13:30 dan 14:00 a kadar alıp sonra tekrar aşağı yapsanıza ne olurrrrrrr,
Printable View
13:30 dan 14:00 a kadar alıp sonra tekrar aşağı yapsanıza ne olurrrrrrr,
benım matriks saglam ama ıslemler ole yavas kı takılıyo sanıorm bazen
matrix takılıyosa- bilgisayarım-yerel disk c-matrix- help tıklayınca düzeliyr..isterseniz matrixi arayıp yaptırın.
[QUOTE=jerfin;123114]benim sistem hala sat konumunu devam ettiriyor, hemde 5 dk. ilginç..:confused: ben short pozumu kapatana kadar hala böyle satda devam ederse alnından öpeceğim ve ilk defa bi sistem benden takdir kazanacak..:..:[/QUOTE]
Bu dolara ne oldu böyle yawf gece bayılmış.
15 daklık sistem güzel oluyor..en azından 15 dakika,durumun rahatlığına göre 30 dakika özgürsün..5 daklıklar adamı bunaltır..
genelde son 6 aydır başarılı olan sistemler,gecensene temmuz-eylülde perişan olmuş..hemde ne perişan..sistem hele hele sadece HLC barından oluşmuşsa...
[QUOTE=jerfin;123114]benim sistem hala sat konumunu devam ettiriyor, hemde 5 dk. ilginç..:confused: ben short pozumu kapatana kadar hala böyle satda devam ederse alnından öpeceğim ve ilk defa bi sistem benden takdir kazanacak..:..:[/QUOTE]
benim sistem düştükcede al veriyor..habire al:o
5 dk lık periyotta trade etmenin sonu psikiyatri servisi benim için..
[QUOTE=enorton;123107]Ben namaza gidiyorum mübarekler, burası size emanet...[/QUOTE]
43425 Long... Emanete pek iyi bakamamışsınız :D
parite petrol altın ben dowu camdan atıcaklar bu gidişle hepsı asagı bakar oldu..bizi kim iteler onu bilmıorm
vob resmi olarak öğlen arası vermesede vermiş kadar oluyor yani..
100 puanda 2 saat döndük..
[QUOTE=YAVUZHAN;123124]5 dk lık periyotta trade etmenin sonu psikiyatri servisi benim için..[/QUOTE]
Bak bu yazının altına imzamı atarım.Hislerime tercüman olmuşsun! +.
[quote=YAVUZHAN;123124]5 dk lık periyotta trade etmenin sonu psikiyatri servisi benim için..[/quote]
kısa periyot anlamında mı uzun periyot anlamında mı? :..::..:
efg iştahlı başladı..
[quote=unlimitted;123129]kısa periyot anlamında mı uzun periyot anlamında mı? :..::..:[/quote]
kısa vadede klinik uzun vadede bakırköy :::
[quote=YAVUZHAN;123127]vob resmi olarak öğlen arası vermesede vermiş kadar oluyor yani..
100 puanda 2 saat döndük..[/quote]
Onun nedeni çok yatayız.Yoksa öğlen arasının kalkması çok iyi oldu.Önceden öğlen gapları ile ne batanlar oldu.Emirleri global yatırım yakalardı ilk.Full longum.
yatay giden piyasada 2/3 saat içinde bile ciddi hacim yapılıyor 5 dk lıkta.tabi kasa kazanıyor..
en güzeli kapital sağlam olacak uzun ortalamaların altına sarkışta kısa üstüne çıkışta long diyip yatacan üstüne..
bu gece için; [B]hamsi ağacın tepesine çıksa bile ,dow artı kapatamaz[/B].:)
5 dak sat vereyore
[QUOTE=Astatin;123100]43400 barında 15 dk sisten sat verdi..375 den kısayım..[/QUOTE]
Bendede 12,45 43350 sat verdi 15 likler kısayım ama artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum derken şimdi gene asa hareket başladı artık sıktı ama ne olacaksa olsun bırakıp kalkıp gidcem sıkıldım ya
[quote=GOKHANFINDIK;123132]Onun nedeni çok yatayız.Yoksa öğlen arasının kalkması çok iyi oldu.Önceden öğlen gapları ile ne batanlar oldu.Emirleri global yatırım yakalardı ilk.Full longum.[/quote]
evet öğlen arasıda bu işin ruhuna aykırı..
sabah ayrı gab öğlen ayrı gab.
dünya 24 saat açık biz bide yemek molası veriyoduk..
[QUOTE=enorton;123125]43425 Long... Emanete pek iyi bakamamışsınız :D[/QUOTE]
Abim ben yazmıştım ya namazdan önce vobu gömmek için hoca almaya gidyom dow içinde bi papaz bulursam onuda gömecez diye
[QUOTE=QUEEN;123135]5 dak sat vereyore[/QUOTE]
::: graliçem baa benzemeye başladın gayri
hemen KY paranoyası yapayım..450 ye 80 satış yazdım ucu ucuna ilk sıradaydım...turdi turdi 1 tane almadılar...göçecekmi acaba :) tekrar yukarı dönerse diye iptal ettim şimdi emri..üwww
pambık, yok mu püskül...versen şuna
[QUOTE=Astatin;123141]pambık, yok mu püskül...versen şuna[/QUOTE]
biyerlere gitmiştir gayri gelir şindi :::
[quote=fXci;123142]biyerlere gitmiştir gayri gelir şindi :::[/quote]
garibim ciddiye alıp, perde püskülü almay gitmiştir :) bir kaç kilo
[QUOTE=fXci;123142]biyerlere gitmiştir gayri gelir şindi :::[/QUOTE]
avatarıma göz koydun..anna kıskanmasın:::
bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend
350 kısa...stopu yakın olmak üzere
KUIN, sen habire mesaj yazıp, aynı anda nasıl oflayn görünüyosun....offf laynn offf çok sıkıcı bu seans :)
[quote=abka;123134]bu gece için; [B]hamsi ağacın tepesine çıksa bile ,dow artı kapatamaz[/B].:)[/quote]
dow un üstüne konuşmayalım olumsuz manada.
gidecek,uçacak zirve yapacak diyelim.ters manyel deneyelim birazda :::
hacıyatmaz oldu adamlar asılı kaldılar 8700 lerde..
14:30 a kadar olan bar bu şekilde devam ederse (15 dk) CİLLOP gibi sat sinyali gelecek!
Full short.
enorton ton namaza gitti sat verdi..
[quote=Astatin;123145]bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend[/quote]
sorma valla çeneme vurdu :::
ver küsküyü ver küsküyü...(demeyecektim ama öyle bir stres olmuşum bugün dedim yani)..verr küsküyü...KÜS-GENÇ göreve
[quote=QUEEN;123144]avatarıma göz koydun..anna kıskanmasın:::[/quote]
anna şansını gaybetti ::: gayri bana böyle zıp zıp şımarık biri leazım . Oturdugu yerde duramayan... Anna bi yattımmı kalkmak bilmiyore... peşinden bile koşamadım dovru durust ::: okadar miskin dembel bi kız :::
[QUOTE=Astatin;123147]KUIN, sen habire mesaj yazıp, aynı anda nasıl oflayn görünüyosun....offf laynn offf çok sıkıcı bu seans :)[/QUOTE]
görünmeze ayarladım çoktan ben aslında hep burdayım 24 sat açık pc
En tepeden 475 long 350 den short.3 saat beklemiştim shortta.Oha yine 300 altındayız her gece short time.Garan belli etti.Eksi kapayacaz.