[QUOTE=AMON RA;38063]Oğlum Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuu :)[/QUOTE]
gözün aydın amonra.....
allah analı babalı büyütsün......
Printable View
gözün aydın amonra.....
allah analı babalı büyütsün......
Hadi ALLAH Analı Babalı büyütmeyi nasip etsin Arkadaşım.
Tebrikler.
Vobcu sayısı +..lelele.lelele
Dow eksi kapanıp duruyor, saganak başımda dolanıyor, bayram sonrası uzuncuları kastıracaklar anlaşılan, takaslardada zaten kısacı kalmamış geri kalan hepsi uzuncu olmuşken tırsmamak elde değil, ama ben yarın sabahı değil, haftayı beklemekten yanayım, yarını kaybetmiş olabiliriz, ama haftaya spot işlem hacmindeki duruma bakmalı diyorum, son kararım, saygılar.
bayrama vob da flat girmistim portfoyun 1/5 ini sig kagitlara baglamistim
bu dususte sig kagitlarin sorun yaratacagini sanmam cunku tavan bile cekebilirler tamamen spek in keyfine kalmis
dow 10.800 uzerine atarak biraz umit vermisti su anda 10.500 direnc olma yolunda
short olan butun arkadaslari tebrik ederim
bence artik dow da game over dir
11.000 seviyelerini cok uzun bir sure imkansiz goruyorum
ilk hedef 9600
olay bitti artik
pzt gununden bu yana dow %6 asagida yarin sabahki acilisida varin siz dusunun
ruh karartici
Allah anali babali buyutsun sn amon ra
sakin vob diye birseyden bebegin yaninda bahsetmeyin
Allah korusun kulak aliskanligi yapar buyunce heves filan eder :D:D
Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunn.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
[QUOTE=catedral;38062]Dow un düşüşü nedensiz değil sayın sentinus
Nancy pelusi senato kararının temsilciler meclisini bağlamayacağı yönünde görüş bildirmiş. Muhtemelen ondandır.uyk.uyk
Bu kadını Amerika Başkanı olarak görürseniz şaşırmayın önümüzdeki günlerde:)[/QUOTE]
Nancy doğru demiş. Adamlar uyanık Nancy gibilerin ne düşüneceğini düşünüp önce senatoda karar alıp sonra temsilciler meclisine gönderiyorlar iyi oyalama taktiği ...
Dow'u bir kaç yıldır 5 dakikalık ve diğer periyodlarda izleyen birisi olarak diyebilirim ki DOW için haberlerin önemi çöp kadardır. Önceki cuma idi sanırım ya da iki hafta önce 15:30da iki tane rezalet veri geldi DOW tınlamadı bile. Eğer veri yönünde hareket oluyorsa bana göre bu tesadüftür. Nice iyi veride DOW düşmüştür veya tersi olmuştur. Haberler bence çöptür.
Bir de önceki mesajınızda kalan herkes long demişsiniz oysa ben flat olduğumu Cuma akşamı yazmıştım başka kişilerde var flat olan sanırım tekzip etmek gerek bu ifadeyi.
Allah analı babalı büyütsün, Nice bayramlar görsün inşallah.
ALLAH BABALI SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE BÜYÜTSÜN:)
GÖZÜN AYDIN:) TOPiĞN BEBEĞİDE OLDU:) :)
SEVGİLERRRR
[QUOTE=follow;38067]bayrama vob da flat girmistim portfoyun 1/5 ini sig kagitlara baglamistim
bu dususte sig kagitlarin sorun yaratacagini sanmam cunku tavan bile cekebilirler tamamen spek in keyfine kalmis
dow 10.800 uzerine atarak biraz umit vermisti su anda 10.500 direnc olma yolunda
short olan butun arkadaslari tebrik ederim
bence artik dow da game over dir
11.000 seviyelerini cok uzun bir sure imkansiz goruyorum
ilk hedef 9600
olay bitti artik
pzt gununden bu yana dow %6 asagida yarin sabahki acilisida varin siz dusunun
ruh karartici[/QUOTE]
Follow usta hiç umut bırakmadın sen yaaa, 56000 den vazgeçtik 50000 den bahset bari, öldürdün geberttin koydun bizide:))), selayıda sabaha okutacan sanırım:..: saygılar.
[QUOTE=sentinus;38070]Nancy doğru demiş. Adamlar uyanık Nancy gibilerin ne düşüneceğini düşünüp önce senatoda karar alıp sonra temsilciler meclisine gönderiyorlar iyi oyalama taktiği ...
Dow'u bir kaç yıldır 5 dakikalık ve diğer periyodlarda izleyen birisi olarak diyebilirim ki DOW için haberlerin önemi çöp kadardır. Önceki cuma idi sanırım ya da iki hafta önce 15:30da iki tane rezalet veri geldi DOW tınlamadı bile. Eğer veri yönünde hareket oluyorsa bana göre bu tesadüftür. Nice iyi veride DOW düşmüştür veya tersi olmuştur. Haberler bence çöptür.
Bir de önceki mesajınızda kalan herkes long demişsiniz oysa ben flat olduğumu Cuma akşamı yazmıştım başka kişilerde var flat olan sanırım tekzip etmek gerek bu ifadeyi.[/QUOTE]
O mesajda sadece bilinenler yazılmış. Bir de bilinmeyen nice ayular başka diyarlarda .lelele
[QUOTE=bull market;38073]Follow usta hiç umut bırakmadın sen yaaa, 56000 den vazgeçtik 50000 den bahset bari, öldürdün geberttin koydun bizide:))), selayıda sabaha okutacan sanırım:..: saygılar.[/QUOTE]
dostum disaridaydim bugun dow a hic bakamadim, gelip dow u gorunce icim daraldi