YARIN yine dar bantta sıkışmamı olacak ne 43700-43000. hafta sonuna sinir stres
Printable View
YARIN yine dar bantta sıkışmamı olacak ne 43700-43000. hafta sonuna sinir stres
[B]En kötüyü gördük demek için erken, yüzde 3.6′dan fazla daralacağız[/B]
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, NTV televizyonunda ekonomideki son gelişmeleri değerlendirdi.
Sanayi üretimindeki son rakamları yorumlayan Babacan şunları söyledi:
“Sanayi üretimi [COLOR=#ff0000][B]ekonomik[/B][/COLOR] büyümeyle ilgili önemli sinyal veren bir gösterge. Nisan’daki düşüş hızı önceki iki aya göre az. Sanayi üretiminde kötüye gidişin bir miktar yavaşladığını söyleyebiliriz. Hâlâ rakamlar eksi; fakat daha az eksi rakamları görüyoruz. Mayıs’tan itibaren bu endeksin daha olumlu olmasını bekliyorum. Hem dünyada, hem Türkiye’de kötüye gidişin yavaşladığıyla ilgili küçük sinyaller görüyoruz. ‘En kötüyü gördük’ demek için erken. Birkaç ay daha izlemek gerekecek. İhtiyatı elden bırakmayacağız.”
Yeni bir orta [COLOR=#ff0000][B]vadeli[/B][/COLOR] program üzerinde çalıştıklarını belirten Babacan, “Programla ilgili çalışmaları birkaç haftaya tamamlayacağız. Orta vadeli planın bir takvimi var, ancak öteliyoruz. Kurumların mutabık kaldığı bir program olması lazım. Gerçekçi tahminlerle olması lazım. Kurumlara talimat verdik, çalışmalar sürüyor. Bir miktar gecikme olacak ama bu bizim 3 yıl ne yapacağımızı ortaya koyacak” dedi.
Büyüme oranında revizyona gidilebileceğini kaydeden Babacan, “Şu anda yüzde 3.6′dan daha kötü bir küçülmeyle karşılaşacağımız görünüyor. Gelecek yıl ciddi bir artı büyümeyi bekliyoruz. Dördüncü çeyrekten itibaren artı büyüme rakamlarını yakalayacağız” dedi. Hükümet yıl sonu için yüzde 3.6 daralma öngörmüştü.
al vob,,,,,sana çökmek için en iyi haber,,,,,,,,,, ekonominin patronu dior,, en dip daha gelmedi dior
[quote=QUEEN;122848]ne biliyim düşsün diye söylüyolardı.. benim kötü niyetim yok valla..[/quote]
Sizi dowa küsküyü pek bi vermiş gördüm.Pehh.::::::.dng
[quote=QUEEN;122856]matkap işte.. matkap verilirmi ..:Dne alaka:D:D[/quote]
Ah be ablam hemde ne alakaları var bir bilsen.
[FONT=Georgia]Mehmet Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Küresel kriz; her ne kadar kötüleşme oranı yavaşlamış olsa bile, iyileşme işaretleri görülse bile henüz sürdürülebilir bir toparlanmanın başlangıcından uzak görünüyoruz. Bankacılık sektörünün sorunları açısından özellikle ABD ve Batı Avrupa'nın bazı bölgelerinde sorunlar devam ediyor. Çünkü bu zehirli aktifler bilançolarda varlıklarını devam ettirdikleri sürece sürdürülebilir toparlanmadan bahsetmek çok zordur."[/FONT]
herkes çökelek peşinde,,,,,,
[quote=jerfin;122871]kayıtlar çıkmış meydane, hepside birbirinden merdane...dng[/quote]
Seni ben çözdüm kendini hedge ediyorsun.Short alıyorsun yükselcez diye yorum yapıyorsun.:D:DDüşerse kazancını yersin.Artarsa bildim.:DüüüüüüAma yine de düşsün bu lanet olası aşşağılık dow.Bu arada ben de küskümü kaybettim.Birisi dowa vermiş şimdi buldum.Geri almıyom bir daha.:D:D6500 de alırım.
