Sn. AMON RA indikatörün bulunduğu pencerede başka bir indikatör daha varsa refresh'leyince bozulabilir.
indikatörün üzerine başka indikatör bindirmeyin.
SYG.
Printable View
Sn. AMON RA indikatörün bulunduğu pencerede başka bir indikatör daha varsa refresh'leyince bozulabilir.
indikatörün üzerine başka indikatör bindirmeyin.
SYG.
Teşekkür ederim Sn.Azziz
[QUOTE=kayahan;37925]bu haber dogru degil kardes!!! uydurma haber bu!!!!
bu gun ve yarin tasari oylanmayacak!!!!!!
en erken turkiye saati ile cuma gecesi oylanacak!! o da ancak temsilciler meclisinde!!!
seneto'dada oylanmasi haftaya!![/QUOTE]
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10021040.asp?gid=229&sz=79972[/url]
Ben Hürriyetin yalancısıyım senin kaynağın nedir?
Sn. AMON RA zannediyorum o 50.000'e kadar çizmişlerdi ya tahtayı, o çubuk etkiliyor indikatörü.
[QUOTE=azziz;37939]Sn. AMON RA zannediyorum o 50.000'e kadar çizmişlerdi ya tahtayı, o çubuk etkiliyor indikatörü.[/QUOTE]
Sn.Azziz diğer tahtalardada var! ms 9.1 i silip 9.0 yükledim ms 8.0 dada aynı sorun varmış.İşin garip yanı ms deki rwi artı 1 i referans alan 2 farklı indikatörden oluşuyor.Maalesef nette bulduklarım ve sizin yolladığınız tek indikatörden oluşuyor.High ve Low ları beraber kullandım ama aynı şey değil!Bu ne menem bi sorunmuş çözemedim gitti! :(
[QUOTE=AMON RA;37937]Teşekkür ederim Sn.Azziz[/QUOTE]
Rica ederim.
Günlükte problem yok ama 60 dakika ve altında görüntüsü bozuluyor.:confused:
[QUOTE=VOBiX;37938][url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10021040.asp?gid=229&sz=79972[/url]
Ben Hürriyetin yalancısıyım senin kaynağın nedir?[/QUOTE]
Sayın Vobix bende [SIZE="6"]cnn[/SIZE] haberlerini dinledim...
spikerin söylediği pakette küçük yatırımcı içinde maddeler bulunduguydu..
örnek içerdeki BATAN PARANIN geri ödeme miktarı yükseltilmiş..AMA nekadar oldugunu hatırlamıyorum..
bazı maddeler saydıktan sonra oylamanın [COLOR="Blue"][SIZE="5"] BU GECE TÜRKİYE SAATİ İLE GECE 02,00 DA olacagını söyledi......[/SIZE][/COLOR]dogru ise sabah asya borsalarından belli olur......
Bakın burada güncelledikten sonra rwi value 105 değerini gösteriyor oysa 1 in etrafında olmalıydı!
