[quote=flexy;434231]98125 eyidir :D[/quote]
yetmez hacı..bana ne..:))
bu manyaklıın sonunda tekduran dikduran biz trader kullarına bu ödülü vermeli...uwww
Printable View
[quote=flexy;434231]98125 eyidir :D[/quote]
yetmez hacı..bana ne..:))
bu manyaklıın sonunda tekduran dikduran biz trader kullarına bu ödülü vermeli...uwww
nunu saldırıs var hacı....2500 puan yanılmayı göze alarak, kapanış tahminimi 98600 diyorum..böylece (98600-2500) 96100 de kapatsa 101100 de (98600+2500) kapatsa dolaylı olarak bilmiş olacağım..hehehe..ne kadar yanılacağını bilmek de iyi bir tahmin sonuçta
98 dedik hayvan pala :D
yuh 200 pts geri gedikçe indiklerin uzun sinyali eice arttı..nooluo lem..şşş
[quote=ATHLON;434232]yetmez hacı..bana ne..:))
bu manyaklıın sonunda tekduran dikduran biz trader kullarına bu ödülü vermeli...uwww[/quote]
abi şimdi az kaldı ya kapanışa ondan didim..Gönül ister 100 yapsın :D
cezanın karşısında durabilen ödülü almalı..oyunun kuralı bu ***
ürküttük yaratığı
uwww..way arkadaş kaşla göz arasında long sentıment olduk ve sürüye mi saydılar bizi
sakinim..ama her an delurebilirim
satış kademeleri düzenli olarak arttırıldı ve lineer oldu..acaba??(sinekten yağ çıkarma)
pala .. olveys..kiks.. mala..
longuz direniyoruz
[quote=ATHLON;434241]satış kademeleri düzenli olarak arttırıldı ve lineer oldu..acaba??(sinekten yağ çıkarma)[/quote]
trend dönüşü bu boru deil..icabında 2000 paun silkeleyecek..şort biriktirecek kucağa..sonra ver elini 6 haneler (hayalin bohunu çıkarma):::
[quote=ATHLON;434241]satış kademeleri düzenli olarak arttırıldı ve lineer oldu..acaba??(sinekten yağ çıkarma)[/quote]
3-2 yaptı adam cidden :D::: solluyor
linear and non-linear algebra...amanın hacı...lineer dedin UNI 1 zınıf daki kabus Linear and Non Linear Algebra finali geldi aklıma...:D Hayatımda ilk kez bir sınav kağıdım sınav başlangıcında ve sonunda aynı şekildeydi:D:D
(Bütünlemede geçtim o ayrı:D)
Ayrıca şu son hareketler bazı futbolcu isimlerini ve müzik gruplarını gözümün önünden bir film şeridi gibi geçirdi... Skilachi, Skibbe, Skin head vs
Way anasını kompiterden voborsaya girilmio,şu anda telefondan yaziorum.yoksa?e artık sineğin de a**** k****ca
linear and non-linear depişka..üğğwww
[QUOTE=Astatin;434249]linear and non-linear depişka..üğğwww[/QUOTE]
Bu ancak disordered partial differantial equatiobs olur haci.uwww.ula hala kompiterden girilmio:(
ahan da girdim kompiterden,demek ki trend yokmuymuş..
hadi ateistler bunu da açıklayın..uwwwww
abi diorum: Tahvil faizi pis düşmüş...e süper...USDTRY çıkmışş. e yine süper..Borsa usd bazında ucuzluyor filan...hehehehehe..ula böyle kısa vadeli porsa analizi yapanlar vardı deilmi...eüzü
gorkuyorum...aftlo son düzlükte 97500 yaparsan mikemmel olur...amma naparsan yap 96650 altı yapma...üww
Bu arada balmumcu 1. köprü girişini kapatan zihniyeti teprik ederim
Şimdi gorkularımı kelimelere dökeyim..malum dow artıda filan...gece %2 eksi yapıyomuş..bizimkiğ sabah -1500 açılıyomuş..bıyır..ayıkla pirincin taşını..yok yok sorun -1500 olmaz...sorun sonrası olur
iyi çocuk vobi, sakin ol oglum
bu topik trendi haketti hacılar ..lamı cimi yok..
[quote=ATHLON;434257]bu topik trendi haketti hacılar ..lamı cimi yok..[/quote]
son damlasına gaddar hemide patron
Geceye gorkularla dolu bir lonkkkkkkkkkkkkkk
[quote=Astatin;434260]Geceye gorkularla dolu bir lonkkkkkkkkkkkkkk[/quote]
sabah açılıştan önce bi fal baktır patron :D oğa göre ayarlayalım pozları :D
yaw argadaşlar, lonktaşlar, yoldaşlar bu gece ara ara girin de telkin tesellilerle katkıda bulunalım... korku büyük...gitmeyin hemen ... üüü üüü :( üüü
[quote=mosyo2000;434263]yaw argadaşlar, lonktaşlar, yoldaşlar bu gece ara ara girin de telkin tesellilerle katkıda bulunalım... korku büyük...gitmeyin hemen ... üüü üüü :( üüü[/quote]
Selam Mösyö,
Atbettin..Gelirim ben...Şöyle boğa görünümlü graflar analizler yaparız..DOW düşsede yok abi şu formasyon gereği teper bizimki falan deriz..Buluruz bişiler...Kendnş kandırmak mı? Yoo niyeki..12 saat mutsuz olacağına, 12 saat umutlu ol..dimi:::
İyi akşamlar long comrades:p
Öncelikle analizime matriks'e küfür ederek başlamak istiyorum.Asti patron, sabah dediğin olayı anladım bu arada :D..Neyse analiz buydu benim.Korkunun ecele faidesi yoktur.Yrn en fazla 500-1000 pts çarpılırız o kadar.
