[quote=SEYYAH;122864]5-10-15-20-30-60 dk verileri göremezsiniz.sadece günlük grafik görürsünüz.işe yaramaz yani...
at çöpe at çöpe :::[/quote]
Bendeki eod görünümlüymüş sadece :D Klasörde eod ama içi başka :D şerbetli :D
Printable View
[quote=SEYYAH;122864]5-10-15-20-30-60 dk verileri göremezsiniz.sadece günlük grafik görürsünüz.işe yaramaz yani...
at çöpe at çöpe :::[/quote]
Bendeki eod görünümlüymüş sadece :D Klasörde eod ama içi başka :D şerbetli :D
[quote=SEYYAH;122867]desem iyi....
[B]kime vereyim[/B] dedim abi :::
hanım bana bakıyor çok kötü.niye gülüyorsun ya kendi kendine diyor :::[/quote]
sen gene dowa ver nemelazım.:::::::::
kayıtlar çıkmış meydane, hepside birbirinden merdane...dng
30 yıllıkların sonucu acıklandı mı yada ne zaman acıklanacak, bilgi sahıplerının bılgılendırmesı fevkalade sevaba gecer.
biz kapanırken FDOW 8.826...şu anda 8.756...
sabaha aradaki farka göre açılırız artıkın...
[quote=Larossıan;122868][I]8670 mi demişim. 8770 olacaktı :) neyse fdow sabah 4670 olur bizdede 42000 nin önü açılır...................[/I]
[I]gene yanlışlık var.[/I][/quote]
düzelttim. fdow 8670 olur. 4670 ise 5 ay sonra inşallah. yanlış yazdıkalrımında bazen bir manası olabiliyor. tesadüfen tabii..
Küskünün Anlamları:
[1] Taşa ya da duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir.
[2] Taş kaldırmakta kullanılan, uzun demir çubuk ya da basit, ağaçtan kaldıraç.
[3] Fırın temizlemekte ya da ateş karıştırmakta kullanılan sırık.
Argoda ver coşkuyu ver odunu ver .... şeklinde de gidebiliyor.
küskü terımını argo anlamda forumda kullanmanın cezası 15 yıl yasaklanmakla başlar diye bılıyorum ama nasılsa forumda mod yok.
[quote=tuareg;122872]30 yıllıkların sonucu acıklandı mı yada ne zaman acıklanacak, bilgi sahıplerının bılgılendırmesı fevkalade sevaba gecer.[/quote]
iyi değil ağustos 2007 den bu yana en yüksek seviye imiş 4,72.
[URL]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aTxJD2uhydvg[/URL]
[QUOTE=tuareg;122876]küskü terımını argo anlamda forumda kullanmanın cezası 15 yıl yasaklanmakla başlar diye bılıyorum ama nasılsa forumda mod yok.[/QUOTE]
hele bunu forumda başlatanlara müebbet verilmeli dimi reco..:::
[quote=jerfin;122878]hele bunu forumda başlatanlara müebbet verilmeli dimi reco..:::[/quote]
Artık bir kampanya başlatırsın, ardın sıra gani gani destekçi getiririm:D:D
(İlgili şahısla hiçbir husumetım yoktur maksat hukuk işlesin:D )
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
beddua yok .....dua var..
f sp de 942 altında, oh oh, suyundan da :)
[QUOTE=tuareg;122879]Artık bir kampanya başlatırsın, ardın sıra gani gani destekçi getiririm:D:D
(İlgili şahısla hiçbir husumetım yoktur maksat hukuk işlesin:D )[/QUOTE]
vallahi ilgili şahısla benim de hiçbir husumetim yok, maksat ipte sallanan kelleler görmek..:::
KAMPANYAYI BAŞLATIYORUM...
Astatin'in (namı diğer pikidap):))) kullandığı kelimeler ile forumun ve de dolayısı ile toplumun genel ahlakını bozduğunu düşünenler bu yazıya teşekkür versin ve adalet işlemeye başlasın..:D
[QUOTE=flexy;122861]End of day olmasının dezavantajı nedir?[/QUOTE]
Sadece günlük verileri okur. 5 dklık ve saatlikelri okumaz.
Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng
moderatörlere seslenıyorum, neden bır yazıya onlarca hatta yüzlerce teşekkur edemıyoruz???
[QUOTE=tuareg;122872]30 yıllıkların sonucu acıklandı mı yada ne zaman acıklanacak, bilgi sahıplerının bılgılendırmesı fevkalade sevaba gecer.[/QUOTE]
Bİ cacık olamz onalrdan.
Güven kaybı ve piyasaya sürülecek para bahanesi ile piyasadan tahvil topla sonra 30 yılığını ihraç et.
[quote=enorton;122884]Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng[/quote]
inşallah bu vesile ile dizi de bıter, sevenleri alınmasın ama hıc hazzetmem, ne polattan ne dizisinden:)
[QUOTE=tuareg;122885]moderatörlere seslenıyorum, neden bır yazıya onlarca hatta yüzlerce teşekkur edemıyoruz???[/QUOTE]
yahu reco aklını kullan;) bir gecede foruma üye olanların sayısında patlama olsun..:..: hani maksat adalet işlesin..:..::..:
[QUOTE=enorton;122884]Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng[/QUOTE]
İskender de vurulmuştu, Bulut da vurulmuştıu hatta kafasına sıkmışalrdı. Şerbetli bu vadidekiler.
bahçeye çay içmeye iniyorum.. döndüğümde teşekkür sayısında patlama olmazsa bir daha da gelmem davosa...dng
[QUOTE=VOBiX;122889]İskender de vurulmuştu, Bulut da vurulmuştıu hatta kafasına sıkmışalrdı. Şerbetli bu vadidekiler.[/QUOTE]
dow gibi dokuz canlı bunlar...dng
Vadinin finalinde gösterdiler küsküyü.
[quote=enorton;122884]Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng[/quote]
bu durumda yarın KISA lar iş yapar mı abi :::
[quote=VOBiX;122892]Vadinin finalinde gösterdiler küsküyü.[/quote]
yapma ya gerçekten mi? :::
bakmasaydın bari hemen zap yapsaydın :::
nuriş abiler de kızmış zaten polat a ve kardeşine..onlar da vurdurucaz demişler..
[url]http://www.taraf.com.tr/haber/35292.htm[/url]
[QUOTE=SEYYAH;122893]bu durumda yarın KISA lar iş yapar mı abi :::[/QUOTE]
Polatın değil de Başbakanın da vurulması iş yaptırır kısalara
[QUOTE=SEYYAH;122894]yapma ya gerçekten mi? :::
bakmasaydın bari hemen zap yapsaydın :::[/QUOTE]
Heykeltraşın elindeki gerçek anlamdaki küsküyü gösterdielr. Argodakini değil.
[IMG]http://www.kozanhaber.com/haberresim/balyoz_kafaya.jpg[/IMG]
Ver balyozu kafasına kafasına .dng
İyi geceler voborsa,
Kendimi sistem geliştirmeye adadım. Son bulduğum sistemin sonuçlarını paylaşıyorum;
Son 4 ay kar: %153 55 işlem 40 karlı 15 zararlı. Sonuçlar onbinde 2 komisyon düşülerek hesaplandı. Umarım bu hafta sonu daha da geliştirebilirim. Yalnız kötü bir haberim var, sistem geceye AL da girmiş... :(
[quote=jerfin;122882]vallahi ilgili şahısla benim de hiçbir husumetim yok, maksat ipte sallanan kelleler görmek..:::
KAMPANYAYI BAŞLATIYORUM...
