43250 shortingen!
Printable View
43250 shortingen!
[QUOTE=enorton;123125]43425 Long... Emanete pek iyi bakamamışsınız :D[/QUOTE]
Biz emanete iyi baktık da sen acele ettin gibi. Bak metal pençe bile aldık küskü yerine 40$mış.
[QUOTE=oguzhan;123138]Abim ben yazmıştım ya namazdan önce vobu gömmek için hoca almaya gidyom dow içinde bi papaz bulursam onuda gömecez diye[/QUOTE]
Şu iş yoluna girmişken gömelim bunları üstünüde iyice çiğneyelim hadi bi el atın sanki düşüsten bi tek ben faydalanacam bol toprak atalım üslerine
bu 350 şortlarda zarar yazarsa acaip agresifleşirim..ona göre..KÜS-GENÇ göreve
Boşuna dememişler nerde hareket orda bereket diye 43400 short ama çok tırsiiiiiiiim her an flat olabilirim ,
Ha gayret vurun kafasına kafasına iyice sersemledi yıkılması an melelesi
yıkılırsa pazartesiye kadar kalkamaz
kandırmaca bunlar alırlar birazdan yine :::
43 bini terk etmeden rahat yok..
ANNA da 43000 geçilmez deyor emme bakalım gorcez
[IMG]http://i44.tinypic.com/jfbzex.png[/IMG]
kocaoğlan 5 dklık sat dedi darısı 15 liğin başına amin.
[QUOTE=Astatin;123145]bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][SIZE="5"]Bendekini göremedin mi? [/SIZE][/B][/COLOR]
[QUOTE=VOBiX;123030]TOBO var üçlü dip var pu var. Kelepirmiş buralar almayan üzülürmüş.
Bu fırsat bir daha ele geçmezmiş. Buralar tarihi dipmiş.
Uçmazsa kaçmazsa ...... olsun. (........ yerlerine kötü bir şeyler koyabilrisiniz)
Dua ettik düşmedi şarkı söyledik düşmedi. Çıksın da görelim şimdi. .dng
PS : Üstekiler analiz, beklenti vs değildir sitemden ibarettir. Sahici sanıp atlanmamalı.[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;123084]Alsanıza alsanıza vade sonuna iki hafta var 500 puan aşağıdasınız alsanıza. .dng[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;123089]Doç.Dr. Fatma KÜSKÜ
İTÜ Endüstri- İşletme Fakültesi, İşletme Mühendisliği Bölümü
Küsküden vazgeçtim
Bunlardan alacağım
Acımadan dalacağım
Endekslere korku salacağım
[IMG]http://www.zamazing.org/imaj/serversistemci/14xl1073.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;123148]dow un üstüne konuşmayalım olumsuz manada.
gidecek,uçacak zirve yapacak diyelim.ters manyel deneyelim birazda :::
hacıyatmaz oldu adamlar asılı kaldılar 8700 lerde..[/QUOTE]
Ben sabah denedim "uçmazsa kaçmazsa ......" .dng
bu 350 şortlar zarar yazarsa yakarım burayı yakarım...alırım revolverleri, bir yanda kuin bir yanda selçuklu sopası bir yanda yavuzhanın süvarileri bir yanda pambığın küsküleri veya püskülleri, bir yanda taywanlı işciler....yakarım bu vobu yakarım..hasta etmesinler beni
garantideki 7 milyon para girişi sıfırlandı gelen satışlarda..
hele bi 2 kademe daha çaksınlarki yön belli olsun..
daha benim maliyete (42.530/550 işte) gelecekte ondan sonra düşmeye devam edecekte ben kara geçecem...ölme eşşeem yaz gelsin :D
yafu bi yannış hamle bahın neler mal oldu.salı shortladım erkendi ama DOW bu ne yapar ne yapmaz bilinmez diyerek SHORT yaptık şindi kıvranıyoruk.
diğer yandan kendimi avutuyorum eğer sisteme uysaymışım salıdan bu yana -1375 pıvanı afiyetle yemiştik 5 dk periyotta.
