Günaydınlar herkese...Eeee yasa da geçti senatodan niye düşüyor ki bu futurelar...?! Asya da düşmüş tekmil .Bloombergde Asyanın ABDdeki motorlu araç satış verisinin düşük çıkması sonucu düştüğü yorumu yapılmış.
Printable View
Günaydınlar herkese...Eeee yasa da geçti senatodan niye düşüyor ki bu futurelar...?! Asya da düşmüş tekmil .Bloombergde Asyanın ABDdeki motorlu araç satış verisinin düşük çıkması sonucu düştüğü yorumu yapılmış.
bayram günü bir bakayım dedim foruma.....
bakmaz olaydım.....
[quote=bull market;37976]Global bakış sn. saganak, yerel siyaset değil amaç, Dünyanın küreselliği gerçeği, hani boğanın boynuzlarında düz bir tepsi değil demek istiyorum:) saygılar.[/quote]
Syn bull market ;
Ben yapı olarak bu tür topiklerde ; sen onu dedin , ben bunu dedim, o aşagı baktı, bu yukarı baktı vs. tarzı yazışmaları oldum olası sevmem. Kimseyede faydası oldugunu sanmıyorum. Burası haklı çıktım yarışmasının yapıldığı yer olmamalı. Herkes dürüstce bildiğini paylaşmalı burada. Bende kimse ile sürtüşmeye girmeden , kimseden alıntı yapmadan inandıgım fikirleri ortaya yazmak , ucundan , kenarından bir nebze faydalı olabilirim gayesi ile bu topiğe üye oldum. Yazdıklarımıda bakarsanız ,kimseyi hedef almadan iyi niyetle ortaya yazmışımdır.
Şahsınıza bu yazıyı yazmamın nedeni :Bana küresellik dersi vermeniz. Size cevabım ; Biz küreselleşmedik. Küreselleşme yutturmacası ile sömürgeleştirildik.
Bana küreselleşme dersi verirken bu topiğe yazdıgınız yazılara bir bakın lütfen. Buraya hepsini alma gereği duymadım. Zaten kayıtlı. İsteyen dönüp bakar.
Önce uçacagızla başladınız , sistemler teknik olarak al vermeden , al vereceğini bildiniz, sonra bir daha 44700 altına sat vermeyeceğini yazdınız. Yazılarınızdan , bayrama UZUN la girdiniz , herkesede tavsiye ettiniz. Piyasalar çökünce aniden altına geçtiniz. Bütün kagıtlardan bizim piyasalar kapalı ikem çıktınız , nasıl başardıysanız., şimdi işler görünürde düzelir zannetip tekrardan altın pozisyonunuz rafa kalktı, herhalde tezgah altı alışlarıyla yeniden UZUNa geçtiniz.
Bu yazdıklarınızın hangisi dogru ?
[QUOTE=kayahan;37925]bu haber dogru degil kardes!!! uydurma haber bu!!!!
bu gun ve yarin tasari oylanmayacak!!!!!!
en erken turkiye saati ile cuma gecesi oylanacak!! o da ancak temsilciler meclisinde!!!
seneto'dada oylanmasi haftaya!![/QUOTE]
Senatoda haftaya oylanacak dediğiniz paket bu gece oylandı ve 74´e 25 oyla kabul edildi. Almanyadan burası gerçekten çok değişik görünüyor anlaşılan. .dng Forumların en güzel yanı geçmişe yönelik yazıalrın bulunup kimin ne dediğinin ispat edilebilmesidir.
[QUOTE=kayahan;37805]SUPERRRRRRRRR BAK'INIZ YTL COKUYOR!! $$$$$$$$$$$$/ EURO HIZLA YUKSELIYOR!!! EVVEL ALLAH!! BU CUMA'YA 1$= 1.6 YTL 1EURO= 2.2 YTL
.boks..boks..dng.dng[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;37808]Yok artık daha neler?
Dow 10500deyken 1,2750 olan doların 1,600 olması için dowun 6-7 bin olamsı lazım.
[COLOR="Blue"]Abartmayalım lütfen! [/COLOR]
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url][/QUOTE]
[QUOTE=kayahan;37814]KARDES!!@ 2006 YILINDA 1$ 1.7000 YTL'YE CIKTIGINDA dow 6-7 binde mi idi.????
daha cumaya bu gun haric 4 gun var!!!
ayrica cuma gunu saat 17:00'de eylul ayi tufe fiyatlari aciklanacak!![/QUOTE]
1,400den dolar 1,900den euro satalım sana sen de yarın dolarları 1,700den Euroları 2,200den satar köşeyi dönersin.
Yeni bir olumsuzluk var herhalde dış piyasalar düşmeye başladı.
[QUOTE=azziz;38041]Yeni bir olumsuzluk var herhalde dış piyasalar düşmeye başladı.[/QUOTE]
Paket bakanlar kurulundan geçti mileltvekillerinin olduğu bölümden daha geçmedi.
Paket geçse de işe yaramayacaktı. geçici bir frenleme olacaktı.
[QUOTE=VOBiX;37924]Kongre iki parça halinde Temsilciler Meclisi ve Senato birinde bugün diğerinde yarın oylanacak. Kabulü için ikisinden de EVET oyu alması gerekiyor. Görüş birliği şart yani. Ayrıca dediğiniz gibi makyajlanmış hali ya da kayserilinin babsına satmadan önce boyadığı eşek gibi. :p[/QUOTE]
Bayram öncesi HSBC 50.000 e kadar çizdiği yedi bin lotun yanlışlıkla olduğu söylenmiş idi. Şimdi hatırlayamadığım bizden bir arkadaş da bunun bir yanlışlık olamayacağını , bunun belli bir hesaba göre bilerek yapıldığını yazmıştı. Bende kendimce adamlar niye zararına işlem yapsınlar ki diye düşünmüş idim.
Ama şimdi bakıyorum ki aşağıya doğru epey yol var. ve bu yolun uzaması adamların feda ettiği 7000 lottan daha fazla getiri içinmi tezgahlandı. Nasılki okun daha uzak atılması için, yayın daha fazla gerilmesi gerekirse.
Ya ne bileyim işte yabancının yaptığı her işten komplo teorisi üretir olduk.
Allah ülkenin , milletin yardımcısı olsun.
Bu durumda beklemeye bile tahammülü yok demekki piyasaların.
Cuma günü zor geçecek gibi.
Bi yukarı bi aşağı tırpanlarlar gibi.
Çok dikkatli ve stoplu çalışmak lazım.
[QUOTE=parderi;38043]Bayram öncesi HSBC 50.000 e kadar çizdiği yedi bin lotun yanlışlıkla olduğu söylenmiş idi. Şimdi hatırlayamadığım bizden bir arkadaş da bunun bir yanlışlık olamayacağını , bunun belli bir hesaba göre bilerek yapıldığını yazmıştı. Bende kendimce adamlar niye zararına işlem yapsınlar ki diye düşünmüş idim.
Ama şimdi bakıyorum ki aşağıya doğru epey yol var. ve bu yolun uzaması adamların feda ettiği 7000 lottan daha fazla getiri içinmi tezgahlandı. Nasılki okun daha uzak atılması için, yayın daha fazla gerilmesi gerekirse.
Ya ne bileyim işte yabancının yaptığı her işten komplo teorisi üretir olduk.
Allah ülkenin , milletin yardımcısı olsun.[/QUOTE]
Bir çok arkadaş eksik olmasınlar herkez bildiklerini yazdı yorumladı.
Hatalı işlem veya değil, sonuç itibariyle short'çuları fena tedirgin ettiler.
Konuşulanların ışığında ve yapılan bu hareket yukarıda olsa aşağıda olsa pozisyon tutmak konusunda herkesi korkuttu.
Hele hele marj %15'e çıkarılınca.
Çok sıkı takip etmek lazım trendi, ellerine fırsat geçse herkezi budarlar çok sert ve ters hareketler yapıyorlar.seans içinde yakalıyamadıkları ky'yi gaplarla safdışı bırakmaya çalışıyorlar.
Maksimum dikkatli olmak en doğrusu.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/1407/screenhunter1mx0.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/528/screenhunter2nv7.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Selçuklu-Catedral-VobTrader
Şeytan Üçgeni gibi oldu walla:)
LimitUp gördük yeni adıyla LİMİT DOWN görürmüyük yarın:)