[quote=SaNCaKTaR;122880]Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
beddua yok .....dua var..[/quote]
Yok abi geniş kapsamlı olmuş epey.Biz bir duayı kabul ettiremiyoruz Mevlamıza.Sen toplu 5 6 dua etmişsin?Şimdilik OBO yu ucundan koysak fırına olmaz mı.Köşede bir zahmet duayı edebilirsen sevinirim.:D:D:D
[quote=jerfin;122890]bahçeye çay içmeye iniyorum.. döndüğümde teşekkür sayısında patlama olmazsa bir daha da gelmem davosa...dng[/quote]
Sen de sürekli canlılık varya.Ekonomik kriz sayende bitecek bu ülkede teğet geçiyor zaten.
Ey gidi günler be eski günlerim geldi aklıma.Hiç unuturmuyum şu günü.Pehh..lelele.lelele.lelele:..::..::..:26 ocak 2009.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]12 Haziran Cuma[COLOR=blue] "Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Toptan Satış Fiyatları (a/a) (May) 09:00 %0,1 %0,1 Düşük
GER Toptan Satış Fiyatları (y/y) (May) 09:00 -%9,0 -%8,1 Düşük
[U]EUR Sanayi Üretimi (a/a) (Nis) 12:00 -%0,4 -%2,0 Yüksek [/U]
EUR Sanayi Üretimi (y/y) (Nis) 12:00 -%19,8 -%20,2 Orta
USD İthal Fiyat Endeksi (a/a) (May) 15:30 %1,1 %1,6 Düşük
USD İthal Fiyat Endeksi (y/y) (May) 15:30 -%16,3 Düşük
USD Hazine-Grippo'nun Konuşması 16:30 Düşük
[B]USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Haz) 17:00 69,2 68,7 Yüksek [/B]
[B]Hazine Bakanı-Geithner'in G-8 Toplantısındaki Konuşması (İtalya) Yüksek [/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8818[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8826[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=Astatin;122902]heheheh 1 oyda kaldın..benim bu mesajım bile daha fazla teşekkür alır..dimi vobix, dimi pambık!!!!:::[/QUOTE]
vayyyy iki fanatik taraftar bulmuşsun.:..: seyyah ve vobix, bundan sonra sizlerle de husumetim var artık...dng
pişşşttt reco elimize bi fırsat geçti, şutlayalım dedik ama olmadı yine beahh.. hayaller başka davosa kaldı..:(üüü:o:p:D
herkese günaydın. günlük yorumu sayfamda yayınladım. herkese bol kazançlar
[quote=jerfin;122921]vayyyy iki fanatik taraftar bulmuşsun.:..: seyyah ve vobix, bundan sonra sizlerle de husumetim var artık...dng
pişşşttt reco elimize bi fırsat geçti, şutlayalım dedik ama olmadı yine beahh.. hayaller başka davosa kaldı..:(üüü:o:p:D[/quote]
Onlar fanatik değil, adaletin sesi...neyse sabah sabah geyik yok :) geyik seanstan sonra:) ya düşsün bu vob artık
gut mornik VOBORSA,
herkeşe bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim.hayırlı cumalar...
ist.emniyet müdürü celalettin cerrahı osmaniye valisi yapmışlar.acaba bu vadeliyi düşürür mü? :p
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
günaydın .. bol kazançlar .. tüm gün dışarda olacağım ... uzlaşmaya kısa devam ...şelale şelale şelale ....
Gunaydin, kazancli seanslar
günaydın,
ver EURUSD ye ver FDJ e :) bol kazançlar
günaydın, bol kazançlar...
bir süredir negatif ayrıştık diyoruz, yeterlimi acaba... (vob, fdow, fdax 3'ü bi yerde...)
[URL=http://img269.imageshack.us/i/neg.jpg/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/6510/neg.th.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=VOBiX;122906]Puan olarak sonucu yok mu bunun?[/QUOTE]
36000 puan falan ediyor 4 ayda ama deneyip görmem lazım, sanki bir şeyle yanlış gibi :D
Arkadaşlar şimdiden yazayım belki sonra vakit bulamam
Cum'anız mübarek olsun Allah Dua'larımızı kabul etsin
43650-43700 geçmeyen bir tepki beni sevindirir, nur topu gibi düşen kanalımız onaylanmış olur-mu acaba...
