-
Şimdilik taban muhabbetleri askıya kaldırıldı galiba....
Sn.follow tespitlerin güzel...
Karar geçerse bizim gapla açılmamız olası ...
Bu kadar olumsuz haber pompalanmasıda şimdilik dipe yakalştığımızı gösteriyor olabilir...
Ama bu demek değilki dip burası eğer plan gecer işe yaramazsa zaten dip diye birşeyde kalmaz araki bulasın olur...
Herkese iyi bayramlar...
-
13.00 de baslayan haber bulteninde 13.40 a kadar kriz hakkinda haber yaptilar canli telefon baglantilari yaptilar yalnizca kayahana baglanmadilar :):)
13.40 dan 14.00 kadar siradan haber verdiler simdi 14.00 oldu kriz haberlerine tekrar basladilar yani dongu devam ediyor :)
Allah longda olanlara sabir versin bu herifler krizi dahada yikici hale getirmeye calisiyolar
-
[QUOTE=follow;37898]arkadaslar haberturk kanali ve internet sitesi kime ait bilen varmi?[/QUOTE]
Sitenin en altında sahibinin logosu var [IMG]http://www.haberturk.com/images/Ciner_Medya.gif[/IMG]
-
[QUOTE=follow;37910]13.00 de baslayan haber bulteninde 13.40 a kadar kriz hakkinda haber yaptilar canli telefon baglantilari yaptilar yalnizca kayahana baglanmadilar :):)
13.40 dan 14.00 kadar siradan haber verdiler simdi 14.00 oldu kriz haberlerine tekrar basladilar yani dongu devam ediyor :)
Allah longda olanlara sabir versin bu herifler krizi dahada yikici hale getirmeye calisiyolar[/QUOTE]
Demekki Cuma günü ne olursa olsun küçük yatırımcıya panik satış yaptırmak için elelrinden geleni yapıyorlar
-
Denize düşen yılana sarılır atasözü her zaman dogruyu yansıtmaz. Öyle zamanlar gelirki , Denize düşen neyi bulursa ona sarılır. Ayırım yapma şansı olmayabilir. Bu nedenle yaşadıgımız süreci göz önüne alıp ve ülkemiz bankacılık sisteminin yüzde 45 ini yabancıların kontrol ettiğinide göz önünde bulundurursak, zaman geçirilmeden tedbir alınması açısından , bu tür yayınların uyarıcı tarafına bakmak daha dogru olur.
Ekonomi yönetimleri psikoloji ve umut üzerine inşa edilemez. Bernanke-Paulson-Bush üçlüsü piyasaların önünde diz çöktüler. Günlerdir kalkamıyorlar ve yalvarıp yakarıyorlar. Bu durum içerisinde bulundukları ruh hali ve aciz hallerinin resmiyete dökülmesidir. Demekki mevcut durumun bilinmeyenleri çok fazla. işin bu tarafına bakmak lazım.
Sonuçları ; sebepler dogurur. Bu üçlü sebeplere bakmıyor. Paranoyak halde umut aşılamaya çalışıyorlar. Yaratılmaya çalışılan psikolojı ve umutun tükendigi noktalarda , olabileceklerin farkında deyiller.
-
[QUOTE=bull market;37886]:) tekrar teşekkürler, son halini görmem daha iyi oldu, internetten bunu doğru olarak bakabileceğim bi adres varmı sizde? saygılar.[/QUOTE] [url]http://www.fxstreet.com/rates-charts/currency-rates/symbol.aspx?id=JPYTRY[/url]
-
[QUOTE=follow;37900]anladim sn azziz desenize ciner grubununda sonu gelmis :..:
son 3 gundur butun medyayi takip ediyorum bu kadar kriz tellaligi yapan baska medya kurulusu yok
bakin buraya yaziyorum ciner grubu boyle giderse cineride silecekler
heleki haberturk.com adamlar bugun biraz duzeltmisler icerigi
pzt ve dun 10 haberden 8 tanesi yabancilarin turk mevduatini yurtdisina cikardiklari,turk firmalarina kredi vermedikleri,bu bankalar batarsa ekonominin bunlari kaldiramayacagi ile ilgiliydi,bu heriflerin amaci haber yapmak degil kaos cikarmak gibi geliyor bana
adamlar ayni konuyu dondurup dolastirip baska yazar agzindan tekrar,tekrar,tekrar ayni kayahan gibi:..: yaziyolar bugunde gungor urasin agzindan yazmislar :..::..:
bakalim ayni konuyu daha ne kadar yazacaklar
desenize ciner saglam short acmis :..::..:[/QUOTE]
arkadaslar enteresan birsey yazayimmi ??
disari cikmistim gelince siteye tekrar baktim krizle ilgili 1 tane baslik yok :..::..:
butun site kriz haberleriyle doluydu simdi gs,fb,bardakli pet sise icat eden bir adam gibi salak salak haberlerle dolu :..::..:
yani kriz bitmis ! komik herifler bunlar .lelele.lelele
-
[QUOTE=VOBiX;37912]Demekki Cuma günü ne olursa olsun küçük yatırımcıya panik satış yaptırmak için elelrinden geleni yapıyorlar[/QUOTE]
belli bir kesim asagi icin inanilmaz istahli,her turlu imkani kullaniyolar
yeni tasari eger bu seferde gecmezse neler olacak dusunmek bile istemiyorum
ama bu sefer gececek oyle tahmin ediyorum
-
[QUOTE=follow;37910]13.00 de baslayan haber bulteninde 13.40 a kadar kriz hakkinda haber yaptilar canli telefon baglantilari yaptilar yalnizca kayahana baglanmadilar :):)[/QUOTE]
Ömür adamsın vesselam:..::..:.lelele.lelele
-
[QUOTE=azziz;37917]Ömür adamsın vesselam:..::..:.lelele.lelele[/QUOTE]
:D:D:D
-
[QUOTE=follow;37916]belli bir kesim asagi icin inanilmaz istahli,her turlu imkani kullaniyolar
yeni tasari eger bu seferde gecmezse neler olacak dusunmek bile istemiyorum
ama bu sefer gececek oyle tahmin ediyorum[/QUOTE]
Belli kesim içinde hedge fonlar var. Açığa satış kısıtlamalarına karşın short pozsiyonların çoğunluğu bunalrın elindeymiş. DOW 777 puan düşerken normal satışlarla düştü. Açığa satış kısıtlamaları olmasa belki 1000 puan da düşebilirdi. Adamlar açığa satış kısıtlamasıyla krizin şiddetini hafifletmeyi başarmışlar.
-
simdi haberlerde dinledim krizden erkek dergisi playboy da etkilenmis iflas edecekmis
nostalji ugruna bu sayidan birer tane alsakta hugh hefner eski gunlerine donse diyorum hani :):)