e zaten ya histemle ya sistemle trade etcen ortası yok :p
artı parantez 45.850/41.600 arasında yaklaşık 5000 pıvan aldım.yani aslında SHORT maliyetim 47.500 ler civarında.o nedenle bu kadar rahatım :D
[quote=VOBiX;123167][COLOR=blue][B][SIZE=5]Bendekini göremedin mi? [/SIZE][/B][/COLOR][/quote]
aneyyy..bazı sayfaları atladım..tolntı durumlar falan..oşşş..VOBIX de sıyırmış:eek::eek:
Saatlik bar bu şekilde kapanırsa hem spot hemde vadelide 60 dk sistem sat verdi.Vadelide henüz az var ama spotta yükselen kanal kırıldı! Ancak günlük grafiklerde yükselen kanalın henüz kırılmadığını ÖZELLİKLE belirtmek istiyorum Short ama günlüklerdeki trend kırılmadıkça çok temkinli olmak lazım!
[quote=Astatin;123169]bu 350 şortlar zarar yazarsa yakarım burayı yakarım...alırım revolverleri, bir yanda kuin bir yanda selçuklu sopası bir yanda yavuzhanın süvarileri bir yanda pambığın küsküleri veya püskülleri, bir yanda taywanlı işciler....yakarım bu vobu yakarım..hasta etmesinler beni[/quote]
ben ve süvari birliği yellemeye talibiz :::
Zaman zaman televizyonda rastladığım [url]http://www.erdagercek.com/[/url] sitesindeki dünkü yazısının son kısmı aşağıda ilgilenen tamamını okuyabilir.
Bence hala top boğaların ayağında. Ama topa sahip olmakla maç kazanılmıyor. Gol ve goller lazım... Hisse senetlerinin yakaladığı ivme kısa ve orta vadede mali sorunları, enflasyon riskini ve çok hızlı çıkmadığı sürece bono fazilerindeki artısı göz ardı edecek ve tırmanışa devam edecek güçte diye düşünüyorum. Armageddon başka bir güne kaldı...
[quote=Astatin;123172]aneyyy..bazı sayfaları atladım..tolntı durumlar falan..oşşş..VOBIX de sıyırmış:eek::eek:[/quote]
grup terapiyi kurtarır forumdaki sıyıran sayısı,ucuza gelir anlaşalım bi dr la forum üstünden on-line tedavi etsin bizi :::
44100 çanağını görmeden trenden inmek yok :::
ben karne almaya gidiyorm..kısalar size emenet... enorton dışarda toslamasa bari..
[QUOTE=QUEEN;123177]ben karne almaya gidiyorm..kısalar size emenet... enorton dışarda toslamasa bari..[/QUOTE]
Ben evdeyim merak etme :D
[quote=QUEEN;123177][B]ben karne almaya gidiyorm[/B]..kısalar size emenet... enorton dışarda toslamasa bari..[/quote]
kaçıncı sınıfa geçtin abla :::
[QUOTE=SEYYAH;123179]kaçıncı sınıfa geçtin abla :::[/QUOTE]
liseye bide 7 ye geçtim hepisi pekiyi maşallah+.
[QUOTE=Astatin;123169]bu 350 şortlar zarar yazarsa yakarım burayı yakarım...alırım revolverleri, bir yanda kuin bir yanda selçuklu sopası bir yanda yavuzhanın süvarileri bir yanda pambığın küsküleri veya püskülleri, bir yanda taywanlı işciler....yakarım bu vobu yakarım..hasta etmesinler beni[/QUOTE]
Yak abi yak önce sen yak ben sonra gömerim ben simdi çalışmaya gidyom vob sislere emanet sakın ola dowa laf edip yukarı sıçratmeyin gözünüzü sevem
simdiden herkeze iyi tatiller
[URL=http://img199.imageshack.us/i/screenhunter2t.png/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6595/screenhunter2t.png[/IMG][/URL]
[quote=AMON RA;123173]Saatlik bar bu şekilde kapanırsa hem spot hemde vadelide 60 dk sistem sat verdi.Vadelide henüz az var ama spotta yükselen kanal kırıldı! Ancak günlük grafiklerde yükselen kanalın henüz kırılmadığını ÖZELLİKLE belirtmek istiyorum Short ama günlüklerdeki trend kırılmadıkça çok temkinli olmak lazım![/quote]
saatlik sat gelirse 2.hesaptan kısa giricem ve saatlik al demeden bozmayacam.inşallah tabi :::
2 portföy çalışmaya karar verdim dün..
diğer portföyde vuruşmaya devam..
