Garanti alım fiyatımı 1.50 ye çektim. İlgilenenlere duyurulur:)
Printable View
Garanti alım fiyatımı 1.50 ye çektim. İlgilenenlere duyurulur:)
[QUOTE=catedral;38050]Selçuklu-Catedral-VobTrader
Şeytan Üçgeni gibi oldu walla:)
LimitUp gördük yeni adıyla LİMİT DOWN görürmüyük yarın:)[/QUOTE]
Selçuklu yarın helvaların birden yeme şeker komasına girersin :D
[QUOTE=VOBiX;37796]Kayahan kardeş IMKB ya da VOB düşerse beni takip edene zararı olmaz dört sistemim de :dü: sinyali kapanış yaptı.
fakat bizim piyasa kapalı artık. Tatillerini zehir etmeyelim arkadaşların bu haberleri Perşembe filan koysan daha iyi olur yoksa long kalan vatandaş yarın namazda selam verirken sağında solunda ayu görecek. Cami çıkışında yardım toplayan cami görevlisini hedge fon sanacak.
Bak catedral de short selçuklu da short. Selçuklu helva dağıtacağım diye kandırdı herkesi. Şakacı... onalr bu akdar heyecan yapmıyor. Senin pozsiyonun yok ama maşallah adrenalin had safhada.
Cumaya daha 4 gün var. Endeksler düşer kalkar acele etmeye gerek yok.[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;38050]Selçuklu-Catedral-VobTrader
Şeytan Üçgeni gibi oldu walla:)
LimitUp gördük yeni adıyla LİMİT DOWN görürmüyük yarın:)[/QUOTE]
sizin oralarda yarın saat 9,29 u beklemek yokmu bacım.....
he he:D:D
bu işler aceleye gelmez...
HELE BU GÜNLERDE....
sevgiler....
[QUOTE=mbm;38054]sizin oralarda yarın saat 9,29 u beklemek yokmu bacım.....
he he:D:D
bu işler aceleye gelmez...
HELE BU GÜNLERDE....
sevgiler....[/QUOTE]
3 gündür gık demeden bekliyom yaa:) Bırak biras piss pozisyonumun tadını çıkariimm.
Hem sen neden yine sisteme ters gittin bakiim?
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img117.imageshack.us/img117/6539/screenhunter1hi7.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img117/screenhunter1hi7.jpg/1/][IMG]http://img117.imageshack.us/img117/screenhunter1hi7.jpg/1/w878.png[/IMG][/URL]
Dalgalar çıktıkları hızla geri geliyorlar......
ama yukarda mal dagıtma operasyonları zamanı biraz uzatıyor......
arkadaşlar her çıkşları yeterince istekli olan arkadaşlara mal vermekle süreyi uzatmış gözüküyorlar..
YOKSA ÇIKTIGI ŞİDDETLE GERİ DÖNMESİ LAZIM.....
Ama arkadaşlar buna müsade etmemiş biz mal alcaz deyip burlarda bir müddet tutmuşlar gözüküyor.....
[QUOTE=catedral;38055]3 gündür gık demeden bekliyom yaa:) Bırak biras piss pozisyonumun tadını çıkariimm.
Hem sen neden yine sisteme ters gittin bakiim?[/QUOTE]
sistemi evde bıraktım tatilde...grafik yok bayramda...
1/3 uzuna devam.....
yukarı bir rüzgar bekliyorum..bu gece veya yarın sabah.....
duygusal........:D:D
10,500 DE TUTUNMA çabaları........
DOW bu...Bugün nedensiz düştüğü gibi yarın nedensiz çıkar fazla mantık aramamak gerek(bence veri falan hikaye ezberledik artık). Fakat biz açılırken yaşanan bu düşüş manidar biraz. Yarın bir gap yaptıktan sonra yataya girip kararı beklemeye başlarız bollingerın alt ve üst bandı arasında.Eğer futurelar yarın tepki yapacaksa biz açılmadan yapmazlar önce gap yapmamız beklenir çünkü işin raconu böyle. Yatırım tavsiyesi değildir.