Astatin'in (namı diğer pikidap):))) kullandığı kelimeler ile forumun ve de dolayısı ile toplumun genel ahlakını bozduğunu düşünenler bu yazıya teşekkür versin ve adalet işlemeye başlasın..:D[/quote]
heheheh 1 oyda kaldın..benim bu mesajım bile daha fazla teşekkür alır..dimi vobix, dimi pambık!!!!:::
[quote=Astatin;122902]......dimi pambık!!!![/quote]
ver püskülü ver püskülü :::
[quote=enorton;122901]İyi geceler voborsa,
Kendimi sistem geliştirmeye adadım. Son bulduğum sistemin sonuçlarını paylaşıyorum;
Son 4 ay kar: %153 55 işlem 40 karlı 15 zararlı. Sonuçlar onbinde 2 komisyon düşülerek hesaplandı. Umarım bu hafta sonu daha da geliştirebilirim. Yalnız kötü bir haberim var, [B]sistem geceye AL da girmiş[/B]... :([/quote]
ya dert ettiğin şeye bak enorton.hemen hemen tüm sistemler AL da kalmıştır (5 dk için konuşuyorum).kalmadıysa bile benim eldeki sistemlerin içinde AL da kalan var.sonunda ölüm yok ya :::
[QUOTE=SEYYAH;122904]ya dert ettiğin şeye bak enorton.hemen hemen tüm sistemler AL da kalmıştır (5 dk için konuşuyorum).kalmadıysa bile benim eldeki sistemlerin içinde AL da kalan var.sonunda ölüm yok ya :::[/QUOTE]
MEdium alda diğer üçü satta kapattı ama satta kapatanları iyi çarptılar bugün.
[QUOTE=enorton;122901]İyi geceler voborsa,
Son 4 ay kar: %153 55 işlem 40 karlı 15 zararlı. Sonuçlar onbinde 2 komisyon düşülerek hesaplandı. Umarım bu hafta sonu daha da geliştirebilirim. Yalnız kötü bir haberim var, sistem geceye AL da girmiş... :([/QUOTE]
Puan olarak sonucu yok mu bunun?
[quote=VOBiX;122900][IMG]http://www.kozanhaber.com/haberresim/balyoz_kafaya.jpg[/IMG]
Ver balyozu kafasına kafasına .dng[/quote]
ne vurmuşsun be öyle,,, fdji 200 puan düşmüş,,,,,,,,, sabaha kadar kan ve gözyaşı görsek keşke :mad:
Dow Allah belanı versin.Sizin saatle 8 30 da kalktım ekranda 8874 gösteriyordu.Ulan kalkarken aha dedim 9000 yolcusu bu.Ne eğlence bıraktı namussuz ne birşey.Meğer ben kalkarken ekrandan orası en tepe imiş.Ne şerefsizsin ulan sen.Seni bu akşam kim üfledi de bu hale geldin.Bundan sonra duamız dow Allah belanı versin.Başka açıklaması yok.Full short her gece.8750 beklemiştim olursa hergece short.40 gece short düğünüme beklerim herkesi.Şimdi vobta baskı vardı bildi demeyelim.Bakalım kısmet.Dönecek artık sanırım.Bir nokta bu kadar zorlanamaz borsada.Ama bu yataylığın sonunda çok kişi marjin call yiyecek çok kelleler kopacak.Umarım doğru yönde olursunuz.Ben marjin call yeme şansım yüzde 1 bile yok.Poz kapar daha az adetle akşama kadar dönerim.
[quote=VOBiX;122824]İki hadtadır hem saatliklerde hem de günlşüklerde süregelen bir uyumsuzluk var. 2-3 gün terse geitrir analrım da iki haftalık uyumsuzluk patlarsa da acı patlar gibi.[/quote]
Hemde anasını belleyecekler abi.Varya yaz çok sıcak geçecek bu sene dowda.
[quote=traderx;122828]vobix sana darıldım :o bişey istedik onuda yapmadın..[/quote]
Usta o sürdüğün oyuncak uçakmı.:D:D:DBen araba süremiyom.Millet uçakla dans ediyor..dngYav değmeyin keyfime çok şirin bir kızla tanıştım bu akşam msn de yazışıyom şu anda.Size bir kaç şey yazacam birazdan.