şimdi aşağı gelmesi lazım ta olarak ama pala istermi bilemem :..:
Printable View
şimdi aşağı gelmesi lazım ta olarak ama pala istermi bilemem :..:
mesela hani şu trend takipçisi kitabındaki meşhur sistemci Bill Dunn un sermye eğrisine
bir bakın 6 yıl boyunca adam zarar yazmış kim dayanır buna
[quote=a.kaya;261452]pala yerse 700 e tekrar yazdım long[/quote]
DJ haftalık:D:D nen olcek kayaboss:..:
600 deki kısa 900 da stopladı sisitemler de uzuna gecti ne hikmetse..
[quote=kitaro;261460]hocam dünyadaki en baba sistemcinin bile sermayesi yüzde 50 erimiş
ben tahammül edemem valla o kadar
o yüzden illede histem:D[/quote]
sistemde eğer feyk sinyalleri elemeyi başarabilrseniz ki artık sinyallerin % 40 civarını eleyebiliyorum.Histem işi çok zor bana göre değil :o feyk olup olmadığını anladığımda biraz geç kalıyorum 200-300 puan ama olsun en azından feyk sinyal ile zararlı işlemlerden korunuyprum.
haydi rallienseync
[quote=Astatin;261466]DJ haftalık:D:D nen olcek kayaboss:..:[/quote]
onunda sırası gelir be asti usta ama dediğin gibi tek periyot tek işlem ama ileriki haftalarda büyük düşüş olacak bence dow da
300 puan aşşağı gelirse longlarım..zaten kısa söz konusu değil..
[quote=a.kaya;261456]sistem illa sistem doğru olan bu ama işin içine malesef duygular giriyor :o[/quote]
Haklısınız, sistemleri bire bir uygulamak çok zordur.
Ben sistemle işlem yapmayı Alman futbol takımına, sistemsiz işlem yapmayı ise Arjantine benzetiyorum. Bu Almanlar her kupada bir şekilde ilerliyorlar. Arjantinin ise durumu ortada. Başarı olduğunda tam başarı, başarızlıkta ise tam başarısızlık. Ortasını bulamıyorlar. Ah Arjantinin içinde biraz da olsa sistem olsaydı. Bir de Brezilya var. Onlarda sistemi kullanmayı yeni yeni öğreniyorlar. Tabiki eksikleri var. Oynadıkları maçlar hiç göze hoş gelmedi.
jerfinin gab i kaparlar öngörüsü tuttu,tebrik ederim :)
doldur boşalt yapabildinmi jerfin ?
çok baba bir ters-yüz oluyor..
çıtır gab,işlemle artan kayıp ve yine işlemle ters-yüz..
dow bu gece gerekeni yapabilecekmi tek problem o..
kısa devam..maliyet 650 ye yükseldi..
[quote=Tosbağa;261473]Haklısınız, sistemleri bire bir uygulamak çok zordur.
Ben sistemle işlem yapmayı Alman futbol takımına, sistemsiz işlem yapmayı ise Arjantine benzetiyorum. Bu Almanlar her kupada bir şekilde ilerliyorlar. Arjantinin ise durumu ortada. Başarı olduğunda tam başarı, başarızlıkta ise tam başarısızlık. Ortasını bulamıyorlar. Ah Arjantinin içinde biraz da olsa sistem olsaydı. Bir de Brezilya var. Onlarda sistemi kullanmayı yeni yeni öğreniyorlar. Tabiki eksikleri var. Oynadıkları maçlar hiç göze hoş gelmedi.[/quote]
sistemsizin oyunu göze her zaman daha zevkli ve daha hoş gelir:p
SAMBA!
72,050 lomg kavır..bereket versin...taamen histemli...
[quote=kitaro;261480]sistemsizin oyunu göze her zaman daha zevkli ve daha hoş gelir:p
SAMBA![/quote]
mahalle maçları demi hocam paltır küldür ne güzeldi o günler şimdi bakıyorum da gençler artık eskisi gibi öyle oynamıyor mahalle futbolu bizim oralarda
[quote=kitaro;261449]vay anasını sistemci olmayan bir ben kaldım:..:[/quote]
bir de ben :)
[quote=a.kaya;261485]mahalle maçları demi hocam paltır küldür ne güzeldi o günler şimdi bakıyorum da gençler artık eskisi gibi öyle oynamıyor mahalle futbolu bizim oralarda[/quote]
yeninesil iyice mekanik oldu. arkadaşlık nedir onu bile unutmuş varsa yoksa pleysteyşın, bilgisayar oyunu
hatta beraberken bile konuşmuyorlar kulaklarda ayfon dan müzik
zevksiz bana uymaz:D
950 den yine longladım..100 pivan değermiydi..hehehe..değerdi değerdi
bugun dowda konusulanlar bu sekılde
[URL]http://i50.tinypic.com/qs2jvb.jpg[/URL]
sıkıntı var...flat (selpatros deyimi)
dükkanı kapattım..işlemsiz seyre devam..
[quote=Astatin;261492]sıkıntı var...flat (selpatros deyimi)[/quote]
senden beklemezdim bu hareketi ustad
tuhaf şekilde dışarıyı alırken buraya veriyorlar sanki
çok pis çakacaklar gibi bir his var içimde :)
selçuklu patron ses ver :)
hala kısalık durum yok..şimdilik
DJ pis artı kapatır kanaatimce...ehuehue
[QUOTE=Astatin;261502]DJ pis artı kapatır kanaatimce...ehuehue[/QUOTE]
aynı kanaatdeyim..
yakaladım 050 den..yyld..üww
ilkeye uymadım..of of..normalde 17:35 de poz. kapatmalıydım..71950 den flatledim....bu ilkeleri yazıp,pc ye yapıştırmak lazım..
Üvvvvvv
longlar gol oldu
uffff iyi atladım son anda 72000 den 100 puan farkla :( 900 den kapadığımı geri aldım istediğim yere gelmedi :( kısmet
anket
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5579[/URL]
yeni yüksek 375 te fena kontr yaptı pala..
Geceye long girecem uyarmadı demeyin long'cular... Yarın sabah gap'i yiyince karşıma çıkmayın.. Şimdiden uyarıyorum işte... ::: :..:
kontrolsüz güç güç değildir pala :)
[quote=Astatin;261502]DJ pis artı kapatır kanaatimce...ehuehue[/quote]
ustad dünde 1,50 lerden +0,56 kapadı ve güm bakalım bu sefer ne yapacak şimdi kapanışta flatlasam mı yoksa poz da mı kalsam karar verme aşamasındayım :confused: :confused: :confused:
[quote=a.kaya;261523]ustad dünde 1,50 lerden +0,56 kapadı ve güm bakalım bu sefer ne yapacak şimdi kapanışta flatlasam mı yoksa poz da mı kalsam karar verme aşamasındayım :confused: :confused: :confused:[/quote]
sisteme ne oldu? :)
oy ver oy..yoklamalrda hiç görmüyorum seni ha
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5579[/URL]
[quote=Astatin;261514]anket
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5579[/URL][/quote]
+.+.+.
[quote=Strategist;261518]Geceye long girecem uyarmadı demeyin long'cular... Yarın sabah gap'i yiyince karşıma çıkmayın.. Şimdiden uyarıyorum işte... ::: :..:[/quote]
sisteme ertesi seansın açılışını gösteriyor diye uyan varsa hata yapıyor :D
DJ zaten yeterince çıkmış !!! Makas çok yüksek!!! hımm demekki geceye longuz :) ehuehuhe
geceye flat ..iyi akşamlar.