[QUOTE=QUEEN;123155]görünmeze ayarladım çoktan ben aslında hep burdayım 24 sat açık pc[/QUOTE]
Benim kasa yatay kasa üstünde buz kalıbı koydum poşet içinde kasa cayır cayır yanıyor valla.
[QUOTE=fXci;123164]ANNA da 43000 geçilmez deyor emme bakalım gorcez
[IMG]http://i44.tinypic.com/jfbzex.png[/IMG][/QUOTE]
Çukur açması iyi olmamış shortörler için.
bu sıralar olay şu; RSI(14) 5 dak. 30 a gelince alıyorlar...70 e gelince satıyorlar...
oyunlarını ifşa etmeden bu iş bitmeyecekti..lelele
EFG geç bakalım sağ tarafa solda bekleme yapma. .kom
işlemler yogunlasınca yazmak zorlasıyo ksura bakmayın..son durmda garan bı ara eksılere gectı yenıden 2.7 trl artı oldu...ctı alıo belkı ama karsılgı da mevcut gozukuo.vakbn 11 trıl halk 4.5 artıda..is c 5 trıl eksı..k 5 18 trıl artıda..
Merrri napıyor koçum.3 milyon borumu.
Sabah açılıştaki yukselişe Al vermeyen sistem namazdan geldim 43425 ten AL verdi, 43100 e kadar düşüşe öküzün trene baktığı gibi baktı :D Hala AL da...
bowespa %1 artı actı..dusucek mı sıfrlancak mı gorcez..ipucu acısndan bow un yuzdesel farknın 0.6 katı seklınde acılıyo genelde dow..
[QUOTE=Larossıan;123182][URL=http://img199.imageshack.us/i/screenhunter2t.png/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6595/screenhunter2t.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?
[quote=marakes;123191]bowespa %1 artı actı..dusucek mı sıfrlancak mı gorcez..ipucu acısndan bow un yuzdesel farknın 0.6 katı seklınde acılıyo genelde dow..[/quote]
uluorta ifşa etme ya formülü şimdi değiştirecekler parametreyi :::
[quote=TIFIL;123193]hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
Özrel bir sistemdir herkesin kafası basmaz.:::
[QUOTE=enorton;123190]Sabah açılıştaki yukselişe Al vermeyen sistem namazdan geldim 43425 ten AL verdi, 43100 e kadar düşüşe öküzün trene baktığı gibi baktı :D Hala AL da...[/QUOTE]
Siz sanırım MTX kullanıyorsunuz, sistemlerinizi 1 ay öncesine kadar optimize edin sonra aynı değerler ile son aydaki getirisini görün ondan sonra gerçek işleme başlayın.
Bu MTX de mümkün değilse sistemi enaz 10 sinyal gözleyin sonra işlem yapın.
Yoksa ciddi zarar edebilirsiniz.
[quote=TIFIL;123193]hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
önemli olan sisteme girdi yapan parametrelerdir.
sisteme [B]örneğin[/B] "BGC partners 500 kontrat satmadan sat verme" derseniz, 30.000e gitseniz de sat vermeyebilir. (lütfen örneğe takılan olmasın, komik olur:))
sistemin kaçtan al-sat verdiği değil, trade başarısı önemlidir.
ooo tarumar olmuş buralar.... bıraktıgım yerden 200 aşagıda yinede sevindirici sizler açısından.. yanlız hala bir şeyler eksikkkk :)