Vade başı itibariyle kısa pozisyon dağılımını veriyorummm:)
Doçe 17.000
EFG 16.867
CITI 8.000
CATEDRAL xxxxxxxxxx
SELÇUKLU xxxxxxxxxx
VOBTRADER xxxxxxxxxx
UZUN POZİSYON
Geri kalan hepsi:)
[QUOTE=saganak;38034]Syn bull market ;
Ben yapı olarak bu tür topiklerde ; sen onu dedin , ben bunu dedim, o aşagı baktı, bu yukarı baktı vs. tarzı yazışmaları oldum olası sevmem. Kimseyede faydası oldugunu sanmıyorum. Burası haklı çıktım yarışmasının yapıldığı yer olmamalı. Herkes dürüstce bildiğini paylaşmalı burada. Bende kimse ile sürtüşmeye girmeden , kimseden alıntı yapmadan inandıgım fikirleri ortaya yazmak , ucundan , kenarından bir nebze faydalı olabilirim gayesi ile bu topiğe üye oldum. Yazdıklarımıda bakarsanız ,kimseyi hedef almadan iyi niyetle ortaya yazmışımdır.
Şahsınıza bu yazıyı yazmamın nedeni :Bana küresellik dersi vermeniz. Size cevabım ; Biz küreselleşmedik. Küreselleşme yutturmacası ile sömürgeleştirildik.
Bana küreselleşme dersi verirken bu topiğe yazdıgınız yazılara bir bakın lütfen. Buraya hepsini alma gereği duymadım. Zaten kayıtlı. İsteyen dönüp bakar.
Önce uçacagızla başladınız , sistemler teknik olarak al vermeden , al vereceğini bildiniz, sonra bir daha 44700 altına sat vermeyeceğini yazdınız. Yazılarınızdan , bayrama UZUN la girdiniz , herkesede tavsiye ettiniz. Piyasalar çökünce aniden altına geçtiniz. Bütün kagıtlardan bizim piyasalar kapalı ikem çıktınız , nasıl başardıysanız., şimdi işler görünürde düzelir zannetip tekrardan altın pozisyonunuz rafa kalktı, herhalde tezgah altı alışlarıyla yeniden UZUNa geçtiniz.
Bu yazdıklarınızın hangisi dogru ?[/QUOTE]
Sen kafayımı yedin saganak, vob portföyü ayrı, altın portföyü ayrı, her zaman bahsederim, bütün portföy vob hesabımda olmaz, hatta kazanç dahi vob portföyünden çıkarılmalı diyorum hep.
Eğer pozisyondaysam vob hesabından pozisyondayım, vob hesabındakinide flate geçip onu tatilde altına falan geçirmedim yani:) , vob hesabı haricindeki sermayem ki bu vob hesabının katlarıyla ifade edebilirim, bunun altında olduğunu bahsettim, yeniden uzuna falan geçmişliğim yok yani, geçemem ki zaten, nasıl okuyorsanız bilemiyorum ama, anlamak istediğiniz taraftan anlıyorsunuz diyorum:..:, ne günlere kaldık..dng
Yok piyasa çökünce altına geçmişim.dng, kardeşim vob hesabı duruyor, bayram öncesi uzunlarla duruyor hemde, senin gibi nemiz var nemiz yok vob hesabında tutacak değiliz heralde, ayrıntısıyla yazacaksın ki anlasın beyefendi, esasen kimse anlasın istemiyorum, ama takmışınız bikere.
Amacımda yok aldın yok sattım değil, bunu anlayan anlar zaten, ama anlayamayan da oluyormuş demekki, çok vehamet duygusu içindeyim, neden bahsediyorum , ne anlaşılıyor :..::..::..:, hiç vob hesabına tatilde ellenebilirmi, mantıkmı yani şimdi bu, bu yazıları böyle anlayana diyecek bişey bulamıyorum.
Haaa bide şu var, ben kimseye küresellik dersi vermedim, yazılarında ukalalığın dizboyu, küresellik dersi olarak algılaman keskel alaka, ben kim? sana ders vermek kim? su dolu bardağa su doldurmaya çalışacak bir forum üyesi olmadım, bilmiyorum anlatabildim mi hocam, pardon, siz okumaya devam edin.
[QUOTE=sentinus;38059]DOW bu...Bugün nedensiz düştüğü gibi yarın nedensiz çıkar fazla mantık aramamak gerek(bence veri falan hikaye ezberledik artık). Fakat biz açılırken yaşanan bu düşüş manidar biraz. Yarın bir gap yaptıktan sonra yataya girip kararı beklemeye başlarız bollingerın alt ve üst bandı arasında.Eğer futurelar yarın tepki yapacaksa biz açılmadan yapmazlar önce gap yapmamız beklenir çünkü işin raconu böyle. Yatırım tavsiyesi değildir.[/QUOTE]
Dow un düşüşü nedensiz değil sayın sentinus
Nancy pelusi senato kararının temsilciler meclisini bağlamayacağı yönünde görüş bildirmiş. Muhtemelen ondandır.uyk.uyk
Bu kadını Amerika Başkanı olarak görürseniz şaşırmayın önümüzdeki günlerde:)
Oğlum Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuu :)