Fx ci tekrar bir derinlik verebilirmisin teşekkürler.
Printable View
Fx ci tekrar bir derinlik verebilirmisin teşekkürler.
Baskıyı bırakın arkadaşlar sistemler alda şu an sat derse öyle yoksa kitler bunlar malı.
[quote=MMO;123033]Fx ci tekrar bir derinlik verebilirmisin teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mffzoj.png[/IMG]
400 filat...beyle 50-100 idare edeceğiz herhlade
[QUOTE=Astatin;123036]400 filat...beyle 50-100 idare edeceğiz herhlade[/QUOTE]
cok canım sıggın cokh :::
[QUOTE=enorton;123021]Matrikste aynı anda 5 optimizasyon çalıştıramıyor muyuz bilen var mı? Bu arada short devam...[/QUOTE]
MSde 10a kadar yolu var.
[quote=Astatin;123015]laross, iyi hoşta al verdiği yer ile daha sonra gördüğü en düşük arasındaki farka bak..nerdeyce 2 mc ediyor baahhh...kalp dayanmaz ona[/quote]
Geleceğe bakıyoruz asti daha ne istiyin adamların numaralarını diyom su falımı dersin, kahve falımı ne dersen de artık.:::::::::Zarar etmene gönlüm razı gelmiy.::::::
[quote=SaNCaKTaR;123022]baskı var işC de yıkılır burası fuLL Short...[/quote]
Abi niye aynı şeyleri düşünüyoruz.Sen vobtan para kazanacaksın bir gün.Tam isc 4 kademe yıkıldı yazacaktım senin yazıyı gördüm.Kazanmayı hakediyorsun.
garan dakı para gırısı 8.4 trılyona ılk 5 spot da da 14 trlyonlara gerıledı..yanlız sabah mınık artı olan ıs c de 3.9 trılyon eksı olstu..
citinin bu kadar alması kafamı karstırıyo..demoklesin kılıcını hatırlyırom başımızda duran..
43,525 düşen kanal direnci. Kırarsa uçar kıramazsa yüksleişi bırakıp kaçar.
Beni düşündüren dow dün gece tepe yaptı bence 5 kere aynı yerden dönen borsa orayı kıramaz.Şimdi bu adamlar dünya trendine ters nasıl gidebilirler?Bence gitmeyecekler.Bu yazımı koyun bir köşeye.Akşam sert verecekler imkbye bence.
Etti 2. sinyal.İsc kalktı vob bir kademe verdiler.Sonra isc düştü.Bunlar önemli göstergeler.Dow arttı 10 puan vob düşmek istiyor.Vermeleri lazım.İmkb nin de puanı azalıyor.Dünyaya ters oynayamazlar.En fazla 2 gün sürer.
[quote=marakes;123043]citinin bu kadar alması [B]kafamı karstırıyo[/B]..demoklesin kılıcını hatırlyırom başımızda duran..[/quote]
amaca ulaşmışlar demek ki.
hiçbir trader grubu hareketini aynı kurumdan yaparak belli etmez.
hareketleri hangi noktada, ne kadar patinaj yaptığı belli eder.
hangi metada olursa olsun, hareketleri anlık izlemiyorsanız, toplam rakam yanıltıcı olur.
rusya sanırım kapalı tam tatil yapacak zamanı bulmuşlar.... beraber takılıyorduk. akşama kalmaz cuma vakti de bi p....luk düşünmüştür bunlar....
43 binleri aşağı yönde terk etmeden bu baskı bitmeyecek gibi..
[quote=SaNCaKTaR;123048]rusya sanırım kapalı tam tatil yapacak zamanı bulmuşlar.... beraber takılıyorduk. akşama kalmaz cuma vakti de bi p....luk düşünmüştür bunlar....[/quote]
Taylanttaki cumacılar ne olacak..lelele.lelele.dngOnlar birşey düşündümü acaba arkadaşlar.İmkb eksi kapatmaz ise pis ralli var.
[quote=unlimitted;123047]amaca ulaşmışlar demek ki.
hiçbir trader grubu hareketini aynı kurumdan yaparak belli etmez.
hareketleri hangi noktada, ne kadar patinaj yaptığı belli eder.
hangi metada olursa olsun, hareketleri anlık izlemiyorsanız, toplam rakam yanıltıcı olur.[/quote]
belki haklısn bilmiyorum.. 2 3 gundr citi heryerde bariz alıcı..ne bulrsa alıyo modunda..bıızmkıler ıcn dedgn dogru da garan gıbı ıs gbı tahtalarda bunlar dırek ıslem yapıolar genelde..alırken al satarken sat..spot vob 45 ı gordgnde cok ısteksızdı ve dustu.sımdı o ıstekszlık gıtms yerıne eskı cosku gelms gıbı gördum ben..ama bu bugnluk degıl vobun donusten dondugu günün ertesinde basladı..blmıormkı senaryo uretıyoruz ıste..
[quote=GOKHANFINDIK;123050]Taylanttaki cumacılar ne olacak..lelele.lelele.dngOnlar birşey düşündümü acaba arkadaşlar.İmkb eksi kapatmaz ise pis ralli var.[/quote]
Taylant da sanırım ikindi yaklaşıyor bu saatde cuma kalmaz .dng.dng
baskı var gidemiyoruz pis vericekler.
trişe konuşucakmış..kısa devam ben 750 stop..ama rahat değilim
28000 40 gün shortum.::::::
[quote=marakes;123051]belki haklısn bilmiyorum.. 2 3 gundr citi heryerde bariz alıcı..ne bulrsa alıyo modunda..bıızmkıler ıcn dedgn dogru da garan gıbı ıs gbı tahtalarda bunlar dırek ıslem yapıolar genelde..alırken al satarken sat..spot vob 45 ı gordgnde cok ısteksızdı ve dustu.sımdı o ıstekszlık gıtms yerıne eskı cosku gelms gıbı gördum ben..ama bu bugnluk degıl vobun donusten dondugu günün ertesinde basladı..blmıormkı senaryo uretıyoruz ıste..[/quote]
abi isteksiz dediğin VOB, 44.100-44.500 (yani sadece 400 puanda) aralığından tam 196.826 kontrat çevirdi ve bu çevrilen kontratın %52'sini aktif alımla yaptı. olası bir 44.300 görme durumunun 15 dakika sonrasındaki hareket, gözleri yuvalarından fırlatabilir.
yüzlerce parametrearasından baktığın parametrelerin borsayı ne kadar doğru tahmin ettiğini gördüğün gün, Neo'nun yeşilleri görmesi durumunu hissedeceksin. :..:
hep söylediğim gibi, pozisyona girerken sebepleriniz, pozisyondan zararla çıkarken hala aynı durumdaysa,ya bi yerde yanlış yapıyorsunuz demektir ya da parametreleriniz yanlıştır.
bol kazançlar.
Ver baskıyı ver baskıyı benim 5 dk lıklar sata geldi sattım getti
forumun [B]hexen[/B]'in yorumlarına en çok ihtiyaç duyduğu günlerden birisi.
umarım gelir...
[quote=unlimitted;123055]abi isteksiz dediğin VOB, 44.100-44.500 (yani sadece 400 puanda) aralığından tam 196.826 kontrat çevirdi ve bu çevrilen kontratın %52'sini aktif alımla yaptı. olası bir 44.300 görme durumunun 15 dakika sonrasındaki hareket, gözleri yuvalarından fırlatabilir.
yüzlerce parametrearasından baktığın parametrelerin borsayı ne kadar doğru tahmin ettiğini gördüğün gün, Neo'nun yeşilleri görmesi durumunu hissedeceksin. :..:
hep söylediğim gibi, pozisyona girerken sebepleriniz, pozisyondan zararla çıkarken hala aynı durumdaysa,ya bi yerde yanlış yapıyorsunuz demektir ya da parametreleriniz yanlıştır.
bol kazançlar.[/quote]
ama vob bu ..marbaş gıbı 2 delı cıksa zaten gunde 30 40 bın kontratı gecer ıslem hacmı..benm soledıgm bu tarz bı ısteksızlık degl .kademeler dekı alıcı eksıklıgı ve tepkısız dususler..marj cok genıs olmadgı ıcn anlatmaya calstgm resmı de tam ıfade edemıorum..zaten bigün pıyasayı anlarsam yeşil degil gökkusagını da görurum de tahmın ediyorum:..:
benım oncelgım spot,vob la cok sonra tansıtm ve 1 yıl olmadı bıle belkı..spot agır oldgu ıcn orda mal almayı veya vermeyı once yapıolar..vob da dusrken adam 200 puan yukarı yapınca 2000 kontrat yenı alıcı bıle bulabılıyo sorun yok gıbı yanı..olmadı vade sonu bırlstrrır gecer kenara..son cumlenı cerceveleıp forumun girişine asmayı teklif ediyorum..bol kazanclar..
[QUOTE=QUEEN;123053]trişe konuşucakmış..kısa devam ben 750 stop..ama rahat değilim[/QUOTE]
43 750 son düşüşün % 50 fibo düzeltme seviyesi gibi, ben olsam stopbu 100 - 150 puan yukarı bırakırım. Fakat böylece 100 - 150 puan daha fazla zarar edebilirsiniz.
Bakıyordum da şimdi , merak ediyorum;
Bu aracı kurumlar günde kaç adet kont. çevirirsen anlık ekran ve senin kendinin alsat yapma imkanı tanıyorlar ve de benim komis onbinde 6 ...
Bu kom da pazarlığa gidecek olsak en az ne kadar kont döndürmek gerekiyor
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
Duamızı tekrarlıyalım... 2 saat sonra görüşürüz.. boL kazançlar....svg.
Dow Allah belanı versin geber.
Yataya bağladılar.:cool:uyuruz artık bir süre.:confused:
[quote=GOKHANFINDIK;123062]Dow Allah belanı versin geber.[/quote]:::::::::::::::
Sinirler gerildi dün vobtrader bile dayanamadı psikoloji bozuyor namıssızlar.
[quote=delinda78;123060]Bakıyordum da şimdi , merak ediyorum;
Bu aracı kurumlar günde kaç adet kont. çevirirsen anlık ekran ve senin kendinin alsat yapma imkanı tanıyorlar ve de benim komis onbinde 6 ...
Bu kom da pazarlığa gidecek olsak en az ne kadar kont döndürmek gerekiyor[/quote]
bi komisyon miktarı topiği açılsa, herkes kurtlarını orda dökse... :rolleyes:
[quote=Larossıan;123063]Yataya bağladılar.:cool:uyuruz artık bir süre.:confused:[/quote]
abicim hiç kurtulamadıkki bu yataydan
1 ay öncesiyle aynı fiyatlar
bunlar vadesonuna kadar buralarda tutacaklar belli oldu gibi
arada adam çarpmaca
[QUOTE=delinda78;123060]Bakıyordum da şimdi , merak ediyorum;
Bu kom da pazarlığa gidecek olsak en az ne kadar kont döndürmek gerekiyor[/QUOTE]
Aylık ekran ücreti 150TL gibi desen en az 300TL komisyon ödediğinizde vermeleri gerekir ama SANKoya geçseniz komsiyon onbinde2,5 gibi olur.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123062]Dow Allah belanı versin geber.[/QUOTE]
Bu sefer hakkatten dowun gözü toprağa bakyo kısa bi zamanda geberecek
Nikei projeksiyon
10022 üstünde 12000 lere giderim diyor... Emma fake se 9840 altında 8600e giderim deyor..
[IMG]http://i41.tinypic.com/dyt1mo.png[/IMG]
Euro bolgesınde nısan ayı sanayı uretımı aylık yuzde 1.9 gerıledı (beklentı:%-0.6 oncekı:%-0.2)
-matrıks-
[QUOTE=oguzhan;123068]Bu sefer hakkatten dowun gözü toprağa bakyo kısa bi zamanda geberecek[/QUOTE]
Ben papazı çağırmaya gidiyom siz mezarı hazırlayın bu dow kesin gidici
eur dolar iyi değil..trişeden korkuyor..300 altı sat olur..
nere gidiyorlar yav daha karpuz kesecektik.