasi icin real örnek vereyim.
20 ocak 2010 tarihinden itibaren Vasat sayilabilecek bir sistemle( aylik 2500 3000 puan )iki ayri hesabımda trade etmeye basladim.Hesaplarin birinde sisteme mumkun oldugu kadariyla uydum, [U]pozisyon acarken ve kapatirken kaymalar haric acmadiğim sinyal nerdeyse olmadi[/U].
2. hesapta ise sisteme gore pozisyon aciyor bazen erken kapatiyordum bazende güniçi pozisyon miktarimi daha fazla tutuyordum.2 hesap hem beni yoruyordu hemde vaktimin cogunu aliyordu.
Her ayin sonunda ve bu ay dahil 1. hesap hep daha fazla getiri sagladi.Ben 2. hesapla cok daha yakindan ilgilenmeme ragmen.
Peki sizce 24.000 TL lik anaparanin sadece % 30 u kullanilarak işlemlere basladıgım ve her ayin basinda sermayenin % 30 yeni işlem miktari olarak belirlediğim 6 ayda [U]Real olarak[/U] bu hesap bakiyesi ne kadar olmuştur.
Öncelikle sizin tahminlerinizi ogrenelim ne kadar oldugunu sonra yazacağim.[/QUOTE]
65000 tl
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/0504ed96.png[/IMG]
3 gündür mikemmel giden sistemim sat yaktı :D
600 den kısa denemesi
dolarda ala gececek gibi durum var da.. parite direncte cunku ...
veri var mı..
YYLD...ehuheu
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]VERİ AKIŞI[/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial] [/FONT][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]07 Temmuz Çarşamba[/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]12:00 – AB GSYH – Nihai Veri (1. Çeyrek) - Önceki Veri: %0.20 / Beklenti: %0.2[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]12:15 – ALMANYA €5 mlr tutarında 10 yıllık tahvil ihraç edecek. [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]13:00 – ALMANYA Fabrika Siparişleri (Mayıs) - Önceki Veri: %2.80 / Beklenti: %0.3[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]14:30 – ALMANYA Maliye Bakanı Schaeuble 2011 bütçesi ile ilgili sunum yapacak[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]22:35 – ABD FED Üyesi Kocherlakota konuşma yapacak.[/FONT][/SIZE][/FONT]
[quote=abka;261409]veri var mı..[/quote]
ühüüüü üüü 575 den açamadım longu sabırsız adamım işte 725 den açtığımızla bekliyom kısmet artık
spotla makas 700 puana cıktı
çingene bohçası şekli destek dirençleyin
[IMG]http://i49.tinypic.com/rkx5ax.png[/IMG]
60 dk long devam
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/hzn7q7gnw2.png[/IMG]
5-- 15 tekrar longa döndü
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/be3znx7poj.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/4yjosb6j27.png[/IMG]
hahah sisteme bak çay demle şimdide al geldi :D
[quote=Strategist;261321]Patron madem öyle, tepe ve dip belirlemek sistem için çok kolay, bas HHV ve LLV'yi bul tepeyi dibi. Madem bunun böyle olduğunu biliyorsun, sistemini ona göre programlarsın. Şahsen sistemin getiri eğrisinin şahsi getiri eğrimi geçtiği her ayı kayıp olarak görüyorum. :)
Şunu düşün, senin sistemin mesela ortalama her ay 4000-5000 puan bırakıyor di mi? Bu da yılda en azından 50.000 puan eder. Mesela en azından ufak atalım 50 kontratla oynasan eder 250.000 TL. Ortalama o kadar puan bırakan sistemler hemen herkesde var. Biraz daha azı da olabilir önemli değil. Ama hangimiz o parayı kazanabiliyoruz?
Hep yok bu gece Dow coşar, yok bilmemne mahkemesi bilmem ne yapar, yok IMF olacak, yok grafikte OBO oldu, yok direnç şu yok destek bu yok 5'in 4'üncü dalgası diye sistemlerimize uymadığımızdan getiriler ekranda sistem testlerinde kalıyor, cepler boş.
Ben bunu farkettiğim için artık sistemden ayrı tek adım atmıyorum. Henüz sistemlerim dandik olduğu için güvenip fazla para çevirmiyorum ama sistemler kendini ispat edince o getiri eğrileri benim getiri eğrim olacak. Planım budur. :)[/quote]
Zaten geceye pozisyon bırakan bir sistemle yılda 40-50 bin puan civarı kazanmak kolay ve benim hedefimde o kadar. Yani ben artık sistem geliştirmekle uğraşmam. Size göre basit(uyduruk) bi sistemle yılda 50 bin puanı alırım üstüne başka hesapta daytrade yaparım ordanda istikrarlı bir getiri alırım keyfime bakarım.:))) Ama gece nolcak diye düşünmem her sinyali uygularım sonuçta yıl sonu getirisi önemli kısa vadeli kazanç-kayıplar gelip geçicidir.
[quote=seagate;261431]hahah sisteme bak çay demle şimdide al geldi :D[/quote]
sistemlere inancın en azaldığı an sistemlerin para basmaya başlayacağı andır diye beylik lafı tekrar edeyim memüüü....
sen hiç gördünmü çarpılmayan bir sistem, olur mu hiç holy grail sistem dönde pc ne bak hey:D
ETR sabah sat demiş benim sistem kıpırdamadı. ETR ile az oynamak lazım saraylı hocam:) Bana uymuyo kıytırık bir gapla sinyal değişmek.:)
internet girdi..daha dogrusu saçmaladı...foreks çalışmıyor..sanko çalışmıyor..google giremiyom..sadece daha önce açık olan vobborsa topiğine zor giriyom..telef0n ettim halledmediler..nedendir...of offffffffffff
Sistemde her sinyali uygulamassak büyük kayıplar yaşama ihtimali var bi kere başıma geldi bir günde 4 kere sinyal geldi 4 de çarpıldım sonra son 5 geldi ulan dedim yeter bu kadar çarpıldığım dedim girtmedim halbuki girsem zararı geç keara bile geçerdim.
güzel bir ikili tepe olacak
sonunda web geldi..bu telekom varya..birşeyler yapıyor..araıza var da demiyor..
vay anasını sistemci olmayan bir ben kaldım:..:
900 flat yeter şimdilik
pala yerse 700 e tekrar yazdım long
Piyasada yaptığımız tüm işlemlerde, sistemli veya sistemsiz,başarıyı ve başarızlığı ölçmek, gelecekte yapılacak işlemlerde hataları ayıklamada çok işe yarayabilir. İş hayatında da böyle değil midir? Ölçmeden yönetilemez.
acaba gap ı doldurmak içinmi çektiler buraya düşünmeden edemiyorum. :confused:
sistem illa sistem doğru olan bu ama işin içine malesef duygular giriyor :o
[quote=kitaro;261449]vay anasını sistemci olmayan bir ben kaldım:..:[/quote]
Aslında sen de sistemcisin..Tek farkın senin ekranda oklar çıkmıyo..Sonuçta sen de büyük yüzdeli TP ve SL kullanıyorsun:) yanlış mıyım
[quote=kitaro;261449]vay anasını sistemci olmayan bir ben kaldım:..:[/quote]
Bir anket açıcam akşam bakalım aynı sistemi 1 yıl boyunca adam gibi kullanan(her sinyalini uygulayan) kaç kişi var.
[quote=a.kaya;261456]sistem illa sistem doğru olan bu ama işin içine malesef duygular giriyor :o[/quote]
hocam dünyadaki en baba sistemcinin bile sermayesi yüzde 50 erimiş
ben tahammül edemem valla o kadar
o yüzden illede histem:D
71.950 den tüm uzunlar verildi....bu gün etti +800 puan..en iyi kar cepte olandır..