[QUOTE=AMON RA;37940]Sn.Azziz diğer tahtalardada var! ms 9.1 i silip 9.0 yükledim ms 8.0 dada aynı sorun varmış.İşin garip yanı ms deki rwi artı 1 i referans alan 2 farklı indikatörden oluşuyor.Maalesef nette bulduklarım ve sizin yolladığınız tek indikatörden oluşuyor.High ve Low ları beraber kullandım ama aynı şey değil!Bu ne menem bi sorunmuş çözemedim gitti! :([/QUOTE]
Random Walk Index [6.0] LT High
{This is the LT 50-day version of the RWI. Color High: Red,Solid and the Low: Red, Dotted. Horizontal line at 1.0(Black/Blue)}
SUM(
Max( (HIGH -Ref(LOW,-1)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),2),-1) / 2)*Sqrt(2) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-2)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),3),-1) / 3)*Sqrt(3) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-3)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),4),-1) / 4)*Sqrt(4) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-4)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),5),-1) / 5)*Sqrt(5) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-5)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),6),-1) / 6)*Sqrt(6) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-6)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),7),-1) / 7)*Sqrt(7) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-7)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),8),-1) / 8)*Sqrt(8) ),
Max( (HIGH -Ref(LOW,-8)) / ( (Ref(Sum(ATR(1),9),-1) / 9)*Sqrt(9)),
0)))))))),40)
Random Walk Index [6.0] LT Low
{This is the LT 50-day version of the RWI. For High: Red,Solid and the Low: Red, Dotted. Horizontal line at 1.0(Black/Blue)}
SUM(
Max( (Ref(HIGH,-1) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),2),-1) / 2)*Sqrt(2) ),
Max( (Ref(HIGH,-2) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),3),-1) / 3)*Sqrt(3) ),
Max( (Ref(HIGH,-3) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),4),-1) / 4)*Sqrt(4) ),
Max( (Ref(HIGH,-4) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),5),-1) / 5)*Sqrt(5) ),
Max( (Ref(HIGH,-5) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),6),-1) / 6)*Sqrt(6) ),
Max( (Ref(HIGH,-6) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),7),-1) / 7)*Sqrt(7) ),
Max( (Ref(HIGH,-7) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),8),-1) / 8)*Sqrt(8) ),
Max( (Ref(HIGH,-8) -LOW) / ( (Ref(Sum(ATR(1),9),-1) / 9)*Sqrt(9)),
0)))))))),40)
Sanırım bu ikili işinizi görecek.
UBS 1.900 kişi çıkarıyor
01.10.2008 12:27:45 Son Güncelleme:01.10.2008 12:33:00
Kredi krizinde büyük kayıplar yaşayan Avrupa bankası UBS, 2 Ekim´deki hissedarlar toplantısında yatırım bankacılığı, hisse senetleri ve sabit gelir birimlerinde 1.900 kişiyi işten çıkarma kararı alabilir.
Yazılan zararların artması sonucu zengin müşterilerin fonlarını çekmesiyle, ki yaklaşık 8 yıldır ilk kez karşılaşılan bir durum, UBS varlık yönetiminden ayırmayı planladığı yatırım bankacılığını daraltıyor. UBS daha önce 7 bi kişiyi işten çıkaracağı açıklamıştı.
UBS, kredi krizi nedeniyle bugüne kadar 44,2 milyar dolar varlık sildi.
[QUOTE=AMON RA;37940]Sn.Azziz diğer tahtalardada var! ms 9.1 i silip 9.0 yükledim ms 8.0 dada aynı sorun varmış.İşin garip yanı ms deki rwi artı 1 i referans alan 2 farklı indikatörden oluşuyor.Maalesef nette bulduklarım ve sizin yolladığınız tek indikatörden oluşuyor.High ve Low ları beraber kullandım ama aynı şey değil!Bu ne menem bi sorunmuş çözemedim gitti! :([/QUOTE]
Geriye tek ihtimal kalıyor.
Yarım günlük seanstan dolayı bar sayısı eksiliyor ve hesaplama sapıtıyor.
Günlükte problem yok.60 dak. az bozuluyor 30 biraz daha fazla bozuluyor 5 dak. hepten sapıtıyor.
TEMSİLCİLER MECLİSİ TEKRAR TOPLANIYOR
ABD´de 700 milyar dolarlık finans sektörünü kurtarma paketiyle ilgili yasa tasarısını bugün yaptığı oylamada reddeden Kongre´nin alt kanadı Temsilciler Meclisi´nin perşembe günü yeniden toplanacağı haber verildi.
Amerikan AP ajansı, Temsilciler Meclisinin, yasa tasarının reddedilmesinden sonra borsada yaşanan ani düşüşün ardından perşembe günü yeniden toplanmaya karar verdiğini duyurdu
[url]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=647640[/url]