[QUOTE=VOBiX;122617]Fiyat yatay olduğundan net bir şey yok senaryo 4 etki nötr. Yayık ayranına devam formasyonu .dng[/QUOTE]
43,375 üstünde de APSD +3000 ve üzeri olursa :yü: der.
Printable View
[QUOTE=VOBiX;122617]Fiyat yatay olduğundan net bir şey yok senaryo 4 etki nötr. Yayık ayranına devam formasyonu .dng[/QUOTE]
43,375 üstünde de APSD +3000 ve üzeri olursa :yü: der.
SEYYAH -650 pıvan zarar :::
[QUOTE=trader38580;122624]43250 yazacaktım.[/QUOTE]
Ekranda küsrat 4 basamaklı olunca bir sıfır fazla çıkıyor. Oraya bakıp yazdınız sandım sorry.
[quote=fXci;122626]SEYYAH -650 pıvan zarar :::[/quote]
annanın elini öp,ben ettim sen etme de :..:
sistem hala satta
Short 125 gece de short.Daha artacak hisse yok.
pis verecekler (analiz değildir ama inanarak söylenmiştir bu kez)..ciddiyim bence:)
[quote=fXci;122626]SEYYAH -650 pıvan zarar :::[/quote]
ANNA nın ahı tuttu sanırım.sen git özür dile ondan :::
[quote=Astatin;122631]pis verecekler (analiz değildir ama inanarak söylenmiştir bu kez)..ciddiyim bence:)[/quote]
Kocaoğlan bırakmadan olmaz bu şaka değil ciddiyim Asti.:)
"[B]Üyeliğinin durdurulmasını kendi isteyen kullanıcı[/B]" da avrmış.
spotdaki para giriş-çıkışı çok aldatıcıdır..[B]en basit tuzaktır...[/B].çünkü seanslarda ilk bakılan ve duyguları yönlendiren göstergedir..40 tane ali-cengiz oyunu içerir..
Kalkacak hisse kalmadı arkadaşlar.Short zamanı.Bundan sonra her gece short olurum42600 altında.Ya nasip.125 ten verdim en tepe oldu.Full short.
[QUOTE]• Çok terbiyesiz, son derece ahlaksız, fütursuzca ve de rezil bir düşüş istiyorum DJI da..:)
• Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
• Öhö öhö;
Şu mesajı iki kez yazdım ikisinde de DJ göçmüştü..Bakalım 3 üncü kez yiyecek mi
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 (replaced with 7600) altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...[/QUOTE]
Asti işte dua işte meydan...
tuzak tuzak tuzak..
garan da 3.88 dırenc gecerse 2 3 kademe daha yolllanır
klvye üstne cay döküp de yenılemem gerektgı ıcn yenı klavyeyı de jelatınledgım için [IMG]http://www.uzunalan.com/forum/images/smilies/gulumseme.gif[/IMG] tuş sertlıklerıne alışana kadar kelımelerı eksık yazıcam idare edin[IMG]http://www.uzunalan.com/forum/images/smilies/gulumseme.gif[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;122638]tuzak tuzak tuzak..[/QUOTE]
tuzak tuzak tuzak deyip elimizi sürmememizimi istiyor bunlar yaw ::: :mad:
dolar da 2 2 ınıyo merdiveni bgun
[quote=fXci;122642]tuzak tuzak tuzak deyip elimizi sürmememizimi istiyor bunlar yaw ::: :mad:[/quote]
60 dk ve altında tüm periyotlarda aldayız yine..
43 bin altına sarkma tuzak olmasın ?
