-
[quote=VOBiX;37954]Bu gidişle senin bizi (tüm forumu) almanca kursuna göndermen gerekecek .dng[/quote]
[B]01.10.2008 - 19:28
Abstimmung im US-Repräsentantenhaus nicht vor Freitag
Absitimmung turkcesi= oylama
[/B][B]US-Repräsentantenhaus= temsilciler meclisi [/B]
[B]
im= de (DE-DA ANLAMINDA)
VOR FREITAG= CUMADAN ONCE
NICHT= YOK, DEGIL (OLUMSUZ)
NOT: ONCE TEMSILCILER MECLISINDE OYLANDIKTAN SONRA SENETO'DA GORUSULUR!!
KANIT: PAZARTESI GUNU ILK TASARI ONCE NEREDE GORUSULDU?? VE RED EDILDI.!!!
TEMSILCILER MECLISINDE DEGILMI??!!
KANUN TASARISININ YANI PAKETIN GORUSULUP OYLANMASININ TR SAATIYLE CUMA GUNU GECESINE KALMASININ NEDENI??!!
ABD ANAYASINDAKI MEVZUATTAN ILERI GELIYOR!!
[/B]
-
Müsadenizle iyi geceler arkadaşlar.
Yarın görüşmek üzere.
-
[quote=azziz;37957]Haberin kaynağını verdim altında.
A.A. dan geçen haber.[/quote] HIC GULECEGIM YOKTU !!!!
A.A HABER AJANSI= AKP'NIN ATADIGI IMAMLAR AJANSI .kom
YANI= BAYAT VE KOPYACI HABER AJANSI!!
-
[QUOTE=catedral;37952]Cuma sabahına huzur içinde girilmesi mümkün değil.
1- Senatonun kararı temsilciler meclisini hiç bir şekilde bağlamaz.. Senatoyu acilen toplama sebepleri kabul edildiği takdirde temsilciler meclisine baskı uygulamak..
2- Temsilciler meclisi prosedürlerden dolayı yarın gece değil cuma gecesi toplanacak:)[/QUOTE]
Katılıyorum. Ben de olumlu hiç bir şey göremiyorum. Zaten plan temsilciler meclisinden geçememişti. Bendeki rakam yanlış değilse Cumhuriyetcilerin temsilciler meclisindeki (lower house) sayısı 199. Yasa geçmesi için 218 lehte oy gerekli. Önceki tasarı 228e 205le reddedilmiş bazı demokrat oylar lehte olmuş. Yani iş bazı demokratların fikir değiştirmesine ya da muhafazakar cumhuriyetçilerin fikir değiştirmesine bağlı. Senatoda da(upper house) denge 51-49 Demokratlarda. Özetle yasa tasarısının yasa olması demokratların insafına kalmış denilebilir. Demokratların eğilimi pek yasa yanlısı değil izlediğim kadarıyla.
[url]http://money.cnn.com/2008/09/29/news/economy/bailout/index.htm?cnn=yes[/url]
-
Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)
-
[QUOTE=bull market;37967]Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)[/QUOTE]
Zaten mesele de o değil mi? Seçime kadar cambaza bak oyunu oynanacak oyalamak için. Adamlar resmen 1 hafta daha kazandılar. Top bi o yana bi bu yana...
-
[QUOTE=bull market;37967]Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)[/QUOTE]
Çok dogru yukardakiler tepişirken olan gene alttaki ky lere olur...
göya biz BDDK yetkililerini ABD ye yollamıştık..Bişi ögretsinler diye..
HİÇ BİR ŞEY ÖĞRETEMEMİŞLER o zaman...
-
Yaw yukarıdaki yazımda hata varmı diye tekrar okuyunca şimdi jeton düştü, bu soysuzlar şimdi yok temsilciler meclisi, yok kongre derken seçime kadar oyalamasın Dünya yı?
Walla ne olur o zaman biliyormusunuz? aynen nehirden geçen papazlara döneriz, bi gün tabannn, bi gün tavannn, o kadar olmasada psikoloji falan kalmaz, hatta sermayede kalmaz, seçime kadar fazla poz değiştirilmemesi taraftarıyım şimdide, üçkağıtçı bunlar üçkağıtçı, zararına poz kapamak yok diyorum, saygılar.
Not: Ne jetonmuş beee, stresin kralını yaşatacaklar anlaşıldı.
-
[QUOTE=sentinus;37968]Zaten mesele de o değil mi? Seçime kadar cambaza bak oyunu oynanacak oyalamak için. Top bi o yana bi bu yana...[/QUOTE]
Yaaa bak işte gördünmü, bu topikte yazışmaların faydası, siz bu mesajı yazarken bendede düşen jetona bakın, valla ne diyeceğimi bilemiyorum, tebrikler, saygılar.
-
[quote=bull market;37967]Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)[/quote]BU KURTARMA PLANI CIKSADA CIKMASADA !!! EMERGING MARKETLERDEKI SICAK PARA KANATLANIP UCACAK!!!
HEDGE FONLARDA PANIK HAVASI HAKIM!! BU FONLARDA PARASI OLANLAR PARALARINI GERI ISTIYOR!!
GUVENLI LIMAN ARAMA PANIGI BASLADI!!
ARTIK MILLET ENAYIMI?? DISARDA KASIRGA VE TAYFUN VARKEN!!! DUNYA'NIN BUYUK BANKALARI IFLAS'LA BOGUSURKEN, CARI ACIK'I REKOR KIRAN, BORCLARI PACASINDAN DOKULEN, KAMBUR HALDEKI TURKIYE'DE IMKB VE BONODA ACIK POZISYONDA KALSIN!!!.dng
-
Kalır kalır, onlarda sıkar biraz dişini, sıkmasada zaten hedge fonlar satış fırsatı bulamayacak ki, kime ne satacak bu havada, onlarda müşterilerini bekletecekler işte, hava düzelecek durum kötü seçime kadar fondan paranızı çekmeyiniz yada bekleyiniz ayakları yapılacak, olumlu hava yakalanırsa en iyi biz kazanıcaz muhabbetiyle hedge fon müşterileri oyalanır o kadar, görmüyomusunuz, koskoca paket oyalanıyor, Dünya oyalanıyor resmen, hedge fon müşterisi parmağında oyuncak olur bu portföy yöneticilerinin, saygılar.
-
Topiği okudukça üzülüyorum. Kendi kaderini başkalarının alacagı kararlara bağlayanlar sömürgeleşmiştir. Biz bunun ilanını mı yapıyoruz. Neden başımızı dik tutmasını beceremiyoruz. Bu yazdıgımın piyasalarla ilgisi yoktur. Siyasi anlamdadır.