[URL=http://img269.imageshack.us/i/duskan.jpg/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/5750/duskan.th.jpg[/IMG][/URL]
[quote=metatay;122934]43650-43700 geçmeyen bir tepki beni sevindirir, nur topu gibi düşen kanalımız onaylanmış olur-mu acaba...
[URL="http://img269.imageshack.us/i/duskan.jpg/"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/5750/duskan.th.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Kırmızı renk bu kadarmı sevilir bir site tarafından hey büyük Allahım
günaydın,kolay gelsin !
dow dün + 138 puanları gördükten sonra kapanışa yakın satış yedi ancak future lar ve uzak doğu,asya borsaları + da.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.
Yawf doalra ne etmişler öyle 1,540 idi 1,530 olmuş.
Günaydın 43750 üzerinde kapatırsak yatayda sürüm sürüm sürünürüz.
GNy...
[QUOTE=adalı54;122935]Kırmızı renk bu kadarmı sevilir bir site tarafından hey büyük Allahım[/QUOTE]
sorma dostum elde kısalar, neresinden tutup düşürsem diye uğraşıyorum...:)))
[QUOTE=adalı54;122935]Kırmızı renk bu kadarmı sevilir bir site tarafından hey büyük Allahım[/QUOTE]
O renk sitenin sonu olmaz inşallah :confused:
[quote=Larossıan;122939]Günaydın 43750 üzerinde kapatırsak yatayda sürüm sürüm sürünürüz.[/quote]
günaydın.
benimkini de değiştireyim ben artık. en eskisi bizimki kaldı yau. :D
nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...
[QUOTE=SEYYAH;122944]nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...[/QUOTE]
aynen .
[quote=SEYYAH;122944]nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...[/quote]
sadece fdow'a veya paritelerden sadece €/$'a bakmak yanıltır diye düşünüyorum.
caponlar çok ciddi yükseliş yaptı. gbp/usd de dönüş emaresi yok, açılışa yakın hala alınıyordu.
sadece €/$'a bakarsanız, örneğin yükselişin €'nun değer kazanmasından mı $'ın değer kaybetmesinden mi olduğunu bilemezsiniz. o yüzden yanıltır.
çapraz kurlardan en az 3 tanesine bakmak daha sağlıklı.
bol kazançlar.
günaydın..
sistem yaparken [B]1 ekim2007 ile 30 eylül 2008 arası [/B]için tam 12 aylık sistem yapın..opt belirleyin...
sonrada [B]alakasız olan(opt degerlerin daha önce temas etmediği aylar) [/B]1 ekim 2008-31 mayıs 2009(8 ay)a bu degerleri aynen uygulayın..eger tatmin edici ise sistem tamamdır..yoksa çöpe...
[B]çünkü sadece geçmişe göre sistem yapmak pc için oyun gibi birşey...[/B]
[quote=VOBiX;122938]Yawf doalra ne etmişler öyle 1,540 idi 1,530 olmuş.[/quote]
Sevgili Vobix Dolara uzun zamandır birşeyler ediyorlardı bakalım sonu ne olacak
[QUOTE=SEYYAH;122944]nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...[/QUOTE]
Yok abi El KAide ile anlaşıp Obamaya suikast filan yaptırmak lazım. Yaralasa yeter. .dng
Herkese günaydın bol kazançlar, cumanız mübarek olsun,
[QUOTE=abka;122947]günaydın..
sistem yaparken [B]1 ekim2007 ile 30 eylül 2008 arası [/B]için tam 12 aylık sistem yapın..opt belirleyin...
sonrada [B]alakasız olan [/B]1 ekim 2008-31 mayıs 2009(8 ay)a bu degerleri aynen uygulayın..eger tatmin edici ise sistem tamamdır..yoksa çöpe...
[B]çünkü sadece geçmişe göre sistem yapmak pc için oyun gibi birşey...[/B][/QUOTE]
Formülleri düzgün kodlayın yoksa PCniz benimki gibi boşuna çalışır sabaha kadar. AL formülüne de ">" sat formülüne de ">" yazmıştım. En yüksek getiri "0" çıkmış. .kom
[IMG]http://www.kozanhaber.com/haberresim/balyoz_kafaya.jpg[/IMG]Ver balyozu kafasına kafasına .dng