Sistem KISA, ben KISA...bir de gönüller hoş ola...sistem son 20 dakıkada sürpriz yapmazsa
gecey full şort..hatta haşema
vay anasını ... düşmemiş gene .. bu saatlik spot graf hoşuma gitmiyor .. toboya benziyor meret .. kısa devam .. uzlaşacam ... üüğüğüğüü:o :o :o :o :o
[QUOTE=Astatin;122645]Sistem KISA, ben KISA...bir de gönüller hoş ola...sistem son 20 dakıkada sürpriz yapmazsa
gecey full şort..hatta haşema[/QUOTE]
Kabahat bizde kayahanın ters indiaktörünü bulamadık. .dng
spx 950 çok ciddi direnç bugun kırarmı kırmazmı belli degil
bence kırar
kırarsa ne olur
asıl soru bu
Son kez...PAMBIK şom ağzını açmasın ama.
Çok terbiyesiz, son derece ahlaksız, fütursuzca ve de rezil bir düşüş istiyorum DJI da..:)
• Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8650 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
• Öhö öhö;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7600 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
Gece kesin shortum.
DAX a göre zayıf kaldık bir anda kapanışa kadar almazlarsa tabii...
DAX bizim 43.325 gördüğümüz seviyenin 25 puan üstünde biz ise 43.150 seviyesindeyiz.300 puan falan aşağıda kaldık DAX a göre.
bu gece dow 8670 kapanır. bizede yarın 42000 nin yolu acılır. kayıtlara geçsin
Dünya Sağlık Örgütü : Domuz Grbi için küresel salgın uyarısı yaptı.
bugün prensip gereği olan miktar puan yapmış olsaydım bile, bu geceye short kalmazdım sanırım.
illa kalacaksam long veya flat.
o kadar puan yapamadığım için ben flat.
yarına 43.225 üzeri herhangi bir noktadan gapli artı bir açılış tehlikeli olur.
bilmem kaçsaattir yapamadıkları 43.225 üzerine atma operasyonunu yarın sabaha dow veya fıçır gazıyla beleşe yaparlarsa, üzülürüm.
Önemli not:
al-sat-tut tavsiyesi değildir. lütfen pozisyondaysanız neden pozisyona girdiğinizi düşünerek, o pozisyondan çıkış şartlarınızı göz önünde bulundurarak işlem yapınız. herhangi birinin (kim olursa olsun) yaptığı bir yorumla değil.
dow bu gece 9000 e doğru show yapacak gibi duruyor..üüü üüü
dji ye dax dan başka inan yok
bovespa bile uyuzlaştı
petrol fiyatına ragmen ilginç
Vob daha düşmez kayıtlara geçsin geceye flat.:)
ıs c de para gırsı 21 trl garan 18 ak 3.5 ılk 5 36 trılartda eve gıttıler..
dowda enerji hisseleri iyi
finansallar uzun bi aradan sonra atak yaptı
teknolojide fena degil gözüüküyor
spx 950 kırar mı bilmem ama çok düşmez
ben long devam
[quote=jerfin;122656]dow bu gece 9000 e doğru show yapacak gibi duruyor..üüü üüü[/quote]
[quote=Larossıan;122658]Vob daha düşmez kayıtlara geçsin geceye flat.:)[/quote]
[quote=trader38580;122654]bu gece dow 8670 kapanır. bizede yarın 42000 nin yolu acılır. kayıtlara geçsin[/quote]
gecsin bakalım kayıtlara.. .dng
dow kapanış tahminim 8.250,05 kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o:o:o:o:o
15 daklık sistem kısa kapattı..neyse dow un %1 artı iken kısa daha iyi gibi..
geceye flat :::
[QUOTE=trader38580;122661]gecsin bakalım kayıtlara.. .dng[/QUOTE]
bence de geçsin, gece 23.00 da bakarız..:)))
[URL="http://img189.imageshack.us/i/screenhunter4h.png/]"][URL=http://img189.imageshack.us/i/screenhunter4h.png/][/URL][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/2889/screenhunter4h.png[/IMG][/URL]
Prensip meselesi kocaoğlanın hem 5- hemde 15 lik longdayken kesinlikle geceye short kalmam kalanada gönlüne göre versin derim..brv:..: