[quote=Astatin;122539]vay be..bar ın boyuna bak..küsküsel bir bar[/quote]
kaç saattir yaptığı aralığı 2 dakkada çizdi,,, bu vob böle de bişi işte
Printable View
[quote=Astatin;122539]vay be..bar ın boyuna bak..küsküsel bir bar[/quote]
kaç saattir yaptığı aralığı 2 dakkada çizdi,,, bu vob böle de bişi işte
Lond devam :D
[QUOTE=YAVUZHAN;122541]deme öyle gökhanım valla alırlar yine 43 bin üstüne :::[/QUOTE]
deyorum abi iste iddalı gonuşmayak diye ... hep beraber pırt oluyok sonra :::
Sazan uzun vadeli portföydeki kısaları 3/10 daha short yaparak fuller. (topiğe girip yazana kadarda canı çıkar)
[quote=fXci;122545]deyorum abi iste iddalı gonuşmayak diye ... hep beraber pırt oluyok sonra :::[/quote]
hala alış baskısımı var banamı öle geliyor :::
beklenen ABD verileri iyi gelmiş miş miş miş...dng
flat seyredeyım az
[quote=YAVUZHAN;122548]hala alış baskısımı var banamı öle geliyor :::[/quote]
alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket var...sanırsan boğalarda patlayacak..sen bi ayrılda gel
[QUOTE=YAVUZHAN;122548]hala alış baskısımı var banamı öle geliyor :::[/QUOTE]
onun adı, alış baskısı değil, pozisyon ayarlaması imiş..:..: pikidap öyle diyo...dng
sazan bey (ilginç oldu bu hitap) şu foruma daha sık yazsanız ne güzel olur teşekkürler :)
[quote=jerfin;122552]onun adı, alış baskısı değil, pozisyon ayarlaması imiş..:..: pikidap öyle diyo...dng[/quote]
:..::..: değişti yine o....alış baskısı değil, alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket...:)
[quote=fXci;122536]SEYYAH -400 pıvan zararrdayım gayri :::[/quote]
ben hiç kıpraşmadım...sisteme uysam dün bugün -975 pıvan yapacakmışım.
an itibariyle -350 pıvandayım düne göre ise +50 pıvan kardayım.
ama kapanışa bakmak lazım :::
[quote=hexa;122553]sazan bey (ilginç oldu bu hitap) şu foruma daha sık yazsanız ne güzel olur teşekkürler :)[/quote]
BAY SAZAN.. olacak doğrusu hexa...eski köye yeni adet, eski koya yeni tekne getirme lütfen...:..::..:
apds 4500 kim ne açıyor yahu
[QUOTE=Vob Trader;122557]apds 4500 kim ne açıyor yahu[/QUOTE]
bi veremedin şu küsküyü .. ver hacı ver .... 41875 kaptalım işte .. vay anasını .... :o:o:o:o
[quote=Vob Trader;122557]apds 4500 kim ne açıyor yahu[/quote]
Voborsa KISA
[QUOTE=trader38580;122538]uzuncular SL lara dikkat edin. 42650 son kaledir. yıkılırsa 42200[/QUOTE]
Katılıyorum.
[QUOTE=Astatin;122554]:..::..: değişti yine o....alış baskısı değil, alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket...:)[/QUOTE]
bu gece wall street'de patlayacak o bomba paketi dimi pikidap...lelele
[quote=Astatin;122551]alış baskısı süsü verilmiş bombalı paket var...sanırsan boğalarda patlayacak..sen bi ayrılda gel[/quote]
ben ayrıştım ayrışmasınada uzaklaşamıyoruz şu 43 binden o yüzden huylanıyorum :::
şimdide aşağı gel gel yapıyorlar. yine terse oynadım.
Onlar ne yaparsa tersini yapıcam. 43.250 stop
projeksiyonu öne alayım ... :o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;120667]kısa devam projeksiyon belli ..ama saatlik vadeli uyumsuz demedi demeyin :o:o.. .. boks..boks. projeksiyona göre hedef 20000 vadeli .. :o
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5143/adszagr.jpg[/IMG][/QUOTE]
sazan ağbi projeksyon nası sence ? :o:o:o
sanki bi şey eksik gibi :)
[QUOTE=enorton;122544]Lond devam :D[/QUOTE]
Biraz tırsıyorsun gibi geldi elin titremiş gibi yazarken lond olmuş :D
Sistem Longsa longdur.
[quote=jerfin;122561]bu gece wall street'de patlayacak o bomba paketi dimi pikidap...lelele[/quote]
seyyah erken yatıp şom ağzını açmazsa orası da yıkılacak işalllahhhh
EFG 5.400 UZUN du...hepsini boşalttı..
bu smile iyiymiş bunu kullanacağım artık hep :o:o:o:o:o ... benim çıkmama lazım .. kapanış tahminim 41875 kayıtlara geçmişti ama bidaha geçsin .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
[QUOTE=Vob Trader;122557]apds 4500 kim ne açıyor yahu[/QUOTE]
Vade başındna itibaren pastaya bakın vade başındna düne kadar short olanalr bugün de short ise onalr short açıyor. Tam tersi de long.
günün en düşüğü yenilensin 1 milyon çiçek açsın
[quote=SEYYAH;122569]EFG 5.400 UZUN du...hepsini boşalttı..[/quote]
102.000 daha var. ne planlıyor acaba.
[QUOTE=VOBiX;122567]Biraz tırsıyorsun gibi geldi elin titremiş gibi yazarken lond olmuş :D
Sistem Longsa longdur.[/QUOTE]
Valla tırsmıyorum değil, hala sat a geçmedi. Makine mi takıldı ne. Bi vurdurayım bakalım motoru :D
Bu yeni sistem bir garip, eskisi bugün 3-4 kere işlem yapt bu dünden kalan longlarla devam ediyo...
[quote=erkan.;122573]102.000 daha var. ne planlıyor acaba.[/quote]
ah bi bilsek :rolleyes:
[QUOTE=erkan.;122573]102.000 daha var. ne planlıyor acaba.[/QUOTE]
Yaz geldi turşusunu kuracakmış.
[QUOTE=enorton;122574]Valla tırsmıyorum değil, hala sat a geçmedi. Makine mi takıldı ne. Bi vurdurayım bakalım motoru :D[/QUOTE]
42,650ye kadar rahat olabilirsin. Gerisine karışamam.
42325 kapanış tahminim...bence...
Full long.Dax düşmüyor.İsc de aynı.Akbank veriden sonra bir kademe kalktı.Bu nasıl düşüş anasını satıyım.FUll ong.
[quote=Astatin;122556]BAY SAZAN.. olacak doğrusu hexa...eski köye yeni adet, eski koya yeni tekne getirme lütfen...:..::..:[/quote]
Hail SAZAN diyelim ::: Asticim senin shortu görünce vob short girdim, sana o kadar güveniyorum ki :..: Emin değilim ama bugün yarın çöküş bekliyorum DJI için :)))
gerçekten bişeyler eksik :confused::::
[QUOTE=VOBiX;122577]42,650ye kadar rahat olabilirsin. Gerisine karışamam.[/QUOTE]
Bıcırık ne alemde? Dünden long muydu?
[quote=YAVUZHAN;122581]gerçekten bişeyler eksik :confused::::[/quote]
vermiyorlar arhadaş gerçekten...şöyle şiddetli batsın bu dünya bitsin bu rüya çakışı olmuyor olamıyor :D