kına lazımmı.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Printable View
kına lazımmı.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[quote=doom7;37806]kına lazımmı.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/quote] DAHA NE LER NELER!!!!!
AKILLILAR KONULAR UZERINDE TARTISIR!!
APTALLARDA KARAR VERIR!!!.kom
[QUOTE=kayahan;37805]SUPERRRRRRRRR BAK'INIZ YTL COKUYOR!! $$$$$$$$$$$$/ EURO HIZLA YUKSELIYOR!!! EVVEL ALLAH!! BU CUMA'YA 1$= 1.6 YTL 1EURO= 2.2 YTL
.boks..boks..dng.dng[/QUOTE]
Yok artık daha neler?
Dow 10500deyken 1,2750 olan doların 1,600 olması için dowun 6-7 bin olamsı lazım.
Abartmayalım lütfen!
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url]
ya nolmus boyle dowa üüü
son zamanların en büyük düşüşü falanmı bu ya ?
[QUOTE=kayahan;37807]DAHA NE LER NELER!!!!!
AKILLILAR KONULAR UZERINDE TARTISIR!!
APTALLARDA KARAR VERIR!!!.kom[/QUOTE]
benım bıldıgım kadarıyla oyle degıl kazın ayagı ama akıllılar karar verır aptallar tartısır neyı kurtaracaklarsa.
APTALLAR TARTISIR AKILLILAR KARAR VERIR .
[url]http://finance.yahoo.com/actives?e=nq[/url]
Doganın kanunudur.akarsuyun akarını değiştirmeye zorlarsanız dönüşünde her şeyi tahrip eder.
Kurtarma planı onaylansa idi de hiç bir şey degişmeyecekti. Belki daha kötüsü olacaktı.
Cuma günü 50000 kadar yapılan olayın maddi dayanagı iyice su yüzüne çıkmıştır. O Hareketle yaratılan panik ve şantajdan dolayı bu gün bir çok arkadaş ne kısalama yapabilmiştir , nede uzun pozisyonlarını terk edebilmişlerdir.
Bu ve benzeri topiklerde akücü halil misali hiç bir teknik , temel nedene dayandırılmadan , şuraya gidecek , birdaha şuraların altını görmeyecek havaya sıkılmış iddialı yazıların Kimlere ne şekilde hasar vereceğini bilmiyorum. sayın cadetral ide , her yazısını , mantıklı ve makro durumu özetleyerek ,sogukkanlı yazılarından dolayı kutluyorum.
Yanlışı terbiye sınırları içerisinde eleştirmez ve haklınında hakkını iade etmez isek toplum olarak bu yanlışların çok daha fazla yapılmasına ön ayak olmuş oluruz. saygılar.
[quote=VOBiX;37808]Yok artık daha neler?
Dow 10500deyken 1,2750 olan doların 1,600 olması için dowun 6-7 bin olamsı lazım.
Abartmayalım lütfen!
[URL]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/URL][/quote]KARDES!!@ 2006 YILINDA 1$ 1.7000 YTL'YE CIKTIGINDA dow 6-7 binde mi idi.????
daha cumaya bu gun haric 4 gun var!!!
ayrica cuma gunu saat 17:00'de eylul ayi tufe fiyatlari aciklanacak!!
Teşekkürler sayın sağanak:)
Şimdi esas konu bizim bankalar olacaktır. 2-3 gün izleyelim bakalım. Ama Pazartesi günü bankalararası piyasalar açıldığı zaman neler olabileceğini düşünmek istemiyorum.
Dünya çökerken kendi piyasası çökerken sevinenleri anlamıyorum özellikle Sn.kayahan...
Zamanında hükümeti vs.yi uyaran ekonomistler bile bu duruma üzülüyorken ( biz demiştik demiyolarsa) siz nasıl seviniyorsunuz sn. Kayıhan anlamıyorum bu nasıl bir vatan sevgisi... helal olsun
Ben zamanında uyardım dinlemediler diyorsanız bugün dünya ve Turkey başta olmak üzere emergingler çöküyorken nasıl gülüyorsunuz?
Piyasa şu an normal piyasa değil şu an hangi enstrümanda hangi pozda olursanız olun kazandığınız paraya çok sevinmeyin arkadaşlar bakmışsınız siz paranızı efektir olark cekerken kendi bankınızda gümlemiştir kendi sisteminizde...
Bu paket olayından sonra FED'in faiz indirme olasılıgı %100 oldu ve Fed piyasaları rahatlatmak adına faiz indirecektir...