Daha teknik detaylar ve analizler için moskovadan athlon ve balıkçı barınağından astiye bağlanıyoruz efem..
evet mösyö buralardamısın? nassı bişi istersin? kama filan gibi görece şeyler mi yoksa fincan gulp, tobo gibi farklı gulvarda arkadaşlar mı? yada tamda 96500 lerden falan geçen bir fibo desteği filan mı..heheh.. o kadar periyod var elbette bunların her biri bir periyotta vardır..çıkarırız yani...olmazsa ihtimalini simüle ederiz..he...
Varan1:
Single bar küskü ve single bar ranlara dikkat..hacim o barlarda dehşet..bunlara DEHŞEt barlar diyelimçç. fiyatta yükselen bir trend var.. ayruca, o barların her birinin en düşüğü bir önceki dehşet barın düşüğünün altına inmemiş.. başlangıçta ema 112 inin altında fiyatın salınım marjı yüksekkekn gittikçe daralmış ve daha sonra ema 112 ile üstten yoklama çekmeye başlamış (osilatör hesabı)...heheheh.. tabi dow graşar falan bu destekler badem olabilir, olmayabilir, oldu görünüp olmayabilir gibi ihtimaller mevcut...ama şu an itibatiyle manzara bu..
Mavi indik olan ema 112 altı kıllanma noktası, Pembe trendin altına ise son derece kıllı durum var demektir, pembenin başladığı fiyat seviyesinin altına iniş ise ayılar "kıllı" yı meydana saldı demektir...
[IMG]http://i46.tinypic.com/n54vg6.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;434270]evet mösyi buralardamısın? nassı bişi istersin? kama filan gibi görece şeyler mi yoksa fincan gulp, tobo gibi farklı gulvarda arkadaşlar mı? yada tamda 96500 lerden falan geçen bir fibo desteği filan mı..heheh.. o kadar periyod var elbette bunların her biri bir periyotta vardır..çıkarırız yani...olmazsa ihtimalini simüle ederiz..he...[/QUOTE]
Patron ortaya yap bisiler... Lakin yavastan nötre kaymaya basladim. Takasta mal cikma egilimi devam ediyo...
Peder gunah cikarmak istiyorum. Affet.
Senin su pivotu asagi gecerse de özüme donmeyi planliyorum. Muhtemlen hizli sistem de kisaya doner. Carpilir miyiz. Mumkun.
Varan 2
Mavi halkalarla gösterilen barlar hem fiyat L-H leri hem de o barlardaki volume itibariyle tüm düşüş trendinin bir süre için reverse ettiği "reversal key" olabülür...Bugün dehşet hacmin olduğu kırmızı halka ile imli bar ise bir sancak bayrak felan feşmekan ın sapı oluyor..nitekim bayrak sapı kallavi direnç olan ema 112 dayanıp döndü ve zayıf hacimle fiyat gevşedi...bu tipik ve long perpspective açısından şık ve olası yükselen hareketin geçici olmadığına dalalet (98000 üstü satlik kapanışlar bu ihtimsli güçlü kılar)... yayın gerilmesi hesabı..
cila olarak da; benim en sevdiğim infiklerden olan DIS in çok uzun zamandır yükselen trendde olduğuna dikkat üstelik çok dev pupu ile
kırmızı hareketli indik (her saat değişir) 96400 lerden geçiyor ve onun altı kıllı bölgedir..Reverse keyin atıldığı barların L sinin altı ise ayıların "kıllıyı" saldığı yeredir :)
[IMG]http://i45.tinypic.com/33ll3t1.png[/IMG]
neyse...varanları 5 e kadar çıkarabiliriz..ama bear graflarda yaratılabilir..hele bi dow kapansın bakakım falimiz
sıkıntı yok :) tipik pala numarası
uzun testerelerle kafaları boşaltan pala
longcuları çuvala doldurdu kapanışa doğru o kadar para veremem kusura bakmayın moduna geçerek silkeledi 98 bine kadar sl biçti amcam 96600 günün son dibinden döndü..97600 de son tepe..
sabah longcular fazla ise indirecek (yukarı gidecekse) yok az ise bindirecek :):)
şu durumda dj 14 binin üstünde yarında kalmaya çalışacak (tuzak diyorum) görcez
dax ise 7800 ün üstüne atacak dj burda kalırsa..
bi şey daha var bovespa baya ayrıştı
paritede de 33 50 nin altında alınan mallar yukardan bize verilecek görünüyor..
durum bu yerim sistemini pala her zaman kazanır ben hep kaybederim rakı çarpsın ki :)
Ha bir de bu var..psar..enterhasan...genelde bilinenden farklı olarak psar bir çeşit 1izleyen istop" dur ama olsun en azından şortlara tp yaptırmış..:::
(ps: ula zirveyigüzel yakalamış ha ayrıca)
Flaş Flaş Flaş.... Aftlo Pedro Russia Vidyosu.. Click to continue... Completely free..No hidden cost..Hard core
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=zAtnS6fXcgU[/URL]
(Sarışın oturanın hemen yanındaki aftloymuş)
ABi en azından şu mavili düşüşü geri alsın diyorum...en azından..üww.. taze boğanın hayalleri